Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare II (3)

Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare II (3)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 20.12.2011
Citit de: 759 ori
Conţine: 2403 cuvinte
9.88
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=461


[urmare din partea precedenta]

O intelegere uimitoare

JL nu a intalnit personal pe niciunul dintre Batrani. Cu toate astea, el este in relatii cu cineva care locuieste cu ei si care a lucrat direct cu familiile Rezervei Federale prin Banca Acordurilor Internationale (BIS). Acest contact al Batranilor a fost impuscat de cinci ori doar un ultimul an. Batranii au dat in judecata familiile Rezervei Federale in septembrie 2010 pentru contracte de aur vechi de sute de ani, intro curte de apel secreta aflata la BIS, iar Batranii au castigat procesul in decembrie.

Aceste noi personaje se potrivesc de minune cu actiunea Chinei din Octombrie 2010, dupa cum am aratat pe site-ul meu, desi JL nu a citit pana acum niciunul din articolele mele, si nici nu stia despre ele. Judecata era pentru 286 de mii de miliarde USD. De atunci incoace, Rezerva Federala tot amana plata.

Cu toate astea, JL imi spune ca se afla in negocieri intensive zilnice din decembrie 2010 si acum aproape toate detaliile au fost puse la punct. De aceea, ne asteptam la schimbari majore chiar "foarte, foarte curand".

Viata fiecaruia se va imbunatati

Viata fiecarui om de pe Pamant se va imbunatati dramatic daca ceea ce imi spune Jade Lion este adevarat. Acest caz, si rezultatul sau, este ceva complet separat de procesul penal de 1000 de miliarde despre care am vorbit in Prima Parte, si care este complet dovedit prin documente publice.

Pe de alta aprte, judecata de 286 de mii de miliarde de USD s avut loc in secret, si nu am cum sa dovedesc ca este real in acest moment. Desi, alte surse din interior mia-u confirmat de atunci ca este foarte real si ca probabil va deveni stire publica in primavara anului 2012. Un alt om din interior a spus ca momentul de timp spre care ne indreptam s-ar putea numi "Punctul de Corectie", si a spus ca are semnificatii uriase pentru viata de pe Pamant.

Mentine-l ascuns

Evident ca Batranii au simtit ca este vital pentru China ca ei sa nu reveleze unde se afla aceasta rezerva vasta de aur... si nici care este cantitatea exacta. Conform celor spuse de JL, China inca dispune de mult mai multe rezerve de aur decat au fost in stare sa extraga in ultimile sute de ani. Daca Batranii ar fi revelat acest secret, nu ar fi fost posibil sa mentina iluzia ca aurul este o marfa foarte valoroasa, foarte rara. Batranii au avut un avantaj strategic dispunand de o rezerva aproape nelimitata de valori despre care oricine din lume ar spune ca reprezinta "bani adevarati".

Este de asemenea posibil ca Batranii au adus cu ei o tehnologie de creare a aurului pe care o folosesc pana in ziua de azi. Asta ar putea explica de ce alte surse din interior au declarat ca daca asemenea mine secrete de aur ar exista cu adevarat, ei cu siguranta ar avea cunostinta de ele.



SUA este cea mai mare investitie asiatica din istoria planetei

Dar cum au ajuns SUA de la o simpla adunatura de colonii cu intinderi vaste de teren, cu oameni care se cazneau sa-si croiasca o viata acolo, la cea mai mare putere a lumii? Este doar ideea ca aveau intinderi uriase de teren pe care le-au transformat in resurse naturale, si de aceea au devenit o putere economica? Se pare ca nu. Fara aurul care sa garanteze moneda americana, nu si-ar fi putut permite vreodata sa aiba o crestere economica atat de rapida. Ar fi fost doar o imensa bula care ar fi fost permanent amenintata cu dezintegrarea.

Conform celor spuse de JL, cel mai mare secret al SUA este acela ca a fost construit cu bani Asiatici, proveniti direct de la Batrani. America era o rebeliune impotriva conducerii coloniale, imperiale, monarhice a Europei, iar asiaticii au vazut asta ca o investitie absolut necesara pentru propria lor securitate.

De ce sa construiesti Statele Unite?

Olandezii, Portughezii si Britanicii se bateau impreuna pentru suprematie cu uriasul comert asiatic care era foarte profitabil, asta pana prin anii 1500. Lucrurile au devenit serioase spre 1600, cand a luat fiinta English East India Company. Olandezii au infiintat si ei Dutch East India Company in 1602, ca o masura contra-ofensiva in acest joc de putere.

Evenimentele s-au precipitat imediat. Englezii au castigat o batalie militara decisiva impotriva Portughezilor in batalia de la Swally din 1612, si astfel puterea lor a crescut mult mai repede dupa acest moment. Asa cum se arata in Wikipedia:

Printro serie de cinci legi date in jurul anului 1670, Regele Charles al II-lea a dat dreptul East India Company de a cumpara in nume propriu teritorii, de a coace bani, de a se dota cu fortarete si trupe si de a forma aliante, de a face razboi sau pace, si de a avea jurisdictie civila si penala in zonele administrate.

Cu alte cuvinte, Englezii invadau Asia, pas cu pas, pentru ca acolo era locul plin de bani. Au creat o corporatie care a devenit ea insasi o natiune, o proiectie inca de pe atunci a lumii in care traim astazi. East India Company putea sa tipareasca proprii bani, sa declare razboi, sa cucereasca orice teritoriu ar fi dorit, si sa faca toate regulile, fara restrictii.

Asta se petrecea chiar in curtea Chinei, si era LEGAL inca din 1670. Batranii erau evident foarte ingrijorati de asta si trebuiau sa faca ceva ca sa creeze o rezistenta eficienta impotriva acestei amenintari insidioase.

Investind in "Lumea Noua" pentru a contrabalansa ecuatia puterii

JL mi-a spus ca Asiaticii au finantat in secret construirea si dezvoltarea SUA, cu mult inainte de Revolutia din 1776. Oamenii din spatele Revolutiei Americane aveau evident propriul lor plan, asa cum astazi cunoastem, dar pentru a crea proiectul unei dezvoltari masive pe o asa de mare scala, aveau nevoie de un investitor... cu buzunare adanci.

Parintii Fondatori [ai SUA - nota AIM] au semnat separat pentru fiecare transport secret de aur pe care l-au primit. Batranii se asteptau sa fie platiti integral de-a lungul timpului pentru toate aceste furnizari pe care le-au facut. Stiau de la bun inceput ca vor fi necesari ani buni ca SUA sa fie construite pana la punctul in care sa devina capabile sa se sustina singure si profitabile, dar a fost necesar ca sa contra-balanseze ecuatia puterii in lume.

Vase pline cu aur, cu o medie de 2000 de tone fiecare, erau trimise in mod periodic catre SUA. ACest aur a fost folosit in mod secret ca si garantie a banilor tipariti de Trezoreria SUA, finantand astfel o expansiune industriala fara precedent. SUA au luat toate masurile ca sa nu ramana fara acest aur. Era depozitat ba in Mexic, ba in alte locuri din lume, inclusiv in Asia. Acest proces de crestere a rezervelor de aur ale SUA a atins un maxim in anii 1800. Pentru aproape un intreg secol, mi s-a spus ca SUA a primit LUNAR 2000 de tone de aur. Fiecare vas plin cu aur a insemnat un contract separat semnat de ambele parti.

Calea ferata transcontinentala - o investitie asiatica esentiala

Daca nu esti atent la lectia de istorie americana, ai putea ignori ziua in care profesorul de istori iti spune ca "sclavii" chinezi au construit prima cale ferata transcontinentala intre 1863 si 1869. Jargonul prin care acestia erau numiti este "Coolies". Se pare ca erau cei mai buni la intins franghii, plantat dinamita in garile din stanca, aprins dinamita, si erau suficient de rapizi ca sa urce repede inapoi pe franghie asa incat explozia sa nu-i prinda din urma. Dar realitatea este cu totul alta. "Coolies" nu erau deloc sclavi. Erau muncitori cu inalta calificare care erau trimisi din Asia. Chinezii nu au avut incredere in americani ca pot face treaba ca lumea. Asa ca si-au trimis proprii oameni ca sa se asigure ca totul va merge cum era planificat.

"Celeştii"

Probabil ca profesorul de istorie nu ti-a spus ca acesti muncitori chinezi nu erau deloc numiti "Coolies":

http://en.wikipedia.org/wiki/First_Transcontinental_Railroad_%28North_America%29

Magistrala ferata Central Pacific a fost construita in principal de catre multele mii de muncitori emigranti din China, care erau numiti in acele vremuri "Celeştii", iar China era numita "Regatul Celest".

Chiar daca la inceput ei pareau ca sunt prea slabi si fragili pentru o astfel de munca, dupa primele cateva zile in care Chinezii au mincit pe rupte, s-a luat decizia sa fie angajati cat de multi chinezi puteau fi gasiti in California (unde majoritatea erau mineri auriferi independenti sau in industriile de servicii cum ar fi spalatorii sau bucatarii). Mult mai multi au fost importati direct din China.

http://en.wikipedia.org/wiki/Celestial_%28Chinese%29

"Celest" era un termen prin care erau numiti emigrantii chinezi in SUA, Canada si Australia in secolul 19. Termenul era folosit pe larg in mass-media populara a zilei. Termenul este de la "Imperiul Celest" (Tianchao Daguo), un nume traditional pentru China.

Celeştii. Regatul CElest. Imperiul Celest. Foarte interesant.

Bine. Stai putin... ce inseamna de fapt CELEST?

Ca sa fie clar pentru toti, sa vedem la dictionary.com ce inseamna cuvantul "Celest":

http://dictionary.reference.com/browse/celestial

celest - adjectiv
1. apartinand cerului sau paradisului vizibil
2. apartinand paradisului invizibil sau spiritual; divin; ceresc
3. apartinand de navigarea celesta
4. (cu prima litera majuscula) apartinand fostului Imperiu Chinez sau poporului chinez

Nu este deloc greu sa ne imaginam ca numele de "Celest" si "Imperiul Celest" a fost ales pentru un scop clar.

Ei erau mandri ca faptul ca au venit din cer, din spatiul cosmic. Cerurile. O alta planeta plina de viata. Poate ca s-au pierdut toate inregistrarile scrise si vorbite despre "rudele noastre", dar asta nu inseamna deloc ca suntem singuri.

Imaginati-va aceasta scena in 1800. De ce oare ei si-ar putea alege un nume ca acesta?

american: De ce va numiti Celeşti?
celest: (zambeste)
american: Ce?
celest: (arata spre cer si zambeste din nou)
american: (râde cu neincredere) Daaaa, biiine...

O alta parte a acestei mosteniri care a ajuns pana in timpurile moderne, despre care au cunostinta doar foarte putini oameni, este una dintre cele mai mari companii de ceai din lume care se numeste dupa Celeşti, invocand astfel toate misterele si minunile comertului cu condimente:



Construind America ca o investitie

Celeştii au construit in secret America cu scopul de a fi o putere industriala. Nu aveau de gand sa-si arunce banii. Ideea era ca sa o dezvolte pana cand devenea capabila sa aiba profit pentru ca apoi ei sa-si primesca banii inapoi. Calea ferata transcontinentala a luat faţa, pornind dezvoltarea acestor vaste teritorii cu o viteza fara precedent. Fara aceste transporturi masive de aur venind luna de luna, America nu ar fi avut niciodata o asa dezvoltare exploziva. Bancnotele lor ar fi fost facute din nimic, inflatia ar fi fost galopanta, si pana la urma s-ar fi spart, aducand Visul American cu picioarele pe pamant.

Asiaticii au scris cate un contract pentru fiecare transport de aur. Exista un numar impresionant de contracte in constructia sistemului de cale ferata. Inca nu au foost platite. Acesta este miezul procesului de 286 de mii de miliarde de USD care a fost intentat Rezervei Federale in decembrie 2010, dupa cum spune JL. Odata ce America a devenit o putere induatriala, putea vinde produse catre restul lumii. Apoi, banii capatati din acest comert, isi puteau plati imprumuturile luate din Asia.

Semne americane ale tradarii

Celeştii probabil ca si-au dat seama ca au fost tradati imediat dupa terminarea caii ferate transcontinentale. De indata ce americanii au avut aceasta piesa de infrastructura foarte importanta, au incercat sa le dea un sut in fund Celeştilor. Au facut asta adoptand termenul peiorativ "Coolies", incadrandu-i in categoria "sclavi", si adoptand legi prin care era ilegal pentru ei sa traiasca in SUA:

http://en.wikipedia.org/wiki/Coolies

Desi muncitorii chinezi au contribuit la construirea primei cai ferate transcontinentale din SUA, si a caii ferate Pacific Canadiene in Canada de vest, emigrarea chineza a fost descurajata dupa terminarea constructiei. Legea californiana Anti-Coolie din 1862 si Legea federala de excludere din 1882 au contribuit la oprirea emigratiei chineze catre SUA.

Cu toate aceste incercari de restrictionare a influxului de muncitori ieftini din China, incepand cu 1870 muncitorii chinezi au ajutat la construirea unei vaste retele de modernizare a cursurilor unor rauri in delta raului Sacramento-San Joaquin. Aceste lucrari au oferit suprafete de sute de hectare de pamant fertil pentru agricultura.

Conform Constitutiei SUA (1879):

Prezenta strainilor ne-eligibili sa devina cetateni ai SUA este declarata periculoasa bunastarii Statului, iar Legislativul va descuraja emigratia prin orice mijloace din puterea sa. Cooleismul asiatic este o forma de sclavie umana, si este interzisa in Stat, iar toate contractele de munca ale Coolie sunt nule. Toate companiile sau corporatiile, formate in aceasta tara sau in alte tari straine, si care importa astfel de forte de munca, vor fi penalizate dupa bunul plac al Legislativului.

Celeştii au oprit orice transport de aur inainte de momentul formarii Rezervei Federale

Conform celor spuse de JL, Celeştiisi-au dat seama inca din 1911 ca sunt pacaliti, odata cu primii pasi ai SUA catre crearea Rezervei Federale. De atunci toate transporturile de aur au fost oprite. Creditarea era continuata, dar nu sub forma unor valori forte cum ar fi aurul.

Celeştii nu erau insa constienti de faptul ca REzerva Federala era numai partea vizibila a unui complot care data inca din anii 1700, asa cum voi continua sa va arat in Partea a Treia. Scopul ultim al bancherilor Rezervei Federale, si a societatilor secrete din care fac ei parte, era asa cum am mai spus: sa elimine standardul financiar bazat pe aur si sa creeze cantitati nelimitate de bani virtuali.

Acum s-ar putea sa fie mai clar faptul ca a merge dupa aur insemna sa mearga dupa Celeşti.

Un aspect important

In Prima Parte, am descris cum dinastia Kuomintang din China a mutat aurul in Taiwan ca sa il protejeze impotriva furtului de catre japonezi in cadrul programului "Crinul de Aur". JL nu are cunostinta despre niciun transport de aur care a fost trimis in SUA in 1938. Aceste transporturi probabil ca au fost facute de la o factiune separata a Familiei Dragon, sau poate ca JL pur si simplu nu cunoaste aceste aspecte ale planurilor Batranilor.

JL mi-a spus ca Batranii se bucura de intregul sprijin si ajutor militar al Chinei, iar aceasta datorie uriasa in aur a SUA a creat o teroare absoluta pe holurile guvernului american. Ei stiu ca toate astea vor deveni publice foarte curand, si atunci populkatia va fi atat de suparata incat guvernantii se vor teme pentru vietile lor.

Sa ne oprim aici, ca sa aveti ce citi in timp ce eu voi continua sa lucrez. In Partea a Treia, pe care o voi publica cat de repede pot, ma voi intoarce la tema centrala, care este foarte bine documentata, anume cum Illuminati au incercat sa-i pacaleacsa pe Celeşti, cum au creat o masinarie de inventat bani fara numar, si cum aporoape au reusit.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=461

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 8.000 vizite
Alianţa împotriva noii ordini mondiale (1)
ULUITOR: Interviul integral oferit de Benjamin Fulford despre Alianţa împotriva Noii Ordini Mondiale care vrea să ducă planeta în haos.
nota 9.65 din 11235 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting