Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Alianţa împotriva noii ordini mondiale (3)

Alianţa împotriva noii ordini mondiale (3)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 02.11.2011
Citit de: 1507 ori
Conţine: 1679 cuvinte
9.61
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=449

[urmare din partea a doua]

VENITUL JAPONEZ EPUIZAT DIN REFACEREA DATORIILOR

Nota David Wilcock: În altă parte, Fulford a spus că a găsit faptul că un procentaj important din câştigul Japonez era plătit acestei organizaţii criminale - multumită contractelor exploatatoare de refacere cu rate înalte ale dobânzilor care au fost semnate după al Doilea Război Mondial.

Aceste contracte au fost continuate periodic cu mită, şantaj, ameninţări cu moartea şi asasinări a oficialilor guvernului Japonez care nu erau de acord.)

90% DIN ECONOMIA LUMII ABSORBITA DE ARMATA SUA

BF: Urmatorul lucru este că dacă te uiţi la statistici, realizezi că procentul de 90 % din economia lumii a fost aspirat din sistem de către complexul militar-industrial al SUA.

DW: Cum dovedeşti asta?

BF: Am fost un jurnalist financiar timp de 25 de ani. Totul este registru public.

DW: 90% din bugetul SUA merge la armată.

BF: Există un mod uşor de a verifica. Uită-te la deficitul comercial extern al SUA şi compara-l cu bugetul militar al SUA. Vei găsi o asemănare uluitoare de-a lungul anilor.

DW: (Râsete)

BF: Asta datorită simplului motiv că armata nu produce bunuri comercializabile. Ei au fost o entitate parazitara asupra economiei mondiale.

DE CE SA NU VINDECAM LUMEA SI SA COLONIZAM SPATIUL?

Ce am spus a fost simplu: "Uite. De ce nu vă opriţi pur şi simplu din a plăti această armată?". Am spus asta Asiaticilor, şi în schimb le-am cerut să pună capăt sărăciei şi distrugerii mediului şi să îi facă sa exploreze spatiul. Este tipul de lucru care ţine decât de bunul-simţ.

ORDINE DE ASASINARE

BF: Ce s-a intamplaţ a fost că a venit un ordin de asasinare pentru mine.

Poliţia secretă a Coreei de Sud a informat Chinezii că există un ordin pentru a mă ucide.

Poţi verifica. Colegul meu Paul Klebnikov, şeful biroului din Moscova pentru Revista Forbeş a fost împuşcat de nouă ori în afara apartamentului lui in Moscova.

Era incă în viaţă când a ajuns ambulanţa după o oră. A ajuns la spital şi a fost pus în liftul spitalului. Liftul a fost oprit pentru opt minute - şi el a murit în lift.

Investiga un membru al aceluiasi grup pe care îl investigam şi eu.

Investiga pe Boris Berezovski, unul dintre magnaţii petrolului.

Eu investigam pe Heizo Takenaka - dar toate se duc inapoi la aceeasi intrigă.

DW: Corect.

RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORII A FOST EVIDENT UN FALS

BF: In orice caz, Coreenii de Sud au spus Chinezilor că exista un ordin de asasinare pe numele meu. Aceasta se întampla din cauza strigării mele publice către Asiatici pentru a opri cheltuielile economiilor lor făcute pentru acest vast mecanism militar.

Trebuie să-ţi aminteşti, în timpul Războiului Rece ei chiar au avut această scuză anticomunistă.

Dar, Războiul împotriva Terorii era atât de evident de fals încât era evident ridicol pentru oricine care face o serioasă cercetare sau investigare.

DW: Corect.

SOCIETATEA SECRETA CHINEZA OFERA PROTECTIE

BF: Am fost invitat să mă alătur unei societăţi secrete Chineze care îmi oferea protecţie împotriva acestui ordin de asasinare - şi aşa m-am găsit în această lume secretă a puterii financiare.

Grupul care mi-a oferit protectie era grupul ce se află în spatele naţiunilor nealiniate. Traversează granite. Dacă te gandesti în termeni de ţări, nu înţelegi cum lucrează aceşti oameni.

Au grupuri mari în China, în America şi în Europa - atât împotriva cât şi pentru ei.

CHINEZII SE LUPTA IN BATALIA FINANCIARA PRIN CUMPARAREA DE ACTIVE REALE

În orice caz, o bătălie financiara a început. Au fost multe , multe salve publice.

În 2006, Chinezii au vrut să îşi folosească banii în alte scopuri decât pentru a cumpara Trezorerii.

Au încercat să cumpere compania petroliera Unocal. Congresul a adoptat o lege prin care spunea că nu pot face asta.

Astfel ei şi-au luat apoi dolarii lor şi s-au dus în Africa, America de Sud şi peste tot şi au început să îi cheltuie pe lucruri reale - precum mine şi pământ agricol şi mărfuri.

Nu lucruri virtuale - precum aceste produse imposibil de inteles - derivate financiare, care sunt in esenta impotriva muncii.

DW: Schema Ponzi. Yeah.

BF: Yeah.

PRETUL MANCARII SI PETROLULUI CRESCUT DE CABALI

Celălalt grup a încercat să se răzbune prin deturnarea preţurilor hranei şi petrolului.

Amintiţi-vă că erau revolte de foame în 33 de ţări la un moment dat.

DW: Yeah.

BF: A fost un economist de la Banca Mondială care a subliniat motivul pentru care oamenii deveneau infometaţi: era pentru că plăteau fermierii să creasca ulei (etanol făcut din porumb) în loc de mâncare.

Asta a pus capat revoltei.

ŞOCUL LEHMAN 2008 A FOST CONTRAATAC ASIATIC

Apoi a fost un contraatac.

Conducatorilor acestei organizaţii criminale le-a fost spus că nu vom mai accepta în continuare dolari tipăriţi în Statele Unite.

Asta este ceea ce cunoasteti ca celebra criză Lehman.

EXPORTUL JAPONIEI DE MASINI CATRE SUA A SCAZUT CU 76%

Poti verifica asta în înregistrările publice.

Dacă te uiţi la statisticile de export ale Japoniei, din Octombrie sau Noiembrie 2008, după şocul Lehman, vei vedea ceva în genul unei scăderi de la an la an de 76 % în exportul Japoniei de maşini către SUA.

Aceasta reprezenta Japonezii şi alţi oameni care spuneau, "Nu mai puteţi folosi bancnote pentru a cumpăra lucruri de la restul lumii. Trebuie să negociaţi cu lucruri reale".

Desigur, publicul vostru nu a fost lăsat să participe la aceasta.

DW: Aici mintile oamenilor vor fi complet "prinse". Nimeni nu cunoaşte public că acest şoc Lehman a avut de-a face cu Asia.

BF: Yeah, ştiu. Modul in care se poate verifica este să te uiţi la statisticile de export-import de după şocul Lehman.

Celălalt mod de a verifica este să te uiti la Indexul Baltic Dry. Acela e pretul de expediere.

UN PROCENT DE 90 % A SCAZUT IN PRETUL DE TRANSPORT

Vei vedea că preţul de transport a scazut cu 90 % imediat după şocul Lehman.

DW: Wow.

BF: Asta pentru că navele nu se mai duceau către USA, pline de lucruri şi apoi plecau goale (cu nimic altceva decât bancnote fără valoare si IOU-uri (garantii de plata).

Acestea sunt moduri in care oamenii pot verifica ceea ce spun prin informatii din cadrul evidenţelor publice.

DW: Bun. Ok.

TRAGEREA DIN NORVEGIA A FOST O INCERCARE DE A STOARCE 1.5 TRILIOANE

BF: Întorcandu-mă la aruncarea în aer a bazelor subterane, acest grup era separat din ce în ce mai mult la un nivel mare şi banii urmau să li se termine.

Încercau să stoarcă bani de la ţări diferite.

Au ucis grupul tânăr al partidului conducător in Norvegia - acestea au fost atacurile din Norvegia - deoarece încercau să scoată fondul de petrol în valoare de 1.5 trilioane de dolari pe care guvernul Norvegiei il controlează.

Ei spuneau, " Hei, vă vom omorâ dacă nu ne predaţi banii".

DW: Ei încercau cu disperare să găsească bani.

BF: Yeah. Au invadat Libia pentru a prelua fondurile lor de petrol, deoarece Libienii le-au spuş "Nu mai avem de gând să vă mai dăm petrol în schimbul banctonelor voastre".

DW: Hmmm.

BOMBA NUCLEARĂ DE CONTRABANDA IN JAPONIA CU 70 DE KG DE MARIJUANA

BF: Ăn cazul Japoniei, din nou, am surse care sunt efectiv traficanţi de droguri. Au vândut droguri în Japonia de 70 de ani.

Mi-au spus că a fost introdusă o bombă nucleară prin cel mai recent transport de droguri al lor.

Aceasta era o încărcătura de 70 de kg de marijuana Tailandeză modificată care a fost introdusa prin Okinawa.

Au gasit o bombă nucleară amestecată în încarcatura cu droguri.

Şi desigur, cu aceşti indivizi, traficul de droguri este un lucru, dar traficul de arme nucleare este altul.

Le-au spus poliţiştilor, iar ei mi-au spus mie. Eu am făcut-o public.

Au urmărit bomba până la sediul asociaţiei cetaţenilor Coreei de Nord din Tokyo.

4 ARME NUCLEARE FURATE DIN SUBMARINUL RUSESC "KURSK"

Am informatie independenta de la un domn Paul Lane, din cadrul informaţiilor militare ale Pentagonului în legătură cu faptul că 4 arme nucleare au fost furate din submarinul Rusesc Kursk după ce acesta s-a scufundat. Cred că era în preajma anului 2000.

Una dintre acele arme nucleare a fost adusa prin contrabanda in Japonia.

DW: Furata de cine, totuşi?

BF: Aceasta e gruparea Odessa. Grupul Nazist. Cel care încerca sa monteze un guvern fascist mondial- un al Patrulea Reich.

DW: Ok. Cum au ajuns la Kursk pentru a extrage aceste arme nucleare?

BF: Nu cunosc detaliile tehnice, dar au baze de submarine în părţi diferite ale lumii. Presupun ca a fost dintr-una din acele baze de submarine.

DE CE SA FURI ARME NUCLEARE DACA POTI CONSTRUI PROPRIILE ARME NUCLEARE?

DW: Următoarea intrebare: de ce ar avea nevoie să o ia de la Kursk dacă sunt destul de puternici încât să construiasca una a lor personală?

BF: Dispozitivele nucleare publice sunt sub protocoale stricte de securitate. Nu poţi să le iei pur şi simplu şi apoi să le detonezi undeva. Sunt prea mulţi oameni implicati în reţeaua de comanda şi securitate.

Au incercat să faca asta.

INCIDENT LA BAZA DE FORTA AERIANA MINOT: INCERCARE DE CONTRABANDA ESUATA

Au fost incidente in care (baietii buni) au oprit la "mustaţă" o armă nucleară...

DW: Corect. Precum incidentul de la Baza de Forta Aeriana Minot.

BF: Yeah, exact.

DW: Soldatii au făcut o rebeliune şi nu au vrut să se ia parte la "Broken Arrow". Asa o numeau in termeni de cod.

(Membrii au incercat sa faca contrabanda cu o arma nucleara din Baza Minot. Cativa dintre acesti eroi au murit ca rezultat al ridicarii impotriva acestui plan si refuzarea de a permite ca arma nucleara sa fie furata.)

BF: Poftim. Ce aveau ei nevoie erau niste arme nucleare care nu se aflau sub nici un control oficial guvernamental.

DW: Ok.

NAVA JAPONEZA DE FORAJ 10 KM LA EPICENTRU EXACT

BF: Exista o nava japoneza de foraj cunoscuta ca Chikuyu Maru care poate fora 10 kilometri pe fundul mării.

Forau la epicentrul exact al cutremurului.

Am avut un articol din 17 Ianuarie intr-un ziar local care spunea ca forau acolo.

Au pus bomba pe fundul mării.

DAŢI-NE BANII - SAU VA URMA TOKYO

Aceasta a fost o tentativă de a stroarce bani, prin teroare, de la Japonezi.

DW: Aşadar au avertizat Japonia că vor pune arma nucleară (pe fundul mării) înainte de a cere bani?

BF: Nu, au cerut banii după asta.

DW: Oh, wow.

BF: "Daca nu o veti face, va urma Muntele Fuji".

DW: Pentru cei care nu cunosc, Fujiyama este chiar în apropiere de Tokyo, care este cel mai mare centru de populaţie al Japoniei.

BF: Da. Este adevarat.

DW: Deci fundamental ei spun ca ar ataca cu arma nucleara Tokyo, care ce populatie are? 30 sau 40 de milioane?

BF: 30 de milioane...cam aşa.

DW: Corect. Ok.

[continuare in partea a patra]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=449

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Uniunea Europeana este o constructie dictatoriala de tip fascist
Uniunea Europeana se prezinta lumii ca un exemplu stralucit al secolului 21, in realitate insa nimic nu este mai departe de adevar. Intr-o democratie, asa cum se "trambiteaza"sus si tare, puterea apartine poporului. Principiul "separatiei puterilor "intre executiv, legislativ si juridic - stabileste verificari si echilibrari pentru a proteja impotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat dupa ce omenirea a luptat pentru el mii de ani. Prin contrast, "Bruxelles - UE "este lipsit de acest principiu fundamental. Populatia Europei nu are nici un control asupra nivelului executiv si nici asupra procesului legislativ. Nici macar parlamentul pe care europenii il aleg nu are nici un mijloc de a controla efectiv aceste ramuri. Actionand contrar principiilor fundamentale ale democratiei, "Bruxelles - UE "este o dictatura.
nota 9.96 din 1662 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting