Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare II (1)

Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare II (1)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 20.12.2011
Citit de: 2138 ori
Conţine: 3839 cuvinte
9.85
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=463

[urmare din "Prima Parte"]

Traducere si adaptare dupa http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1022-lawsuit-end-tyranny-ii

[Nota AIM: Va punem la dispozitie acest minunat articol semnat de David Wilcock, in traducerea si adaptarea redactorului Marian Apostol care a preferat sa mentina toate expresiile "tari" originale pentru a nu altera in niciun fel forta si geniul autorului; de aceea va rugam sa intelegeti ca acesta este motivul pentru care nu am cenzurat in niciun fel cuvintele lui David Wilcock.]

David Wilcock a primit amenintari cu moartea daca va publica acest articol... asa ca iata-l aici, pentru a ne asigura ca David va fi in siguranta.

[Nota AIM: Asa cum s-a spus si in prima parte, cea mai buna cale de a contracara o astfel de amenintare este exact publicarea informatiilor sensibile care au determinat pe agresori sa treaca la amenintarea vietii.]

Asta este cea mai mare dezvaluire... peste doua milioane de tone de aur au fost confiscate in secret de catre Banca Rezervei Federale (FED) pentru a crea bani virtuali, si procesul penal care ar putea prabusi conspiratia globala.

Click aici pentru prima parte

Va multumesc pentru intregul sprijin acordat

Intai de toate, vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati oferit intreaga voastra atentie si consideratie. Nimic din ceea ce scrisesem pina acum nu mi-a adus o amenintare cu moartea, si desi ma consider o persoana puternica, totusi am fost bulversat. Imediat ce am aflat de amenintare, am trecut la actiune, astfel incat sa ma asigur ca aceasta poveste electrizanta sa fie facuta publica, in caz ca ceva mi se petrecea.

Acum avem multe grupuri de oameni din interior care fac eforturi pentru a ma proteja, iar povestea s-a raspandit atat de repede pe internet incat cred ca publicitatea aceasta este cea mai buna protectie. In timp ce ma pregatesc sa public aceasta sectiune, deja avem peste 400.000 de vizitari, peste 1000 de comentarii scrise, si 21.000 de semnalizari pozitive pe Facebook, toate acestea pentru Prima Parte a povestii publicata cu 6 zile in urma. Zeci de mii de oameni scriu despre asta pe propriile website-uri, iar rata de crestere este geometrica, sau poate chiar logaritmica, in acest moment.

Iata ce s-a petrecut

Era ora 15:30 miercuri 14 decembrie 2011, cand am aflat ca s-ar putea sa fiu torturat pina la moarte pentru ce am scris "Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare". Mi s-a spus ca ar trebui sa scriu imediat si continuarea la aceasta (adica Partea a Doua) in aceeasi seara pentru a ma proteja, iar acesta a fost cel mai sensibil secret dintre toate, pentru ca a doua zi ar fi fost prea tarziu.

M-am miscat foparte repede ca sa ma protejez imediat ce am primit aceasta amenintare cu moartea, adaugand stirea despre amenintare pe site-ul meu in articolul respectiv, care era deja foarte popular. Kerry Cassidy mi-a telefonat imediat si mi-a spus ca va iesi pe post la radio in 20 de minute si mi-a recomandat sa ma alatur ei in acea emisiune radiofonica. Am facut repede un dus si am ajuns la emisiune.

Pompa noastra de caldura de exterior era pe moarte dupa 23 de ani de functionare, iar camera era deranjant de rece. Toate luminile scadeau in intensitate timp de 3 secunde la fiecare minut in timp ce auzeam cum compresorul se strofoca sa porneasca. Nu stiam cat timp vom avea suficienta energie electrica ca sa alimentam emisiunea.

Abia am avut timp sa ma gandesc cat de oribil ar fi sa mor torturat. Gandul acesta m-a lovit in timp ce emisiunea era deja in desfasurare. Din ceea ce mi-ati scris voi in mesajele voastre, cu greu se poate abtine cineva sa planga atunci cand asculta aceasta emisiune. Pompa noastra de caldura nu era singurul echipament care aproape a murit de oboseala in timpul emisiunii. Efectiv am prabusit calculatorul central de transmisie audio a postului American Freedom Radio pentru prima data in istoria sa, din cauza cererii extrem de mari.

Poate ca tu mi-ai salvat viata

Actiunea foarte rapida a lui Kerry, si faptul ca Coast m-a publicat audio imediat intro stire de ultima ora in acea noapte probabil ca mi-au salvat viata. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste masuri nu ar fi fost suficiente ca sa ma protejeze daca voi nu ati fi intrat in actiune atat de repede, raspandind vestea atat de departe. Pentru aceasta aveti gratitudinea mea eterna.

Cu totii sunt suparati din cauza economiei mondiale in aceste zile, iar asta este adevarata poveste despre cum de am ajuns cu totii in aceasta situatie acum. Nu este deloc o poveste SF despre extraterestri si OZN-uri. (Hmm, ei bine... dupa ce am citit din nou toate astea, nu mai pot spune acelasi lucru!) Este foarte tangibila, foarte pamanteana, si foarte directa.

Informatiile sunt atat de uimitoare, si au fost tinute atat de secrete, incat ma astept sa apara multe filme minunate despre subiect in anii care vor urma. Esti pe cale sa devii unul dintre primii care afla aceste lucruri, si care pana la urma vor deveni cunoscute de toata lumea.

Aceasta este Partea a Doua a seriei de articole. Informatiile se intrepatrund si nu voi repeta chiar totul. De aceea, este foarte bine ca sa cititi mai intai Prima Parte, daca nu ati facut-o deja:

Click aici pentru prima parte

O scurta introducere

In Prima Parte v-am oferit dovezi incontestatbile ale procesului penal care s-a deschis la Judecatoria Districtului de Sud din New York, acuzand ONU, Forumul Economic Mondial, Republica Italiana, si Politia Financiara Italiana, printe altii. Acest proces penal este o manifestare vizibila a unei campanii initiata de 122 de natiuni care fac tot posibilul sa detroneze Vechii Puternici. Aceasta cabala secretoasa distruge planeta folosindu-se de bani virtuali, care nu sunt garantati de nimic. Asta, cel putin, este ceea ce ni s-a spus. Dar aflam acum ca de fapt actualul sistem finaciar ESTE construit pe un standard al aurului, aur care insa este ASCUNS, tinut departe de public, si nu este mentionat nicaieri in contabilitatea oficiala.

Poate, la prima vedere, nu pare prea extraordinara aceasta informatie, dar adevarul este ca acesta e secretul cel mai mare. A vorbi despre asta e atat de periculos incat acest secret a ramas ascuns, complet invizibil, chiar si pentru cei mai impatimiti cautatori pe internet in ale conspiratiilor. Eu am cercetat foarte mult acest subiect al politicii oculte, de interior, inca din 1993, dar abia acum am reusit sa pun impreuna toate informatiile separate descoperite rand pe rand de-a lungul timpului.

Fara a fi ajutat de oamenii din interior potriviti, care isi pun astfel viata in pericol ca eu sa realizez in felul acesta imaginea de ansamblu, intreaga dezvaluire nu ar fi fost posibila. Acum, in aceasta Parte a Doua, vreau sa ma focalizez pe aceasta Imagine de Ansamblu care a iesit la suprafata datorita informatiilor de ultima ora provenite de la diverse surse din interior.

E foarte important sa iti dai seama cu cine ai de-a face

Inainte sa intram in detalii, trebuie sa clarificam personajele. Altfel, ati putea avea dificultati in a intelege cum de ar putea exista acest tip de mentalitate Nazista. Negarea acestor adevaruri este arma principala a conspiratorilor cu care au reusit sa mantina secret tot acest adevar, atat de mult timp. De asemenea, ati putea sa cadeti in capcana unei scheme si mai periculoase: anume, cea de tipul "Noi" contra "Lor", "Alb" contra "Negru", sau "Alesii lui Dumnezeu" impotriva "Demonilor satanici". Aici este vorba despre oameni reali, nu monstri de carton. Aceasta simpla constatare garanteaza faptul ca planurile nebune ale acestor grupuri smintite se vor prabusi.

Totusi, daca nu stii vu cine ai de-a face, nu vei putea sa-i intelegi suficient ca mai apoi sa fii capabil a gasi o rezolvare eficienta. Majoritatea membrilor grupului sunt fiinte care se simt prinse in capcana, se simt mizerabil, si nu vor altceva decat sa scape si sa fie tratati cu iubire si respect. Aceste grupuri sunt foarte mari, foarte intercorelate, la nivel planetar, si prea puternice pentru a putea fi transformate din exterior. Singura actiune de succes care-ti permite sa schimbi lumea este aceea prin care transformi fiecare fiinta umana de pe planeta, inclusiv pe aceia din grupurile respective. Nu poti face asta doar intrand acolo si spunandu-le ce si cum sa faca. Trebuie sa-i asculti, sa-i intelegi, sa afli ce vor ei, ce au ei nevoie, si de ce sunt ei atat de rai. Iar toate acestea sunt de fapt iubire.

O viata de mizerii

Deci iata cheia. Ei au crescut intrun stil de viata mult mai rau decat ai trait tu incat nu ai putea sa-i intelegi, cum anume gandesc ei, ce simt ei, moment de moment, zi de zi.Cu toate astea, este posibil sa o faci, daca nu chiar vital. Cred ca aproape oricine poate fi "deteriorat" si "stricat", devenind astfel un sociopat daca este torturat suficient de mult, indiferent de varsta. Priviti la un criminal si veti gasi ca in felul acela el s-a refugiat din fata abuzurilor... de obicei ale unui tata alcoolic.

Cu toate acestea, el a avut intotdeauna la dispozitie alternativa de a se detasa de situatia sa de viata si sa o priveasca ca un observator exterior. El se poate observa pe sine insusi, poate sa vada ce s-a petrecut, si sa faca eforturi ca sa ierte si sa accepte acele experiente traumatizante. El se poate ierta pe sine insusi pentru toate relele pe care le-a cauzat celorlalti, simtind cat de greu ii este sa nu repete aceleasi greseli mereu si mereu.

El de asemenea poate sa isi dea seama ca, desi viata sa de familie a fost oribila, majoritatea oamenilor nu sunt deloc asa. Asa actioneaza iubirea adevarata.Exista oameni carora cu adevarat le pasa, si care sunt in stare sa ajute foarte mult pe ceilalti.

Niciun sistem de sprijin... iar abuzurile continua

Totusi, majoritatea oamenilor care au trecut prin abuzuri severe, acest proces al iertarii este mult, mult mai dificil. Este nevoie de o anumita forta interioara si de vointa pe care ei nu le pot atinge deocamdata, pentru ca societatea noastra actuala nu are inca sisteme de ajutor eficient care ar putea sa-i insanatoseasca. Daca nu poti privi direct in fata propria ta durere, atunci sigur vei fugi de ea. Aici apar pseudo-solutiile, acele refugii false care fac ca viata sa para mai acceptabila: alcoolul si drogurile. Va vorbesc din experienta, dupa 19 ani de sobrietate, in acest moment.

Copilul abuzat creste si devine apoi barbat. Deschide sticla asa cum facea si tatal sau, descoperind ca il ajuta sa ascunda temporar durerea ororilor la care a fost supus. El, la randul sau abuza de sotia si de copiii sai intro incercare disperata de a scoate la suprafata agonia emotionala de care se simple prea plin. Din nefericire, abuzul creeaza un alt abuz. Nimeni nu mai simte iubire daca a fost abuzat. Ei incep sa riposteze, abuz dupa abuz. Iar acest cerc vicios continua.

Trauma are multe forme

Exista o alta forma de tortura care poate crea si mai mari distrugeri emotionale decat a fi batut. Este vorba despre a face sex impotriva vointei, mai ales in copilarie, ceea ce aduce distrugeri semnificative. Personal inca sunt uimit de lipsa de constientizare a societatii despre aceste aspecte. Fiecare ar trebui sa stie ca sexul fortat, chiar si numai o singura data, poate crea un strigat interior care este auzit zi de zi, an dupa an. Nu este deloc usor. Daca cel care raneste astfel este chiar unul dintre parinti, distrugerea este si mai semnificativa pentru ca rupe legatura sacra a familiei si increderea neconditionata in familie. Toate aceste sunt foarte greu de inteles de catre omul obisnuit.

Astazi stim ca acest fel de trauma re-configureaza mintea victimei, facand-o hiper-vigilenta, gata oricand sa fie in stare de lupta si aparare. Asta va face ca omul sa isi adopte un temperament exploziv, gata sa erupa la cel mai mic stimul. Ii va fi foarte greu, aproape imposibil, sa aiba incredere in cineva. Cu totii vor fi suspecti pentru el. Cu totii sunt hoti. Cu totii sunt criminali. Imediat sub pojghita mintii constiente va fi mereu un vulcan gata sa erupa. Este efectul acelei tristeti atat de profunde incat el este inspaimantat la gandul ca ar putea sa planga si sa nu se mai poata opri niciodata.

Multi dintre ei vor fi atat de distrusi sufleteste incat aproiape ca nu vor mai putea functiona in societate, cu exceptia acelor conjuncturi in care nu exista aproape deloc riscuri, nu exista nicio schimbare, si nici munca grea. Altii vor deveni dependenti de adrenalina, cautand mereu si mereu situatii periculoase.

Exista speranta de insanatoseire?>

Da, este posibiul sa vindeci aceste rani sufletesi... dar asta necesita multa munca. Daca ai avut o copilarie plina de umilinte, tipete, bataie, sau alte forme de violenta familiala, iti este foarte greu sa iti dezvolti empatia fata de ceilalti, sa le simti astfel emotiile si sufletul. Totul este despre tine, despre durerea ta, despre povestea ta cea trista, despre misiunea ta. [Nu mai este loc pentru altii - nota AIM].

Asa ca iti vei construi identitatea emotionala in jurul ideii de "a fi tare". Din acelasi motiv ii vei respinge pe cei care "sunt slabi". Mai mult, ii vei percepe ca fiind tinte usoare pentru a ii manipula si a-i controla in avantajul personal - vor deveni papusile tale care-ti vor aduce bogatii si satisfacii, fara ca tu sa muncesti aproape deloc pentru asta. E posibil sa simti ca le dai o lectie valoroasa manipulandu-i: cu cat te vor asculta mai mult, cu atat vor deveni ei mai conformi cu "standardul" tau personal. In final, ei vor deveni suficient de puternici pentru a se ridica impotriva ta. Ei si-au trezit propria lor putere si forta. Acum le arati cat de speciali sunt ei, si eventual ii poti invita sa ti se alature.

Apoi, impreuna, veti vrea sa continuati sa "treziti" pe altii care deocamdata sunt "slabi". Ai convingerea ca numai cei "daruiti" vor putea invata cum sa devina si ei "puternici" si sa te poata intelege de ce ai facut acele actiuni incredibil de lipsite de umanism.

Identificarea cu grupul

Concluzia este ca daca abuzezi si torturezi o persoana suficient de mult, victima nu va mai avea compasiune si nici consideratie pentru ceilalti, decat daca se poate indeparta de tine ca sa inceapa lungul proces de vindecare. E exact asa de simplu. Cu toate astea, poti sa ajustezi abuzurile tale astfel incat sa creezi "iubire" si loialitate extrema in victima. Asta se face alternand pedepsele severe cu "bombardament de iubire", facandu-i sa se simta speciali.

O analogie tipica este un sot violent care-si bate sotia, doar pentru a-i arata ulterior "gradioase semne de iubire", cum ar fi un imens buchet de flori. In practica de ajutor social telefonic am avut ocazia sa privesc inregistrari video ale unor femei batute crunt, cu ochii umflati, si care gafaiau spunand ca isi iubesc foarte mult sotii, si ca ii inteleg de ce le-au batut. Asa ca te poti "indragosti" chiar de cel care te tortureaza crunt. Pentru ca e mult mai usor sa accepti si sa adopti propriul lor sistem de credinte si valori si sa accepti "pedeapsa" lor, decat sa te delimitezi de ei, pentru ca "tradarea inseamna moarte".

Scopul ultim al unui astfel de grup este obtinerea puterii si controlului planetar. Acesta este "Sfantul Graal", cel putin pina cand ajung la un progres tehnologic care sa le permita sa paraseasca planeta. Daca poti intelege corect ideea ca oameni de acest fel exista in realitate, si ca au planuit meticulos dominarea planetarade sute de ani, atunci poti incepe sa intelegi cum am ajuns azi in situatia aceasta, si cat de simple sunt motivele lor pentru care fac tot ceea ce fac.

E foarte misto sa ai bani

E foarte misto sa ai bani. Sa recunoastem. Poti sa mergi oriunde si sa faci orice vrei, sa iti implinesti cele mai mari fantezii. Acum imagineaza-ti ca ai avea puterea sa creezi cat de multi bani doresti, oricand, din nimic. Odata ce ai aceasta putere, ai devenit cel mai mare magician. Poti sa creezi putere, bogatie si prestigiu doar prin apasarea unei taste. Orice iti poti imagina poate deveni realitate. Ai astfel dominatia absoluta.

Oamenii vor face tot ce le spuica sa se poata apropia de tine, si sa poata vedea si ei putin din aceasta magie. Poti sa fii uratenia-pamantului, dar asa... esti cel mai "tare" din oras, si toata lumea vrea sa fie "mana ta dreapta". Lumea este efectiv la cheremul tau: "Cel care are banii, are fanii". Bani fara numar, fara numar, pentru placerile proprii, este scopul ultim al celor care tanjesc dupa putere, si care cred ca astfel vor fi "Puternici".

Cum ar putea fi posibil?

Dar oare cum ai putea sa speri vreodaca ca sa descoperi o asemenea smecherie de a crea bani din nimic, in toata lumea, si oamenii sa te si creada? Majoritatea oamenilor nu gandesc asa. Foarte putini vor vrea sa-si "faca temele" ca sa-si dea seama cum sa obtina o asemenea magie. Priveste diferitele natiuni si culturi din lume. Toate acele limbi. Toate acele obiceiuri. Toti acei oameni. Toate acele ţinuturi. Ar putea dura ani de zile de cercetari a sute de oameni pentru doar a incepe sa intelegi cum ai putea sa-i conduci pe toti. AI avea nevoie de spionaj la nivel inalt. Ai avea nevoie sa domini orice noua afacere care apare, prin orice mijloace. Multi dintre oamenii tai cei mai buni isi vor pierde vietile in incercarea de a afla cele mai importante informatii pentru tine.

Unii dintre oamenii tai se vor antrena intreaga lor viata ca sa invete o anumita limba, doar ca sa faca o anumita actiune sub acoperire, si s-ar putea ca niciodata sa nu beneficieze de "fereastra" oportuna pentru a-si folosi talentele obtinute cu atata munca. Ar putea dura ani de zile pentru ca un spion sa castige increderea unei persoane pentru a-i afla cele mai adanci secrete.

Bineinteles, ai avea nevoie de cel mai inalt nivel de secretizare pentru a pune pe picioare ceva atat de mare, atat de complicat si atat de intins. Ar putea dura sute de ani de planificare meticuloasa ca sa obtii ceva atat de uluitor, si numai stra-stra-stra-nepotii tai s-ar bucura de beneficii.



Aduna tot aurul din lume ca sa poti crea bani fara numar bazati pe nimic

Nu-ti va lua prea mult timp ca sa realizezi ca inamicul tau numarul 1 este chiar aurul si comorile. Cucat exista pe piata mai mult aur, cu atat ai mai multa bataie de cap. Oamenii sunt mereu lacomi si suspiciosi. Aurul este adevarata bogatie pe care o pot avea in mainile lor. Daca exista vreo moneda garantata in aur, atunci ei o vor vrea pe aceea, in mod evident, si nu ii va interesa "hartia ta inutila". Sa spunem ca deja cunosti ca in lume exista o cantitate uluitoare de aur. Sa spunem ca deja stii cam pe unde se afla acest aur. Cumva va trebui sa scoti acest aur de pe piata si sa il ascunzi definitiv, fara ca publicul macar sa cunoasca ceva despre toate astea. Altfel, vei fi mereu si mereu vulnerabil in fata celorlalte valute care ar fi garantate cu aur. Masele populare ingnorante isi vor pierde imediat interesul in hartiile tale tiparite si se vor grabi sa cumpere aurul.

Trebuie sa folosesti violenta

Bineinteles, multi oameni deja au aur. Dar nu le poti permite sa il pastreze daca vrei sa-ti mearga smecheria cu banii. Altfel, ei se vor putea aduna impreuna sa-si puna la dispozitie resursele comune ca sa te prabuseasca. Bineinteles ca nu iti vor da tie de buna voie aurul lor, vor avea arme la dispozitie si-ti vor spune ca vei putea lua aurul doar peste cadavrele lor. Aici e toata treaba. Va trebui sa folosesti violenta, daca vrei sa creezi acest nou sistem financiar global. Vor fi necesare invazii militare in forta pentru a obliga oamenii sau chiar popoarele sa-ti dea tie tot aurul si comorile lor. Mai mult chiar, va trebui cumva sa convingi pe majoritatea conducatorilor mondiali ca este in interesul lor sa faca asta, si ii ameninti ca vor muri daca nu accepta. Odata ce ai obtinut controlul masinariei de tiparit magice, nu mai conteaza ce gandesc conducatorii natiunilor, dar pana atunci trebuie sa le oferi o poveste credibila. Creaza ceva care cu adevarat le hraneste cele mai intime sentimente si pasiuni patriotice.

Mentine secretul... in siguranta

Atunci cand un om obisnuit vede violenta, inclusiv armate inamice invadand teritorii, trebuie sa-i ametesti cu povesti credibile despre motive intemeiate si corecte care au dus la astfel de actiuni "nedorite" dar "necesare". Pune la cale cateva asasinate si atrocitati revoltatoare impotriva popoarelor care iti stau in cale. Descopera pe cine ar vrea oamenii sa fie suparati, si apoi da vina pe acesta pentru tot ceea ce ai facut tu. Toate aste nu sunt nimic altceva decat spectacol de scena foarte bine pus la punct, dar adevaratul scop este sa le iei tot aurul, ca sa poti crea oricat de multi bani vrei, fara numar.

Intre timp, le spui in secret conducatorilor natiunilor ca toate aceste atrocitati sunt de fapt o etapa trista dar necesara pentru a instaura pacea mondiala, securitatea si prosperitatea, si pentru a preveni alte tragedii mult mai ingrozitoare [adica scuza "raului cel mai mic" - nota AIM]. Orice conducator guvernamental, militar sau financiar care se va opune planului va fi amenintat cu moartea sau chiar ucis, ca sa te asiguri ca toata lumea e de partea ta. In schimb, fiecare conducator care este de acord cu planul tau este tot timpul inoculat cu ideea ca astfel va genera abundenta si fericire poporului sau... intro lume fara razboaie, fara suferinta, si fara depravare.

Un rau necesar... pentru un bine superior

Asta a fost promisiunea. Asta a fost morcovul. O Noua Ordine Mondiala... de pace, prosperitate si fericire. Toate astea au inceput cu infiintarea Bancii Rezervei Federale in 1913, a Bancii Reglementarilor Internationale in 1921, si a Acordului de la Bretton Woods in 1944. Conducatorii natiunilor nu sunt deloc genii. Adesea nu sunt decat oameni obisnuiti, cu posibilitati intelectuale modeste care se intampla sa castige sau sa fure alegerile. Sau, pentru ca au fost pusi in acea pozitie datorita parintilor lor.

Acest plan al Noii Ordini Mondiale le-a fost prezentat ca un rau necesar... pe care numai ei, cu ilustra lor inteligenta si intelegere iesite din comun il pot intelege cu adevarat. [Asta ii faci tu sa creada - nota AIM.] Cu siguranta ei vor petrece lungi nopti in pat fara sa doarma privind tavanul, zvarcolindu-se sub o transpiratie rece in timp ce isi dau seama ce grozavie au incuviintat sa se petreaca. Dar, mai devreme sau mai tarziu, oricat de ingrozitor si reprobabil ar putea parea, ei va trebui sa isi dea seama ca au actionat pentru binele comun, pentru binele superior, de care vor beneficia copiii copiilor lor. Si isi dau seama ca daca nu accepta planul, vor fi asasinati. Fiecare dintre conducatorii din lume este fortat sa ia decizii care ar ucide un numar neprecizat de oameni pentru a asigura interesele legitime ale acelei natiuni, si chiar ale planetei. Asa e viata. Asta e realitatea. E un pret care trebuie platit. Asa ca pune-ti uniforma, suge-o, si mergi mai departe! Da... va fi foarte dureros sa creezi acest nou sistem, dar odata ce va fi implinit, vietile tuturor vor fi mult mai bune.

[citeste mai departe]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=463

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
VIDEO: A fost explicat misterul craniilor alungite din Peru - ele au origine extraterestra!
A fost, in sfarsit, explicat misterul celebrelor cranii alungite gasite in diverse zone din lume? O analiza ADN arata ca ele sunt de origine non-terestra!
nota 9.96 din 1441 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting