Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Alianţa împotriva noii ordini mondiale (1)

Alianţa împotriva noii ordini mondiale (1)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 02.11.2011
Citit de: 11234 ori
Conţine: 1335 cuvinte
9.65
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4745
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1374
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=451

INTERVIU EXCLUSIV CU BENJAMIN FULLFORD - DE DAVID WILCOCK

David Wilcock a obţinut un interviu audio cu celebrul Benjamin Fulford. Vă prezentăm în cele ce urmează acest interviu integral, precum şi comentariile lui David.

David Wilcock: MULTE baze subterane sunt acum complet curăţate... (mă refer la) materiale, echipamente şi personal... de către forţe încă necunoscute. O coaliţie internaţională, care intenţionează să dărâme Vechea Ordine Mondială şi să elibereze umanitatea din sclavie, îşi asuma responsabilitatea. Ei par să aibe asistenţă Extraterestră în misiunea lor.

Două uriaşe oraşe subterane au fost distruse pe data de 23 Augusţ de 2 explozii atomice (sau altceva necunoscut) în zona părţii de sud a oraşului Washinghton DC, Virginia (se pare că epicentrul a fost în oraşul numit Mineral), şi în Colorado lîngă Denver.

Nota AIM: Aşa cum am arătat în articolul 2012, Elenin şi Nibiru, se pare că aceste cutremure au fost efectul anihilării cu tehnologie extraterestră (de tip sonic) a celor două baze subterane militare secrete care se aflau în zonele respective.

La ştiri au fost semnalate cutremure având magnitudinea 5,3 şi 5,9 Richter care aveau un grafic neobişnuit de manifestare, nespecific unor cutremure naturale, pe data de 23 august 2011. De asemenea au fost înregistrate sunete neobisnuite în întregul oraş!

Sunete ciudate inainte de cutremurul din Virginia:






Sunete misterioase la Kiev, Ucraina:






Sunete ciudate in Canada, inainte de cutremur:




Alte inregistrari:








80 de ţări diferite au format acum o alianţă împotriva Vechii Ordini Mondiale / aşa-zişii Illuminati care, de fapt, nu sunt deloc iluminaţi, ci doar smintiţi!

PÂNĂ LA 60.000 DE MORTI - ŞI NIMENI DIN INTERIOR NU ESTE IN SIGURANŢĂ

Sursele mele îmi sugerează că este posibil ca în acel moment când a avut loc explozia, în fiecare din aceste două oraşe subterane să fi fost până la 30.000 de oameni. Deci discutăm cu privire la un potenţial de 60.000 de decese.

Vorbim de asemenea cu privire la potenţialul pe care oricine altcineva care lucrează pentru aceste programe secrete şi care se află într-una din aceste instalaţii ascunse, care poate fi subterană sau posibil departe de lume, cum ar fi într-o staţie spaţială, pe Lună sau în alta parte...e acum total singur şi nepăzit.

Ei nu vor fi protejaţi. Ei nu sunt în siguranţă. Şi superiorii lor nu îi informeaza cu privire la riscul la care sunt expuşi aflându-se în locaţiile acelea.

Vezi şi alte surse:

http://www.projectcamelot.org/underground_bases.html
http://stevebeckow.com/accountability/weather-warfare/was-the-va-earthquake-caused-by-an-underground-nuclear-bomb
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/77486/Virginia__amp__Colorado_NUKED_UNDERGROUND_/
http://beforeitsnews.com/story/1121/374/Were_NORAD_And_Shadow_Govt_Bases_The_Nuke_Quake_Targets.html
http://www.eutimes.net/2011/08/russia-reports-nuclear-explosions-hit-vast-us-military-tunnel-network/
http://kauilapele.wordpress.com/2011/10/13/new-david-wilcock-article-disclosure-imminent-part-ii-many-more-bases-destroyed-and-asshole-hippies-from-outer-space/

Ceea ce este bine de observat de către orice om înzestrat cu inteligenţă şi bun simţ: nicio agenţie oficială de ştiri nu îndrăzneşte să dea pe post toate aceste fapte şi relatări în lumina reală a ceea se petrece (dincolo de perdeaua de fum pe care ei o aruncă larg pe ecranele televizoarelor cu intenţia clară ca noi să rămânem zăpăciţi şi confuzi, pentru a fi uşor de manipulat) care dealtfel sunt foarte bine documentate, dupa cum urmează. Faptul că nu îndrăznesc deocamdată să recunoască, deşi evidenţele sunt inevitabile şi zdrobitoare, toate acestea arată clar cât de speriaţi sunt de ceea ce "ei" stiu deja că va urma!

Miercuri, 14 Septembrie 2011, i-am luat interviul uneia dintre cele mai interesante şi controversate personalităţi de pe Pământ.

Urmează transcrierea completa a acestui interviu pe care îl puteţi downloada şi asculta chiar voi aici:

http://divinecosmos.com/podcasts/Wilcock_Fulford_2011-9-14.mp3



BENJAMIN FULFORD: 30 DE ANI CA JURNALIST FINANCIAR

Fulford a lucrat pentru Revista Forbes ca editor pentru regiunea Asia-Pacific. Oamenii au încercat să atace credibilitatea lui în legătura cu asta înainte, dar este documentat. Am verificat referinţele chiar eu.

Ben are un site gratuit - benjaminfulford.typepad.com - şi un jurnal cu un preţ scăzut cu rezumate săptămânale gratuite şi ocasional articole gratuite la benjaminfulford.net. În fiecare Luni dimineaţa pe site-ul plătit apar noi actualizari majore.



Recomand cu căldură să mergeţi la benjaminfulford.typepad.com chiar acum, astfel că sunt două noi actualizari majore pe acest site care oferă amanuntiţ informaţii suplimentare în legătură cu tot ce discutăm aici.

Fulford a fost menţionat de către Stephen Colbert într-un show discutând despre aşa-numiţii Illuminati.

Voi spune de asemenea că Fulford are contact cu un numar incredibil de diferite surse. El pare să evite a declara cine sunt aceste surse - atât cât este uman posibil.

NOUA ORDINE MONDIALĂ

Sub numele de Noua Ordine Mondială (New World Order) se ascund organizaţii, instituţii şi indivizi, grupaţi într-o reţea intercorelată.

Această grupare ocultă planetară nu cunoaşte limite statale, se află deasupra legilor tuturor ţărilor şi controlează politica, sistemul bancar internaţional, industria, comerţul, sistemul de asigurări, traficul de droguri şi de arme, lumea medicală etc.

Ea nu dă nimănui socoteală pentru deciziile pe care le ia, şi este cea care trage sforile tuturor evenimentelor majore din lume. Ea se ascunde în spatele marilor corporaţii şi al marilor agenţii guvernamentale, pe care le dezvoltă şi le controlează, cu scopul bine definit de a domina lumea.

ATACURILE NUCLEARE IMPOTRIVA BAZELOR SUBTERANE

http://www.pakalertpress.com/2011/09/25/scientists-confirm-fulfords-story-of-nuclear-attack-on-washingtons-underground-sanctuary/

Recent, aceste surse l-au informat că, cutremurele care au apărut în zonele Colorado şi Washington DC, în preajma zilelor de 22 şi 23 august 2011, au fosţ de fapt, atacuri nucleare împotriva instalaţiilor militare subterane.

Aceste baze subterane au fost construite de către guvernul Americii, ostentativ de la începutul anilor 1960, având costul de trilioane de dolari din banii contribuabilului nedocumentaţi care se duc în aceste "proiecte negre".

Motivul pentru care l-am contactat pe Benjamin Fulford este pentru că am citit asta (pentru prima oară) pe blogul lui (şi am fost uimit).

Apoi am început să contactez propriile surse, pe care le-am cultivat de-a lungul anilor, fiind o persoana publica pe internet încă din 1999, şi câştigând increderea multor oameni care lucrează în diverse programe secrete.

Am fost absolut uimit când am început să întreb în jur şi am descoperit că pe oricine cunosc, cu o singură excepţie, a confirmat că acest atac s-a întâmplat.

EI NICIODATA NU ŞI-AU IMAGINAT CĂ SE POATE ÎNTÂMPLA

Acum, din nou. Am de gând sa îi dau cuvântul lui Ben în doar o secunda. Încă un lucru de organizare pe care vreau sa îl spun...

Dacă nu aţi înţeles gravitatea implicaţiilor a ceea ce vă spun acum, este important să subliniez (un lucru).

Tipii aceştia nu şi-au imaginat vreodată că aceste facilităţi subterane ar fi putut fi atacate. Niciodată.

Deci ceea ce s-a întâmplat aici este o schimbare seismică în acest război interior - care este fără îndoială la fel de important ca bombele de la Hiroshima şi Nagasaki în cel de-al Doilea Război Mondial.

Şi, de fapt poate fi la fel de bine lucrarea Universului, în termeni de karma, ca persoanele responsabile pentru acele atacuri, acum li se întâmplă lor.

COD ROSU

Există o semnificaţie incontestabilă în această întâmplare. Am fost uimit de profunzimea detaliilor pe care le-am putut obţine de la sursele mele proprii despre ce s-a întâmplat.

Mi s-a spus că acum situaţia este considerată Cod Roşu. În orice caz, este de asemenea retinut de la majoritatea oamenilor din aceste programe (secrete).

Pînă şi sursele cu care sunt în contacţ toate in afara de una, nici nu aveau măcar idee de ce s-a întâmplat aceasta. Sau cine era responsabil pentru aceasta!

EXPLOATARE PENTRU INFORMAŢII

Aşadar singurul lucru pe care îl cunoaştem este că puterile "care erau", aşa cum îmi place să le numesc, au postat poveşti pe internet în legătură cu acest eveniment.

Ceea ce fac ei de fapt este că încearcă să mineze pentru informatie. Ei vor să afle cine ştie - şi ce anume ştie.

Şi sunt uimit că sursele mele nu cunosc că Benjamin Fulford a aratat cine este responsabil pentru aceasta... si de ce (a fost facută).

Vorbim de asemenea cu privire la potentialul pe care oricine altcineva care lucrează pentru aceste programe şi care este într-unul din aceste instalaţii, care poate fi subterană sau posibil departe de lume, cum ar fi într-o staţie spaţiala, pe Lună sau în altă parte...e acum total singur şi nepăzit.

Ei nu vor fi protejaţi. Ei nu sunt în siguranţă. Şi superiorii lor nu ii informeaza cu privire la riscul in care sunt fiindca se afla in locatiile acelea.

CLARIFICAREA SITUATIEI

Vreau sa pun lucrurile la punct. Vreau sa aduc omul sa vorbeasca cu voi, publicul, si sa auziti, in primul rand, ce naibii se petrece, cine a facut-o, de ce au facut-o si care sunt implicatiile.

Aşadar, Ben, acesta e introducerea mea. Hai să auzim acum tu ce ne spui. Sunt foarte interesat.

[continuare in partea a doua]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=451

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite
Peste 12.000 vizite
VIDEO: Prinţesa Japoniei despre 2012, OZN-uri, Pământul interior şi Ascensiune
În 2 ianuarie 2012, în deschiderea Conferinţei Pythagoras, Prinţesa Japoniei a ţinut un scurt discurs despre starea umanităţii, despre OZN-uri, despre guvernul mondial secret, despre reîncarnare, despre anul 2012, şi despre civilizaţia din Pământul Interior.
nota 9.32 din 18526 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting