Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Alianţa împotriva noii ordini mondiale (2)

Alianţa împotriva noii ordini mondiale (2)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 02.11.2011
Citit de: 2232 ori
Conţine: 1632 cuvinte
9.79
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=450

[urmare din prima parte]

BRETTON WOODS A ASIGURAT CONDITIILE PRELIMINARE

BF: A avut loc o lupta foarte ezoterica pentru controlul maşinii de tiparire a dolarilor, pentru sistemul global financiar.

Ceea ce s-a intamplat a fost ca la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial, la acordurile Bretton Woods din 1944, Britaniei, Frantei şi Statelor Unite le-au fost acordat dreptul de a cotrola moneda lumii.

Ei ar fi trebuit să aibă un Plan Marshall pentru a dezvolta Africa şi Asia precum şi Europa.

Ei si-au renegat promisiunea, şi în loc de promisiune au început să imite un "război rece" cu Uniunea Sovietică - care a fost conceputa pentru a sprijini industria militara.

http://eclinik.wordpress.com/vital-issues/ben-fulford/by-refusing-to-relinquish-power-the-cabal-will-face-lynch-mobs/

77 NATIUNI NEALINIATE STABILESC CONTURI GLOBALE COLATERALE

Apoi, grupul natiunilor nealiniate - 77 de natiuni- au împărţit în comun bunurile lor... toata averea lor, aurul lor şi alte bogăţii... si au stabilit unele conturi globale colaterale.

Ei au vrut să folosească aceşti bani pentru a porni Planurile Marshall pentru Asia şi Africa.

KENNEDY A ÎNCERCAT SA OPREASCA FEDERALUL - SI RAZBOIUL RECE

Preşedintele Kennedy a fost de acord să susţina aceasta după ce a descoperit că era un grup care încerca să facă într-un mod serios ca Uniunea Sovietică şi Statele Unite să se anihileze reciproc. Aceasta era Criza Rachetelor Cubaneze.

Acordul istoric se numeste Memorialul Hilton Green. Acest lucru este disponibil pentru orice cercetator serios în istoria financiară.

Presedintele Sukarno (al Indoneziei) a fost semnatar al acordului. El avea de gand să îi dea lui Kennedy, i-au dat lui Kennedy 140.000 de tone de aur.

Kennedy adoptase o lege permiţând Congresului, şi nu Consiliului Federal al Rezervei, să creeze dolari (din aceste conturi globale colaterale de aur date Statelor Unite de catre acele ţări).

Kennedy a mai spus de asemenea "Hai sa mergem pe Lună, în loc de acest război rece, pentru a stimula industria. Hai să dezvoltăm ţările sărace şi să dezvoltăm spaţiul în loc de a avea acest fals Război Rece".

KENNEDY A FOST ASASINAT - ŞI CEASUL A INCETAT IN 1994

Kennedy într-adevăr a investit mulţi bani, dar a fost asasinat. Aşa cum ştiţi, programul spaţial public a dispărut pur şi simplu în 1970 când acea finanţare s-a terminat şi pur şi simplu s-a oprit complet.

Înţelegerea internaţională care lăsa Britania, Franţa şi Statele Unite la conducerea sistemului financiar al lumii, a expirat în 1994. De accea au desfiinţat Uniunea Sovietică.

După 1994, nu a fost nici un acord la nivelul de sus al sistemului financiar mondial despre cine va fi următorul la conducere. A avut loc o ruptură în clase.

CHINA SI NATIUNILE NEALINIATE VROIAU CONTROLUL FINANCIAR

China şi naţiunile nealiniate puneau presiune asupra oligarhilor care conduceau lucrurile începand cu Cel de-al Doilea Război Mondial, să le cedeze controlul asupra presei de tiparit dolar - sistemul financiar - dar ei erau reticenţi.

Chinezii au dat in judecata Rezerva Federala Americana la Curtea internaţională de justiţie de la Haga pentru aurul care le-a fost vândut de către proprietarii Consiliului Federal al Rezervei.

FEDERALUL TREBUIA SĂ LICHIDEZE PE DATA DE 12 SEPTEMBRIE 2001

Proprietarii Consiliului Federal al Rezervei au pierdut acest proces şi li s-a spus să cedeze aurul...incepand cu 12 Septembrie 2001.

În schimb, pe data de 11 Septembrie 2001, aşa cum prea bine ştiţi toţi, au aratat lumii degetul şi au pornit acest imenş fals război global împotriva terorii. A fost parte a unei încercări (la controlul planetei) create de către grupurile fasciste cu origini in al Doilea Razboi Mondial.

EI VROIAU FASCISM GLOBAL - SI 90 % MAI PUTINI OAMENI PE PLANETA

Naziştii şi simpatizanţii fascişti ai lor din America şi Anglia şi Italia, (împreuna) cu un grup care poate fi găsit în armată, în Congress şi la Vatican, aveau de gând să monteze un guvern fascist global.

În acelasi timp aveau această credinţă cum că erau prea mulţi oameni pe planetă. Indeosebi prea multi, conform lor, oameni tip maro, inferiori.

Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90 %.

DW: Aceasta este dovedita?

BF: Da, este foarte dovedita.

Am fost invitat să mă alătur acestui grup, de către Heizo Takanaka, care era ministrul Japonez de finanţe de cinci ani. Am o înregistrare pe caseta a acestei invitaţii pentru a dovedi.

VROIAU SA SE ASCUNDA IN SUBTERAN DUPA CE AR FI ATACAT CU ARMA NUCLEARA PLANETA

Aveau de gând să se ascundă în aceste baze subterane după ce ar fi declanşat un holocaust nuclear.

Planul original era să pornească un război nuclear între Iran şi Israel.

Apoi l-ar folosi ca o scuză pentru a aranja legea marţială în ţările G7.

Apoi aceasta nouă putere militară ar putea fi folosită pentru a se pregăti pentru război împotriva Chinei.

RUSIA SI CHINA ÎI OPRESC

Acest plan s-a destrămat când Rusia a renunţat la ei - şi Putin a reafirmat independenţa pentru Rusia.

Aceasta le-a eliminat controlul - industria petrolului - si a facut ca acel mare plan să nu funcţioneze.

Chinezii de asemenea au încetat să cumpere certificate de trezorere ale Americii pentru un timp, pentru a pune presiune pe acest grup.

S-AU OFERIT SĂ DEVINA PARTENERI CU CHINA IN DICTATURA MONDIALA

Aşadar au schimbat strategiile. În schimb, ei au încercat să se dea bine pe lângă China şi să le ofere o dictatură mondiala... în parteneriat cu acest grup.

De aceea aţi văzut în public cum Obama a vizitat China în 2009 şi a oferit un "G2". Acesta este modul în care puteţi confirma acest lucru.

DEVIN IZOLATI - ŞI SUNT PE PUNCTUL DE A RĂMÂNE FĂRĂ BANI

În orice caz, acest grup care a efectuat atacurile 9/11 a fost sub presiune crescatoare şi sub izolare, la cele mai înalte niveluri.

Sunt pe punctul de a rămâne fără bani. Devin izolaţi.

CUM RAMANE CU CELE 2.3 TRILIOANE DE DOLARI "PIERDUTI"?

DW: Ben, chiar inainte de 11 Septembrie, o mulţime de oameni au uitat despre asta. Donald Rumsfeld apare la televiziunea naţională şi declară că au "pierdut" 2.3 trilioane de dolari de la Pentagon în deceniul precedent.

Are de-a face cu chestiunea despre aur de care vorbeşti?

BF: Oh, da.

FINANTARE "CRIMA INCORPORATA"

Acei bani au fost utilizati pentru a finanţa Blackwater - o armată privată necontrolată de către Pentagon.

Pentagonul nu s-ar fi lăsat controlaţi de această organizaţie criminală. Aşadar au încercat să facă ce au făcut Naziştii în al Doilea Război Mondial - să creeze corpuri de elită SS care puteau intimida forţele militare obişnuite.

Acolo s-au dus acei bani, din cate stiu sursele mele.

DW: Wow.

BF: În orice caz, am fost contactaţi de contrabandisti, contrabandişti de droguri...

DW: Ai putea doar spune cine este "noi", pentru un minut?

SOCIETATEA DRAGONUL ALB

BF: "Noi" este un grup de oameni care suntem implicaţi în lupta de a răsturna această organizaţie criminală.

Include membrii ai CIA-ului, Pentagonului, agenţii (de informaţii), şi diverse (alte grupuri), incluzând societăţi secrete asiatice.

Folosim numele Dragonul Alb. Mai exista un alt grup care se autodenumesc Pălăriile Albe.

Cu toţii avem acelaşi scop, care este să lăsăm fără putere acest grup nebun de oameni.

DE CE FULFORD?

DW: Una dintre criticile pe care le-am văzut de la oameni pe internet este , "Dacă acest grup este atât de mare şi atât de puternic pentru a lupta împotriva acestei organizaţii criminale, de ce este Benjamin Fulford singurul care vorbeşte despre asta?"

BF: Acestor oameni le place sa fie in planul doi - iar eu sunt un purtator de cuvânt.

Când te duci la Casa Alba, există o singură voce pe care o dau la dispoziţia publicului. Ei preferă să lucreze în spatele scenelor.

Trebuie să realizezi că în acest caz suntem într-o lume care utilizează asasinarea aşa cum majoritatea dintre noi folosim şerveţele.

DW: Sigur.

ESTE FOARTE PERICULOS SA STAI IMPOTRIVA CABALEI

BF: Am avut vreo sase tentative de omor chiar eu. Unul dintre colegii mei, un tip din CIA, a fost otravit recent cu ricină de către aceşti indivizi.

Încă unul dintre mebrii noştri din Elveţia are paznici în jurul casei lui, şi tocmai au împuşcat pe cineva săptămâna trecută în apropierea casei lui, pe cineva care incerca să-l omoare.

Înainte de aceea, au găsit un Mafiot cu numele de Vincenzo Mazzamaro care avea o armă şi un aparat foarte sofisticat de deschis încuietori şi încerca să intre în casa sa.

Încă unul dintre noi a avut saptămâna trecută un sac de beton care l-a ratat cu câţiva cm.

DW: Wow.

BF: Avem de-a face cu nişte persoane foarte periculoase. De aceea e nevoie sa ne ascundem.

FULFORD ESTE BILINGV SI O PERSOANA IMPORTANTA IN ASIA MULTUMITA LUI FORBES

DW: Am speculat de asemenea (din urmatoarele motive de ce aceste grupuri din Asia v-au incredintat aceasta responsabilitate).

Sunteti in Japonia, si sunteti un "gaijin"- un strain, o persoana alba. Aveti trecutul de a fi fost un editor distins pentru Revista Forbes.

Sunteti bilingv, intr-adevar vorbiti fluent Japoneza. Exista cateva video-uri pe care le-ati emis acum si care dovedesc asta.

Acest lucru ar fi putut fi o parte din ceea ce ti-a dat aceasta rampa pentru a da o voce acestor societati secrete ale Asiei.

Ati spune ca este corect?

DE CE NU-SI FOLOSEA JAPONIA BANII PENTRU A VINDECA PLANETA?

BF: Ce s-a intamplat in cazul meu a fost că am pus o întrebare simplă şi evidentă atunci când am fost la Forbes.

Poporul Japonez - include ambele sectoare, şi cel public, şi cel privat - are in jur de 8 trilioane de dolari valoare a bunurilor de peste mări.

DW: 8 trilioane de dolari?

BF: Da. Asta este in registrul public. Vă puteti duce la pagina ministerului de finanţe şi numerele se află acolo.

Potrivit raportului ONU de dezvoltare, ai nevoie de 400 de bilioane pentru a opri distrugerea mediului, şi 200 de bilioane pentru a opri sărăcia.

Aşadar spun, " Hei voi, de ce nu puneţi capăt sărăciei şi să opriţi distrugerea mediului?"

DW: Ok, asteapta, asteapta.

BF: E ceva simplu!

400 DE BILIOANE? ASTA ESTE?

DW: 400 de bilioane este tot ce trebuie pentru a opri complet distrugerea mediului? Cum este posibil?

BF: Acesta este un buget anual. Acesta este raportul de dezvoltare al ONU. Va trebui să te confrunti cu experţii lor şi să descoperi cum au ajuns la acele cifre.

DW: Ok. Dar acela e domeniu public.

Aşadar cele opt bilioane sunt mult mai mult decât ar fi necesar pentru a opri sărăcia şi pentru a opri distrugerea mediului.

BF: Exact.

[continuare in partea a treia]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=450

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Apocalipsa, după ONU
Ploi şi furtuni puternice în loc de zăpadă şi ger. Iarna nu mai e ce-a fost... Se pare că suntem cu toţii de acord că ceva se schimbă: clima. Şi totuşi, Christopher Monckton afirmă că se încearcă regizarea unei apocalipse climatice şi acuză ONU şi pe cercetătorii săi că distorsionează adevărul.
nota 9.29 din 3070 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting