Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » A fost detectat un OZN navă-mamă; adevăratele evenimente financiare

A fost detectat un OZN navă-mamă; adevăratele evenimente financiare

Publicat de: andrei_comanescu.aim redactor AIM
Publicat la: 11.12.2011
Citit de: 2040 ori
Conţine: 1241 cuvinte
9.68
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1053
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
862
Originea democratiei: o poveste cu tilc
482
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3079
Se intampla ceva extraordinar in lume
1186
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1089
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=460

Nu suntem singuri - ajutorul e aproape

Cercetatorii de la NASA au descoperit în apropiere de planeta Mercur, un obiect neidentificat, imens.



Potrivit space.com, în imaginile filmate de sistemul de sateliti STEREO, pe 1 decembrie 2011, se poate observa un obiect gigantic în apropiere de planeta Mercur. Este evident ca OZN-ul era ascuns de un scut protector ce-l făcea invizibil, însa valul eruptiei solare l-a facut sa devina complet vizibil, astfel ca a fost descoperit in aceste inregistrari ale STEREO (sateliti americani de observatie a sistemului solar).

Această descoperire uimitoare şi neaşteptată confirmă cele declarate de reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ (şi anume ca exista mai multe nave galactice uriase care se afla "parcate" in apropierea Terrei si care au misiunea de a supraveghea si a ajuta planeta Pamant in procesul de ascensiune a frecventei de vibratie a planetei).

Fulford comenteaza cele mai recente actiuni ale cabalei criminale occidentale

Dupa dezvaluirile din interviul acordat lui David Wilcock, fostul redactor financiar la revista Forbes - Asia Pacific comenteaza adevaratele evenimente care se afla in spatele recentelor actiuni ale cabalei occidentale criminale (Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg, Consiliul pentru Relatii Externe, Clubul de la Roma, etc).

15 noiembrie - In ciuda stirilor alarmante din sectorul financiar mondial, sursele din interior ne informeaza ca planurile pentru un nou sistem financiar avanseaza pe toate palierele. In locul politicii de razboi permanent si genocid continuate pina azi de un grup ce se declara "elita", oamenii de pe aceasta planeta aleg sa puna capat saraciei, distrugerii mediului si pun bazele unei revolutii tehnice si stiintifice care au in centru viata.

Acest nou sistem financiar este acum pe cale sa se nasca gratie ajutorului binevenit al unui grup ce reprezinta interesele a 59 de natiuni, si anume Societatea Dragonul Rosu (sau Mayona). Aceasta este condusa de amiralul Heemi Hau, sef al NGAPUHI din Noua Zeelanda, si are legaturi cu 59 de state plus 2700 de triburi din regiunea Pacificului de Sud. Ei au incheiat tratate si intelegeri comune dar si cu Imperiul Britanic inca din anii 1700, iar unul dintre aceste tratate dateaza din anul 804.

21 noiembrie - Un reprezentant principal al familiei financiare Rotschild s-a aflat in Japonia la inceputul lunii noiembrie 2011 pentru a cere bani, afirma o sursa din Partidul Democrat aflat la putere in Japonia. Atunci cand i s-a spus ca banca japoneza care apartine Rotschilds-ilor nu mai are fonduri, el a amenintat ca Japonia va fi data in judecata ca a expulzat apa radioactiva in ocean. Faptul ca acesti Rotschilzi au coborat la un asemenea nivel josnic de amenintari este o dovada in plus ca ei au pierdut mare parte din puterea lor. Rotschilzii trebuie sa isi dea seama ca daca e sa dea in judecata pe cineva pentru dezastrul de la Fukushima, atunci nu au decat sa accepte ca fapatsii sunt chiar prietenii lor americani ca Henry Kissinger, Jay Rockefeller si suspectii din Consiliul pentru Relatii Externe.

Intr-adevar, aflam din mass-media oficiala ca banca de investitii japoneza Nomura si-a redus expunerea pe datoria suverana a economiilor europene periferice cu 75 de procente, in ultimele doua luni. Banca a declarat ca expunerea pe Grecia, Irlanda, Portugalia si Spania a fost redusa de la 3,55 miliarde, cat era la finalul lui septembrie, pana la 884 milioane, noteaza Financial Times.

Insa Nomura nu este singura banca japoneza care si-a redus expunerea pe datoria europeana. Ingrijorarea cu privire la stabilitatea zonei euro este generalizata. Cel mai mare fond de investitii japonez, Kokusai Asset Management, a declarat ca a vandut toate detinerile de datorie italiana, spaniola si belgiana. Datoria italiana a fost vanduta cu putin timp inainte ca randamentele la bondurile italiene sa treaca peste 7 procente.

28 noiembrie - Uneori adevarul este mai uimitor decat fictiunea, asa cum este cazul acum in ceea ce priveste cel mai inalt nivel de putere in Occident. In esenta, adevarata sursa de putere din Vest si controlul intregului sistem financiar, a cazut in mainile unor fanatici sectanti satanisti care vor sa puna in aplicare in mod artificial vechile profetii dintrun vechi text ultra-religios (Tora). Acest demers fraudulos este acum dat in vileag si se prabuseste. Rezultatul este un haos fara precedent la cele mai inalte paliere de putere financiara din aceste guverne marioneta manipulate de secta satanica criminala din Statele unite, Anglia, Franta, Italia, Germania si statele lor sclave. Unul dintre evenimentele importante care au dus la acest haos este trimiterea in judecata, la data de 23 noiembrie 2011, a intregului cult sectant satanic pentru foloase necuvenite din acapararea fara drept a intregului sistem financiar mondial (si folosirea lui la adapostul Natiunilor Unite), care apartine de fapt oamenilor acestei planete.

Acest proces poate pune capat guvernarii frauduloase din Occident care dureaza de cel putin 300 de ani. In rechizitoriu se afirma ca aproape 1000 de miliarde de dolari au fost furati de catre Secretarul General al ONU Ban Ki Moon si de catre alti oficiali ONU, de catre fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi si guvernul italian, de catre Forumul Economic de la Davos si altii, printre care si proprietarii din Consiliul de Conducere al Bancii Federale Americane.

Rechizitoriul a fost semnat de Neil Keenan, reprezentant al familiei Dragonului, un grup discret de familii bogate din Asia. Acest proces este rezultatul adunarii a numeroase probe de catre politii financiare si agentii de informatii de pe tot globul, incusiv Interpol, CIA, Politia Securitatii Japoneze, Seviciile Secrete Est-Europene, si sunt sustinute activ de catre Pentagon si de catre Fortele Armate ale Rusiei si ale Chinei.

Aparatorii in acest proces juridic nu sunt altii decat aceeasi cabala criminala satanica care se afla in spatele asasinarii presedintelui american John F. Kennedy, si a altor crime majore.

Acest proces a fost declansat ca urmare a retirenii ilegale a doi cetateni japonezi, Akihiko Yamaguchi si Mitsuyoshi Watanabe, precum si a confiscarii a 134,5 miliarde de dolari in certificate pe care acestia le aveau in Italia pe 3 iunie 2009. Dupa ce au fost furate aceste certificate, fostul francmason de grad 33 Leo Zegami l-a contactat pe acest scriitor si a spus ca Loja Francmasonica P2 (Propaganda Due) din Montecarlo poate sa transforme aceste certificate furate in bani cash cu ajutorul bancherului Daniel Dal Bosco din Vatican.

Acest scriitor a transmis mai departe informatia, printr-un membru al familiei regale din Anglia, catre societatea Dragonului, care a incredintat in plus o suma de 1000 de miliarde de dolari in certificate similare lui Neil Keenan. Acesta, dupa mai multe negocieri, i-a trimis lui Dal Bosco.

5 decembrie - Senatul american si administratia Obama au facut greseala fatala de a isi permite dreptul de a ucide si de a intemnita americani fara proces juridic.

Se pare ca Pentagonul, agentiile americane si militiile sunt pe cale sa declanseze actiuni violente impotriva Presedintelui Obama si a Senatorilor care si-au arogat dreptul de a ucide si de a intemnita fara proces cetateni americani. Cabala criminala din Washington si Wall Street poate vor reusi se instaureze un regin dictatorial fascist in Statele Unite pentru un timp, dar niciun grup militar serios nu ii va sustine.

Acelasi lucru este valabil si in Europa, unde francmasonii Lojei Propaganda Due (P2) si Bilderbergii se apropie tot mai mult de a instaura un control de tip fascist. Ei aparent sunt in ofensiva din acest punct de vedere, dar pina la urma vor esua cu brio pentru simplul motiv ca acesti fascisti dementi sunt complet rupti de realitate si nu pot transforma in bani reali aceste sume astronomice virtuale cu care isi incarca computerele in incercarea puerila de a cumpara si mitui oamenii de care au nevoie.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=460

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Andrei Comanescu este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Anti-gripal natural: vitamina D
Vitamina D are un rol crucial pentru funcţionarea sistemului imunitar: stimulează funcţia imună şi distruge micro-organismele invadatoare (inclusiv viruşii).
nota 9.15 din 4478 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting