Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Cometa Elenin

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 17.09.2011
Citit de: 3338 ori
Conţine: 821 cuvinte
9.33
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=437

Cometa Elenin îşi face apariţia

Acest nou corp ceresc a fost descoperit de un astronom amator, Leonid Elenin, din Rusia. NASA i-a calculat traiectoria şi perioada de rotatie în jurul soarelui care este de 11.800 ani. Conform calculelor astronomice bazate pe legea gravitaţiei, un obiect ceresc care are o asemenea perioadă de revoluţie trebuie să aibă o masă mult mai mare decâ are o cometă obişnuită (care este un corp ceresc mult mai mic decât o planetă).

21 decembrie 2012

Desigur că această zi este cunoscută ca fiind celebră datorită calendarului mayaş care îşi încheie astfel actuala perioadă, şi pe care unii au interpretat-o greşit ca fiind "sfârşitul lumii". Aşa cum puteţi afla şi din articolele publicate de noi (Anul 2012 şi Spre 2012, cu încredere), sfârşitul anului 2012 va marca intrarea în noua eră care va fi una a păcii şi armoniei şi în care conştiinţa umanităţii va cunoaşte înălţimi pe care astăzi nici nu le imaginăm.

Traiectoria cometei Elenin şi a Terrei (click pe imagine pentru varianta completă):



Momente importante

Revenind la Elenin, această zi marcheaza ultima aliniere pe care o realizează cu soarele şi alte planete din sistemul nostru solar. Dar să vedem mai jos ce alte alinieri au avut deja loc şi efectele lor:


DataEveniment cosmicDistantaEfecte planetare
27 februarie 2010Aliniere Elenin - Terra - Soare6,042 UACutremul 8,8 Richter (Chile)
4 septembrie 2010Aliniere Elenin - Soare - Mercur - Terra6,258 UACutremur 7,2 Richter (Christchurch, Noua Zeelanda)
11 martie 2011Aliniere Elenin - Terra - Soare2,101 UACutremur 9 Richter, tsunami (Japonia)
27 septembrie 2011Aliniere Terra - Elenin - Soare - Mercur0,381 UA?


Notă: UA = Unitatea Astronomică de măsurare a distanţelor cosmice, fiind egală cu distanţa de la Pământ la Soare.

27 septembrie 2011 va fi o zi specială, pentru că atunci Elenin va trece între soare şi Pământ la jumătatea distanţei. Se crede (deşi nu există nicio probă în acest sens) că Elenin are o dimensiune foarte mare (după unii fiind unul si acelasi lucru cu celebra Nibiru), suficient de mare încât în această zi să provoace o eclipsă totală de soare care va dura 3 zile (practic se crede că Elenin va ascunde soarele, de la rasaritul lui şi pînă la apus, timp de 3 zile).

Vă sună cunoscut cele 3 zile de întuneric total care se pare că va acoperi Pămâtul? Biblia devine din ce în ce mai credibilă, nu-i aşa?

Cercetători mai puţin cunoscuţi afirmă că Elenin este un corp ceresc controlat, din moment ce a fost descoperit atât de târziu (în 2010): în mod normal, un astfel de corp ceresc călătoreşte prin sistemul solar după legi clare, ca toate planetele şi cometele deja cunoscute. Însă Elenin pare că şi-a făcut apariţia brusc, ca şi cum s-ar fi grăbit să vină la întâlnire!

Elenin se va afla cel mai aproape de Terra în 17 octombrie 2011, la numai 0,232 UA: imaginaţi-vă!



Dar în 5 noiembrie 2011 Terra se va afla exact în urma lui Elenin, avand aceeaşi direcţie de orbitare, ceea ce înseamnă că orice "rămăşiţe" din coada acestei comete vor zbura spre Terra.

Pe 26 noiembrie 2011 va fi din nou o aliniere Elenin - Terra - Soare, moment în care cometa se va afla la o distanţă de 0,646 UA de Pământ.

Efectele apropierii lui Elenin

În acestă vară, în luna august 2011, turiştii de pe litoralul românesc au avut parte de o surpriză neobişnuită: marea s-a retras cu 16 m (nivelul apei scăzând cu mai mult de 15 cm), şi se pare că nu vrea să revina la loc! Astfel de evenimente sunt obisnuite doar la ţărmul oceanelor şi se numesc maree, şi apar datorită forţei de atractie a Lunii în perioada de Lună Plină (opoziţie cu Soarele).

Dar ce să provoace un astfel de eveniment în cazul Mării Negre, care - fiind închisă - nu a cunoscut pîna azi aşa ceva? Probabil că apropierea lui Elenin a determinat acest efect neobişnuit, mai ales că marea încă nu a revenit la normal.

Iată mai jos un video creat de un alt utilizator YouTube (EllasVirgo) dar care a fost şters între tip din motive necunoscute. Noi l-am publicat din nou pentru a vă convinge de cele de mai sus:

http://www.youtube.com/watch?v=Sh4ASuC6y9w


Modificări de ultimă oră furnizate de NASA arată că Elenin şi-a încetinit deja substanţial viteza pe orbită astfel că există acum o întârziere de 3 zile faţă de estimarea iniţială. Asta va face ca Elenin să se afle mai aproape de Terra decât se calculase anterior, iar pericolul este evident mult mai mare. Este oare posibil ca acest corp ceresc să-şi încetinească şi mai mult viteza? Oare această aşa-zis cometă nu respectă deloc legile cosmice naturale? Cum este posibil ca NASA să furnizeze date corecte despre toate celelalte comete cunoscute (Halley, Halle-Bop, etc) iar despre Elenin să nu fie în stare?



16 octombrie 2011 - UPDATE: Aceste informaţii sunt acum completate de cele prezentate în articolul 2012, Elenin şi Nibiru, care oferă informaţii din care putem extrage explicaţii credibile despre faptul că niciun eveniment major nu s-a semnalat în jurul datei de 27 septembrie 2011, aşa cum era asteptat.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=437

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
Chemtrails : mijlocul de decimare a populatiei mondiale - destainuirile unui biolog american
Un om de stiinta american, care a lucrat in structurile secretizate din domeniul biologiei si virusologiei, si care nu-si declina identitatea de frica represaliilor asupra sa sau membrilor familiei sale, rupe tacerea. Chemtrails sau "darele chimice" lasate de avioane pe cerul planetar, si vaccinarile, sunt mijloacele prin care cabala isi duce la indeplinire planul de reducere a populatiei planetare pentru a fi mai usor de supus scopurilor malefice ale lor. Prin aceste mijloace se pulverizeaza in atmosfera virusi, metale grele (aluminiu, bariu, etc.) si agenti patogeni pentru a provoca epidemii la scara planetara.
nota 9.71 din 2338 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting