Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cabala ameninţă cu un virus ucigaş şi cu destabilizarea socială

Cabala ameninţă cu un virus ucigaş şi cu destabilizarea socială

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 20.12.2011
Citit de: 1023 ori
Conţine: 966 cuvinte
9.85
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=468

Cabala criminala occidentala ameninta cu extinctia rasei umane

Reteta unui virus de laborator intr-atat de contagios si de periculos incat ar putea sa ucida milioane de oameni ar putea fi publicata in curand, au anuntat, marti, cei care l-au creat, un grup de cercetatori din Olanda.

Prima reactie internationala a venit din partea guvernului Statelor Unite. Oficialii americani au atras atentia ca nu este recomandata publicarea retetei virusului creat in laborator pentru ca ar putea ajunge pe mainile teroristilor. "Exista teama ca, daca se creeaza ceva atat de mortal si se transforma intr-o pandemie globala, mortalitatea si costul pentru intreaga lume ar fi masive", a declarat un consilier stiintific al administratiei SUA.

Concret, virusul creat intr-un laborator olandez este o noua tulpina foarte contagioasa a gripei aviare, ce poate infecta si ucide milioane de oameni. Informatia a creat extrem de multa panica pentru ca este pentru prima data cand s-a reusit o mutatie a tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare astfel incat sa se poata transmite foarte usor prin intermediul aerului, prin tuse si stranut.

Pana in prezent, se considera ca gripa aviara H5N1 se poate transmite intre oameni numai prin contact fizic foarte apropiat, nu si prin aer sau stranut, asa cum este posibil in cazul noului virus.

Spalare de bani sub umbrela FMI

"Spalare de bani" - acestia sunt termenii cu care un analist al prestigioasei publicatii The Economist se refera la transferul de bani al tarilor din UE si a celor emergente catre Fondul Monetar International, in scopul de a ajuta statele lovite de criza europeana, ca Italia sau Spania.



La un deceniu dupa ce moneda unica europeana a fost lansata cu sunete de fanfara si artificii, viitorul sau continua sa apara nesigur

Varujan Pambuccian considera ca actualul sistem politico-economic nu mai este sustenabil, iar masurile care se iau la Bruxelles nu fac decat sa afunde Europa si mai rau in "mlastina" in care se afla.

Deputatul considera ca este nevoie de reactii majore, la nivelul G20 sau chiar G8, cum ar fi, de exemplu, renuntarea la constructia monetara actuala, care "permite toate porcariile care se intampla" atat in zona bancara si in zona bugetara.

Cum este construita moneda? Moneda nu se sprijina pe nimic, ea se sprijina pe increderea pe care o ai in emitentul monedei respective, or asta nu inseamna nimic.

Adica dupa parerea mea ar trebui revenit la legarea monedei de resursa limitata. E foarte neplacut ce spun, ca nu mai poti sa faceti de lucruri din astea spectaculoase, sa tragi de ea ca de un elastic, dar nici nu te mai aduce in situatii ca asta.

E foarte neplacut, sigur, nu place nici conducatorilor - nici de firme, nici de state - nu place nici condusilor - nici angajatilor, nici popoarelor. Dar nu avem alta solutie.

In opinia sa, Romania are o sansa foarte mare de a se salva cu conditia sa se decupleze de la modul de gandire latin, care caracterizeaza tari precum Grecia sau Italia, in care majoritatea traieste dupa modelul "sa ai totul fara sa faci nimic".

Iar ca sa se petreaca decuplarea despre care vorbeati ce ar trebui sa se schimbe in Romania?

Dupa parerea mea, in primul rand ar trebui explicat ce se intampla, lucru pe care nu il face nimeni.

Si nu il face nimeni de multe ori in mod ticalos, pentru ca exista oameni inteligenti care stiu despre ce e vorba, dar care prefera sa nu spuna nimic, ca sa isi mentina un status-quo personal. Sunt si din zona economica si din zona politica. In zona culturala...acolo se bate campii cu gratie.

Cei despre care va vorbeam ar trebui in primul rand sa renunte la jargonul profesional si sa le explice oamenilor. Pentru ca orice lucru, daca l-ai inteles si il stii, il poti spune in toate felurile posibile, si ca 'dupa blocuri', si altfel.

In al doilea rand, ar trebui sa fie dispusi sa explice si in al treilea rand sa aiba canalele prin care sa vorbeasca.

Criminalii de la varful piramidei de putere sunt disperati

Seful Statului Major al Statelor Unite ale Americii a declarat ca este ingrijorat in privinta "unei potentiale revolte civile" in Europa, pe masura cresterii crizei financiare.

Generalul Martin Dempsey a spus ca nu este clar daca ultimele masuri luate de liderii europeni vor fi suficiente pentru a tine unita zona euro, adaugand ca o izbucnire a unui conflict social ar putea avea consecinte pentru Pentagon, transmite BBC.

Generalul Dempsey a afirmat, cu ocazia unei intalniri organizate de Consiliul Atlantic, ca "zona euro se confrunta cu un mare risc". Seful armatei americane se teme ca militarii Statelor Unite ar putea sa fie nevoiti sa rezolve problemele din zona euro, "din cauza potentialului unei revolte civile si a unei ruperi a Uniunii".

Statele Unite ale Americii au peste 80.000 de militari si 20.000 de civili care activeaza in Europa, mare parte in Germania. Martin Dempsey a servit SUA, ca general, in razboiul din Irak.

Pana acum au fost agentii de rating, sondaje, presa, scenarii, ma rog, chestii soft, uite ca a aparut si seful cu bombele sa dea deocamdata cu bobarnacul. Devine groasa. Disperarea e foarte mare.

Amenintarea a dat rezultate?

Guvernele din Europa se dau peste cap pentru a umple bancile de bani. In Italia, de exemplu, guvernul-marioneta condus de trilateralul Monti incurajeaza bancile sa cumpere proprietati publice. In Portugalia, guvernul imprumuta, practic, bani de la fondurile de pensii detinute de banci si ar putea folosi o parte din fonduri pentru a ajuta companiile de stat sa-si plateasca datoriile.

La fel ca si celelalte guverne-marioneta din Europa, cele din Germania si Spania aplica, la randul lor, masuri neortodoxe pentru a sprijini bancile suferinde, care nu mai au bani, fiind devalizate de oculta financiara.

Aceste masuri sunt folosite din cauza faptului ca tarile din zona euro se afla sub o presiune teribila in urma amenintarilor de tot felul venite pe toate canalele Cabalei criminale oculte care nu vrea deloc sa renunte la putere.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=468

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 8.000 vizite
Alianţa împotriva noii ordini mondiale (1)
ULUITOR: Interviul integral oferit de Benjamin Fulford despre Alianţa împotriva Noii Ordini Mondiale care vrea să ducă planeta în haos.
nota 9.65 din 11235 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting