Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare I (4)

Procesul penal de 1000 de miliarde de dolari care ar putea sa puna capat tiraniei finaciare I (4)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 20.12.2011
Citit de: 1273 ori
Conţine: 8221 cuvinte
9.94
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=464

[urmare din partea precedenta]

371 de mii de miliarde de USD pentru aurul si comorile familiei Dragon

BF: Trebuie sa intelegi ca exista in lume doua sisteme financiare. Cifrele care se gasesc in rapoarte, conform statisticilor guvernamentale, Produsul Intern Brut al intregii lumi este 63 de mii de miliarde de USD, corect?
DW: Mmm hh.
BF: Si apoi avem aceste obligatiuni care se presupune ca valoreaza 371 de mii de miliarde de USD. Ceva nu pare in regula.
DW: Ce obligatiuni valoreaza 371 de mii de miliarde?
BF: Suma totala detinuta de familia Dragon. Cele 85 % din aurul si comorile lumii. La atat a fost evaluata toata.
DW: Bine. Deci astea sunt acelea care au fost trecute pe lista neagra, inainte de Bretton Woods. [Keith Scott, unul dintre oamenii din interior ai lui Fulford, mi-a spus ca a incercat sa-l corecteze pe Ben in legatura cu aceasta suma, ea fiind doar valoarea comorilor care se afla actualmente in Malayezia. Suma totala este insa de mai multe sute de mii de miliarde USD.]

Dreptul de reprezentare juridica a fost dat lui Neil Keenan si Keith Scott

BF: Asta este cee ace ne-a dat nepotul lui Sukarno, dreptul de reprezentare juridica pentru a putea incepe procesul penal.
DW: Si acest drept de reprezentare juridica a fost dat lui Neil Keenan, asa cum scrie in plangerea penala.
BF: Da. Si lui Keith Scott. Asta ca sa putem spune "Hei, hotilor, ati furat aur si comori care nu va apartin!"
DW: [Evident ca 1000 de miliarde de USD in obligatiuni reprezinta numai o mica parte din valorile familiei Dragon si Kuomintang. Mai tarziu, Fulford clarifica faptul ca acest proces nu este pentru a-i pune pe Keenan si Scott la conducerea aspectelor juridice, ci pentru a deschide usa. Cu toate astea, este adevarat ca Keenan si Scott au drepturi complete de semnatura asupra obligatiunilor furate, pana in 2020.]

Procesul penal creeaza drepturile legale de a deschide "Ecranele Negre"

BF: Dar ceea ce ii ingrozeste pe cei care conduc actualmente sistemul financiar mondial este ca avem acum dreptul sa deschidem cee ace se numeste "Ecranele Negre". Astea sunt chestii secrete. Trebuie sa iti reamintesti ca 95 % din banii din lume exista numai ca cifre in calculator. Doar 5 % din suma exista fizic sub forma de bancnote si monezi.
DW: asta e ca un cont in banca, asa-i? Daca nu ii scoti de acolo, ei raman doar ca cifre in computer.
BF: Da, dar altfel, ceea ce obtii este un extras de cont plin cu cifre.
DW: Bineinteles.
BF: Exista un cod de acces la nivel inalt care-ti permite sa ai acces la chestii secrete... il cmpletezi aces cod si poti face apoi o multime de chestii. Scrii acolo 1 milion USD, si - gata - ai creat 1 milion de USD.

Sabbateenii nu vor sa renunte la controlul financiar

BF: Asta e un lucru foarte puternic pe care-l ai la dispozitie, odata cu codurile. Acum intelegi de ce acesti criminali nu vor sa renunte la putere.
DW: Te referi la Puterile Occidentale.
BF: Nu Puterile Occidentale, ci secta Sabbateenilor care sunt in spatele si deasupra Puterilor Occidentale. Vorbesc despre Rockefeller, Rothschilds si oameni de genul acesta.

Ecranele Negre sunt versiunea actuala a Bretton Woods

DW: Deci aceste Ecrane Negre sunt parte a aceluiasi sistem financiar creat dupa Bretton Woods.
BF: Ele sunt versiunea curenta. Este vorba despre o retea de computere in care toti banii din sistem sunt ascunsi.

Milioane de miliarde de USD ilegali au fost astfel creati

BF: Problema e ca nimeni nu era la conducere in varful puterii, si nu era semnat niciun acord international, diferitele grupuri cu acces la acest sistem au inceput sa creeze sume ridicol de mari de bani. Am auzit ca sunt milioane de miliarde de dolari.
DW: Si eu am auzit asta.
BF: Si ca asta reprezinta de 33 de ori mai mult decat se creeaza in economia reala pe toata planeta. Deci acest sistem este falit. A functionat defectuos din punct de vedere matematic la cel mai inalt nivel.



Persoane private faciliteaza schimburile intre Bancile Centrale

DW: Acum, unul dintre aspectele importante pe care le-am aflat de la o sursa din interior... este ceva ce nu am spus inca in public pana acum, dar e un punct important. Asa cum am inteles eu, ca rezultat al Bretton Woods, Bancile Centrale nu mai puteau sa faca schimburi directe intre ele. Ele trebuiau sa apeleze la intermediari civili care erau de fapt detinatorii de obligatiuni, care aveau deci in conturile lor personale echivalentul acestor valori. Ca parte a programului Bretton Woods, s-a convenit ca 80 % din aceste sume de bani sa fie folosite in scopuri umanitare, caci oricum erau bani creati din nimic. Esti de acord cu asta?
BF: Am auzit ceva de genul acesta. Si cunosc cativa oameni care se ocupa cu astfel de schimburi financiare intre guverne. Cunosc pe unul din cei 20 de oameni de la BIS (Bank of International Settlement) care se ocupa cu asta, si vorbesc direct cu el.
DW: Corect.

Banii au fost furati - si nu folositi in scopuri umanitare

BF: Problema apare atunci cand daca vor deschide aceste Ecrane Negre - si avem acum codurile de acces - atunci se va demonstra ca banii nu au fost folositi pentru scopuri umanitare. Au fost furati si folositi pentru scopuri militare-industriale.

Ce poti spune despre Cartea Maklumat a lui Suharto?

DW: Atunci cand te referi la deschiderea Ecranelor Negre, asta e echivalentul Cartii Maklumat a lui Suharto in Indonezia?
BF: Cartea lui Maklumat este unul dintre registrele contabile fizice care ar permite oamenilor sa deschida aceasta cutie cu viermi si sa dovedeasca ca au fost furati bani.
DW: Exista doar un exemplar?
BF: Nu, exista multe copii ascunse peste tot in lume, pentru ca este un subiect sensibil si important.
DW: [Dupa acest interviu, am avut acces la o copie digitala a Cartii Maklumat. Nu mi s-a parut a fi un fals. Cea mai mare parte a sa era o detaliere foarte mare a contabilitatii tuturor valorilor aflate acolo, cu coduri si descrieri.]

Atunci cine are dreptul sa se duca dupa acesti oameni?

DW: Dar cine are dreptul legal sa se duca dupa acestia? Asta e una dintre probleme.
BF: Asta este chiar problema! Aici ne aflam pe un fel de zona necunoscuta, fara harta. Nu avem structurile la acest moment. ONU este condusa de o adunatura de gangsteri. Multi dintre conducatorii lumii au fost mituiti si santajati pentru a se supune lor. Deci ceea ce se petrece este ca am ajuns intrun fel de vid. Trebuie sa creem noi structuri, noi sisteme, un mod nou de a conduce planeta.

EURO si FMI sunt in faliment

DW: Dar daca Euro si dolarul dau faliment, oamenii se vor supara foarte tare, si aceste schimbari ar putea sa vina foarte curand.
BF: Euro este deja in faliment. Deja dupa cum stii, FMI, care estecel mai mare corp financiar de pe planeta, spune ca nu mai are bani.
DW: {rasete] E infricosator.
BF: Atimci cand Rusia a dat faliment, FMI a ajutat-o. Dar acum acest FMI nu mai are bani. Asta din cauza ca nu mai dispun de un mandat legal. A expirat in 1994. In acest moment ei nu mai sunt decat o adunatura de oameni are asustin ca au dreptul. Adevarul e ca nimeni nu le-a dat acest drept.

Toate natiunile ne-aliniate au trecut pe lista neagra toti banii virtuali

DW: Asta inseamna ca aceste natiuni ne-aliniate la care te referi, ei nu mai accepta banii virtuali care sunt creati din nimic in computere? Ei nu accepta acesti bani ca valori?
BF: Totul este trecut pe lista neagra. Este tinut in afara sistemului. De aceea dolarul nu a .... nu a existat hiper-inflatie in SUA. Acei bani nu sunt pusi in sistem. Altfel, toate aceste cifre anuntate de FED - daca faci calculele, atunci ar fi trebuit sa fie hiper-inflatie - dar nu este deloc, pentru ca banii nu intra in sistem. Este o incurcatura generala, dar uite care e treaba.

Crearea banilor ne permite sa dam o forma viitorului in care vrem sa traim

BF: Crearea de bani, intrun fel, este procesul prin care noi ca specie decidem ce vrem sa facem in viitor. Si asta este in prezent controlat de o adunatura de fanatici religiosi care vor sa implineasca profetiile din Vechiul Testament. Este efectiv nebunesc si iti sta mintea in loc cand te gandesti. Majoritatoa oamenilor obisnuiti, cum ar fi candidatele la Miss America, sau orice om de pe strada, ar spune "Puneti capat saraciei, opriti distrugerea mediului si faceti pe toti bogati si fericiti". Chestii de genul asta. Nu e ceva extrem de complicat. E simplu. Ceea ce dorim pentru viitorul nostru nu este ceea ce doresc actualii conducatori. Ei vor un al Treilea Razboi mOndial si sa ucida 4 miliarde de oameni si sa conduca o elita restul de sclavi. Noi nu vrem asta!

Oare aceste depozite uriase de aur ar fi de ajuns pentru a garanta noua economie?

DW: Am revelat in acest interviu informatii pe care nu te-am auzit sa le spui mai inainte. Cantitatea de aur care este aici este uriasa... tot ceea ce au confiscat Imperiul Roman si Conchistadorii Spanioli... si au ajuns in China datorita comertului cu matase, marfuri si opium.
BF: Asia. Asia. Condimente, matase, ceramica...
DW: Corect. Deci acum exista acest munte urias de aur care ne-ar permite sa pornim un nou sistem financiar care sa garanteze cu aur, in care orice valuta sa fie garantata cu valori fizice reale.

Un nou standard al aurului ar centraliza controlul prea mult

BF: Problema cu acest nou standard al aurului este ca ... daca vorbesti cu oamenii... cu grupul care ne sustine care administra aurul... dupa ei, "Regula de aur" este ca "Cel care are aurul... face regulile".
DW: [Rasete]
BF: Ei bine, asta nu e o alternativa viabila.
DW: Corect.

Fulford sprijina mai multe grupuri ca sa planifice viitorul

BF: Ceea ce sprijin eu este ca avem nevoie de mai multe grupuri care sa realizeze o planificare a viitorului. Orice ar face ei, trebuie sa fie garantat de valori fizice reale, care exista cu adevarat. Realitatea ne impune o disciplina de care nu avem cum sa scapam. Daca cultivi grau, atunci vei culege grau. Si poti sa spui dupa aceea "Asa se cultiva graul". Dar, daca doar te lauzi spunand cuvinte care nu se bazeaza pe realitate, atunci de fapt nu exista. Asa functioneaza natura.

Japonia a avut un succes rasunator folosind agentiile de planificare economica

BF: Am venit aici in anii 1980 cand Japonia era numarul 1. Era tara viitorului. Aveau un sistem care cred ca era cel mai bun din toate de pe planeta pana la ora actuala. Aveau ceea ce se numeste o agentie de planificare economica. Care desena ideea despre unde sevrea sa se situeze tara cinci ani in viitor. Cu totii erau consultati, oamenii spuneau ca vor mai multe drumuri, mai multa canalizare, ca vor o statie spatiala, cam orice. Apoi faceau planurile. Banca Japoniei facea calculele si vedea cati bani se puteau tipari garantati de valori reale, fara sa determine inflatie. Garantia pe valori inseamna imobiliare, aur, orez, orice marfa reala. Apoi industria privata trecea efectiv la treaba.

10 % crestere anuala, si egalitate economica

BF: Atunci au avut o crestere economica rapida, timp de zeci de ani, aproape de 10 % pe an. Aveau cea mai mica diferenta intre veniturile saracilor si cele ale bogatilor din orice tara dezvoltata, si probabil din oricare tara de pe Pamant.

Americanii i-au fortat sa dezmembreze sistemul

Americaneii au fost cei care au venit si i-au fortat sa dezmembreze acest sistem. De aceea in ultimii 23 de ani au stagnat economic.

Chinezii folosesc acum un model similar

BF: Chinezii inca folosesc un sistem similar cu cel vechi Japonez, si asta e motivul pentru care au acum crestere economica rapida!
DW: Uau. Bine.

Decizie democratica a ceea ce vrea poporul, apoi gaseste o cale de a o implini

BF: Ceea ce vreau sa spun este ca ai nevoie de oameni alesi care sunt foarte inteligenti, care au trecut un anumit examen, carora le este data sarcina de a implini viselle oamenilor intro maniera realista. Deci toata lumea spune "Asa vrem sa arate lumea in 5 ani". Apoi acesti oameni urmaresc sa o puna in aplicare focalizandu-se pe numere si chestii care efectiv pot fi realizate. Acum eu nu spun ca vreau o singura agentie de planificare pentru toata planeta. Spun ca acest tip de grup ar putea fi unul dintre cele aflate in competitie pentru a gasi care sunt cele mai bune proiecte pentru viitor. Cei din CIA si cei cu care vorbesc si factiunea Rothschild care ne ajuta, acestia vor propriile lor centre in strainatate de unde sa isi duca la implinire propriile lor planuri pentru planeta. Si asa e de inteles.
DW: [In alta parte, Fulford a spus clar ca asta ar fi permis doar daca proiectele la care s-ar gandi acestia nu ar face rau planetei sau oamenilor de pe Terra, si ca ar trebui sa fie supravegheati cu atentie.]

Banii trebuie sa fie garantati cu marfuri reale

BF: Nu cred ca dorim o retea centralizata de control. Dar trebuie sa ne asiguram ca orice exista este disciplinat de realitate. Trebuie sa se bazeze pe ceva real. Sistemul ar trebui sa fie astfel incat daca cineva ia un text si il incrusteaza intrun pilon de lemn, atunci au creat bani.
DW: [Rasete] Da.
BF: Nu ar trebui sa fie vreun tip care sta la computer, vreun oligarh puternic care are un computer in care tot scrie cifre si se comporta ca si cum ar fi Dumnezeu, asa cum avem acum.

Tarile occidentale au primit mai mult decat au dat

BF: Cealalta parte este desigur aceea ca daca te uiti acum la realitate, treaba este ca tarile Europene, SUA si Australia au primit mai multe chestii de la restul lumii decat au oferit ele insele.
DW: Corect. Singurul export pe care il au ele sunt "produsele financiare", care nu inseamna decat bani virtuali.
BF: Si arme.

Tehnologiile suprimate ar putea da nastere unei noi si incredibile civilizatii

BF: Inca SUA are cele mai bune universitati din lume. Ei au o populatie foarte inteligenta, foarte bine educata si muncitoare. Si detin toata aceasta inalta tehnologie care este in prezent suprimata din asa-numitele motive de securitate nationala. Deci daca ii putem da jos pe acesti nemernici de la putere, cei din Comitetul Rezervei Federale, si sa eliberam populatia, potentialul pentru o crestere incredibila asa cum nu a fost pana acum este chiar la indemana, este pregatita.

Cabala criminala lupta pana la sfarsitul amar

BF: Dar mai intai trebuie sa lasam ca vechiul sistem sa se prabuseasca. Acesti criminali nu vor sa plece si sa dispara pur si simplu. Inca ameninta cu razboiul. Inca incearca sa atace Iranul. Am acum rapoarte ca planifica bombe nucleare pe fundul marii langa Tokyo ca sa creeze inca un tsunami aici.
DW: Iisuse!
BF: Ei sunt in stare sa faca tot felul de actiuni rele. Si trebuie sa-i oprim.

Ce spui despre arestarile in masa planuite de Pentagon?

DW: Ai spus mai inainte ca una dintre partile armate care ar putea sa intre in joc, acum ca a pornit acest proces penal, este Pentagonul. Baietii cei buni din Pentagon ar putea pana la un anumit punct sa faca arestari in masa cu arma la tampla a celor mai multi din Senat si Camera Reprezentantilor. Asta deoarece acesti oameni au conturi private in Banca Vaticanului si au fost mituiti, corect?
BF: Da.
DW: Mai vorbesti si despre capii celor 5 conglomerate mass-media care promoveaza planul acesta diabolic. Acesti oameni din Pentagon sunt pregatiti s afaca asta la un moment dat, corect?

Nimeni nu a format inca un consens despre ce s afaca sau cand sa faca

BF: Nu sunt foarte siguri ce o sa faca. Asta e problema. Este multa confuzie. Una e sa spui "Bine, hai sa-i ducem la inchisoare", dar apoi tot ei spun "Bine, si cum ce urmeaza?" Nu exista inca un plan coerent in legatura cu ce sa urmeze.Keenan si oamenii lui au ideile lor. Eu pe ale mele. Altii au propriile planuri pe care le promoveaza. Ceea ce cred eu este ca da, trebuie sa-i prabusesti pe criminali din pozitiile de putere in care se afla acum. Pune-i sub arest la domiciliu. Nu e necesar sa-i duci la inchisoare.

Schimba varful piramidei

BF: Majoritatea lor... e unul dintre aceste sisteme. Nu stiu daca ai vazut filmul Regele Scorpion. Este unul din filmele acelea in care ajungi in varful piramidei, il bati pe cel de acolo intro lupta cu sabii, te arati pe varful scarii cu capul lui in mana, si toti se inclina in fata ta ovationand "Oooooo!".
DW: [rasete]
BF: Majoritatea acestor oameni sunt obisnuiti cu un astfel de sistem piramidal. Daca schimbi varful, ei automat urmeaza noul program. Ei spun "Hei, eu doar am urmat niste ordine, stii?"
DW: Corect.
BF: Deci ar fi un sistem in care nici macar nu ar fi necesar sa pui pe nimeni in inchisoare. Spui doar "In regula, acum am schimbat planul. Urmeaza un nou plan de joc, in loc sa mai construiti piramide, veti construi Universitati". Iat ei spun "In regula, sa o facem!"

Obama nu a fost in stare sa reziste grupurilor de presiune

BF: Dar, odata ce am spus asta, exista o multime de banditi incompetenti la cele mai inalte nivele de putere care nu au ce cauta acolo. Ei nu stiu cum sa conduca o tara, si nu stiu cum sa conduca o planeta. Si locul lor nu e acolo. Si ma refer la Obama printre altii.
DW: Cred ca fost prostit de prea multe ori de catre grupurile de presiune din jurul lui.
BF: Ei bine, el nu e decat o marioneta. Asta e adevarul.

Trebuie sa avem o dezbatere deschisa despre ceea ce vrem sa facem

BF: Ceea ce avem nevoie, cat mai repede posibil, este o dezbatere publica. Vrem sa participe toata lumea, ca sa putem spune "Ce vom face acum?" Una este sa scapi de vechiul sistem, dar daca nu ai ceva deja pregatit care sa-l pui in loc, atunci e haos. Ajungi sa pierzi calitatea de civilizat. Ajungi in colapsul ordinii. Asta e sigur un lucru pe care nu-l doreste nimeni. Trebuie sa fie o tranzitie catre un mod mai bun de conducere a planetei care nu va distruge, ci va construi.

Nu prea avem la dispozitie prea mult timp

DW: Nu vreau sa fiu avocatul diavolului aici, dar ai spus ca societatile secrete asiatice si natiunile ne-aliniate au facut aceasta miscare economiei occidentale. La ora actuala, 28 noiembrie 2011, stirile sunt pline de ideea ca Euro nu mai rezista 10 zile.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2068138/Britain-joins-multi-billion-pound-global-bailout-key-banks-face-new-credit-crunch.html

DW: asta inseamna ca nu avem mult timp la dispozitie pentr a ajunge la o decizie. Oamenii vor ajunge sa sufere daca totul va suferi un colaps.

Actioneaza ca Hitler la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

BF: Din nefericire, deoarece oamenii care sunt la putere acum in SUA, in Washington, in Wall Street si in Europa sunt foarte incapatanati, se poarta ca Hitler la sfarsitul razboiului: "Voi lasa Germania sa se prabuseasca inainte sa renunt la putere". Va fi o iarna grea in SUA si Europa dupa cum stau lucrurile acum. Criminalii astia nu vor sa paraseasca scena de bunavoie. Nu accepta faptul ca avem nevoie de o schimbare fundamentala in modul in care administram planeta. De aceea va fi o iarna grea daca nu ne grabim sa-i eliminam pe banditii astia.

Vor fi campanii de dezinformare foarte puternice

DW: Ei bine, ei vor pune in scena campanii de dezinformare incredibil de puternice si vor face tot ce pot ca tu sa apri ca fiind doar un prost si ca tot ce spui este o minciuna.
BF: Bineinteles.
DW: [Aceste grupuri stiu ca razboiul este de fapt dus in opinia publica, asa ca se fac eforturi uriase sub forma unor comentarii obisnuite pe bloguri sai forumuri de discutii. Doi cercetatori de la Universitatea Canadiana din Victoria au investigat problema "armatelor platite" de falsi comentatori din China. Ei au creat un program software care a reusit sa-i depisteze in proportie de 85 %:

http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/27357/?p1=blogs

India Daily a publicat un articol in care se arata foarte clar ca China nu este singurul grup care inunda internetul in acest fel, de aici numele de "Armata de apa a internetului":

http://indiadaily.com/editorial/22740.asp

Armata de apa a internetului este un grup de oameni care actionezaa ca mercenari platiti care inunda internetul cu comentarii, barfe sau alt continut informational care sa construiasca sau sa demoleze credibilitatea articolelor, informatiilor, site-urilor, etc. Acesti oameni demoleaza increderea oamenilor in anumite produse si servicii, creaza imagini false, ofera o perceptie falsa pentru a distruge adevarul. Unii dau vina pe China pentru initierea acestui tip de actiuni. China poate foloseste acest tip de actiuni, dar lista celor care abuzeaza astfel este vasta. Este un lucru obisnuit in lumea libera. Corporatiile ii angajeaza, sindicatele ii angajeaza, si chiar partidele politice ii angajeaza. Armata de apa a internetului este insarcinata sa se inregistreze pe un site si apoi sa produca continut sub forma unor postari, articole, comentarii, trimiteri catre alte site-uri sau inregistrari video publice, etc]

Ei vor spune ca aceasta este "Noua Ordine Mondiala"de care s eteme toata lumea

DW: Vor face tot ce pot ca sa arate ca daca acest grup Asiatic va avea succes, este exact Noua Ordine Mondiala, sunt acei Illuminati, este fascismul, legea martiala, taberele de concentrare, si vor enumera toate lucrurile de care se tem oamenii cel mai mult. Deci cum contrabalansezi asta?

Nu-si vor mai permite sa creeze propaganda

BF: Realitatea situatiei este mai puternica decat propaganda. Pot spune orice vor. Ei spun "Vedeti, am 1 miliard de miliard de USD, este in computerul meu!". Apoi incearca sa-i cheltui. Sa vezi ce se petrece! Vezi cat de departe poti merge cu asa ceva. Bush incerca sa zboare spre Paraguay, si l-au oprit. Sa vada ce se petrece atunci cand isi iau cardul negru, sau oruce or mai avea, si merg la magazin, si primesc un "Ne pare rau, nu puteti cumpara nimic". Banditii astia vor deveni oameni ai strazii din momentul in care banii lor sunt inghetati. Acum banii lor sunt inghetati.

Sunt multe negocieri in spatele scenei

DW: Acum spui ca inca nu exista un consens in cadrul Pentagonului despre aceste arestari in masa.
BF: Nu stiu. Ceea ce stiu este ca acesti oameni din Pemtagon imi spun ca ei asteapta ca acest proces penal sa porneasca ca sa declanseze aceste arestari. Sigur, exista opinia ca "Bine, stim ca sistemul este gaunos, dar nu stim ce sa facem mai departe". Exista multe negocieri in spatele scenei. Dupa cum pare situatia, probabil ca va fi din ce in ce mai mult haos pana va incepe efectiv construirea unui nou sistem.

Imparteala de 50 % intre Est si Vest

DW: Ideea de baza pe care am spus-o ca principiu operational este aceea cacivilizatiile Occidentala si Asiatica trebuie sa porneasca cu o intelegere de 50% fiecare. Nu vrem ca, dintro data, SUA si Europa sa primeasca ordine de la Asiatici. Iar Asiaticii s-au saturat ca Europenii sa le spuna mereu ca sa faca. Trebuie sa avem un forum in care sa gasim un consens. Sa fim de acord cu totii "Da, este o idee buna". Sa construim o colonie spatiala? "Da, este o idee buna."

Care este locul tarilor islamice in toata aceasta schema?

DW: De care parte se vor afla tarile islamice in acest factor de 50%?
BF: Tarile islamice sunt in principal cu noi, cu exceptia catorva colonii care sunt inca controlate de Sabbateeni, deghizati in musulmani. In estenta le este frica sa nu ajunga ca Gadaffi, asa ca isi tin capul plecat, dar in esenta sunt cu noi.
DW: Bine.

Ajutati pe evrei sa inteleaga coruptia din sistem

Acum avem nevoie sa ii facem pe evrei sa inteleaga ca conducatorii lor, multi dintre ei, fac parte din aceasta secta nebuna. Ei nu ar trebui sa ii mai lase sa vorbeasca in numele poporului israelian. Sunt aceeasi oameni care s-au aflat in spatele Holocaustului, stii?
DW: Corect. Atrocitatea este prea mare pentru o minte omeneasca normala.
BF: Exact. Pe asta s-au bazat si ei. Este prea mare ca sa incapa intro inte normala. Dar toate astea sunt dovedite, stii?
DW: Da.

A vedea ca procesul penal este autentic

DW: Un lucru pe care as vrea sa-l discutam inainte sa incheiem acest interviu este prezentarea acestei plangeri penale. Firma de avocatura care este specificata pe document este Bleakley, Platt and Schmidt LLP, in White Plains, New York. Avocatul principal in acest caz este William H. Mulligan, Jr. Am vizitat site-ul lor. Sunt o firma de mare incredere, au referinte foarte bune. Inca nu i-am sunat, dar am de gand sa-l sun pe Mulligan si sa-l intreb ca sa verific daca intradevat acest proces penal este real.
DW: [Chiar l-am sunat pe Mulligan si am vorbit cu el la telefon. Va rog sa nu-l deranjati. El a dat o declaratie oficiala inregistrata prin colega mea Kimberley Jaeger confirmand ca palngerea penala este adevarata, dupa cum puteti auzi la sfarsitul acestui interviu audio.]

Documentul ar trebui sa-i convinga pe sceptici

DW: Este un document foarte complex Este plin de numere, documentatie, si nume. Inca mai primesc tone de comentarii negative la adresa ta. [Bloggeri platiti... Armata de apa a internetului... va iubim! Ganditi-va ce facetisi pe cine ajutati, pentru ca si noi vrem sa traim pe aceatsa planeta!] Sper ca acest document va face sa indeparteze toate acele ingrijorari, pentru ca este foarte complex.

Oamenii din spatele procesului penal nu sunt singurii care o fac

BF: Trebuie sa iti amintesti un lucru important. Oamenii din spatele acestui proces sunt un grup important din Occident care ajuta la instaurarea unui sistem financiar mai sanatos, dar ei nu sunt singurul grup. O multime de oameni isi dau seama ca ceva trebuie facut.

Este haos, oamenii nu stiu ce urmeaza sa faca

BF: Asa cum spun, este o problema acum. Dupa cum inteleg eu, cuvantul haos descrie cel mai bine ceea ce se petrece in acest moment in cercurile de putere ale Occidentului. As include si Japonia aici. Este multa confuzie. Oamenii nu stiu ce urmeaza sa faca.

Asta trenuie sa fie dezbatuta public, deschis

BF: Este important sa avem o multime de dezbateri deschise si dezvaluiri complete, asa incat oamenii sa ia decizii in cunostinta de cauza. Nu cred ca asta ar tebui sa fie in spatele usilor inchise, ca pana acum. Cred ca ar trebui sa fie public. Daca oamenii considera ca exista chestii la care eu gresesc, sunt bucuros sa le raspund. Nu am de gand sa raspund la atacuri, dar daca exista argumente reale, sunt bucuros sa le ascult.

O parte din document a fost produs folosind Wikipedia

DW: Atunci cand am cercetat documentul, cea mai mare ingrijorare a mea, pe care am publicat-o pe forumul tau, a fost aceea ca in sectiunea 33, exista o serie de 3 fraze despre Forumul Economic Mondial. Verificand autenticitatea documentului, am cautat despre Forumul Economic Mondial pe Wikipedia. Frazele de pe Wikipedia erau aproape identice cu cele din documetul legal.

BF: Bineinteles! Cel care a scris plangerea penala spune :Bine. Stim ca Forumul EConomic de la Davos este implicat, pentru ca exista o inregistrare a conversatiei cu Giancarlo Bruno, care este seful serviciului financiar de la Forumul Economic Mondial." Deci avem probe, probe legale, ca este o legatura. Dar spunem "E in regula, dar ce este acest Forum Economic Mondial, pana la urma?" Asa ca avocatul merge la Wikipedia copiaza si apoi transfera in document 9 fraze. Sigur. Asta fac oamenii. Chiar si avocati care scriu palngeri penale.

Clarificarea situatiei cu "Oficiul international de control al Trezoreriei"

DW: Cealalta greseala pe care am facut-o publica, si pe care vreau sa o corectez, multumesc tie,a fsot aceea ca in document, se facea referire la Oficiul international de control al Trezoreriei (OITC). Nu am citit documentul suficient de atent atunci cand am scris comentariile mele ca sa vad ca in acel document, este pusa sub semnul indoielii legitimitatea OITC si a corespondentului sau al ONU. Cu alte cuvinte, ei ataca OITC. Daca te uiti la site-ul OITC, este dureros de amatoricesc. A trebuit sa imi incarc browserul in modul de lucru pe 32 de biti. Prezentarile vizuale sunt facute in PowerPoint. Sunt multe greseli gramaticale pe site. Este practic o gluma!

BF: Da, e o gluma. Acest on, RC Dam, cel pe care ei l-au pus la conducere acolo, este un Cambogian... dar a fugit acum. A zburat. Nu se stie unde e. El a fost crescut de CIA. Era pus acolo doar de fatada.

O frauda complexa de inalt nivel impicand Fiji

DW: Daca te uiti la OITC pe Wikipedia, vei citi despre aceasta imensa frauda pe care acstia deghizati cu numele OITC (unde se presupune ca se depoziteaza valorile bancilor din lume) a inoculat o frauda in Fiji. Spuneau ca vor finanta Fiji cu miliarde de USD, ceea ce evident nu s-a petrecut. Orice bandit obisnuit ar trebui sa aibe un tupeu imens ca sa fraudeze o intreaga tara in felul acesta!
BF: Acesti banditi probabil ca si-au dat seama ca cei care controleaza, care conduc intregul sistem financiar se bazeaza numai pe frauda. Asa ca ei au incercat doar sa ciupeasca si ei putin din prada. Asa inteleg eu situatia. Ceea ce vreau sa subliniez este ca chiar daca Keenan si Scott au puterea legala data de calitatea de avocati, ei nu ar trebui sa fie pusi in pozitia de a conduce planeta.
DW: [Nici ei nu doresc asta, din ce am discutat personal cu ei].

117 de state au fost de acord sa puna bazele unui nou sistem in Acordurile de la Monaco

BF: Aveam nevoie de o discutie deschisa la care sa participe multa lume. Acea discutie va avea loc la forumul celor 117 state, Acordurile Monaco, care au fost de acord sa puna bazele unui nou sistem financiar. Trebuie sa aducem la aceste discutii tarile G5 si satelitii lor, pentru a putea sa venim cat se poate de repede cu noile structuri care sa le inlocuiasca pe cele gaunoase si corupte: ONU, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor iNternationale si FMI cu ceva mult mai reperzentativ pentru oamenii de pe Pamant. Nu ma refer la un guvern global. Ma refer la un set de reguli de bun simt pentru aceasta planeta pe care traim cu totii, al carei aer il respiram cu totii, si ale caei oceane le folosim cu totii. Nu vrem o retea de control centralizata de genul Noua Ordine Mondiala. Da?
DW: Absolut!

Ce poti spune despre tribunalul crimelor de razboi din Malayezia?

DW: Acum, tribunalul de razboi din Malayezia i-a gasit vinovati de crime de razboi pe Bush si Blair, este asta in legatura cu alianta celor 117 state?
BF: Nu. Este inca un semn ca umanitatea se trezeste, si s-a saturat sa fie manipulata de cabala criminala. Dar nu s-a ajuns la niciun consens in legatura ce urmeaza sa se faca.

Mult sprijin pentru o noua agentie de planificare economica

BF: Totusi, pot spune ceva. Exista mult sprijin pentru ideea mea a unei agentii internationale de planificare economica care sa faca chestii de genul transformatrea deserturilor in zone verzi si popularea oceanelor cu pesti, si sa opreasca distrugerea mediului. Nu ca un guvern mondial, dar simplu ca un grup care duce la implinire proiecte mari, pe scara larga si pe termen lung pentru beneficiul oamenilor si al celorlalte organisme vii de pe planeta.
DW: Da. Si cred ca multi oameni din aceste grupuri nu vor sa lucreze pentru banditi. Ei vor sa salveze planeta.
BF: Exact! Ei cu totii vor s asalveze planeta, asa ca hai sa o facem odata! Asculta, trebuie sa plec, dar multumesc ca ai vorbit cu mine.
DW: Apreciez asta foarte mult, Ben. Acesta a fost un interviu pe cinste. Rugaciunile mele si sprijinul meu sunt pentru voi!

Plangerea penala spne ca OITC este un organism fraudulos.. si da vina pe ONU

DW: Mai este un subiect pe care as vrea sa-l ating pe scurt, si anume despre OITC. Ma refer la faptul ca am afirmat public ceva gresit. Atunci cand am citit din nou documentul tau, mi-am dat seama ca afirma foarte clar ca asta este o organizatie frauduloasa, dar ca ONU este de vina pentru ca au permis acestei organizatii sa prospere fara sa dea in vileag in mod public planurile lor.
BF: Asta pentru ca insusi Ban Ki-Moon, seful ONU, foloseste documente frauduloase chiar in acest moment incercand sa puna stapanire pe tarile Africane, la fel cum incearca sa foloseasca aceleasi documente frauduloase ca sa puna mana pe Europa!
DW: Ooo, Dumnezeule!
BF: Bine? El citeaza cele sapte familii care i-au dat autoritatea. Cele sapte familii sunt cei care au infiintat Consiliul Rezevei Federale. Si acestia nu au niciun fel de autoritate! Nu sunt decat o adunatura de banditi si gangsteri. si trebuie sa le dam un sut in fund. Bine?
DW: Multumesc foarte mult, Ben.

Pune capat saraciei, opreste distrugerea mediului si creaza un viitor gen Star Trek!

BF: Nu vreau sa incheiem intro nota trista. Ceea ce avem nevoie este sa punem capat saraciei, sa oprim distrugerea mediului si sa creem un viitor minunat pentru planeta si speciile de aici.
DW: Ei bine, cu totii suntem cu voi, si abia astept urmatorul interviu. mUltumesc foarte mult, Ben.
BF: Multumesc foarte mult.
DW: Bine. Ai grija.

[Sfarsitul interviului]

Partea adoua vine curand

Ceea ce tocmai ai citit este absolut uimitor, dar s-a dovedit a fi doar inceputul povestii. Am avut ocazia sa il vorbesc cu Fulford si sa obtin mult mai multa informatie de la el decat pana acum. Dar, odata ce am luat contact cu cei implicati in plangerea penala, am descoperit ca sunt mult mai multe de spus despre aceasta poveste decat a spsu Fulford pana acum.

In Partea a Doua voi face un sumar istoric asa cum se cuvine despre cum si de ce aceste vaste valori au fost furate si ascunse de Rezerva Federala si de Banca Reglementarilor Internationale... incepand cu 1921 cand imparatul japonez Hirohito a facut o calatorie in Regatul Unit.

Acest interviu a fost efectiv doar inceputul, iar ceea ce m-a facut sa intarzii publicarea acetui articol este exact punerea la punct a urmarii, asa ca am decis sa o fac in doua parti ca sa nu mai asteptati.

Evenimentele s-au aglomerat de la interviu incoace

Este de asemenea important sa citez putin doua pasaje din cele mai recente postate de Fulford pe blogul sau, pentru ca cele mai recente actiuni ale SUA au accelerat probabilitatea ca arestarile in masa sa se realizeze foare curand:

5 decembrie - Arogarea de catre Obama si de catre Senat a dreptului de a ucide si inchide cetateni americani fara ca ei sa beneficieze de proces a fost o greseala fatala

http://benjaminfulford.net/2011/12/05/the-us-senate-and-obama-claiming-the-right-to-murder-and-imprison-americans-without-trial-was-a-fatal-mistake/

Se pare ca Pentagonul, agentiile americane si militiile sunt pe cale sa declanseze actiuni violente impotriva Presedintelui Obama si a Senatorilor care si-au arogat dreptul de a ucide si de a intemnita fara proces cetateni americani.

DW: [Actiuni vioente ar putea suna ca o expresie prea dura din moment ce el vorbeste aici de arestari sum amenintarea cu arma, dar probabil fara a se trage focuri de arma.]

Cabala criminala din Washington si Wall Street poate vor reusi se instaureze un regin dictatorial fascist in Statele Unite pentru un timp, dar niciun grup militar serios nu ii va sustine.

Acelasi lucru este valabil si in Europa, unde francmasonii Lojei Propaganda Due (P2) si Bilderbergii se apropie tot mai mult de a instaura un control de tip fascist. Ei aparent sunt in ofensiva din acest punct de vedere, dar pina la urma vor esua cu brio pentru simplul motiv ca acesti fascisti dementi sunt complet rupti de realitate si nu pot transforma in bani reali aceste sume astronomice virtuale cu care isi incarca computerele in incercarea puerila de a cumpara si mitui oamenii de care au nevoie.

Matematic, ei sunt destinati esecului. Constientizarea in cadrul partii ganditoare din populatia occidentala a atins masa critica. Grupul care inca se mai afla in fata televizorului este spalat pe creier si este irelevant, pentru ca isi vor schimba imediat continutul mental odata cu eliminarea de la condcerea mass-mediei a criminalilor de catre armata.

Oricine care mai crede ca inca exista vreun gram de onestitate sau adevar sau decenta in marile corporatii mass-media trebuie sa se intrebe singuri de ce aceste organizatii-mamut nu scriu o iota despre adevarurile de la 11 septembrie sau despre uciderea a 2 milioane de irakieni sau despre imensele sume de bani pe care majoritatea celor din guvernul de la Washington le-au primit ca mita.

Ei trebuie sa se intrebe de ce oamenii sunt indreptati la pachet catre un razboi cu Iranul, precursor al Celui de-al Treilea Razboi Mondial. Mai mult decat orice altceva, ei trebuie sa se intrebe de ce asa-numitele guverne occidentale nu fac niciun plan serios pentru viitorul planetei altul decat razboiul.

Avand deja semne ca exista pericolul unie revolte populare iminente, Senatorii care au votat pentru a-i ucide si intemnita pe americani fara sa compara in fata unui complet de judecata se confrunta in birourile lor cu alegatorii suparati. Armata i-a transmis lui Obama sa dispara, ceea ce exact a si facut, mergand in Hawaii...

12 decembrie, mai multa informatie

Fulford tocmai a postat aceasta stire noua in acesta poveste fascinanta care evoueaza continuu. Iata aici un mic extras de pe blogul sau comercial:

Cabala criminala se cazneste disperata sa creeze un guvern mondial fascist pe masura ce tot mai multe investigatii despre crime se concentreaza asupra lor

http://benjaminfulford.net/2011/12/12/cabal-struggles-desperately-to-create-fascist-world-government-as-multiple-criminal-investigations-zero-in-on-them/

Cabala fascista cunoscuta sub numele de Bilderberg, Consiliul pentru Relatii Externe, Comitetul celor 300, etc, incearca disperata si fara speranta sa declanseze al Treilea Razboi Mondial si sa instaleze un guvern mondial fascist in incercarea de a preintampina finalizarea investigatiilor de ordin criminal care ii inconjoara din toate partile.

Eforturile lor vor esua deoarece Pentagonul si agentiile din SUA (cu exceptia Gestapo-ului numit Securitatea Patriei) se pregatesc sa ii indeparteze de la putere, conform CIA si a altor surse.

De exemplu, se apropie de final mai multe investigatii privindu-l pe Presedintele Obama, inclusiv una in legatura cu declararea ilegala de razboi Libiei. O evaluare a Camerei Reprezentantilor arata ca sunt suficiente voturi pentru a-l prinde, spun oficialii judecatoresti.

In plus, sunt adunate mai multe dovezi despre mituirea guvernantilor de catre George Soros, si multi altii. Multe se petrec de acest gen si in Europa, Japonia si Orientul Mijlociu...

In SUA, dupa cum a fost mentionat saptamana trecuta, regimul Obama si-a arogat dreptul de a ucide si intemnita americani fara sa le asigure dreptul legitim la un proces, insemnand ca el a declarat SUA ca fiind o dictatura fascista. Repet, se pare ca la suprafata planurile pentru un guvern mondial fascist inainteaza usurel.

Din fericire pentru restul rasei umane, aceasta actiune de acaparare de tip fascist a puterii este un semn de disperare...

Problema este ca aproape intreg sistemul de conducere din Washington DC este corupt si compromis, dar oamenii din Pentagon si din agentii sunt atat de obisnuiti in a primi ordine incat nu stiu ce sa faca atunci cand conducerea lor devine disfunctionala.

De exemplu, exista destule voturi in Congresul SUA si in Senat ca sa-l suspende pe Obama, dar problema e ca nimeni nu a ajunsa la un acord de inlocuire.

Numeroasele investigatii de coruptie impotriva regimului Obama il pot indeparta de la putere, atat pe el cat si imensul esafodaj de coruptie din spatele scenei, dar nimeni nu stie ce sa faca pe urma.

Singurul raspuns este ca armata sa stabileasca un guvern temporar condus de Statul Major pana cand gunoiul poate fi scos din Washington si Wall Street. Militarii recunosc pe buna dreptate ca armatele nu se pricep la guvernare. Totusi, sunt buni la a face curat, si la a restabili ordinea constitutionala.

Armata SUA este ingrijorata de faptul ca nu ar mai dispune de bani pentru a mentine economia, dar sustinatorii noului sistem financiar le-au promis deja finantari generoase pentru a asigura o restaurare a puterii economice americane si o tranzitie graduala a complexului militar-industrial in ceva care se poate intretine singur si care sa fie de folos planetei.

Nu lasa ca toate astea sa te sperie

30 de ani de cercetare dedicata in cele mai ascunse mistere ale stiintei si ale Universului au condus la crearea operei mele, enciclopedia numita Investigatii asupra Campului Sursa, care a debutat ca cel mai bine vandut volum in New York Times in august.

In aceasta lucrare, va revelez dovezi zdrobitoare ca viata pe Pamant este ghidata de o constiinta UNiversala pe care eu o numesc Campul Sursa, creatorul ultim al spatiului, timpului, materiei si vietii biologice.

Asta deja nu mai este de mult o discutie de tip New Age, fiind sustinuta de o bogatie de fapte si descoperiri stiintifice care nu au fost pana acum complet intelese.

Universul nu este un vid "mort", lipsit de gandire si lipsit de sentimente. Este vast, vibrant si plin de viata, pana la nivel cuantic. In aceasta carte revelez ca zeci de culturi stravechi din toata lumea au primit profetii despre venirea unei ere de Aur plina de pace si prosperitate. Momentul de timp despre cand va vaeni este anul 2012.

Indiferent de ce se va fi petrecut sau nu in jurul acestei date, este remarcabil sa observi dovezile evidente ale acestei revolte internationale, pe scara larga impotriva Fostilor Puternici care se suprapun in acelasi timp cu profetiile vechi de mii de ani.

Suntem ghidat catre un viitor glorios

Unii oameni chiar inteleg. Campul Sursa vrea sa stii ca exista. Multi oameni au trimis marturii despre incredibilele sincronicitati care incep sa se petreaca in viata lor de inada ce dscopera aceste revelatii.

Daca deja razi acum, este pentru ca deocamdata nu ti s-a petrecut tie asa ceva. Sau, mai degraba, confirmarile ti-au fost trimise, dar le-ai ratat.

Cu totii suntem educati intrun sistem care ne cere sa "avem dreptate", si care pedepseste cu note proaste daca "gresim". Din acelasi motiv, suntem puternic conditioanti sa sa evitam rusinea.

Acum avem stiinta prin care demonstram ca asta nu e deloc un nonsens ridicol. Toate astea se sustin foarte bine si fara Fulford / Familia Dragon / documentul Keenan, dar vad toate astea ca parte dintrun mozaic vast si interconectat.

Atat de multi oameni traiesc in frica si teroarea viitorului. Acum avem la dispozitie stiinta pentru a demonstra ca lucrurile merg spre bine, si ca de fapt ele trebuie sa se imbunatateasca, caci asa este scris in planul Universului, si asta e un aspect fundamental in legatura cu ceea ce se petrece acum.

Cred ca suntem ghidati in mod inteligent catre o trezire la nivel planetar, si pe masura ce mergem spre 2012 se pare ca prabusirea publica a Vechii Ordini Mondiale este un aspect cheie in acest proces.

O mica sincronicitate

La ora 1:44 dimineata m-am intors si am citit din nou acest documentcautand orice greseli minore pe care ar trebui sa le indrept. Am gasit un paragraf in acre spatierile trebuie corectate si o voi face chiar acum.

Exact 1777 de vizite a avut acest articol deja de cand l-am publicat, si aceste numere speciale continua sa apara fiind un mod in care Campul Sursa trimite mesaje inspre noi. Nu am de gand sa conving pe toata lumea, dar este inetresant si am mentionat acest aspect.

A doua zi dimineata: Fulford este retinut impotriva vointei sale intrun hotel de catre un grup gen CIA?

Tocmai atunci cand te gandeai ca aceasta poveste nu este destul de dramatica sau coplesitoare, avem noutati.

Fulford trebuia sa apara la un spectacol online pe mopal.jp chiar pe 12 decembrie in timp ce eu scriam acest articol. Cu toate astea, producatorii au fost informati ca Fulford este retinut intrun hotel impotriva vointei sale de catre "un grup de tip CIA". Ei se gandesc ca viata sa ar fi in pericol, ceea ce ar putea fi adevarat, dar e prea devreme ca sa stim sigur.

Iata mai jos o secventa cu ceea ce au spus ei, de la un traducator:

Nu vom fi intimidati

Nu cred ca Fulford este genul de persoana care ar minti despre asta, sau care sa insceneze asa ceva. Daca ceva i se petrece, povestea asta va exploda in public mult mai repede decat pana acum. Duhul a iesit din sticla. Nu poti opri asta. Stai jos si nu ne face rau. Nu mai este planeta ta ca sa o mai poti abuza.

Raspanditi vestea! Spuneti tuturor despre aceasta poveste. Trimitei linkul, scrieti, postati pe bloguri, comentati. Publicitatea inseamna protectie. Multumesc!

Declaratie oficiala a lui Neil Keenan, 13 decembrie 2011, ora 12:07 PM

Draga domnule Wilcock,

Sunt foarte ingrijorat pentru siguranta lui Ben. Este prieten cu mine de doi ani si il vad calatorind si riscandu-si viata pentru a-si informa cititorii. Stiu mai multe decat spun, dar el este o persoana foarte sensibila si preocupata, si el chiar vrea sa vada deşerturile inverzite.

Ma rog ca ceea ce auzim sa nu fie adevarat, iar daca totusi este, ma rog sa-l elibereze teafar. Mi-e teama ca Benjamin este retinut pentru ca a afirmat ca detine Cartea Codurilor si Maklumat.

Asta pur si simplu nu e adevarat.

Nu numai ca ele sunt la mine, dar se afla pe maini bune.

Asa ca daca asta e motivul, va rog lasati-l pe Benjamin sa plece, ca sa poata reveni la pozitia lui corecta, aceea de a sfatui lumea atunci cand face greseli.

Noaptea de miercuri spre joi: Ben este in viata si teafar!

Abia am primit stirea de la Neil Keenan care vorbeste acum la telefon cu Ben, care este in viata si teafar. Asta este deocamdata toata informatia pe care o am. CEa mai plauzibila posibilitate este ca Ben afost retinut pentru propria sa protectie impotriva unei alte amenintari.

Noaptea de joi spre vineri: Ce spui?

Povestea devine din ce in ce mai ciudata. Fulford i-a spus lui Keenan ca pur si simplu a uitat despre emisiunea la care trebuie sa participe ca invitat si a iesit la o drumetie pe munte cu sotia sa apoi la intoarcere a adormit. Producatorii trebuiau sa-l sune inainte ca sa-i reaminteasca de emisune, dar au uitat si ei. Au vorbit cu el la telefon la un moment dat, dar era deja prea tarziu, el se afla prea departe si nu mai ajungea la timp. Explicatia lui Ben este ca "povestea cu hotelul nu a fost adevarata, a fost o inventie a producatorilor".

Este timpul sa ne luam planeta inapoi. Ata mi-a reamintit foarte clar despre ce este pus in joc. Nu ma voi odihni pana cand umanitatea nu va fi libera.

14 decembrie: Chodoin Daikaku spune ca Fulford a fost eliberat dupa negocieri

De ce s-ar duce Chodoin Daikaku la o televiziune sa faca o astfel de declaratie... oferind prea putin edetalii, ca si cum era preocupat sa nu spuna prea mult?

Mai mult, de ce un om cu un prestigiu asa de mare ar iesi pe post ca sa spuna o minciuna asa de mare?

Femeie: Avem cateva intrebari despre situatia lui Benjamin Fulford datorita stirilor de pe internet. Te rog sa ne spui ceva.
Chodoin Daikaku: Ieri am primit informatia ca Benjamin a fost capturat si retinut de agenti straini (spioni). Dupa emisiune, am reusit sa aflu locatia unde se afla. Era la Roppongi (Centrul Tokyo). Dupa mai multe negocieri acolo, am reusit sa il eliberam. Acum se afla acasa la el. Va participa la urmatoarea intalnire (mopal.jp pe 27 decembrie) si isi va spune parerea, presupun. Acesta este singurul meu comentariu.

DW: Fulford a disparut pentru o intreaga zi, noaptea care a urmat si pina a doua zi. Nu a raspuns la email sau la telefon. Probabil ca este obligat sa spuna public o alta poveste pentru propria sa siguranta, din moment ce Daikaku spune cu totul altceva.

Sa ne bucuram ca Ben este in viata. Recent a deconspirat cateva nume, si asta poate l-a facut sa aiba aprte de aceasta situatie. Avem toate motivele sa credem ca momentul cand Fulford a fost capturat si mai apoi retinut nu a fost intamplator, daca ne gandim la faptul ca abia am publicat acest articol in care demonstram ca tot ceea ce a spus el despre acest proces penal este acum demonstrat concret, si il trimisesem lui Ben de doua saptamani inainte sa-l public aici.

14 decembrie, 3 PM: Amenintare cu moartea

Pentru prima data in intreaga mea cariera de jurnalist, mi-a fost transmisa o amenintare severa, prin intermediul unuia dintre sursele mele. mI s-a spus ca am la dispozitie doar aceasta noapte pentru a scrie Partea a Doua, si ca ar fi o idee buna pentru propria mea protectie. Desi natura exacta a amenintarii nu mi-a fost specificata, mi s-a spus ca as fi norocos sa scap doar cu o tortura. Daca sunt norocos, mi s-a spus, voi scapa prin a ramane toata viata mea intro baza subterana ultrasecreta, lucrand ca om de stiinta la operatiunile negre.

Cea mai buna protectie pe care o am este publicitatea. Nu uitati niciodata cat de mult sunteti iubiti. Daca e sa mor, atunci voi muri cu onoare, un nobil soldat al Luminii. Va multumesc pentru toata iubirea si grija pe care le-ati demonstrat de-a lungul anilor si sunt recunoscator ca v-am lasat o mostenire atat de vasta de materiale utile.

Acum trebuie sa continui munca. Multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Ora 6 PM

Voi apare la emisiunea radiofonica a lui Kerry Cassidy in urmatoarea jumatate de ora ca sa grabesc procesul publicarii restului povestii.

[Dupa emisiune] Marea parte a ceea ce voi publica in Partea a Doua a fost deja spus in aceasta emisiune acum, asa incat nu cred ca voi fi ranit. Imi voi permite sa dorm putin, pentru ca toate aceste evenimente si-au pus amprenta. Va multumsc pentru minunatele scrisori si pentru sprijinul acordat.

[Dupa cetva ore] Kerry mi-a trimis linkul catre intregistrarea MP3 a emisiunii cu mine. Am inarcat-o si abia ceva mai tarziu am observat numarul de vizualizari 22.222... chestii uimitoare. Cred ca "Administratia" a vorbit din nou. Va multumesc pentru tot, nu voi pati nimic.

[A doua zi la pranz] Am fost contactat de reprezentantii Familiei Dragon asociati cu procesul penal, si ca rezultat al acestei amenintari cu moartea, mi s-a spus sa transmit urmatoarele:

DACA SE PETRECE CEVA LUI DAVID WILCOCK, SAU ORICUI CARE ESTE IMPLICAT IN ACEST CAZ, VOM FACE PUBLICE CARTEA CODURILOR SI CARTEA MAKLUMAT IAR FUNDURILE VOASTRE VOR LUA CALEA INCHISORII. POTOLITI-VA IMEDIAT.

Mi s-a mai spus ca intreaga retea internationala implicata in protejarea acestui caz a fost extins aca sa ma includa si pe mine. Pentru toti cei implicati, la toate nivelele, va multumesc.

[citeste mai departe]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=464

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Vaccinul obligatoriu anti-gripa-porcină e un dezastru
Programele guvernamentale de vaccinare în masă menite să combată falsa epidemie de gripă porcină ar putea fi mai rele decît epidemia însăşi.
nota 9.70 din 3001 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting