Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Alianţa împotriva noii ordini mondiale (5)

Alianţa împotriva noii ordini mondiale (5)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 02.11.2011
Citit de: 1900 ori
Conţine: 2117 cuvinte
9.35
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=447


[urmare din partea a patra]

5,135 DE INVENTII AU FOST SECRETE

BF: Eu nu ştiu despre faptul că aceste tehnologii uluitoare ar fi reale.

Dar, putem confirma, conform Academiei Americane de Ştiinţe, că mai mult de 6.000 de patente au fost ţinute sub secret pentru aşa-numitele motive de "securitate" sau "siguranţă publică".

[DW: Această statistică se afla în noua mea carte "Investigaţiile Domeniului Sursa". Federaţia Oamenilor de Ştiinţă Americani a dezvăluit faptul ca 5.135 de invenţii au fost ţinute secrete până la sfârşitul anului fiscal 2010.

Printre alte revelaţii şocante, acum ştim faptul că orice sistem de putere care este mai eficient la conversia de energie de 70-80 de procente, va fi automat declarat secret.

Unele dintre acestea (patente) probabil trebuie să fie ţinute sub secret. Nu am vrea ca toata lumea sa aibe în curte arma nucleară, de exemplu.

DW: Sigur.

BF: Dar multe dintre ele aud că doar au fost ţinute (secrete) deoarece aceşti oameni vroiau exclusiv ca elita să le deţină.

MULTE OZN-URI SUNT FALSE

Deci înţelegerea mea este că, de exemplu, multe dintre aşa-numitele OZN-uri sunt decât avioane secrete sofisticate bază-uscat care nu sunt disponibile publicului larg, (nici macăr ca informaţie).

DW: Aş fi de acord în acest sens. Yeah.

RĂPIRILE CAUZATE DE EXTRATEREŞTI: "PLF-urile" DEŢINUTE DE ORGANIZAŢIA CRIMINALĂ "ILLUMINATI"

În "Adevărul Ascunş Cunoaşterea Interzisă," Dr. Steven Greer (care a lansat Proiectul Dezvăluirea) arată o mărturie convingătoare: aceea că răpirile extraterestre sunt conduse de către aşa-numitele PLF (Programmable Life Forms), sau Forme de Viaţă Programabile (de fapţ bio-roboţi, deţinute de organizaţia criminală.

Nu există rapoarte ca urmare a "răpirilor de extratereştri" înainte de începutul anilor 1960 (cu cazul celebru Betty şi Barney Hill). Aceasta pare să aiba loc atunci când tehnologia PLF a fost prima dată perfecţionată şi folosită.

TOATE CONTACTELE DIN ANII 1950 CU EXTRATEREŞTRI AU FOST CU OAMENI BENEFICI

Prin anii 1950, existau rapoarte vaste în legătură cu faptul că oamenii aveau contacte directe cu extratereştri binevoitori care aveau aspect uman şi care le spuneau de sosirea Erei de Aur.

Aceşti extratereştri par să fie aceleasi persoane care au aparut în civilizaţiile antice ale lumii, şi au fost denumiti "zei" sau "îngeri".

Multe din aceste contacte din 1950 au avut loc în SUA şi în Canada, şi au fost studiate şi analizate de către Wilbert B. Smith ? un angajat al guvernului Canadian cu autorizaţie secretă.

Un set de contacte in intregime pozitive, distincte, au apărut în Italia, şi au fost subiectul documentarului TV "Cazul Prietenia", în care martorii-cheie de primă mână au rupt tăcerea şi au vorbit despre evenimentele pe care le-au experimentat.

O mare cantitate de informaţii valoroase în legătură cu contactele din ambele USA/Canada şi Italia poate fi găsită în "1950 - Extratereştrii Umani Ne Pregătesc pentru Epoca de Aur" la http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/956-1950s-ets.

ROBOŢII BIOLOGICI OBIŞNUIAU SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA EXTRATEREŞTRILOR BENEFICI INDUCÂND FRICA

Dezvoltarea şi punerea în aplicare a tehnologiei PLF pare să fi fost un contraatac direct al organizaţiei criminale împotriva contactelor pozitive din anii 1950.

Contactele lui Greer au confirmat că tehnologia PLF a fost dobândită de la extratereştri - şi implică principii avansate de clonare pentru a crea un "robot biologic".

Se pare că un fetus uman este crescut într-un mediu artificial, dar fără presiunea pântecelui îşi păstreaza proporţii şi caracteristici de fetus - inclusiv ochii mari, capul mare şi corpul subţire - spre vârsta adultă.

EXTRATEREŞTRII POZITIVI NU AR INTERVENI PÂNĂ ÎN ANUL 2012

Potrivit marturiei "Domnului X" din Proiectul Cameloţ un angajat al unui mare contractant din industria de apărare, extratereştrii benefici au transmis un mesaj foarte important organizaţiei criminale la începutul anilor 1950.

Mai multe documente "top-secret" au relevat că dacă extratereştrii nu au fost invitaţi în mod special să apară vizibil, de către o majoritate a oamenilor, şi / sau de către conducătorii lor, atunci ei (extratereştrii) nu ar putea apărea în mod public şi deschiş pe scară largă, până la sfârşitul anului 2012.

Aceasta datorită respectării de către ei a unui ciclu natural al planetei Pământ - care aparent este guvernat de o meta-inteligenţă care există atât la nivel planetar, solar, galactic, dar şi universal - numit de ei Câmpul Sursă (Source Field).

Nota AIM: Aici este deja clar ca aceasta meta-inteligenţă universală este chiar Dumnezeu.

Profeţiile, lucrările acestui ciclu, şi efectele lui asupra evoluţiei umane sunt explorate în noua profunzime ştiinţifică fără precedent din cartea mea - Investigaţii ale Câmpului Sursă (Source Field Investigations - SFI).

SFI a debutat pe locul 18 pe lista celor mai bine vândute cărţi din New York Timeş săptămâna următoare a crescut la poziţia 16 şi în a treia săptămână se află pe poziţia 18.

Editura Penguin, editorul nostru, întâmplător nu este controlat de catre organizaţia criminală, nici din primele cinci companii de top mass-media. Lansarea şi detaliile cărţii au fost ţinute secrete până la publicarea ei pentru a se asigura că nimic nu va interveni.

PLF-ul AVEA ROLUL SĂ ÎNGROZEASCĂ PUBLICUL ŞI SĂ-L PREGĂTEASCĂ PENTRU "EXTRATERESTRUL 9/11"

Aparent intenţia organizatiei criminale Illuminati din spatele fenomenului "răpirilor extraterestre" era de a îngrozi publicul - şi a ajutat la stabilirea etapelor pentru un fals eveniment "Extraterestru 9/11", orchestrat de către ei.

Acest fals atac al extratereştrilor (care urma să fie pus în scenă cu multe efecte vizuale şi sonore de mare clasă astfel încât să pară foarte real - nota AIM) a fost folosit ca temă într-o multitudine de filme diferite - 18 filme diferite doar în trecutul recent.

Conglomeratele majore mass-media sunt deţinute de această organizaţie criminală şi produc aceste filme gen "invazii extraterestre" în scopuri de propagandă (pentru a induce în mintea oamenilor ideea că extratereştrii sunt răi).

EXTRATEREŞTRII COOPEREAZĂ ACUM PRIN EFORTURI COMUNE PENTRU A ÎNFRÂNGE ACEASTĂ ORGANIZAŢIE DE SMINTIŢI

Am surse cu informatţi suplimentare despre care Fulford a auzit decat în treacăt.

Şi anume că extratereştrii au colaborat cu acest grup internaţional de opoziţie pentru a înfrânge organizaţia criminală francmasonica Illuminati.

Lui Fulford i-a scapat aceasta într-un interviu anterior pe care l-am facut cu el in Noiembrie 2010 - pe care l-am postat aici în final, ca fişier MP3, în Mai 2011.

Aceste atacuri au fost total neaşteptate, întrucât organizaţia criminală a fost condusă să creadă că extratereştrii aveau de urmat legi spirituale care le interziceau să intervină vreodată - sub nici o formă - pe Pământ. În orice caz, extratereştrii au oprit în mod constant rachete şi facilităţi nucleare, atunci când a fost nevoie (practic ne-au salvat de multe ori de la anihilare nucleară - nota AIM).

Tehnologiile extraterestre avansate (cum sunt aceste arme sonore direcţionale - nota AIM) sunt acum folosite pentru a ataca şi dezactiva dispozitive şi facilităţi ale organizaţiei criminale. Multe exemple au fost oferite în seriile de articole ale mele "Surpriza Chinei din Octombrie".

Campania sincronizată a început în luna Octombrie - şi multe ţinte publice evidente au fost atacate, toate cu zero pierderi de partea celor buni.

Aceasta includea oprirea alimentarii a 50 rachete nucleare tip Minuteman americane ? şi martorii militari de vârf au raportat acum public că un OZN în formă de ţigară se afla deasupra, in tot acest timp.

Acest nou detaliu fascinant a aparut pe 20 iunie 2011 şi a validat complet ceea ce spusesem eu în seria de articole "Supriza Chinei din Octombrie".

BAZELE SUBTERANE AU FOST O LOVITURĂ MULT MAI SEMNIFICATIVĂ

Totuşi, distrugerea acestor două facilităţi subterane majore este de departe mai mare decat celelalte atacuri care au apărut în Noiembrie şi Decembrie 2010, şi ulterior.

Aceste atacuri chiar au ras o mare parte din avioanele individuale si muniţia pe care posibil că organizatia criminală să le fi utilizat pentu a înscena o invazie extraterestră, potrivit membrilor din interior cu care am vorbit.

Totuşi, întotdeauna a fost făcut câte puţin aici, câte puţin acolo - niciodată dintr-o dată. Aceasta a dat organizaţiei criminale o speranţă falsă că ar mai putea avea o şansă, chiar şi dacă infrastructura lor se prăbuşea.

Este foarte probabil ca extratereştrii nu au distrus pe cont propriu două oraşe întregi subterane. Acest atac a fost mulţ mult mai mare decât orice atac de până atunci.

Cred că Fulford are dreptate când spune că "baietii buni" din Pentagon au făcut asta ei înşişi - pentru a impiedica genocidul nuclear să aibă loc.

O DATĂ CE ÎNVINGEM CABALA, OPRIM RĂPIRILE

Întrucât aşa-zişii "illuminati" sunt responsabili de fabricarea şi implementarea bio-roboţilor, "ameninţarea extraterestră" pare a fi în mare măsură generată din interiorul acestui grup.

Prin urmare, o dată ce îi învingem, oprim răpirile... şi muşamalizarea OZN-urilor.

HAIDEŢI SĂ FOLOSIM CE AVEM - PENTRU A TRANSFORMA PLANETA

BF: Şi deci, esenţialul este următorul: hai să dezvoltăm aceste patente într-un mod sigur, şi puteţi avea transformare radicală asa cum nu am avut de foarte mult timp.

DW: Corect. În loc de a crea aceste produse financiare care nu sunt decât "vrajitorie şi scamatorie", de ce să nu clădim efectiv infrastructura?

Aş putea susţine că probabil complexul industrial-militar existent este singura entitate de pe Pământ care are uneltele, fabricile, infrastructura şi personalul necesare pentru a realiza acest lucru.

BF: Yeah! Exact. Şi acesta este motivul pentru care generalii (americani) sunt acum de partea noastră.

Oamenii care nu sunt de partea noastră sunt în mare parte politicieni mituiţi din Washington DC, şi mulţimea de pe Wall Street (brokerii şi companiile financiare). Astfel devin din ce în ce mai izolaţi.

DE CE DUMNEZEU VOR SĂ OMOARE ATÂŢIA OAMENI?

DW: Acum ce motiv posibil ar putea să aibă aceşti adversari... De ce, Dumnezeu, cred ei că vor să reducă populaţia?

Mintea omului obişnuit se decuplează pentru că nu poate concepe că cineva ar fi atât de rău. Aşadar, care este raţionamentul lor, în măsura în care l-aţi înţeles?

MOARTEA ÎN MASĂ "ESTE BUNĂ PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR"

BF: Povestea pe care mi-o spun mie este: "Uite, distrugem mediul înconjurător. Există prea mulţi oameni pe care planeta să îi poată susţine."

CULTIVAREA RASEI UMANE CA GRĂDINARI

Celălalt lucru este că aceşti oameni sunt elitişti. Ei cred în eugenie (aşa-numita "ştiinţă" aplicată pentru rafinarea genomului uman planetar prin orice mijloace, inclusiv prin genocid).

Spun că prea mulţi oameni proşti se reproduc prea repede.

Consumatori inutili. Tot ceea ce fac ei este să distrugă mediul, şi nu produc nimic. Ei doar taie frunza la câini şi se uită la TV.

Nu avem nevoie de acesti oameni. Vrem să eliminăm partea slabă şi partea nefolositoare, şi să păstrăm doar elita.

Vrem să creştem şi să îmbunătăţim calitatea genetică a rasei umane prin curăţarea gunoiului din sistem.

Şi ajungem să salvăm mediul şi să creăm un întreg ecosistem natural nou.

PIETRELE-GHID DIN GEORGIA (SUA)

Pietrele-Ghid din Georgia au toată această filosofie încrustată pe ele. 500 de milioane de oameni pe planeta (nu mai mult), în armonie cu mediul lor înconjurător. Acesta este scopul.

Au exprimat-o în termeni ecologici ca să pară mai plauzibil.

NAZIŞTII ERAU ECOLOGIŞTI

Oamenii pot uita că Naziştii erau nişte oameni verzi grozavi atunci când venea vorba de conservarea naturii şi a parcurilor naturale, toate chestiunile de acest gen. Erau realmente încrâncenaţi.

În Lupta Mea (Mein Kampf), Hitler a scris că vroia să subjuge oamenii care nu erau albi, pe care apoi sa îi omoare. E scris chiar acolo.

Este acelasi grup. Sunt aceeasi Nazişti. Aceeaşi filosofie.

DW: Fulford nu a menţionat faptul că după cel de-al Doilea Război Mondial, au fost aduşi oameni de ştiinţă Germani de top în Statele Unite prin Proiectul Paperclip (Agrafa).

Raţionamentul era că dacă Statele Unite nu punea mâna pe ei, aceştia ar fi căzut în mâinile Uniunii Sovietice, ceea ce ar fi fost cu mult mai rău.

Este un fapt bine stabilit şi dovediţ acela că Prescott Bush era unul dintre principalii bancheri ai lui Hitler.

Un complot al afaceristilor a fost încercat în anii 1930, de către Prescott Bush şi alţii, ce ar fi dus la răsturnarea guvernului constituţional American şi la instalarea unui sistem fascist după modelul lui Hitler şi al lui Mussolini.

VROIAU O POPULAŢIE MICĂ ŞI ÎNROBITĂ PENTRU A ÎI RĂSFĂŢA

Un alt lucru pe care l-au zis super-elitele a fosţ "Hei, suntem speciali cu adevărat. Suntem deştepţi cu adevărat. Noi suntem elita, şi ar trebui să conducem planeta ca nişte regi-Dumnezeu.

Vom avea nevoie de circa 500 de milioane de sclavi sau cam aşa ceva pentru a ne menţine alintăţi, dar de restul nu avem nevoie."

Şi este de asemenea despre control. Nu au controlul spălării de creier peste părţi mari ale planetei.

Au realizat ca nu vor avea cum să controleze toţi acei oameni. Aşa că s-au gândit "Hai să-i omorâm", mai bine aceasta decât să piardă controlul asupra planetei.

CABALA VREA CA TU SĂ TE SIMŢI FĂRĂ SPERANŢĂ... ŞI CONDAMNAT

DW: Acum, o mulţime de oameni care citesc online despre aceste lucruri, majoritatea vasta de fapt - inclusiv majoritatea invitaţilor pe care Jeff Rense sau Alex Jones i-ar avea în cadrul emisiunii ? consideră că există o înţelegere doar superficială.

Toată lumea pare să fie de acord cu reacţia instinctivă pe care toate guvernele din lume, toate ţările din lume, toată lumea o are.

BF: Este acolo unde ei sunt folosiţi şi transformaţi în "opoziţie" controlată. Încearcă să îi facă pe oameni indiferenţi la mesaj.

"Yeah, se întâmplă, dar nu poţi face nimic în privinţa asta. Este inevitabil."

Pur şi simplu, nu este cazul.

DW: Ai putea explica de ce nu este cazul?

[continuare in partea a sasea]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=447

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
2013. Noi perspective (1a)
Ziua de 21 decembrie 2012 a fost aşteptată de mulţi oameni cu înfrigurare, cu speranţa, cu încredere şi cu optimism, însă de alţii ea a fost întâmpinată cu scepticism, cu aroganţă şi chiar cu batjocură. Aceste atitudini...
nota 10.00 din 1688 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting