Free Hosting

Free Web Hosting with PHP, MySQL, Apache, FTP and more.
Get your Free SubDOMAIN you.6te.net or you.eu5.org or...
Create your account NOW at http://www.freewebhostingarea.com.

Cheap Domains

Cheap Domains
starting at $2.99/year

check

Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Noutăţi despre activitatea Consiliului Andromeda

Noutăţi despre activitatea Consiliului Andromeda

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 02.11.2011
Citit de: 4800 ori
Conţine: 1097 cuvinte
9.72
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
616
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2313
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
437
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2530
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1016
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
695
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3693
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
597
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
843
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=452

Reprezentantul terestru al Consiliului Andromeda a furnizat noi informaţii importante în două interviuri care au fost acordate jurnalistului Alfred Labremont Webre pe 26 şi 31 octombrie 2011.

În aceste interviuri aflăm că acţiunile de purificare şi curăţare a paraziţilor draco-reptilieni şi a micilor cenusii au continuat în Orientul Mijlociu - Golful Aden şi China, prin dezfectarea bazelor submarine secrete din aceste zone.

Aceste acţiuni folosesc aceeaşi tehnologie sonică pentru a distruge bazele şi materialele de acolo, tehnologie care a fost utilizată şi în celebrele explozii din zonele Washington şi Denver, soldate cu două cutremure semnalate şi de Monitorul Geologic American (USGS).

Aşa cum anunţase anterior în interviul din 26 octombrie reprezentantul pământean al Consiliului Andromeda, atacul a avut loc pe 31 octombrie, iar USGS a semnalat în aceeaşi zi un cutremur de 5 grade Richter în zona Golfului Aden la ora 1:22. Credem că aceasta este cea mai bună probă de veridicitate!

Scopul distrugerii bazei submarine din Golful Aden (la sud de Arabia Saudită) este acela de a pune capăt unei foarte lungi istorii de violenţe şi conflicte care se repetă an de an. Lipsa de armonie şi pace în regiune este evidentă în ultimele mii de ani, şi este rezultatul "ajutorului" reptilienilor, care folosindu-se de baza submarină "bombardează" neîncetat zona cu energii foarte joase, dizarmonioase şi distructive, menţinând constant sub o mare presiune şi stres întreaga zonă. Iar oamenii de acolo nici măcar nu îşi dau seama de asta.

Baza submarină de acolo emite toate aceste energii distructive printr-un transmiţător specific.

Citând pe Comandantul Primei Biosfere a Consiliului Andromeda, acesta afirmă: "Oamenii din zonă sunt exact ca nişte pioni pe o tablă de şah, iar ei n-au habar de ceea ce se petrece cu adevărat. Trebuie să punem capăt acestor acţiuni, şi o vom face. Baza submarină va dispare."

"Desigur, anumite interese exterioare regiunii au incercat în repetate ocazii să pornească un război nuclear. Pe care noi l-am oprit de fiecare dată prin inactivarea focoaselor nucleare. Recunoaştem."

"Vă rog să înţelegeţi că un război nuclear nu poate şi nu va izbucni în această regiune. Nu vom permite niciun fel de agresiune, de nicio parte. Impactul ar fi mult prea mare pentru întreaga voastră planetă, dar şi pentru sistemul solar. Ceea ce faceţi voi pe Pământ ne afectează pe noi toţi."

Despre baza submarină din zona Chinei, reprezentantul terestru al Consiliului Andromeda spune că aceasta există acolo de 3.000 de ani, şi că emite pe o frecvenţă diferită aceleaşi vibratii distructive care induc tensiune, frică, intimidare şi control. De prea mulţi ani aceşti oameni au fost manipulaţi şi menţinuţi întro constantă stare de frică şi o acută lipsă de libertate.

Chiar dacă acest transmiţător emite ceva mai slab, şi doar în perioade de 30 de minute, tot este la fel de eficient. Ca şi cel din Orientul Mijlociu, se roteşte constant "murdărind" pe rând toate sectoarele înconjuratoare cu energiile negative pe care le transmite, astfel că afecteaza peninsula Coreeana, China, Vietnam, Laos, Cambodgia şi alte ţări din regiune.

Aşadar, scopul acestor transmiţători este acela de control şi manipulare prin inducerea continuă a unor stări emoţionale de frică, nesiguranţă şi anxietate. Dar de ce fac ei asta?

Ei bine, reptilienii şi micii cenuşii se "hrănesc" cu aceste emoţii negative "recoltate" de la populaţia umană, asemenea cum oamenii recoltează spicele de grâu de pe ogor.

Acţiunile de îndepărtare a bazelor submarine prin arme sonice se defăşoară sub coordonarea extratereştrilor benefici din sistemul Procyon, care sunt afiliaţi la Consiliul Andromeda. Ei au început procesul de asanare cu baza din Virginia pe 23 august 2011 şi au continuat cu alte baze secrete care sunt operate în comun cu o organizaţie secretă terestră care îşi spune "Illuminati".

Aceşti reptilieni sunt foarte inteligenţi, dar foarte răi, foarte calculaţi şi reci, experţi în manipulare şi foarte egoişti: nu le pasă de nimeni decât dacă au ceva de câştigat din asta. Ei privesc la oamenii de pe Terra ca la nişte simple resurse naturale demne de exploatat în folosul lor.

Tehnologia folosită de cei din Procyon a avut un real succes în propria lor eliberare care a avut loc în urmă cu 12 ani. Tehnologia constă în focalizarea foarte exactă a unor unde de energie sonică de o frecvenţă şi putere foarte exacte.

Primul scop este de a întrerupe şi de a bloca tiparele de gândire mentală, undele cerebrale ale reptilienilor şi micilor cenuşii care manipulează în acest fel specific întreaga forţă administrativă, de lucru, ştiinţifică şi de operare reprezentată de personalul uman care lucrează în aceste baze. Pentru asta ei folosesc o undă specifică de frecventa şi putere foarte exacte.

Oamneii care lucrează în aceste baze nici măcar nu aud aceste sunete, şi nici nu sunt afectaţi în vreun fel de aceste sunete. Ei sunt luaţi din aceste baze subterane şi mutaţi în alte locuri speciale.

Al doilea scop este acela de a distruge şi prăbuşi structura fizică a acestor baze subterane şi submarine, pentru ca ele să devina astfel inutile, inoperabile şi să fie închise.

Pentru aceasta, cei din Procyon folosesc un alt tip de energie sonică, cu o frecvenţă mult mai joasă dar de o putere imensă care face aerul să vibreze şi să distrugă materialele. În felul acesta ei au reuşit să dezafecteze toate aceste baze de pînă acum.

Baza submarină din Golful Aden (Orientul Mijlociu) se afla la o mare adâncime şi emitea foarte puternic unde sonice care răspândeau tensiune, frică, iritare, agresivitate şi confuzie mentală.

Exista un transmiţător care se ridica deasupra plafonului bazei, ca un periscop de submarin, şi care se roteşte. Atunci când se doreşte învrăjbirea oamenilor se emite o anumită frecvenţă, care este în afara spectrului perceptibil uman. Transmiţătorul emite aproape zilnic.

Această bază este operaţională de aproape 5.000 de ani, iar efectele sale ajung pînă în Siria, Iran, Irak, Afganistan, Pakistan şi celelalte ţări din regiune, inclusiv Israel şi Palestina.

Aceasta este o tehnologie foarte puternică şi eficientă în a genera şi menţine violenţa şi agresivitatea. Trebuie doar 15 minute de emisie pentru ca oamenii din regiune să simtă efectele.

Eliminarea acestor două mari baze submarine are ca efect încetarea emisiei de energie distrugătoare care induce agresivitate şi confuzie mentală, astfel că problema centrală este rezolvata. Nu mai există reptilieni, nu mai există agresivitate, nu mai există frică. Astfel există loc pentru înţelegere, pentru încredere, pentru dialog. E chiar simplu.

Dar ambele baze submarine erau imense şi foarte bine fortificate şi erau apărate de un câmp energetic protector, aşa încât la începout a fost necesar spargerea acestui câmp de protecţie prin direcţionarea unui fascicul sonic specific pentru această acţiune.

Prin dezafectarea şi prăbuşirea lor s-a pus capăt menţinerii în sclavie a oamenilor de pe Pământ.

Terra este planeta umanităţii şi oamenii au tot dreptul să fie liberi şi fericiti.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=452

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Sfârşitul Timpului
"Aceeaşi şamani i-au spus lui Villoldo că lumea va ajunge într-adevăr la un sfârşit... că planeta se va transforma în anii care urmează într-un mod care depăşeste capacitatea noastră de înţelegere actuală. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti."
nota 9.69 din 4269 vizite
Peste 2000 vizite
Scandal financiar
Un document exploziv dezvăluie implicarea unor vârfuri ale masonilor în destabilizarea sistemului bancar. Directorul SRI şi procurorul general au investigat efectele acţiunii lojilor masonice în bănci. Dacia Felix şi Credit Bank au fost aduse deliberat în prag de faliment prin plasamente dubioase. Vinovaţii au rămas nepedepsiţi.
nota 9.58 din 2571 vizite


Cele mai comentate articole: