Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Bucureşti 2012 - se manipulează "la greu"

Bucureşti 2012 - se manipulează "la greu"

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 21.01.2012
Citit de: 3382 ori
Conţine: 1242 cuvinte
9.34
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=480


De ce se petrec unele lucruri în aceste zile (posibil un astfel de răspuns)

România şi Letonia par a fi experimente controlate ale teoriei politicii dure de austeritate a clicii [aşa-zişilor] "iluminaţi", cazul României fiind relevant pentru o eventuală introducere a unor măsuri mai severe de ajustare în Portugalia sau Grecia, potrivit unui comentariu în cotidianul britanic Financial Times.

Anii trecuţi, guvernul român a adoptat măsuri de austeritate care, conştient sau nu, au copiat modelul Letoniei. Letonia şi România sunt singurele state membre ale Uniunii Europene care au scăzut simultan salariile cu aproximativ 30 %, au majorat TVA şi au redus numărul angajaţilor din sectorul public cu circa 20 %.

Astfel, atât România, cât şi Letonia par a fi experimente controlate de clica masonică, pentru ipoteza că beneficiile unor politici "îndrăzneţe" de austeritate vor fi mai mari, întotdeauna, decât impactul negativ al declinului veniturilor din taxe, la care reducerile de cheltuieli au contribuit în primă fază, afirmă Cornel Ban, doctor în relaţii internaţionale şi politici comparate la Universitatea din Maryland, SUA.

Putem spune că, în prezent, asistăm la implementarea planului de creare a Noii Ordini Mondiale, în care un grup elitist exclusivist va controla [deplin] toate centrele de putere: executiv, legislativ şi financiar. Dacă, până acum, au stat în umbră, acum ies la lumină. A trecut vremea discuţiilor şi se trece la implementarea planurilor discutate în spatele uşilor închise. se dovedeşte astfel că teoriile conspiraţioniste nu sunt doar teorii.

A picat guvernul Greciei condus de un reprezentant al dinastiei Papandreu, şi guvernul Italiei condus de Silvio Berlusconi. Greşeala fatală a lui Papandreu a fost că a îndrăznit să propună un referendum care să gireze (sau nu) planul de aşa-zisă salvare de la faliment a Greciei. Imediat, a fost redus la tăcere şi dat la o parte.

În locul lui a fost numit Lucas Papademos, fost vicepreşedinte al Băncii Centrale Europene, membru al Comisiei Trilaterale.

În Italia Berlusconi si a dat demisia. În locul lui a fost numit Mario Monti, preşedintele secţiunii europene a Comisiei Trilaterale şi membru al Grupului Bilderberg.

Având în vedere că noua gardă guvernamentală din Italia şi Grecia este compusă din foşti guvernatori ai băncilor "naţionale", care sunt, deloc întâmplător, cu toţii, şi membri de seamă trilaterali şi bilderbergi, e foarte posibil să vedem şi la noi în ţară o astfel de întronizare oficializată a acestor grupări: fie prin Mugur Isărescu, guvernatorul BNR [membru in Comisia Trilaterală], fie prin Mihai Tănăsescu, devenit omul FMI.

În urma provocărilor şi isteriei mass-mediei referitor la proteste, "ţinta" ar fi Isărescu, mai activ şi mai vocal în spaţiul public decât de obicei, şi susţinător fervent al agendelor euro-globaliste de însclavizare economică a României, şi de experimentare a proiectelor economice maltusianiste. Dacă însuşi preşedintele UE este un ilustru membru Bilderberg, atunci de ce să nu fie trimişi peste tot, în capul treburilor, agenţii de bază ai reţelei oculte?



Mesajul implicit este foarte clar: mai puţină libertate, mai mult autoritarism tehnocratic de factură europeană (înţelegând prin asta şi ideologia şi oamenii Bilderberg / Comisia Trilaterală), mai multă austeritate pentru oameni.

Asistăm, se pare, la începutul unui "val" de "revoluţii" tehnocratice, soft, în ţările europene (atenţie Romania şi Ungaria) afectate de "criza" special planificată, unde, atunci când se atinge momentul de vârf al crizei, este înlocuită elita politică aleasă (măcar formal, şi de faţadă) aşa-zis democratic, dar lăsată să se compromită la maximum, şi să magnetizeze tot capitalul posibil de ură al populaţiei, cu... salvatori "tehnocraţi", în esenţă trans-naţionali. Înlocuiţi pur şi simplu la ordin, la modul direct şi imediat, de către noul "Birou Politic" de la Bruxelles sau, mai bine zis, de la centrele de comandă ale clicii masonice.

E uşor de închipuit cum va fi, poate, prostită şi opinia publică de la noi, prin aducerea lui Isărescu în prim-plan, ca un fel de soluţie de urgenţă de tip european, pentru "scoaterea ţării din impas".

Va veni şi acel moment, în care înseşi naţiunile vor vota delegarea de suveranitate către o conducere centrală europeană. De altfel, acesta este întreg sensul procesului de revoltă actual, care în prezent se afla la etapa tehnocratismului autoritar: condiţionarea opiniilor publice naţionale către acceptarea "soluţiei europene". Votul pentru Europa este adevărata revoluţie ce se coace în culisele Bilderbergilor.

Cît despre manifestaţiile apărute şi susţinute din umbră de serviciile secrete, nu libertatea adevarată se doreşte, de vreme ce aceştia sunt oamenii lor, masa lor de manevră, pregătită şi antrenată anume pentru aceste ocazii, de către servicii. Iar acum se lucrează prin propaganda media, la inocularea inocenţei "suporterilor" şi a "nediferenţierii" între protestatari, a prezentării într-o lumină roz, idilică, de grupare...

Cel puţin o parte din cei de la Realitatea TV, Antena 3, B1TV, RTV, etc, asta vor să inducă. Mega-manipularea pusă la cale acolo cu concursul celor de la TV, unii din interes (complici), iar alţii, din prostie (cei din studio, daţi pe spate şi căzuţi "in extaz" în faţa securiştilor tineri ? "ultraşi" doxaţi, cu facultate şi cu retorică de şefi de ONG, nu de galerie! ? deghizaţi în... lideri ai galeriilor înfrăţite, vorbeau doct despre... punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara, despre investiţiile în educaţie şi sănătate). Şi care veneau la TV, să anunţe că "oamenii lor"... se retrag de la proteste (!), taman cu 10 minute înainte să înceapă provocările, ca să aibă alibi-ul pregătit! A fost o lecţie LIVE de înscenare perfectă şi prostire în faţă!

De fapt, acum în Piata Universităţii este un EXPERIMENT...

Pentru că adevăratul MARE PERICOL, şi cursa în care cad inclusiv patrioţii sinceri [este]:

"SĂ VINĂ UN GUVERN DE TEHNOCRAŢI, EUROPEAN SAU MONDIAL, SĂ NE SCAPE DE BĂSESCU!"...

E necesar, e moral, e vital să doreşti căderea lui Băsescu; mai mult, e "răcoritor" pentru unii, e descătuşant să strigi "Jos Băsescu", dar... să privim şi mai departe... ceea ce se doreşte de fapt... CE CALCULE S-AU FĂCUT PENTRU ROMANIA, ŞI CE SE DOREŞTE DE FAPT CU ACEST EXPERIMENT!

E cu neputinţă să ne închipuim că "opoziţia", "disidenţa" şi "revoltele" de ordin colectiv, mai ales când iau o formă foarte explicită, publică, gălăgioasă, ostentativă şi cu impact popular, de succes la mase, când conţin chemarea clară de înregimentare disciplinată, când se conturează ideologic şi devin nişte fenomene de o forţă şi de o influenţă redutabilă, ar fi lăsate să se nască şi să se dezvolte liber, de capul lor...

Dintotdeauna aceste structuri au apelat la diversiuni. [De fapt, ele acţionează mai mereu numai prin diversiuni şi manipulări, rămânând mereu în umbră, nevăzuţi.]

Diavolul însuşi este Marele Diversionist al Istoriei.

Să ne îmbătăm deci cu amăgirea că de această dată ne-a uitat, şi că nu va mai şti să ia chipul "binelui", tocmai acum când, dupa atâta amar de vreme, şi el, şi forţele omeneşti care îi slujesc, au căpătat o experienţă uriaşă, s-au iscusit şi s-au rafinat până la nivele de neimaginat?!

Este puţin probabil ca totul să fie întâmplător, şi este foarte primejdios să te arunci şi să muşti momeala de a reacţiona spontan, reflex, revoltat şi disperat, după cum eşti provocat să o faci, şi de a te duce rapid după aceia care îţi oferă, suspect de generos, planuri şi trasee de salvare foarte lumeşti, care îţi reduc anxietatea şi îţi hrănesc dependenţa psihologică, care ştiu să-ţi vândă iluzia că eşti "pe mâini bune", că nu mai eşti singur şi vulnerabil în faţa asaltului generalizat şi dezlănţuit al răului, şi că, împreună cu toţi cei la fel de revoltaţi ca şi tine, sub conducerea unor AŞA-ZIŞI "lideri" investiţi cu toată încrederea, veţi putea chiar răsturna dintr-odată această ordine criminală.

Deci, luare aminte...

Vom vedea cine trage sforile acum, abia la final.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=480

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia Active Information Media

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: "Cobra, sau Tolec?" - cometa ISON şi EVENIMENTUL în 2014
"Cobra, sau Tolec?" este întrebarea la care primim răspuns dintr-un documentar extraordinar ce ne revelează, prin informaţii primite în mod DIRECT (nu prin "channeling") de la extratereştrii benefici, care este adevărul despre cometa ISON, când va avea loc EVENIMENTUL, şi ce se va petrece după aceea...
nota 9.83 din 2095 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting