Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Repararea banilor

VIDEO: Repararea banilor

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 05.01.2012
Citit de: 984 ori
Conţine: 1826 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2259
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=473

Repararea banilor

"Noi (bancherii) ar trebui să avansăm cu prudenţă şi grijă, prin fiecare mişcare, pentru că deja există un număr mic de persoane care prezintă semne de agitaţie. Ar fi prudent, prin urmare, să demonstrăm o politică aparentă de cedare în faţa autorităţii populare, până când planurile noastre vor fi avansat atât de mult, încât să ne putem declara pe faţă modelele financiare, fără să ne temem de nici o rezistenţă organizată." The Bankers' Manifesto of 1892 (Manifestul bancherilor din anul 1892)

Produs în 2009 de Ethical Markets Media, "The Money Fix" explorează tiparele economice ale lumii naturale şi ale societăţii umane, demontând miturile monetare nedisputate ale sistemului financiar mondial, bazat pe credit bancar, probând înţelegerea eronată a mecanismelor sale intime, de care am ajuns să depindem aproape total, oferind însă, într-o notă perfect optimista, trei tipuri de sisteme monetare alternative, destinate rezolvării problemelor economice ale unor comunităţi locale sau chiar internaţionale şi eliminării alienării generate de climatul competiţional curent.

Ethical Markets Media este o companie independentă de film, desigur, care promovează apariţia şi dezvoltarea noilor sisteme economice mondiale, mult mai durabile, ecologice şi aşa cum spune şi numele, mult mai etice, un obiectiv nu prea greu de atins, totuşi, fiindcă sistemele monetare cămătăreşti, promovate de dinainte de revolta lui Isus din templu şi până în prezent, pot fi definite oricum, dar numai etice nu.

Opiniile prezentate în interviuri dinamice şi nesofisticate, se adresează publicului larg şi vin din partea unor rebeli consacraţi ca Noam Chomsky, Lynne Twist, Aqeela Sherrills, Elisabet Sahtouris ş.a., dar şi din partea unor foşti răsfăţaţi ai sistemului, care par să fi evadat din lanţurile bancare, ca Fritjof Capra, Gar Alperovitz sau Bernard Lietaer.

Michael Linton - creatorul LETSystem

Bernard Lietaer este un caz mai deosebit, fiindcă, înainte de a scrie, de exemplu, o carte al carei titlu spune aproape tot despre esenta sistemelor monetare, "Viitorul banilor: Dincolo de lacomie si deficit", a fost un personaj central al finantelor mondiale, ocupând, vreme de aproape 40 de ani, diverse functii importante.

O data cu publicarea tezei sale post-universitare la MIT, în 1971 - care includea descrierea asa-numitelor "floating exchanges" - si a lucrarii "Nixon Shock", în acelasi an, revelând eradicarea sistemului fundamentat de acordurile Bretton Woods, prin "eliberarea" dolarului de ultimele constrângeri datorate obligativitatii acoperirii în aur si inaugurarea unei noi ere, a schimburilor mentionate mai sus - practicate, pâna atunci, doar de unele monede exotice ale Americii Latine - tinerelul consultant de management s-a trezit, peste noapte, o stea în devenire, intrata în atentia mai marilor lumii financiare.

Tehnicile imaginate de el, pentru aceste monede marginale latino-americane, au devenit imediat singurele cercetari sistematice acceptate în tratarea tuturor monedelor majore ale lumii, Lietaer începând o cu totul alta cariera, plina de secrete, fiindca nici pâna astazi nu a dezvaluit care era "acea banca importanta americana", care a negociat, la sânge, drepturile exclusive asupra noii abordari a ratelor fluctuante de schimb, care deschideau, cel putin pentru FMI si Banca Mondiala, noi portite pentru perfectarea jafului planetar.

În timp ce la Banca Centrala din Belgia (Banca Nationala a Belgiei) a pus în aplicare mecanismul de convergenta (ECU) catre sistemul monedei unice europene, în aceeasi perioada a servit ca presedinte al Sistemului Electronic de Plati al Belgiei, "experienta" sa, de consultant în aspecte monetare de pe patru continente, fiind vitala pentru corporatii.

Este ciudata convertirea acestui mogul al finantelor mondiale, numit de Business Week, în 1992, "cel mai important comerciant mondial de valute" si, eu personal - data fiind afilierea sa la una dintre cele mai abjecte organizatii mondiale, Clubul de la Roma, înfiintat în aprilie 1968 de Aurelio Peccei, sub obladuirea lui Dean Rusk si a fundatiei Agnelli - ma îndoiesc ca este reala.

Deci, de unde provin banii ?

Este trist ca pâna si la aceasta ora, dupa ce au fost realizate nenumarate filme destinate trezirii naucilor, ca acel prim si excelent realizat documentar, The Money Masters, din ianuarie 1996, al avocatului Patrick S. J. Carmack, regizat si narat de William T. Still, ca sa nu mai vorbesc de întreaga serie Zeitgeist sau Money as Debt, marea majoritate a oamenilor continua sa raspunda, inocent, ca guvernele creeaza banii, fara a realiza ca aproape toate "bancile nationale" ale lumii, sunt de fapt banci private.

Culmea este ca sub complexitatea teoriilor stufoase, generate de indivizi ca Milton Friedman si Bernard Lietaer, se ascunde un adevar de o simplitate descurajanta: 95 - 99 % din rezerva monetara internationala este creata din nimic, pe baza creditelor acordate de banci, în baza mecanismului rezervei fractionate.

Malefica Bank for International Settlements (BIS), pe care o mentionam într-un alt articol de pe blog [la antiiluzii - nota AIM], impunea în 1988, prin reglementarile "Basel I", o rezerva standard de capital de 8%, pentru toate bancile centrale membre ale sistemului Rothschild, fapt care arunca aproape imediat Japonia într-o recesiune de circa 15 ani, desi pâna atunci uimise lumea cu o balanta excedentara, vreme de ani de zile.

În 2004, reglementarile "Basel II" impuneau coordonarea cu piata a standardelor de evaluare a capitalurilor, respectând fluctuatiile ce apareau, de exemplu, în valorile stocurilor de actiuni.

SUA a implementat aceste standarde în noiembrie 2007, iar o luna mai târziu piata de actiuni a intrat în colaps si creditele au început sa dispara, pe masura ce bancile înaspreau conditiile de calificare, iar urmarile crizei declansate atunci nu au disparut nici în ziua de azi.

De ce ?

Sa dam cuvântul cunoscătorilor !

Bruce Wiseman: "Scopul acestei crize financiare este de a doborî dolarul american, ca baza a unei finantari stabile planetare si, în mijlocul confuziei care va rezulta, se va pune în locul lui o autoritate monetara globala [GMA - administrata direct de bancherii internationali, eliberata de orice control guvernamental] - o organizatie de control financiar planetar."

Oare greşeşte ?

Dr. Peter F. Krogh, decan al School of Foreign Service, completează:

"Puterile capitalismului financiar au avut un plan de anvergura, nimic mai putin decât sa creeze un sistem mondial de control financiar, în proprietate privata, capabil sa domine sistemul politic din fiecare tara si economia lumii, ca întreg.[...] Secretul lor este faptul ca au preluat, din partea guvernelor, monarhiilor si republicilor, puterea de a crea banii lumii."

Aceleasi personaje propun si un plan uluitor de simplu de redresare a economiei americane, care cuprinde, ca sa vezi, numai doua masuri:

1. Împuternicirea Trezoreriei SUA cu posibilitatea de a emite bancnote (la fel ca Greenbacks, dolarii verzi ai lui Lincoln, care i-au atras condamnarea la moarte din partea ocultei financiare), pentru a se putea plati datoria nationala.

2. Cresterea simultana a rezervei de capital a bancilor private, de la valoarea actuala de 10% pâna la 100%, eliminând, ca atare, capacitatea lor de a emite moneda electronica si absorbind în acelasi timp fondurile astfel create, în contul datoriei nationale.

Hmm... oare de ce nu s-au mai gândit si altii la asa ceva ?

Cei doi pasi anteriori, pe care Congresul american are puterea sa-i legifereze, ar elimina datoria nationala a SUA, fara inflatie sau deflatie si ar pune capat practicilor incorecte ale zarafilor moderni, de a crea bani din nimic, prin sistemul rezervei fractionate, disparitia dobânzilor anuale de 400 de miliarde de dolari conducând la o echilibrare rapida a balantei monetare.

Scoala monetarista, al carei cap recunoscut este mai sus amintitul Milton Friedman, a fost criticata, pe buna dreptate, de catre scoala austriaca de economie, pentru incapacitatea de a recunoaste faptul ca în nici un sistem de bani discretionari nu a durat, vreodata, prea mult timp înainte ca guvernul sa cedeze tentatiei de a umfla oferta monetara, ca un impozit indirect asupra oamenilor, prin scaderea proportionala a valorii economiilor lor si a salariilor, precum si transferarea bogatiei lor în mâinile guvernului.

Pentru a fi corect fata de Friedman, el a scris ca: "[...] avem nevoie de angajamentul de a crea bani stabili. Cel mai bun aranjament, în prezent, ar fi sa se impuna autoritatilor monetare sa mentina rata procentului de crestere a bazei monetare într-un interval fix. Acesta este un amendament deosebit de greu de impus, pentru ca este atât de strâns legat de o anumita structura institutionala. O versiune ar fi: Congresul va avea puterea de a autoriza obligatiile guvernamentale nepurtatoare de dobânda, sub forma de numerar sau intrari în registru, cu conditia ca masa monetara rezultanta sa nu creasca cu mai mult de 5% pe an si nu mai putin de 3%."

Cu toate acestea, având în vedere imposibilitatea de a aproba o astfel de modificare constitutionala, se poate sustine ca Friedman nu are nici un mijloc practic (numai cel teoretic, enuntat mai sus) pentru a restrânge astfel de practici bancare, sub obladuirea directa a guvernului.

Aşa stând lucrurile, sunt de acord în parte cu concluzia lui Friedman, ca "nu este nici fezabil, nici de dorit restabilirea unui standard aur-argint", desi tot el declara, mai târziu, ca ar fi preferabil un astfel de standard, în locul mult detestatului sistem al rezervei fractionate bancare.

As spune "Doamne ajuta", daca s-ar mai concretiza vreodata un astfel de standard, eliminat prin grija lui Roosevelt si Nixon, iar pâna atunci putem spera si la masuri de tranzitie, cum ar fi cea propusa de candidatul independent la presedintia SUA, "teroristul" Ron Paul, de a elimina Rezerva Federala si, implicit, toate bancile nationale private subordonate BIS Rothschild.

Speranta exista, fiindca în pofida legislatiilor fasciste globale, comunitatile reusesc sa dezvolte sisteme locale de credit, lipsite de monstruozitatea numita dobânda, urmând tiparele naturale care se conformeaza mult mai mult cooperarii si simbiozei, decât concurentei, afacerile americane în sistem de barter cifrându-se, de exemplu, la momentul filmarii, la 30 de miliarde de dolari, suma deloc neglijabila pentru un început.

Solutiile sunt valabile acum, iar The Money Fix ni le dezvaluie printr-o documentare istorica impecabila si convingatoare, fiindca nu este deloc târziu sa reintegram valorile reale în viata umana si în natura, întarind legaturile comunitare, prin colaborare si compasiune, eliminând vechea si criminala paradigma a profitului mai presus de orice, fiindca miscarile locale bazate pe schimburi complementare de bunuri si servicii ne reamintesc ca suntem fiinte interconectate si ca abundenta ne este la îndemâna, daca vom realiza ca trebuie sa evadam, cât mai curând, din sistemele monetare centralizate.

Si daca tot nu v-am convins sau litania mea financiara v-a facut sa uitati motivele, haideti sa ni le reamintim împreuna, citând cuvintele profetice ale unui alt initiat convertit, Sir Josiah Stamp, director al Bank of England (numit în 1928), creditat unanim pe locul al doilea în clasamentul averilor britanice:

"Sistemul bancar a fost conceput în nelegiuire si a fost nascut în pacat. Bancherii sunt stapânii Pamântului. Luati-l de la ei, dar lasati-le puterea de a crea bani si cu o singura trasatura de condei vor crea depozite suficiente ca sa-l cumpere din nou. Cu toate acestea, luati-l de la ei si toate averile mari, ca a mea, vor disparea si ele ar trebui sa dispara, pentru ca aceasta ar fi o lume mai fericita si mai buna, în care am putea trai. Dar, daca doriti sa ramâneti sclavii bancherilor si sa platiti costurile sclaviei voastre, lasati-le în continuare puterea de a crea bani."

Descarcare rapida de la http://www.multiupload.com/TZNT803N35 + subtitrare la http://www.multiupload.com/CJGEFJ7WWF

The Money Fix (Repararea banilor) subtitrat în română:

http://www.novamov.com/video/a5bol9hd4gsfn
http://www.videoweed.es/file/bnayan4faoz4h
http://www.movshare.net/video/1zeux06ifkl5g



Preluare de la http://antiiluzii.blogspot.com/2011/12/repararea-banilor.html


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=473

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1715 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Ocupaţi sistemul financiar global - Benjamin Fulford
Arestati cabala criminala care manipuleaza piata financiara globala! Noul sistem echitabil este 99 % realizat: primele tranzactii istorice din cadrul noului sistem financiar tocmai au avut loc!
nota 9.87 din 3960 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting