Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Pentagon: pregătiri pentru întâlnirea cu extratereştri

Pentagon: pregătiri pentru întâlnirea cu extratereştri

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 01.02.2012
Citit de: 5320 ori
Conţine: 1985 cuvinte
9.43
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
961
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
594
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2207
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1132
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
747
Originea democratiei: o poveste cu tilc
427
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1632
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5809
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2469
Se intampla ceva extraordinar in lume
498
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
998
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
801
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
683
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3637
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
841
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
583
Stalin a inviat din morti
1301
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1658
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
985
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
819
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=481


Întrun anunţ din 9 ianuarie 2012, Benjamin Fulford ne informează că proprietarii Băncii Rezervei Federale (FED) a SUA s-au jurat că vor pace, şi au început negocierile detaliate cu Societatea Dragonul Alb, pentru a obţine dezgheţarea fondurilor lor care au fost blocate încă din 2011.

Mai mult, au promis să folosească orice fonduri deblocate doar pentru proiecte umanitare şi să înceapă dezvoltarea tehnologiilor care până acum erau secrete.

Grupul de 130 de naţiuni, care a anunţat pe 1 ianuarie 2012 că au pus bazele noului sistem financiar global, a contactat Societatea Dragonul Alb spunând că vor demonstra cu fapte, nu cu vorbe, că reprezintă interese extrem de puternice.

Toate aceste facţiuni care doresc să aibă un cuvânt de spus în economia globală, trebuie acum să ajungă la un acord. Deşi aceasta va fi probabil peste câteva săptămâni, deja se întrevede o soluţie la actuala criză financiară.

Pe 17 ianuarie, Fulford completează cu alte detalii: negocierile pentru noul sistem financiar planetar avansează bine, dar datorită complexităţii situaţiei va mai dura ceva timp până vor fi făcute anunţurile publice, citând surse apropiate negocierilor.

Actualii proprietari ai Rezervei Federale a SUA şi guvernanţii americani care reprezintă interesele marilor corporaţii, încă speră să poată oferi suficiente reforme pentru a rămâne la putere. Cu toate acestea, întreaga lor avere a fost blocată de un grup care ar prefera să îi vadă la închisoare.

Soluţia finală la această problemă va trebui să se bazeze pe un audit (un control amănunţit) al lumii economice reale şi îndepărtarea tuturor fondurilor frauduloase. Aceasta va implica, de asemenea, o uriaşă re-distribuire a bogăţiei, aceasta însemnând că atât poporul american, cât şi celelalte victime de pe planetă care au avut de suferit de pe urma furtului organizat de cabala criminală, vor beneficia astfel, prin regăsirea fondurilor care le-au fost furate.

Benjamin Fulford mai face câteva dezvăluiri din culisele negocierilor ce se desfăşoară la cel mai înalt nivel:

Fiecare om de pe planetă va beneficia de o subvenţie individuală fixă

Motivul pentru care mulţi dintre conducătorii criminali şi escroci din Consiliul Rezervei Federale (FED) nu au fost încă arestati este faptul că structurile vechiului sistem, precum şi conexiunile dintre ele, trebuie să fie păstrate până când sunt definitivate pregătirile finale pentru trecerea radicală la un nou sistem. De exemplu, o propunere din Asia, acum în curs de negociere, solicită ca 10 milioane de yeni sau aproximativ 125.000 dolari SUA (96.000 EUR) să fie atribuiţi fiecărui om de pe Pământ, ca "subvenţie" individuală.

Pentagonul face şi el, de asemenea, propuneri radicale similare pentru o schimbare completă a modului în care oamenii interacţionează unii cu alţii şi cu natura. Concluzia principală pe care trebuie să o reţineţi este faptul că vechiul sistem financiar, în Occident, a fost o iluzie folosită de cabala malefică secretă, pentru a ne menţine înrobiţi şi aserviţi ei.

Suntem acum pe cale de a deveni cu adevărat liberi, în moduri care vor depăşi aşteptările cele mai optimiste ale celor mai mulţi oameni. Cu toate acestea, va exista o muncă destul de grea la început, înainte ca acest mod de viaţă să devină realitate.

Investiţii înţelepte pe termen lung

Propunerea care a fost transmisă de către Societatea Dragonului Alb, Consiliului bătrânilor înţelepţi din Asia este aceea de a se crea o nouă organizaţie, "meritocratică" [în care avansarea în ierarhie se face pe baza meritelor dovedite], înţelept structurată, care ar urma să fie înfiinţată în apropierea oraşului Tenri, la sud de Osaka (Japonia). Numele propus pentru această organizaţie este a "investiţiilor pe termen lung pentru toată lumea" sau, pe scurt, LIFE ("Long-term Investments For Everyone").

Japonia se uneşte cu Coreea

Negocierile pentru unificarea Peninsulei Coreene cu Japonia şi mutarea capitalei acestei noi entităţi în aceeaşi regiune decurg, de asemenea, fără probleme. Mai putem confirma şi faptul că "victima răpită" japoneză Megumi Yokota este mama liderului nord-coreean Kim Jong-Un. Kim a fost de acord să accepte unirea dintre dinastia de Nord şi cea de Sud, în schimbul unui post ceremonial, pe care să îl deţină în urma acestei uniri. Poate că astfel el va deveni un simbol al unităţii şi va avea palatul propriu şi un anumit număr de oameni, ca personal auxiliar.Finanţarea iniţiată de LIFE, care urmează să fie susţinută de aurul provenit din Asia de Vest, precum şi de către alte active istorice, poate ajunge la 7000 trilioane de yeni sau, după cum s-a menţionat mai sus, aproximativ 125.000 dolari pentru fiecare om. Banii vor fi livraţi sub formă de servicii de dezvoltare, cum ar fi irigaţii, sisteme de canalizare, instalaţii de desalinizare, protejarea naturii, fermele piscicole, etc... Cei care vor lucra pentru LIFE vor primi salarii generoase şi vor face obiectul unor sancxţiuni draconice, în caz de corupţie.

LIFE nu va fi singura organizaţie majoră în ceea ce priveşte planificarea viitorului, în conformitate cu propunerea Societăţii Dragonului Alb.

British Commonwealth, cu 1,8 miliarde de membri, va dori propria dezvoltare, finanţată independent, pentru organizarea şi planificarea viitorului, construită în funcţie de consensul Commonwealth-ului. Aceasta va trebui probabil să fie iniţial condusă de cineva din India, în scopul de a compensa cumva rasismul britanic din trecut. Diferitele valori ale Indiei, alte active istorice din aur, precum şi proprietăţile imobiliare ale Commonwealth-ului vor constitui resursele pentru finanţarea acestei organizaţii.

Biserica Catolică şi Banca Vaticanului, vor dori, de asemenea, să aibă o agenţie de planificare creştina controlată de către creştini autentici pentru cei 1,2 miliarde de membri ai lor, de îndată ce sataniştii vor fi eliminaţi din Banca şi Biserica Vaticanului.

Grupuri similare independente, cum ar fi chinezii, musulmanii, africanii şi naţiunile băştinaşe vor putea, de asemenea, să-şi planifice viitorul în mod independent.

În plus, Naţiunile Unite vor trebui să fie radical restructurate, în scopul de a face din ele un adevarat reprezentant al rasei umane, deci să nu mai fie un instrument al imperialismului occidental, aşa cum este astăzi.

Sfatul Planetar al Bătrânilor Înţelepţi

Studii ale Pentagonului, cercetările antropologice şi studiile de guvernanţă corporativă se încheie toate cu concluzia că hotărârea cea mai bună este luată atunci cînd factorii de decizie sunt în număr de 6 - 9 persoane. Aceasta este si dimensiunea familiei umane tradiţionale din perioada vânătorilor ori culegătorilor.

Diviziunea cea mai naturală pentru omenire, de-a lungul liniilor culturale şi istorice, sugerează că ar fi bine ca un nou sinod de batrâni înţelepţi să fie pus în inima Consiliului de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite .

Sugestia Societăţii Dragonului Alb este să fie selectat un reprezentant pentru fiecare dintre următoarele grupe de state: Africa, China, Asia de Est (fără China), India, America de Nord si de Sud, Europa (inclusiv Rusia), lumea islamică şi aşa-numitele "prime naţiuni" (băştinaşii).

Această grupare de 8 persoane ar putea funcţiona doar ca un consiliu consultativ de urgenţă care să se ocupe de toate problemele care afectează oamenii. Aceasta ar funcţiona în conformitate cu regula majorităţii. Fiecare regiune ar avea un drept de veto, dar care veto ar fi limitat numai la această regiune.

Statele suverane, ca naţiuni, ar continua să existe ca înainte, dacă nu există acorduri voluntare de fuziune între ţări.

O Forţă de menţinere a Păcii

Pentagonul la rândul său, în conformitate cu o sursă de rang înalt din agenţie, a ajuns la un acord pentru a fuziona cu forţele militare chineze şi ruse, cu care să formeze o forţă globală de menţinere a păcii.

Destrămarea puterii de control a cabalei criminale

A fost acceptat, de asemenea, un acord pentru divizarea mai multor corporaţii controlate de Cabala Satanică Khazariană. Microsoft a fost menţionată în mod expres ca o companie care e necesar să-şi încheie activitatea, aşa cum se desfăşoară ea acum. Corporaţiile majore ale societăţilor mass-media vor fi, de asemenea, "dezmembrate", la vârfurile lor ierarhice. În conformitate cu această sursă, multe alte corporaţii din "top 100" vor fi împărţite, fiecare, în cel puţin 20 de unităţi mai mici .

Cabaliştii satanici malefici care mai sunt încă la conducere în ţările G5, vor fi excluşi din sistemul financiar nou. Dacă este necesar, Pentagonul îi va închide atât pe "Illuminati" cât şi pe nazişti, în scopul de a se asigura că nu mai provocă probleme.

Repararea nedreptăţilor

În SUA, de asemenea, va fi realizat un studiu detaliat a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 100 de ani de când Consiliul Rezervei Federale a fost înfiinţat şi, ca urmare a acestei iniţiative, o mulţime de fonduri furate vor fi returnate proprietarilor de drept.

O mulţime de miliardari vor fi în curând simpli cerşetori pe stradă, în cazul în care se constată că au trăit de pe urma fondurilor furate. Şi o mulţime de oameni săraci vor fi brusc capabili să trăiască în casele lor proprii, fără frica (şi liberi de) un credit ipotecar abuziv.

Inutil să mai spun că re-tehnologizarea şi restructurarea planetei nu este o sarcină uşoară. Există o mulţime de pietricele micuţe care trebuiesc să fie luate în seamă înainte ca un anumit eveniment să fie anunţat publicului. De asemenea, trebuie să fim în alertă extremă pentru orice atacuri satanice teroriste, realizate în ultimul minut, care vizează încercarea de a preveni eliberarea oamenilor buni de pe această planetă.

Cu toate acestea, nu exista nici un fel de îndoială, conducătorii satanişti ai acestei planete vor fi învinşi. Va fi pace în lume, se va pune capăt sărăciei, şi se va sfârşi cu distrugerea mediului. Omenirea va fi în sfârşit liberă şi prosperă.

O privire în viitor

Aici este ceva trimis de către o sursă din Pentagon. Sunt concepute de Jim Channon şi reflectă felul de idei care vor prinde viaţă când umanitatea va păşi într-o nouă eră.

DOISPREZECE REALITĂŢI ale următorului deceniu, posibilităţi care apar la orizont :

1. Companiile petroliere vor trebui să-şi dea seama că sunt companii care transportă lichide şi că e cazul să înceapă să care apă proaspătă locurilor care au nevoie de ea, de pe planetă.

2. Marile companii de inginerie, responsabile de creşterea nivelului apelor, vor trebui să conceapă şi să realizeze canale care să ducă apa în exces în şesul arid din interiorul continentelor, acolo unde este nevoie de ea.

3. Forţele militare naţionale ale planetei vor trebui să fuzioneze pentru a forma echipe de securitate şi de restabilire a naturaleţii şi armoniei în pădurile Pamântului, în viaţa plantelor, în bazinele hidrografice, a faunei sălbatice şi mai presus de toate, a biosferei.

4. Şcolile vor recunoaşte faptul că tot conţinutul predărilor din cadrul lor este deja disponibil on-line şi va fi necesar să-şi schimbe cursurile, învăţându-şi elevii deprinderi de viaţă, bazate pe preocupările fiecăruia dintre ei, şi pe un nou parteneriat cu natura.

5. Universităţile vor trebui să se bazeze pe ştiinţa evolutiei şi elevării conştiinţei, pe un mod de gândire vizionar, şi pe forţa vieţii pline de inteligenţă creatoare, apoi să îşi structureze programele lor de studii pe baza experienţei dobândite.

6. Guvernele vor trebui să facă descentralizări în bio-regiuni şi să reorganizeze unităţile militare, elevii, pompierii şi alţii, generând adevărate "păduri ale hranei", în toate locurile disponibile, pentru securitatea alimentară COMPLETĂ la nivel mondial.

7. Cartierele din oraşe vor trebui să se bazeze pe o mai mare varietate de soluţii producătoare de energie, pentru a deveni pe deplin independente, dar nu complet separate de reţeaua de alimentare.

8. Democraţiile vor trebui să se bazeze pe internet pentru a participa activ la nivel regional şi să folosească baza sistemului global de informaţii web pentru optimizarea vieţii locale.

9. Căile ferate, aeroporturile şi depozitele vor trebui unite, pentru a putea să se lanseze misiuni de salvare la nivel mondial, cu livrare pe calea aerului, tuturor popoarelor, către zonele de urgenţă, în cateva ore de la un dezastru.

10. La nivel global şi public se va ajunge la o identitate clară şi unificatoare, iar puterea politică va utiliza dreptul său de preempţiune pentru a dezamorsa arsenalul nuclear şi pentru a scăpa de efectele sale bazate pe frică, oferind în acelaşi timp linii de produse alternative pentru complexul militar industrial.

11. Va trebui să acceptăm ideea că este mult mai probabil să existe viaţă în galaxie decât să nu fie, şi să ne pregătim pentru beneficiile reale şi minunate care vor apărea în urma conexiunii cu civilizaţiile extraterestre binefăcătoare.

12. Va trebui să îmbrăţişăm un nou nivel de simplitate profundă şi să reintroducem creativitatea ca un înlocuitor pentru lucrurile şi divertismentul fără minte.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=481

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Un mason recunoaşte
Autorul Stephen Knight a scris în 1983 o carte despre masonerie intitulată "Frăţia". În decursul cercetărilor sale realizate pentru a scrie cartea, i-a fost prezentat un om numit "Cristopher", un mason de grad 33. În Cafe Royal din Londra, Cristopher i-a aratat actele care atestau autenticitatea gradului său masonic şi i-a spus că abia aşteptă să "oprească putrefacţia" în care a intrat francmasoneria.
nota 9.36 din 3158 vizite
Peste 2000 vizite
Extratereştri - de la A la Z (2a)
În această a doua parte despre extratereştri, voi analiza doar temele despre Comandamentul Ashtar şi Ashtar Sheran: informaţiile sunt atât de diverse şi atât de abundente încât merită să le amintesc aici pe cele esenţiale: Biblioteca Pleyades şi Wikipedia.
nota 9.67 din 2241 vizite


Cele mai comentate articole: