Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Serviciile secrete, loviturile de stat şi atentatele

Serviciile secrete, loviturile de stat şi atentatele

Publicat de: FlorentinU82 colaborator AIM
Publicat la: 06.01.2012
Citit de: 1508 ori
Conţine: 2933 cuvinte
9.81
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
874
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=474



de Valentin Manoliu

Dizidentul sovietic Vladimir Bukovski afirma în anul 1990 ca: "Niciodata rolul KGB-ului în interiorul tarii [URSS] si în strainatate nu a fost atât de important.

Serviciile secrete sovietice sunt printre cele care au vegheat la rasturnarea lui Ceausescu în România, au lansat "revolutia de catifea" în Cehoslovacia, au luat masuri pentru rasturnarea lui Erich Honecker în Germania Rasariteana, producând îndeosebi circumstantele favorabile distrugerii zidului Berlinului." (L'Empire du moindre mal, Libre Journal, Paris, no. 1, sept-oct, 1990, p.30).

Loviturile de stat din toate tarile foste comuniste din blocul sovietic au fost puse la cale înca din 1984, de Andropov si KGB (Directoratul nr. 1 - PGU) si aveau un scop strategic, care a fost definit de contele Alexandre de Maranches (fostul sef al SDECE-ului, serviciul de informatii externe francez), citându-l pe unul dintre apropiatii lui Gorbaciov, Gheorghi Arbatov:

"U.R.S.S. va face cel mai rau lucru cu putinta: va va lipsi de dusmanul vostru." (Le Figaro, Paris, 10 ianuarie 1990) Alfel spus, Rusia sovietica bolsevica nu va mai fi aliatul lor din umbra, ci aliatul lor pe fata la noua împartire a lumii.

Jean-Fran?ois Deniau, membru al Consiliului Europei, expune mai limpede aceasta strategie sovietica, ce a fost initiata de Andropov si pusa în practica de Gorbaciov, precizând ca:

"Uniunea Sovietica îsi propusese drept scop acela de a pleca pentru a ramâne" ("Les marches lointaines de l'Empire: partir pour rester", în Jean Marie Benoist, Apres Gorbatchev, Paris, 1990, p.137).

Lev Nevrozov explica acest plan în "The Kremlin and the Western Politico-Cultural Establishment", Midstream, pag. 1, în care scrie:

"În partida de sah pentru dominatia mondiala, Kremlinul si-a sacrificat stapânirea Europei de Est, efectuând un schimb de piese, pentru a-si asigura o mai buna penetrare a economiei si tehnologiei Europei Occidentale."

De fapt, acesta este chiar planul de restructurare (perestroika în stilul lui Gorbaciov) care face parte din conspiratia mondializarii, prin care cetatenii sovietici-rusi îmbatrâniti sunt înlocuiti cu alti cetateni sovietici-rusi mai tineri.

Acestia sunt adusi la studii gratuite în toate tarile foste comuniste din sfera de influenta sovietica, iar dupa terminarea studiilor sunt infiltrati prin sustinere francmasonica în toate institutiile acestor state si de aici controleaza industria, agricultura si comertul. Ei sustin din aceste posturi cheie interesele Moscovei si ale aliatilor si nu pe ale popoarelor respective, în vreme ce oamenilor le sunt confiscate casele, terenurile si padurile de catre agentii sovietici-rusi si internationali - altfel spus de catre francmasonii mondialisti - care au participat la conspiratia internationala din anul 1989.

Un alt aspect este acela ca URSS avea o tehnologie depasita, în acea perioada, fata de Occident si Statele Unite. De exemplu în ceea ce priveste industria de calculatoare, URSS era depasita din toate punctele de vedere. Asa încât se poate spune ca industria de calculatoare este cea care a impus participarea URSS la noua împartire a lumii.

"RESTRUCTURAREA" COMUNISMULUI GERMAN

La 21 noiembrie 1990, în Germania, Erik Honecker, stapânul STASI (serviciile secrete est-germane), dezvaluia într un interviu acordat ziarului Berliner Wochenpost, ca: "Destituirea mea ca sef al partidului si al statului este rezultatul unei manevre de anvergura, ai carei instigatori continua sa ramâna în umbra. Cei care astazi se lauda cu aceasta actiune nu sunt altceva decât plevusca. Ne aflam în prezenta unor schimbari extrem de importante, care nu au aparut de la o zi la alta, ci au fost planificate de multa vreme, la scara europeana si chiar mondiala."

Evenimentele de dupa anul 1990 au confirmat aceasta conspiratie masonica internationala: a se vedea în aceasta directie eliminarea lui Mobutu Seseseko în Africa si a lui Suharto în Asia, precum si declansarea razboiului din Yugoslavia din 1991.

Exista si alte evenimente care indica un proces continuu la scara mondiala, de exemplu razboaiele din Afganistan, Irak si Cecenia, sau transformarile care au loc în Georgia si în toate tarile Baltice.

Au urmat apoi tratativele dintre Mihail Gorbaciov (presedintele URSS) si Helmut Kohl (cancelarul vest-german), privind conditiile reunificarii Germaniei, care s-au materializat prin pactul Kohl-Gorbaciov de la Geneva, din septembrie 1990, unde s-au stabilit si noile sfere de influenta din Europa de Est si Balcanica.

Gyula Horn, pe atunci ministru de externe al Ungariei ? si membru al serviciului secret maghiar AVO ? a deschis granita pentru miile de refugiati est germani aflati la frontiera cu Austria, iar Zidul Berlinului a cazut în urma unui asa-zis "accident", care de fapt a fost planificat cu grija dinainte.

Realitatea este ca la mijiocul anilor 1980, KGB-ul a creat la Berlin o unitate de rezistenta ultasecreta, codificata Luci (Fulgerul), care actiona independent de sediul est-german al KGB-ului, de la Kalhorst, care nu avea contact cu STASI. Existenta acestei unitati de rezistenta ultrasecreta nu era cunoscuta decât de membrii Diviziei a 4-a a KGB-ului si de câtiva dintre membrii statului sau major de la Moscova, printre care generalul Anatoli Novikov. Misiunea grupului Luci era "restructurarea peisajului politic est-german, conform strategiei Kremlinului, ca pregatire în vederea reunificarii Germaniei" (Raif Georg Reuth, Andrea Bonte, "Das Komplott", M?nchen, 1993, p. 210).

Grupul Luci a organizat manifestatii de strada - unele însumând câte 100.000 de oameni - cu caracter anticomunist si chiar antisovietic, aceste actiuni anticomuniste si antisovietice având de fapt ca scop eliminarea din viata politica a liderului interimar Hans Modrow. Demolarea Zidului Berlinului a fost o alta sarcina a grupului Luci, în cadrul modelarii peisajului est-german în vederea reunificarii Germaniei.

"REVOLUTIA PASNICA" DIN CEHOSLOVACIA

De asemeni, presedintele ceh Vaclav Havel afirma ca "revolutia de catifea" de la Praga, din 17 noiembrie 1989, a fost declansata de KGB pentru abolirea regimului comunist condus de brejnevistul Gustav Husak.

Generalul Viktor Grusko, adjunctul lui Vladimir Kriucikov - presedintele KGB-ului, a sosit în ajunul revolutiei la Praga, împreuna cu un grup de visautniki, ofiteri spetznaz (seviciu secret rus de operatiuni speciale), care actioneaza de regula în civil.

Generalul Grusko, generalul Teslenko (însarcinatul la Praga al KGB-ului) si cehul Alois Lorenc (seful STB, Securitatea Cehoslovaca, care vizitase anterior Moscova) au condus întreaga desfasurare a "revolutiei de catifea" dintr-un apartament conspirativ din Praga.

Evenimentele de la Praga au fost provocate de locotenentul STB Ruzicka, cel care a transformat, cu ajutorul ofiterilor spetznaz, manifestatia de comemorare a unei victime a militienilor praghezi într-una de protest.

Ofiterii spetznaz, sositi la aeroportul Ruzine, s-au împrastiat în toata Praga, conform unui plan stabilit dinainte, mentinând permanent legatura cu Moscova, prin intermediul gen. Grusko, privitor la mersul revolutiei cehe.

Corespondentii straini au sesizat un fenomen straniu: "Militienii praghezi, care s-au manifestat initial extrem de violent fata de manifestanti, au disparut apoi pur si simplu, lasând bulevardele în mâna manifestantilor."

Violenta initiala neobisnuita manifestata de militia pragheza împotriva protestatarilor a avut un caracter provocator deliberat, dupa care militienii au disparut. În noaptea aceleiasi zile de 17 noiembrie 1989, gen. Grusko si ofiterii spetznaz au parasit Praga, la fel de discret precum aparusera. Revolutia de catifea se încheiase.

"REVOLUTIA" ROM?NA

Acelasi lucru s-a petrecut si în dimineata de 22 decembrie 1989 la Bucuresti, când armata a disparut instantaneu. Cum spunea un participant la lovitura de stat: "Armata a intrat în pamânt."

Sediile institutiilor de stat au fost lasate, temporar, în mâna manifestantilor.

În realitate, din dispozitia lui Victor Atanasie Stanculescu si pâna la noi ordine, unitatile speciale ale Securitatii se retrasesera în tunelurile si galeriile subterane ale Bucurestiului, iar unitatile motorizate în cazarmi.

Dupa cum afirma Igor Toporovski, unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Gorbaciov,
"Iliescu avea în vremea aceea legaturi destul de strânse cu PCUS si era desemnat drept candidatul cel mai potrivit pentru a-l înlocui pe Ceausescu."

Si tot el adauga:

"Pentru a începe operatiunea propriu-zisa, noi am ales momentul când Ceausescu se afla la Teheran, deoarece altminteri actiunea ar fi prezentat dificultati."

Mark Almond, profesor de istorie moderna la Oxford University, în cartea "Gorbacev and the Est-European Revolutions" (Gorbaciov si revolutiile est-europene), publicata la Londra în 1990, spune ca:

"Moscova si KGB-ul sunt cele care au armat pistolul cu care s-a dat startul transformarilor din Europa rasariteana si centrala, iar aceste transformari s-au savârsit cu cea mai mare usurinta, deoarece a fost suficient sa fie activate structurile [securitatii sovietice-ruse] care existau deja."

ATACUL CRIMINAL ÎMPOTRIVA IRAKULUI

În ceea ce priveste atentatul din 11 septembrie 2001 împotriva statului si poporului american, acesta a fost în realitate un auto-atentat organizat de catre CIA, pentru ca Statele Unite sa aiba un pretext pentru a ataca Irakul si a intra cu forta în posesia petrolului irakian.

Petrolul este necesar pentru asigurarea consumului de energie al Statelor Unite si pentru dezvoltarea programelor militare si spatiale, în vederea manipularii si controlului de catre FRANCMASONERIE a tuturor fiintelor umane de pe suprafata globului. Astfel, dupa 11 septembrie 2001, americanii au ajuns sa aiba baze militare chiar si în Rusia.

Atacul SUA împotriva Irakului a fost planuit cu mult timp înainte, lucru precizat de agentul William Cooper din cadrul serviciului de informatii al marinei americane, Naval Intelligence of Navy, în cartea "Behold a Pale Horse".

În aceasta carte, el dezvaluie documente ale unui plan de operatiuni împotriva tarilor arabe, care preconiza folosirea trucului lui Roosvelt cu Pearl Harbour sau al lui Churchill cu orasul Coventry (din al doilea razboi mondial), amândoi cunoscând ziua si ora atacului japonez, respectiv german. Din aceste documente reiese ca într-unul dintre marile orase ale Statelor Unite urma sa fie declansata o explozie puternica, un auto atentat care sa fie pus pe seama fundamentalistilor iranieni, irakieni sau libieni si sa constituie un pretext pentru dezlantuirea unui razboi de coalitie, care sa primeasca girul Consiliului de Securitate si al ONU.

Blocurile-turn gemene ale lui World Trade Center au fost, în realitate, demolate prin implozie cu dinamita, plasata de expertii CIA în punctele cheie ale structurii cladirilor, iar Pentagonul a fost lovit de un avion usor doar într-o aripa dezafectata, aflata în curs de reamenajare, care nu adapostea personal, birouri si calculatoare.

Ambele actiuni au fost puse la cale de CIA în cârdasie cu presedintele mason George Bush.

În aprilie 2005, USAF (US Air Force, Fortele Aeriene ale SUA) a lansat un microsatelit XSS-11, care are capacitatea de a bruia satelitii de recunoastere si comunicatii ai altor natiuni.

În prezent, Statele Unite dispun de un program militar spatial, numit "Rods from God" (într-o traducere aproximativa Urgia lui Dumnezeu, "rod" însemnând, la propriu, bâta, ciomag), care urmareste lansarea, de la limita dintre spatiul cosmic si atmosfera, a unor cilindri din tungsten, titaniu sau uraniu, care sa distruga tinte la sol, lovindu-le cu o viteza de 11.600 de km/h, impactul având forta unei mini bombe atomice.

De asemenea, se afla în stadiu de experiment folosirea unor sateliti care pot lovi cu raze laser bazele sau rachetele inamice.

Aici trebuie subliniat faptul ca Statele Unite au un consum imens de petrol si ca, fara petrolul din Afganistan si Irak, puterea lor va ajunge în doi, trei ani sa se destrame. În curând, SUA nu vor mai avea mercenari, aliati si petrol si s-ar putea sa plece din toate tarile planetei cu coada între picioare, odata cu aliatii lor rusi, deoarece s-a vazut cine sunt americanii si aliatii lor. Consiliul de Securitate si ONU, care sprijina actiunile imperialiste ale americanilor si ale aliatilor împotriva fiintei umane, se vor destrama de la sine.

ONU, Organizatia Natiunilor Unite, este o organizatie mafiota, terorista si imperialista FRANCMASONICA în care coruptia este un sport general si planetar.

Trebuie mentionat faptul ca America a intrat deja în faza de distrugere si destramare prin vânzarile de arme de mare calibru. Aceste vânzari de armament greu au fost aprobate de fratele lui Bush, SUA fiind conduse dupa bunul plac al acestei familii de mafioti.

Mai mult, în 2004, secretarul de stat american Colin Powell, un alt mincinos ordinar si criminal international, a recunoscut ca: "O serie de dovezi-cheie prezentate ca argument pentru interventia militara americana în Irak sunt false."

Colin Powell a mai afirmat ulterior ca: "Cea mai importanta parte a prezentarii sale din februarie 2003, facuta în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, potrivit careia Irakul ar fi avut laboratoare mobile pentru fabricarea armelor biologice, s-a bazat pe declaratii false."

Americanii au invadat rapid Irakul sperând sa mai gaseasca armamentul chimic si bacteriologic livrat tot de ei irakienilor în timpul razboiului dintre Irak si Iran, si sa produca astfel dovada incriminatoare ca Saddam dispunea de arme de distrugere în masa.

Acum, dupa trei ani de zile de distrugere a Irakului si de terorizare si masacrare a populatiei civile, americanii si aliatii recunosc cu criminala seninatate ca nu au avut în realitate nici o dovada ca Irakul ar fi dispus de arme de distrugere în masa.

TERORISM SI ATENTATE

În ceea ce priveste atentatele, acestea sunt o malefica inventie a sovieticilor-rusi din perioada celui de-al doilea razboi mondial si erau comise de partizani rusi, care ucideau numerosi copii si cetateni sovietici, dând apoi, cu perfidie, vina pe germani, pentru ca astfel sa atraga compasiunea opiniei publice internationale si sa primeasca sprijin de la statele occidentale - hrana si, mai ales, armament - dar si pentru a atrage aliati împotriva Germaniei.

ORGANIZATIA PENTRU ELIBERAREA PALESTINEI

În Palestina lui Yasser Arafat, KGB-ul sovietic-rus a impus ca serviciul de securitate palestinian sa aiba o structura dubla, respectiv Organizatia pentru Eliberarea Palestinei si Hamas.

Dupa cum afirma Christopher Story, analist american în domeniul serviciilor secrete: "Hamas si unitatile sale sunt si au fost dintotdeauna o componenta operationala aflata sub umbrela organizatiei cunoscuta sub numele de Organizatia pentru Eliberarea Palestinei."

La mijlocul secolului al XIX-lea, anarhistii rusi - care în realitate erau membri ai unor grupuri masonice ce urmareau înlaturarea tarului si preluarea puterii - au teoretizat dubla structurare, politica si terorista, a unei grupari subversive.

La "suprafata" se afla Organizatia, o grupare care are un rol politic, respinge formal violenta si practica discursul ideologizat, în vreme ce la "subsol" se afla Infernul, grupul militar secret al gruparii, care este însarcinat cu asasinate, rapiri, jefuirea bancilor, traficul de arme, de droguri si altele.

Începând din perioada Internationalelor, toate partidele comuniste din întreaga lume, - care sunt sustinute de Moscova - au avut aceasta dubla structura în lupta clandestina pentru acapararea puterii. Gruparile teroriste contemporane, precum Brigazile Rosii, Potere Operaio, Septembrie Negru, Sendero Luminoso etc. au procedat la fel.

Renumitul analist Steven Emerson subliniaza, într-un articol aparut în Wall Street Journal, ca: "Fortele de securitate ale lui Arafat, sub pretextul cooperarii pe linie de securitate în regiunile ocupate, au ucis, torturat, rapit si terorizat mii de palestinieni."

Ca o paranteza, Yasser Arafat, cu ocazia participarii la Forumul "Crans Montana" din aprilie 1994, forum sponsorizat de Zaher Iskandarani si Kamel El Kader, la care a participat si Ion Iliescu, si-a amintit cu nostalgie de anii de studentie, de serile moscovite si de Ion Iliescu, colegul sau de studentie: "Am fost colegi la Moscova [n.a. este vorba despre studiile la GRU - serviciul secret militar sovietic], numai ca Iliescu, spre deosebire de mine, era sef mare."

ÎNSCENARILE LUI PUTIN

Omul de afaceri rus Boris Berezovski a afirmat într-o conferinta de presa tinuta la Londra ca: "În spatele atentatelor care au facut aproape 300 de morti în Rusia, în august si septembrie 1999, s-a aflat FSB [ex-KGB], iar Vladimir Putin stia prea bine despre acest auto-atentat."

Înscenarea auto-atentatului a avut, dupa Berezovski, un dublu scop: crearea unui pretext pentru atacarea Ceceniei si cresterea popularitatii lui Putin:

"Autoritatile ruse i-au acuzat mereu, fara a furniza probe, pe separatistii ceceni de organizarea atentatelor care au dus la interventia armatei ruse în Cecenia. Cei din FSB erau de parere ca Putin nu poate sa acceada la putere pe cale cinstita, democratica, si că o campanie terorista, urmata de un razboi în Cecenia, ar crea contextul psihologic favorabil alegerilor."

Sa luam aminte ca renumitul luptator cecen Dudaev a fost ucis în timp ce vorbea la telefonul mobil.

Racheta care l-a ucis pe Dudaev a fost directionata cu precizie catre locatia acelui telefon, prin satelit. Operatiunea a fost pusa la cale de rusi si americani, iar tehnologia folosita a fost americana.

COLABORAREA TERORISTA SUA-URSS

La vârful structurilor de conducere, infiltrate masonic, americanii si rusii au fost de fapt aliati si atunci când iranienii au arestat si au capturat membrii ambasadei Statelor Unite din Teheran, în anul 1987.

În realitate, americanii si rusii organizasera o lovitura de stat împotriva conducerii de la Teheran. Avionul care transporta militarii americani si tehnica militara pentru instalarea centrului de comanda în apropierea capitalei iraniene, Teheran, a fost dirijat de rusii din statia spatiala sovietica-rusa MIR. Avionul a aterizat cu bine. La scurt timp, sase elicoptere americane, burdusite cu militari americani, au pornit spre Iran. Destinatia era avionul deja aterizat. Elicopterele americane, dirijate de rusii de pe statia spatiala MIR, s-au deplasat în timpul unei furtuni de nisip, pentru a nu fi detectate de radarele armatei iraniene.

La aterizare, un elicopter a lovit avionul si amândoua navele au explodat si au luat foc.

Zgomotul produs de explozia avionului si a elicopterului, care erau pline amândoua cu munitie si armament, precum si incendiul produs chiar în apropierea orasului Teheran, au atras trupele militare iraniene, care i-au arestat pe toti atentatorii ramasi în viata.

La nivelele inferioare ale serviciilor de informatii ale armatei americane si ruse au existat, totusi, si unele neîntelegeri.

Vom aminti aici faptul ca submarinul nuclear american Scorpion a fost torpilat de submarinele sovietice, pentru ca se apropia prea mult de acestea. Cei de pe Scorpion au fost atentionati de rusi sa înceteze aceste actiuni provocatoare, dar ei nu s-au oprit si atunci rusii l-au torpilat. La nivelul superior al serviciilor de informatii si al conducerii politice a americanilor si rusilor s-a musamalizat acest incident, pentru a nu se crea o psihoza anti-sovietica, deoarece în toate institutiile statului american sunt infiltrati, cu cunostinta superiorilor si pe filiera masonica, agenti rusi.

Un agent sovietic, Aleksei Voronin, redactor la agentia de presa rusa Novosti din Bucuresti, a afirmat, referitor la incidentul pomenit mai sus, ca: "Americanii s-au jucat în fundul gol pe lânga... organul erect."

Acest articol este un fragment din cartea "Dezvaluiri uluitoare despre modul în care este afectata România de gigantica conspiratie internationala a Noii Ordini Mondiale".


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=474

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Colaborator AIM

Recomandări:

Cea mai dulce otravă
O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur. Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale.
nota 10.00 din 1724 vizite
Controlul minţii
Ganditi-va pentru un moment la toate acestea - un sistem care poate manipula emotiile, poate controla comportamentul, te poate adormi, iti poate crea amintiri false si iti poate sterge memoria.
nota 9.67 din 1887 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting