Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Greşeala fatală a Americii fasciste - Benjamin Fulford

Greşeala fatală a Americii fasciste - Benjamin Fulford

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 23.12.2011
Citit de: 1789 ori
Conţine: 1742 cuvinte
9.83
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2259
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=470

SENATUL SUA SI OBAMA SI-AU AROGAT DREPTUL IN MOD EVIDENT CRIMINAL SI TOTODATA FASCIST DE A UCIDE SI DE A TRIMITE ÎN ÎNCHISOARE CETATENI AMERICANI FARA PROCES. ACEASTA A FOST SI VA RAMÂNE PENTRU EI O GRESEALA FATALA

Sursa: http://benjaminfulford.net/2011/12/05/the-us-senate-and-obama-claiming-the-right-to-murder-and-imprison-americans-without-trial-was-a-fatal-mistake/
Preluare de la: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6922
Redactarea finala a acestui articol a fost realizata de profesor yoga Gregorian Bivolaru

Exista unele informatii care atesta ca atât Pentagonul, cât si agentiile secrete americane, împreuna cu politia, sunt la un pas de a lua anumite masuri drastice împotriva presedintelui Obama si a senatorilor care si-au arogat dreptul criminal de a ucide si de a trimite în închisoare cetateni americani fara judecata, pe un termen nelimitat.

Membrii clicii criminale din Washington si de pe Wall Street vor mai face, poate, eforturi disperate pentru o anumita perioada de timp si vor urmari sa dea impresia ca planurile lor de a instaura o dictatura fascista în Statele Unite ale Americii se desfasoara înca asa cum au planuit, chiar daca este evident la ora actuala ca niciun grup armat nu mai are de gând sa-i sprijine. Toate acestea sunt valabile si în Europa, unde membrii lojii francmasonice Propaganda Due si ai grupului satanic Bilderberg vor urmari, la rândul lor, sa creeze premisele instaurarii unui control total, fascist în zona si vor urmari sa lase impresia ca ofensiva lor continua neabatuta, dar dincolo de aparente este evident pentru toata lumea ca, în cele din urma, ei vor esua. Prabusirea lor este iminenta si sigura.



Adevarul adevarat este acela ca acesti fascisti dementi se afla totodata în pragul falimentului si nu mai au deloc bani pentru a-i mai mitui sau pentru a-si angaja cozi de topor. Anumite informatii care ne-au parvenit arata ca cifrele asa-zis financiare ce sunt vehiculate în mediile lor virtuale nu mai au în realitate nicio acoperire reala.

Un simplu calcul matematic arata ca de fapt ei sunt deja compromisi!

Actualmente, în Occident, numarul oamenilor ce sunt dotati cu bun simt si inteligenta si care s-au trezit din somnul cel letargic si au înteles în cele din urma care este cruda realitate a atins deja minimul necesar. Grupul celor spalati pe creier si care zac într-o stare de letargie în fata televizoarelor este acum lipsit de relevanta, deoarece continutul acestor programe, în marea lor majoritate mincinoase, care vizeaza naucirea mentala si care sunt date pe posturile de televiziune, se va modifica în curând de îndata ce atât politia, cât si fortele militare vor elimina si chiar vor aresta criminalii ce ocupa acum mass-media corporatista.

Cei care înca mai considera ca exista fie chiar si o firimitura de adevar sau o picatura de bun simt în mediile corporatiste care conduc mass-media trebuie sa-si puna neîntârziat întrebarea de ce aceste organizatii nu au scris nici pâna acum adevarul cu privire la evenimentele criminale care au avut loc la data de 11 septembrie, atunci când au fost demolate prin explozii criminale turnurile gemene, ori cu privire la uciderea a peste doua milioane de irakieni, ori referitor la mita uriasa pe care au primit-o oficialii de la vârf care conduc firmele corporatiste din Washington.

Ei ar trebui de asemenea sa se întrebe de ce oamenii de pe aceasta planeta sunt manipulati cu nerusinare si sunt facuti sa creada ca este necesar sa se declanseze un razboi ucigator si inutil împotriva Iranului, razboi care a fost gândit fara îndoiala ca fiind un prim pas catre declansarea în viitorul apropiat al celui de-al Treilea Razboi Mondial. Mai mult decât atât, ei ar trebui sa se întrebe de ce asa-zisele guverne occidentale nu au nici la ora actuala niciun fel de plan binefacator si constructiv pentru viitorul acestei planete si de ce ele nu fac mai nimic altceva decât sa se preocupe cu declansarea razboaielor.

Exista la ora actuala semne ca americanii sunt deja pregatiti pentru a începe o revolutie. Nu este întâmplator ca de curând unii cetateni americani au dat buzna în birourile senatorilor, fiind foarte înfuriati de faptul ca acestia din urma au votat o legislatie criminala ce permite uciderea si trimiterea în închisoare fara judecata a americanilor. La ora actuala se stie ca armata i-a întors deja spatele lui Obama, iar plecarea lui în Hawaii arata fara urma de îndoiala faptul ca el începe deja sa se teama deoarece constata ca este din ce în ce mai lipsit de sprijin.

Mai multe grupuri armate, multe dintre ele având peste 10.000 de membri, au contactat deja societatea secreta Dragonul Alb si au anuntat ca, daca va fi necesar, va fi de ajuns un singur cuvânt din partea acestei societati secrete pentru ca ei sa îndrepte armele împotriva guvernului federal corporatist.

Aliatii societatii secrete a Dragonului Alb de la Pentagon, cât si membrii anumitor agentii secrete le-au cerut acestor grupuri armate sa nu actioneze într-un mod violent, deoarece atât criminalii de la Washington, cât si cei de pe Wall Street vor trebui sa fie arestati si apoi vor fi judecati conform legilor în vigoare. În mod evident, atunci când un grup de oameni ce sunt mituiti de puterile straine ocupa sediul guvernului de la Washington si prin legile pe care le voteaza îsi aroga dreptul la crima si la trimiterea în închisoare a cetatenilor americani fara ca acestia sa poata beneficia de un proces, asa cum prevad legile democratice, americanii în cauza vor putea pretinde în mod legal ca sunt în autoaparare atunci când actioneaza într-un anume mod pentru a preveni punerea în aplicare a acestor planuri criminale.

Întrebarea plina de bun simt pe care ar trebui sa si-o puna neîntârziat oamenii cinstiti din Pentagon, cât si cei care sunt functionarii unor agentii secrete americane este: "AM OARE DE GÂND SA RAMÂN PASIV SI TOTODATA SA FIU COMPLICE LA ACESTE PLANURI CRIMINALE ÎNTOCMAI ASA CUM A FACUT ARMATA GERMANA PERMITÂNDU-I LUI HITLER SA-SI PUNA ÎN APLICARE PLANURILE LUI CRIMINALE, SAU AM DE GÂND SA-MI RESPECT JURAMÂNTUL PE CARE L-AM FACUT FATA DE POPORUL AMERICAN DE A RESPECTA FARA NICIO ABATERE SI DE A PROTEJA ATÂT CONSTITUTIA, CÂT SI POPORUL AMERICAN?"

Vom vedea în curând ca si în Europa membrii clicii criminale vor încerca sa faca tot posibilul pentru a instaura cu forta un regim fascist totalitar. Cancelarul german Angela Merkel, despre care se crede ca ar fi fiica lui Hitler, a solicitat în mod public sa se realizeze o asa-zisa unire din punct de vedere politic a Europei pentru a se structura în felul acesta o asa-zisa uniune care urmeaza apoi sa fie condusa si dominata de Germania.

De asemenea, nu este o întâmplare ca noul prim-ministru italian Mario Monti, Romano Draghi (seful Bancii Centrale Europene), precum si presedintele UE Herman van Rompuy, sunt cu totii lideri ce au primit o educatie iezuita si despre ei se stie ca au legaturi cu loja fascista francmasonica P2 (Propaganda Due).

Reuniunea celor 27 de sefi de stat care alcatuiesc UE, ce urmeaza sa aiba loc în aceasta saptamâna va avea, printre altele, pe ordinea de zi descoperirea neîntârziata a unor metode prin care sa fie impus cu forta, cât mai curând posibil, un guvern tehnocrat neales în mod democratic, care va fi apoi, fara îndoiala, coada de topor a asa-zisilor iluminati. Se va spune, desigur, ca aceasta întâlnire a lor are ca unic scop un asa-zis efort de "COORDONARE A POLITICILOR FISCALE".

Ceea ce înseamna de fapt ca întregul proces de elaborare a bugetelor nationale, care este totodata principala responsabilitate a unui guvern ce este ales în mod democratic, va fi încredintat în totalitate unor institutii ce sunt alcatuite din persoane care nu au fost numite în astfel de functii în urma alegerilor si care institutii actioneaza apoi întotdeauna din umbra.

La ora actuala este evident, asa cum am mentionat anterior, ca natiunile europene nu mai au destui bani pentru a acoperi uriasul deficit extern european, global. Aceasta înseamna ca electoratul din tarile debitoare precum ar fi Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Irlanda si statele baltice vor avea de ales între a fi fortate sa-si reduca în mod drastic nivelul de trai, pliindu-se în felul acesta masurilor aberante ce vor fi dictate de catre eurocrati, sau unele dintre ele vor fi confruntate cu alternativa de a renunta la datorii, fiind totodata obligate sa revina la vechea lor moneda nationala. Cel mai probabil acest scenariu naucitor va avea drept rezultat faptul ca, dupa aceea, circulatia monedei euro va fi redusa doar la 10 tari.

Între timp, este necesar sa se stie ca atât clanului Rockefeller, cât si clanului Rothschild li s-au taiat toate finantarile japoneze. Puteti deja sa coroborati toate acestea cu faptul ca de curând Agentia japoneza pentru servicii financiare a anuntat deja ca filiala Citibank-Japonia va fi penalizata datorita faptului ca si-a înselat clientii. Aceste sanctiuni vor include separarea partii japoneze a lui Citibank de restul grupului Citigroup si aceasta va atrage dupa sine închiderea unora dintre operatiunile bancare respective. Aceasta este cea de-a treia oara când Citibank a fost penalizata în Japonia. Aceasta s-a petrecut ultima oara cu câtiva ani în urma, atunci când s-a descoperit ca Citibank Japonia era o institutie prin intermediul careia se spalau bani pentru Kai Goryo, care era un sindicat alcatuit din gangsteri ai gruparii mafiote Yakuza.

Este semnificativ ca directorul Citibank Japonia, precum si membrii grupului de conducere a altor trei importante institutii financiare straine din Japonia au demisionat cu totii în luna octombrie. În spatele scenei, curatenia ce a început în Japonia va continua atât în saptamânile, cât si în lunile ce vor urma.

În plus, merita sa mentionam faptul ca pe 10 decembrie va fi luna plina si în acelasi timp va fi eclipsa totala de luna. Cu acea ocazie, luna va capata o ciudata culoare rosiatica, iar acest semn va fi vizibil pe cer. Se stie de multa vreme ca o luna de culoare rosiatica este un semn de razboi.

Clica criminala a asa-zisilor iluminati sustine ca societatile secrete Dragonul Rosu si Dragonul Albastru ar fi întocmai ca niste tigri ce sunt confectionati din hârtie si ca societatea secreta Dragonul Alb ar fi o simpla institutie complet inofensiva si chiar lipsita de putere.

Ei uita însa un fapt elementar, si anume ca rabdarea si toleranta nu sunt niciodata sinonimul slabiciunii. Timpul este de partea societatii Dragonului Alb, iar sistemul ce se afla în pragul prabusirii al acestei clici criminale este cu putinta sa se destrame în viitorul apropiat fara a fi nevoie de violenta pentru a se produce aceasta. Cu toate acestea, suntem chiar foarte aproape de punctul în care va fi se pare necesar sa se faca unele arestari ale celor vinovati pentru a se preveni în felul acesta izbucnirea unui nou razboi mondial.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=470

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1715 vizite
Peste 2000 vizite
Informare despre situatia actuala si din lunile urmatoare a omenirii, din perspectiva extraterestra
O informare importantă în ceea ce priveşte situaţia actuală şi din lunile următoare a omenirii, din perspectiva extraterestră. Cel mai important aspect pe care dorim să-l subliniem este FRICA de care s-ar putea lăsa cuprinşi cei mai mulţi oameni.
nota 8.83 din 2828 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting