Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 8 ianuarie 2012: Federaţia Galactică ne-a transmis un mesaj

8 ianuarie 2012: Federaţia Galactică ne-a transmis un mesaj

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 12.01.2012
Citit de: 6050 ori
Conţine: 1107 cuvinte
9.38
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=477

8 ianuarie 2012: Federatia Galactica ne-a transmis un mesaj

Noi, Federatia Galactica, am comunicat cu voi prin canalele noastre chiar de o lunga perioada de timp acum si este necesar sa incepem sa facem anunturile formale ale prezentei noastre pe cerurile voastre, deoarece o fereastra de oportunitati s-au deschis si noi dorim sa folosim din plin acest avantaj. Aceste anunturi vor fi transmise prin mass media voastra electronica, cum ar fi televiziunea, radioul si Internet-ul.

Va rugam sa fiti constienti ca noi asteptam un numar de tulburari sa aiba loc in societatea voastra, unele cauzate de intuneric, iar unele datorita fricii, care este posibil sa se raspandeasca la momentul prezentarii noastre.

Voi ati fost informati, pentru a incepe sa va pregatiti pentru aceasta inevabilitate, iar vremea ca voi sa fiti pe deplin pregatiti a venit. Puneti-va deoparte suficienta mancare si provizii, cat sa dureze cateva zile sau chiar saptamani, deoarece este prevazut ca serviciile cu care v-ati obisnuit atat de mult sa fie temporar intrerupte.



Electricitatea, gazul, telefonul si magazinele alimentare sunt doar cateva exemple de servicii pe care personalul nostru de monitorizare considera ca vor fi afectate. Noi vom incepe imediat etapele operatiunilor de reabilitare a tuturor serviciilor din societatile voastre. Avem personal foarte competent in asteptare si pregatit sa duca la indeplinire sarcinile pe care le-a primit.

Va cerem tuturor sa ramaneti calmi si lucizi si sa aveti grija unii de ceilalti pe aceasta perioada, una dintre cele mai solicitante perioade din istoria planetei voastre. Citirile noastre indica o mare posibilitate ca multi din lumea voastra sa experimenteze unele grade de frica, iar altii pot chiar sa sucombe (sa paraseasca planul fizic) la socul descoperirii ca ei nu sunt singuri in univers; totusi, unele dintre celelalte civilizatii sunt aici, batand la usa voastra din fata.

Noi venim in pace si ne aflam aici doar pentru a va asista in a face schimbarile necesare, ce vor permite planetei voastre si oamenilor sa experimenteze dreptul pe care vi l-a dat Creatorul, de a ascensiona in planurile superioare ale experientei. Noi nu dorim nimic mai mult decat sa va asistam in aceste sarcini si de asemenea sa ne reunim cu voi, familia noastra de demult.

Intr-o vreme din trecutul foarte indepartat, noi am trait alaturi de voi aici, pe planeta voastra. Am plecat insa la un moment dat, lasand in urma mari structuri arheologice, care sa aiba rolul de indicatoare ale existentei noastre. Acum ne-am intors. Asteptam cu nerabdare ziua aterizarii noastre pe solul vostru, pentru a fi din nou fata in fata, fara aceasta nevoie de secretomanie si invaluire (a navelor noastre in invizibilitate) in atmosfera voastra.

Va rugam sa va informati familiile, prietenii si vecinii de prezenta noastra si de intentiile noastre onorabile, pentru a micsora impactul anunturilor oficiale, care vor sosi in curand.

Pregatiti-va prin a va pune deoparte in casele voastre mancare si alte elemente de baza, esentiale. Noi vom continua sa va tinem informati in legatura cu ultimele noutati prin canalele noastre (mediumi), pana atunci cand ne vom putea adresa deschis voua, tuturor.

Prevedem ca aceasta zi inevitabila este deja foarte aproape si suntem pe deplin pregatiti sa incepem programele noastre indelung asteptate. Aceasta este ziua pe care multi dintre voi ati asteptat-o cu nerabdare. Noi vom fi curand alaturi de voi.

Exista multe rase si specii diferite in vastitatea spatiului si unele dintre aceste multe variatiuni de forme de viata simtitoare au vizitat din cand in cand planeta voastra. Ele au venit aici din multe motive diferite; dele mai multe dintre rasele extraterestre au venit aici din motive de cercetare si explorare. Unele dintre aceste grupuri au venit pentru a duce inapoi cu ei acasa unele dintre resursele naturale ale planetei voastre, insa noi am monitorizat aceasta situatie si am oprit-o.

Exista de asemenea alte grupuri care au venit aici cu intentia de a avea un rol de conducere in afacerile voastre, considerandu-se superiori datorita inteligentei si a tehnologiei lor evoluate. Noi am monitorizat de asemenea aceasta situatie si, desigur, am oprit aceste planuri. Dupa cum am spus, noi nu am lasa niciodata sa vi se faca vreun rau.



Exista persoane in randul vostru, care in mod fals considera ca noi, Federatia Galactica, ne aflam aici din motive similare de lacomie, de a cuceri lumea voastra. Cu totii vor descoperi singuri la momentul potrivit ca credintele bazate pe frica sunt departe de realitate. Noi am fost intotdeauna cu voi. Noi v-am ajutat intotdeauna si v-am protejat de rele de-a lungul istoriei voastre. Noi suntem acum in numar mai mare, dar in nici un caz nu ne aflam pentru prima data aici, pe planeta voastra.

Daca am fi dorit sa cucerim lumea voastra, am fi putut sa facem aceasta cu multi ani in urma, atunci cand voi aveati putine sau deloc modalitati de aparare. Ori am fi putut sa facem aceasta chiar atunci cand umanitatea era complet netrezita. De ce ar duce cineva o atat de larga campanie de trezire a sufletelor de pe Pamant, inainte de a initia o campanie militara? Acest scenariu ar sfida gandirea logica. Doar frica si lipsa de informatii sunt cele care va fac pe unii dintre voi sa pastrati un asemenea mod de gandire, ce sfideaza gandirea logica.

Aici este locul in care Lucratorii intru Lumina sunt necesari. Misiunea voastra este la acest moment de a raspandi lumina, care este informatie, si sa ajutati la calmarea fricii si a temerilor nejustificate, care pot sa se raspandeasca prin societatile voastre la anuntul prezentei noastre aici. Aveti deja mijloacele specifice la dispozitie. Multe dintre acestea au fost in mod intentionat sadite in cultura voastra, pentru chiar acest motiv. Folositi-le bine. Aceasta este cea mai importanta perioada din lunga voastra istorie. Este timpul sa va debarasati de aspectele neimportante ale societatii voastre si sa va focalizati asupra a ceea ce conteaza cel mai mult.

Ignorati retorica bazata pe frica a programelor de stiri si a guvernelor si focalizati-va doar pe ceea ce este adevarat: Iubirea. Toate celelalte sunt iluzie, perpetuata spre a va distrage de la a va gasi adevarata voastra cale in lumina. Multi dintre voi ati descoperit aceasta singuri si ati trecut peste capcane. Ajutati-i acum si pe altii sa isi gaseasca calea, onorand mereu legea liberului arbitru. Conduceti prin exemplu personal. Fiti acolo pentru fratii si suroriile voastre, care vor veni la voi pentru a gasi raspunsuri si asigurari pentru zilele tulburatoare ce vor veni.

Noi suntem pregatiti sa facem miscarea noastra. Ziua se apropie. Rezolvati-va aspectele de acasa, cele care vor facilita o tranzitie usoara de la vechea la noua paradigma. Aveti grija unii de ceilalti. Familia voastra se afla aici si asteapta cu nerabdare reuniunea voastra.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.

ascensionearth2012.blogspot.com


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=477

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4450 vizite
Aluminiul duce la demenţă
Numarul cazurilor de Alzheimer este in continua crestere in multe regiuni ale lumii datorita factorilor ambientali, dar prin marirea aportului de calciu si magneziu si prin reducerea absorbtiei de aluminiu aceasta maladie poate fi evitata iar simptomele ei pot fi inversate.
nota 9.42 din 1415 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting