Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare II (2)

Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare II (2)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 20.12.2011
Citit de: 726 ori
Conţine: 3303 cuvinte
9.91
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=462


[urmare din partea precedenta]

Au simtit ca au fost inselati

Pina in 1954, cele 77 de natiuni ne-aliniate din lume si-au dat seama ca au fost inselate. In locul erei de aur plin ade pace si prosperitate care le-a fost promisa si pe care o asteptau dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial si semnarea Acordului Bretton Woods, lumea s-a scufundat si mai mult in orori mult mai ingrozitoare. SUA si URSS se inarmau pregatindu-se pentru razboiul nuclear total si anihilarea planetara. Dolarii americani care au fost promisi pentru programe internationale umanitare de sprijinire a dezvoltarii natiunilor, nu au nai venit niciodata. Dolarul, ca valuta internatiuonala, a fost deturnat pentru umflarea masinariei militare de razboi. Natiunile ne-aliniate vroiau sa schimbe sistemul, dar nu aveau forta necesara sa faca nimic pentru a o opri. Oricine a indraznit sa scoata cea mai mica soapta despre ceea ce se petrece cu adevarat, a fost amenintat cu moartea sau chiar direct ucis.

Aceasta batalie invizibila si disperata a continuat pina in ziua de azi. Acesta este cel mai mare secret. Aceasta este adevarata poveste a sistemului financiar global. Pentru acest adevar era sa fiu ucis. Asta este doar o mica parte din intregul plan de control global care a fost pus in aplicare meticulos... pe parcursul a sute de ani.

Asia, acolo unde incepe intreaga poveste

Cel mai mare secret din lume, asa cum am descoperit acum, este ca "Aurul este la fel de abundent ca nisipul". Evident, este o exagerare, dar nu este departe de realitate. A fost cu adevarat uimitor pentru mine sa descopar acest adevar. Tot acest aur trebuia confiscat, prin vaste metode de pacalire la scara mare, pentru a pregati drumul "Noii Ordini Mondiale" in care banii vor putea fi creati din nimic.

Ca sa intelegeti cu adevarat aceasta batalie secreta care a dus la "Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea pune capat tiraniei financiare", trebuie sa ne intoarcem in timp. Pana la urma totul capata viziunea "Rasarit Contra Apus" in acest urias joc al Illuminati, asa cum inteleg acum. Cercetarile mele in legatura cu aceasta poveste mi-au adus amenintari cu moartea, transmise prin intermediul unor surse din interior cu care comunic. De aceea, iau toate astea foarte in serios... si nu doresc sa ascund nimic.

Ce este bogatia, mai exact?

Sa incepem prin a ne gandi la bogatie. Ce cred oamenii ca este valoros? Bogatia nu apare numai sub forma marfurilor de valoare cum este aurul, bogatie este de asemenea si orice produs de inalta calitate, de orice tip. Orice care imbunatateste confortul si placerea vietii este bogatie. Este ceva pentru care suntem mai mult decat fericiti sa platim. Timp de sute de ani, Asia a produs cele mai apreciate marfuri din lume, inclusiv cele care sunt atractive pentru instinctele primare de baza ale omului.

Cele mai fine placeri

Asiaticii au descoperit ca era un anume tip de vierme alb care se imbraca in fire pufoase si fine. Aceste fibre putea fi colectat, usor uscat in cuptoare speciale si folosit pentru a face haine extrem de placute, fine si confortabile, aproape supranatural de fine. Asiaticii au cautat timp de sute de generatii cele mai bune cerneluri si vopsele, obtinand astfel cele mai vibrante si pure culori din toata lumea. Combinand aceste doua tehnologii, au fost produse materiale textile din matase ce aveau modele si culori incredibil de frumoase. Finetea matasii era direct asociata cu placerea sexuala.

Senzatia atingerii matasii era suficienta pentru a aprinde pasiunea erotica, si din aceasta cauza matasea era foarte scumpa. Bumbacul era de asemenea o marfa importata din Asia. Se puteau face haine foarte fine si mult mai confortabile decat cele din in, canepa sau lina.

Ceramica impresionanta

Asiaticii faceau tot felul de vase de ceramica, inclusiv vaze incredibil de detaliat pictate cu dragoni in frunze argintii. Seturi de farfurii foarte trainice si fine erau create printrun proces de ardere care nu era deloc cunoscut in Occident. Pana in ziua de azi, occidentalii au acest obicei de a-si impresiona vizitatorii "spargand finele portelanuri chinezesti". In vechile vremuri, simplul fapt de a avea un set de farfurii chinezesti in care sa servesti masa, era un semn ca ai valoare. In celelalte cazuri, probabil ca farfuriile tale era facute din lemn, metal sau piatra. Bautul ceaiului, atat de important in obiceiurile Europene, nu este la fel de interesant daca cestile nu sunt albe, si care nu puteau fi produse decat in China. Pentru multe sute de ani, nimeni din Occident nu avea habar despre cum se faceau astfel de portelanuri fine, desi pana la urma si-au dat seama.

Covoare orientale

Suntem bombardati de imagini. In fiecare zi, putem vedea sute de mii de imagini cu lucruri si peisaje frumoase... fara sa fie necesar sa plecam de acasa. Abia dupa ce am vizitat Muzeul Metropolitan de Arta din New York mi-am dat seama de ce oamenii puteau sa plateasca atat de multi bani pentru tablouri si picturi... in acele vremuri. Pe atunci nu erau poze. Nu erau filme. Nu era nimic de vazut. Daca nu mergeai personal in acele locuri minunate, nu aveai parte de frumusete. Punct. Dar cine isi putea permite sa calatoreasca? Si chiar daca mergeai undeva intrun loc frumos, cat de bine iti aminteai locurile dupa cativa ani?

Viata multor oameni era prinsa in tumultul de treburi zilnice asa incat putini erau cei care aveau timpul necesar sa vada un varf de munte maiestuos sau un apus de soare la tarmul oceanului. Daca aveau noroc, puteau vedea culorime minunatelor flori de primavara pentru cateva saptamani intrun an intreg. Mi-a luat destul timp sa-mi imaginez cum ar fi fost viata mea intro lume atat de plictisitoare si decolorata, sa vad exact aceleasi lucruri, zi dupa zi, si nimic altceva. Nimic dragut. Nimic special. Doar aceiasi pereti de lemn. Asiaticii faceau covoare care erau extrem de detaliate, pline de culoare si frumoase. Fiecare trebuia sa aibe un covor din acesta. Devenea atractia centrala a casei. Te puterai pierde in frumusetea modelelor sale, si iti puteai lasa imaginatia sa zburde spre taramuri exotice.

Alimentele erau la fel de lipsite de "culoare"

Astazi consideram ca aromele sunt ceva de la sine inteles. Inainte, oamenii s-ar fi ucis intre ei pentru a pune mana pe aceste mici cutii din bucataria noastra pe care nu le-am deschis de cinci ani. E greu sa-ti imaginezi viata in care mancarea era la fel de decolorata si lipsita de "special" ca si peisajul, dar asa era pe atunci. Asia avea condimente delicioase care nu se gaseau nicaieri in lume, ingredinete pe care acum le consideram normale in orice bucatarie. De exemplu, scortisoara era extrem de rara si foarte scumpa cu numai cateva sute de ani in urma. Este de fapt coaja unui copac care crestea numai in Asia. Nu numai ca scortisoara este un afrodisiac foarte cunoscut, dar gandeste-te ce se petrece cu orice desert in care adaugi putina scortisoara... spre exemplu merele coapte. Fara scortisoara, desrtul respectiv nu mai este la fel de delicios. Astazi, daca vezi o bucata de scortisoara pe jos, probabil ca nu o iei de acolo. In vechime, o luai si fugeai de rupeai pamantul. Zaharul nu era deloc disponibil decat ca si condiment Asiatic in acele vremuri. La fel si pentru cafea. Viata nu era la fel de placuta fara condimentele Asiei.

Gandeste-te la toate condimentele Asiei

Imagineaza-ti degustarea pentru prima data a sosului de ardei iuti. Sau incantarea distincta a coriandrului, cunoscut ca cilantro in Mexic, ingredient important in reteta de guacamole si burritos. Piperul negru era atat de indragit incat a ramas ca si cliseu in lumea Occidentala sa-l ai la dispozitie la masa, alaturi de sare. Acesta era cel mai profitabil condiment de export al Asiei, care se vindea cu tona. Ghimbirul aduce un plus de savoare acolo unde este folosit. Doar cei bogati isi permiteau turta dulce (care original se facea cu ghimbir).

Si asta nu e totul

Intrun restaurant tailandez, vei fi uimit de notele de frunze de lamai, iarba de lamai, busuioc tailandez, extract de nuca de cocos si galangal. Imagineaza-ti bucuria aducerii acasa a acestor arome exotice dupa o lunga si fascinanta calatorie in Asia. Cuisoarele adauga o subtilitate minunata dulcuirilor. Ele au devenit esentiale la gatirea suncii, si ajuta la obtinerea unor dulciuri foarte apreciate. Nucsoara este un alt condiment asiatic. Usoara forma speciala a aromei de chimen face din paine o specialitate aparte. Adauga putin turmeric si cardamom, toate din Asia, si obtii cu adevarat ceva special. Si acum, pentru cei care traiesc zilnic din ceaiul "Earl Grey", imaginati-va ce schimbare profunda este ziua in care gustati prima data o bautura din cele mai fine flori de iasomie.

Imagineaza-ti scena

Numai occidentalii foarte bogati si plini de aur isi puteau permite sa cumpere cele mai gustoase mancaruri. Imagineaza-ti ca organizezi o cina cu numai cateva dintre condimentele Asiatice mentionate mai sus, asta intro lume gastronomica fara culoare. Ceai de iasomie. Scortisoara. Zahar. Ghimbir. Piper. Chimen. Cafea. Curry. Cardamom. Cuisoare. Doar cei foarte bogati puteau sa-si lumineze zilele cu cele mai bune desrturi, si cele mai bune arome mixate in aperitive si antreuri.

Gandeste-te cat de multa influenta iti aduce faptul ca servesti pe cineva cu un fel de mancare gatit cu arome dupa care corpul lor striga, aproape ca o dorinta sexuala, in ciuda faptului ca nu au mai mancat niciodata asa ceva. Acum imagineaza-ti aceste mese ca sunt servite in farfurii chinezesti incredibile, pe o masa aflata pe un covor oriental maiestuos, alaturi de care se afla, intrun colt al camerei, o vaza ce are pictat un dragon. Daca vrei sa-ti faci un statut si sa obtii putere in lume, daca vrei sa impresionezi un potential investitor, asta ar fi un mijloc minunat de a o face. "Unde semnez?"

Droguri si bani

Daca investitorul tau inca nu vrea sa semneze, nu se compara nimic cu a trage un fum dintrun trabuc de opium cu cifra octanica Asiatica - stramosul heroinei de azi. Dupa aceasta delicioasa masa, o femeie frumoasa ii ofera propria lui "jacheta de fumat" din matase, o roba Asiatica sexy. Perne si perdele de matase, in tonuri de rosu si roz, imbraca camera in timp ce fumul absurd de dulce atarna lenes in aer. Ai putea vrea sa aprinzi cateva betisoare parfumate ca sa aduci mai multa extravaganta. Santalul era un alt produs de export Asiatic foarte scump. Cine stie ce fel de vise erotice va avea el odata intrat acolo? Ce spectacol. Placeri similare erau folosite pentru a convige barbatii sa comita asasinate platite, fara alte intrebari, in asa-numitul Ordin al Asasinilor.



Fara aur, fara noroc

O cina servita in portelan fin chinezesc, urmata de fumuri de opium, iti garanta practic ca vei castiga toate contractele de afaceri. Cele mai frumoase si mai faimoase femei din cele mai ilustre familii bune, vor dori toate sa participe la petrecerile tale opulente. Asia avea toate biletele spre Paradis pe care un ultra-bogatan le putea cere vreodata... si ce putea dori mai mult?

Totusi, exista o mare problema. Asiaticii refuzau sa accepte orice alt fel de plata in afara de aur. Nu doreau schimburi. Nu barter. Nu bani. Nu nimic. Aur. "Bani de hartie? Ce e asta? Vrei marfa mea si-mi dai o bucata de hartie? Tu... iesi imediat afara de aici!" Daca nu aveai aur, veneai acasa cu mana goala. Pentru acelasi motiv, cea mai mare parte din aurul Imperiului Roman, si mai tarziu din Imperiul Spaniol, au ajuns tot in Asia.

Minele de aur secrete din Asia

Acesta este motivul principal pentru care Asia detine 85 % din aurul planetei. Cand am discutat cu Fulford in Prima Parte, sursele sale l-au informat ca aceasta era principala cale prin care Asia a obtinut atata aur. Cu toate astea, un om din interior de rang inalt din Asia mi-a oferit acum o noua informatoe incredibila despre toate astea. Nici el si nici asociatii lui nu au vorbit cu fulford si nici cu nimeni altcineva in mod public despre ceea ce stiu ei, pentru ca este mult prea periculos. Se dovedeste ca exista masive, uriase depozite de aur in Asia, care au fost tinute secrete, dar despre asta vom vorbi imediat.

Leul de jad

Acest om din interior nu m-a contactat prin internet. Un bun prieten de-al mei i-a povestit despre mine, si despre ceea ce lucrez, in timpul unei recente calatorii in Asia. La acel moment ei erau prieteni deja de mai multi ani. Daca acest prieten al meu nu-i povestea despre mine si despre secretele pe care le-am descoperit, probabil ca el nu ar fi auzit niciodata despre ce viata periculoasa si ascunsa conduce acel prieten al sau, deja de 20 de ani.

La inceput, cand prietenul meu mi-a spus toate astea, totul suna prea bine. Prea usor. Prea convenabil. Nici macar nu l-am luat in serios. Am ras de el. Totusi, dupa ce am primit amenintarea cu moartea, am inceput sa dau atentie subiectului. Am vorbit cu el imediat dupa ziua in care am primit amenintarea cu moartea, folosindu-ma de telefonul prietenului meu ca masura de siguranta. I-am pus o multime de intrebari, si am aflat intreaga poveste in detalii complete. Este aproape imposibil ca toate astea sa fie doar o inscenare ca sa ma dezinformeze.

El nu este un strain oarecare. Referintele sale sunt foarte bine stabilite, dar pentru moment el va ramane anonim, impreuna cu mare parte din povestea sa. Il voi numi Leul de jad (Jade Lion, JL).

Aurul este pretutindeni

JL mi-a spus ca China are in subsol o mina de aur colosala. Exista si depozite secrete de aur in Cambogia, Laos si alte state din Asia de Sud-Est. Este practic ca si cum ele s-ar afla pe zacaminte de aur. Este pretutindeni.

Batranii

Secretul depozit-zacamant de aur este sub controlul unui misterios grup care are mai multe nume... un grup care a fost un instrument cheie in fondarea Chinei moderne. Unii ii numesc Familia Dragon. JL spune ca ei insisi prefera sa se numeasca Batranii. Este acelasi grup responsabil cu construirea a peste 100 de piramide in provincia Xian din China. Imparatul Qin, primul din Familia Dragon care a urcat la tronul Chinei, a dat orin sa fie construiti soldatii de teracota, fiecare fiind copie fidela dupa soldatii armatei sale, fiecare dintre ei complet personalizati, pana la ultimul soldat, si apoi i-a ingropat sub una dintre piramide.



Conform celor spuse de un alt om din interior de rang inalt care a coroborat multe din detalii, Batranii traiesc acum in Zona Interzisa a Chinei. Este foarte securizata si aproape ca un stat de sine-statator. Foparte putini oameni obtin accesul sa intre acolo, si se afla intro zona muntoasa arida. Nimeni nu ar indrazni sa ii nesocoteasca pe Batrani, pentru ca ei au la dispozitie o retea de contacte vasta, ca si puterea militara a guvernului Chinei.



Longevitate incredibila

JL mi-a spus ca Batranii se hranesc cu o dieta extrem de pura, si cultiva ierburi speciale si plante medicinale care le confera o incredibila lonmgevitate. O alta sursa mi-a sugerat ca Batranii poseda secrete despre puterile ascunse de vindecare ale aurului despre care oamenii obisnuiti nu au habar. Asta ar putea explica partial ideea, altfel ridicola, ca Batranii traiesc si 300 de ani.

Stiu ca probabil nu acceptati asa ceva. Totusi, nu voi permite parerilor mele personale sa stea in calea raportarii complete a ceea ce am aflat, asa cum mi-a fost spus de catre JL si altii. Unul dintre batranii care se ocupa cu procesul penal despre care voi vorbi imediat (altul decat cel de 1000 de miliarde de dolari deja mentionat in Prima Parte) are 165 de ani, conform celor spuse de JL.

Erau ei colonisti?

L-am intrebat pe JL daca Batranii erau descendentii directi ai oamenilor care au migrat aici venind de pe o alta planeta. El personal nu are cunostinta de asta, si ca durata lor de viata supranaturala se datoreaza doar dietei stricte si ierburilor. ALte surse din interior de nivel inalt mi-au spus ca cinci grupuri diferite de oameni extraterestri au colonizat Pamantul in trecut. Batranii se pare ca sunt descendentii unui astfel de grup. Cele mai mari piramide chinezesti se pare ca erau folosite ca platforme de aterizare pentru navele lor. Mi s-a spus ca exista inca retele intinse de tuneluri cristaline in subteran, si care leaga aceste locuri unele de altele.



ACeste tuneluri-conducte cristaline le permiteau sa dispuna de apa, canalizare si sursa de energie atunci cand aterizau. Sistemele de aparare a navelor lor le asigurau protectia si siguranta in cazul oricarui atac venit din partea localnicilor. Legendele chinezesti arata ca piramidele au fost construite de "cei stravechi care au coborat pe Pamant in dragoni metalici", asa cum am scris si in cartea mea "Investigatiile campului Sursa".



Cinci genealogii principale

Conform surselor mele de nivel inalt cu care am vorbit, existau 5 grupuri principale de imigranti non-terestri. Fiecare din aceste grupuri au devenit familii regale in regiunile lor respective. Au intentionat sa-si mentina genealogiile intacte. Permiteti-mi sa subliniez ca Batranii sunt oameni iubitori de pace, foarte evoluati. Ei vor sa vada ca lumea noastra se transforma intruna mult mai pozitiva, iubitoare si prospera pentru toata lumea. Asta este unul din lucrurile cele mai surprinzatoare pe care le vom afla de indata ce va incepe Dezvaluirea.

Au venit cu obiectele lor favorite

Este foarte plauzibil ca Batranii au adus multe din obiectele lor favorite din lumea de unde au venit. Asta poate explica de ce majoritatea condimentelor se gasesc numai in Asia si nicaieri in alta parte. Ei probabil ca au dezvaluit din tehnologia lor catre pamanteni, inclusiv cele de fabricare a matasii si ceramicii. Este foarte posibil ca viermii de matase sa nu fie originari de pe Terra.

Unul dintre oamenii mei din interior mi-a spus ca marile culturi care au construit piramidele din Atlantida au fost fondate de oameni imigranti care au venit aici de pe alte planete.

Unii dintre voi probabil ca deja radeti de asta, dar nu cred ca mai aveti la dispozitie prea mult timp sa ramaneti ignoranti in legatura cu aceste lucruri.

Aveau ei aliati din afara Pamantului care dispuneau de tehnologie avansata?

Retineti, JL nu are niciun fel de cunostinte despre faptul ca Batranii ar fi descendentii unor imigranti non-terestri. Cu toate astea, l-am intrebat daca Batranii au contacte cu oameni care dispun de tehnologie avansata si care nu traiesc pe Pamant, poate fiind rudele lor indepartate. El personal nu are cunostinta de asta, dar a admis ca proobabil nu este el persoana care ar trebui sa stie astfel de lucruri.

Surpriza din octombrie a Chinei

Informatiile li JL ofera un nou context in legatura cu povestea surprizei din octombrie a Chinei de care am aflat de la sursele mele. Daca ati urmarit site-ul meu, stiti deja ca am urmarit povestea inca din octombrie 2010, cand a inceput totul. Esentialul povestii a fost ca Rezerva Federala a pacalit China, iar ca urmare li s-a spus ca daca nu platesc corect inapoi aurul furat de la chinezi si daca nu se predau, atunci aliatii extraterestri ai Chinei vor incepe sa distruga sistematic capacitatile lor de a subjuga intreaga planeta.

In acest context, exista o multime de exemple in care multe echipamente militare americane au functionat defectuos sau nu au functionat deloc, inclusiv 50 de focoase intercontinentale de la baza din Wyoming, timp in care pe deasupra bazei s-a plimbat un OZN in forma de cilindru. Acesti extraterestri se pare ca conlucreaza cu China si cu alte natiuni ca sa se asigure ca tarile G% subjugate deja de Illuminati nu-si vor duce la indeplinire planul de dominare globala si genocid planetar.

Acest plan diabolic includea si o inscenare cu o falsa invazie extraterestra, folosindu-se de tehnologie avansata. Asa ca acest lucru nu mai este posibil in conditiile actuale. Este evident pentru majoritatea oamenilor destupati la cap ca OZN-urile sunt reale [cel putin o parte din ele - nota AIM]. Adevarata poveste din spatele lor este cunoscuta doar celor putini si privilegiati. Eu mi-am dat toata silinta sa strang impreuna toate bucatile de informatii. Se pare ca toate acestea vor fi la ordinea zile, cunoscute de toata lumea, mult mai curand decat am crede.

[citeste mai departe]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=462

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 2000 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (23a)
Multe dintre civilizaţiile ce fac parte din Federaţia Galactică a Luminii există într-o dimensiune superioară a realităţii, în special 5D, dar există şi membri ce aparţin densităţilor 3D (fizică) şi 4D (eterică).
nota 9.79 din 2003 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting