Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fulford: Cabala satanică este eliminată pas cu pas

Fulford: Cabala satanică este eliminată pas cu pas

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 15.02.2012
Citit de: 1795 ori
Conţine: 1682 cuvinte
9.76
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1979
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=482

Aşa cum ne-a obişnuit, Benjamin Fulford ne oferă săptămânal detalii cu privire la situaţia politico-financiară din culise, la nivel planetar. Înainte de asta, vă invităm să citiţi răspunsul lui Fulford la o întrebare importanta a unui cititor:

Iată ce i-a scris cititorul:

Bună Benjamin, salutări din Argentina!

Citesc newsletter-ul dvs. de ani buni.

Există oameni care vă atacă spunând că sunteţi un agent care dezinformează. Un agent psihopat. Ei pretind că le-aţi tot spus, de aproape 2 ani sau mai mult, că Noua Ordine Mondială este în cădere liberă.

Dar că nu oferiti nici o dată anume, sau orice alt detaliu, astfel că ei consideră totul ca fiind o ficţiune politică amestecată cu ceva adevăr.

Este posibil să oferiţi unele date sau perioade de timp specifice, care să încadreze lucrurile mari care sunt pe cale să se întâmple, în scopul de a închide gura celor care vă atacă în mod nedrept ?

Citim foarte mult despre Cabaliştii care se tot prăbuşesc, dar totuşi se vede clar cum ei contra-atacă "dezlănţuind" NDAA, SOPA, PIPA şi este tot mai greu de crezut că ei sunt într-adevăr prinşi la înghesuială şi tremură de frică. Şi s-ar părea că merg după Iran în acest an...

Deci... care este opinia dumneavoastră?

Mulţumesc !

Răspunsul lui Benjamin Fulford :

Trebuie să înţelegem că suntem în mijlocul unui război financiar. Iar cabaliştii satanici fac tot ce pot pentru a-şi pune în aplicare planul lor. Noi facem tot ce putem pentru a-i opri. Şi nu putem oferi date specifice, pentru că acestea vor dezvălui intenţiile noastre în faţa cabaliştilor.

Oricum, dacă priviţi cu atenţie, puteţi vedea pretutindeni semne vizibile că regimul lor este în necaz mare. Un exemplu este FMI, în ultimă instanţă cel mai mare creditor din lume, care vine şi ne spune că nu mai are bani !!!

Preţul de transport a scăzut cu peste 80% în acest an din cauza unui boicot internaţional împotriva Cabalei oculte şi a ţărilor G5 controlate de ea.

Şi se tot ţipă despre Iran de peste 10 de ani ... dar până acum nici un război nu a început şi noi încercăm să vă asigurăm că nici nu va porni vreodată.

Cu toate acestea, ei rămân extrem de puternici şi nimic nu este gata până când nu este gata...

Mai mult decât orice, avem nevoie de oameni care să treacă personal la acţiune şi nu să stea pasivi şi să aştepte ca noi să facem totul pentru ei.

La 7 febriarie 2012, Fulford prezintă unele detalii despre stadiul acestui război nevăzut care este în desfăşurare la ora actuală:

Eliminarea cabalei satanice se desfăşoară fără probleme!

În ciuda pesimismului de mare amploare, venit din partea celor care caută adevărul despre situaţia din statele teroriste G5, trebuie să ştiţi că această cabală satanică din spatele scenei, care controlează băncile centrale occidentale, se află într-o stare de teamă extremă.

Unul dintre motive este faptul că Secretarul american al Apărării, Leon Panetta, a spus unui reprezentant al societăţii Dragonului Alb, săptămâna trecută, că Pentagonul şi agenţiile secrete americane nu au nici un chef să-i lase pe cabalişti la masa adevărului şi a comisiei de reconciliere.

"Îi urmărim pe băieţii ăstia de o lungă perioadă de timp", a spus el şi s-a ajuns la concluzia că Federal Reserve Board trebuie să fie demontată, iar cabaliştii închişi.

Scăderea cu 65% a Dry Index-ului în Marea Baltică (preţul de transport) în acest an este un semn vizibil de dezmembrare. Acest lucru este legat de un boicot global împotriva statelor teroriste G5 care se vede cel mai usor în numărul tot mai mare de ţări care refuză să folosească dolari SUA sau euro pentru comerţ. Un alt semn a fost oprirea pe 3 februarie a Sistemului de Compensare a Plăţilor Interbancare [CHIPS], proprietatea Federal Reserve Board. Sub liniştea aparentă a evenimentelor, măsuri mult mai radicale sunt deja planificate.

Trebuie să mai ştiţi că re-tehnologizarea completă a tuturor instituţiilor înfiinţate după al doilea război mondial, inclusiv BIS, Banca Mondială, FMI, Curtea Internaţională de Justiţie şi ONU va însemna în primul rand eliminarea en-gros a tuturor Sioniştilor-Cultului-Satanei, care au fost la controlul acestor instituţii din spatele scenei.

Eforturile isterice depuse de satanişti de a începe al treilea război mondial, prin intermediul unui război regizat, între Israel şi Iran, precum şi oferirea unor milioane de vieţi israeliene, sub forma de sacrificiu "închinat" lui Lucifer, într-un holocaust, sunt pe cale de a fi oprite.

Încă o dată, acest scriitor (Fulford se referă la el), care este de origine evreiască, doreşte să-i avertizeze pe toţi evreii că simbolul de pe steagul israelian este steaua lui Lucifer şi că cetăţenii israelieni au fost "oferiţi" ca sacrificiu în masă de către nazişti (sionismul naţional-socialist), în onoarea Noii lor Ordini Mondiale.

Ayatollahii din Iran sunt mană în mană cu Benjamin Netanyahu şi colegii săi nazişti, lucrând împreună pentru a declanşa acest holocaust artificial şi acest Armageddon fals. Cererea mea este una radicală, dar este şi una care prezinta lucrurile aşa cum stau ele de fapt. Simbolul autentic al evreilor este Menorah, iar ei se închină Domnului-Dumnezeu, Creatorul.

În orice caz, guvernul israelian a primit avertismente clare din partea Pentagonului, a chinezilor şi a ruşilor că nu i se va permite să-si continue încercările fanatice, pentru a determina în mod artificial un adevărat Holocaust planetar.

Nici una din forţele armate din lume, cu posibila excepţie a celor din Iran şi Israel, nu vor un război mondial care să le permită acestor fanatici religioşi să-si facă jocurile diabolice.

În ciuda războiului în curs de desfăşurare, "demontarea" controlului financiar- satanist (sionist) este imposibil să nu fie observată, dacă lucrurile sunt privite cu atenţie. Un exemplu de acest gen a fost văzut săptămâna trecută, când Germania, Franţa, Italia şi Grecia au cerut Iranului să nu oprească vânzarea de petrol către ele.

Controlul satanist din mass-media corporativă de propagandă a fost ridicol în încercarea de a descrie acest lucru ca un "boicot al Iranului".

Un alt exemplu şi mai isteric pus în scenă de către satanişti şi sclavii lor spălati pe creier a fost încercarea de a pretinde mai târziu că rata şomajului din SUA s-a îmbunătăţit de la 8,5% la 8,3%, atunci când, de fapt, suma de şomeri a crescut cu 1,2 milioane aducând rata reală a şomajului la nivelul unui procent de depresie: 23%.

Eşecurile sistemului bancar sunt, de asemenea, în plină multiplicare. În Japonia, luni, SMBC Nikko a Valorilor Mobiliare a anunţat că sistemele lor au căzut şi au fost nevoiţi să recurgă la tranzacţii pe hârtie.

Evenimente similare vor prolifera, astfel că doar o parte a sistemului financiar, cea sustinută de veniturile existente pe chitanţe de hârtie şi de activele reale fizice, va rămâne, după ce va fi demontată frauda electronică a sataniştilor-sionişti.

În SUA, între timp, o eliminare a Candidatului-Cabalei, Mitt Romney, este pregătită. Sunt făcute, de asemenea, pregătiri care să-i plaseze pe mulţi dintre satanişti în taberele FEMA, pe care acestia le-au pregătit pentru creştinii din SUA şi pentru închiderea altor civili, "vinovaţi" de cunoaşterea adevărului.

În Europa, de asemenea, grecii le-au spus bancherilor să-şi ia datoriile lor şi să şi le pună în locul în care soarele nu straluceste niciodată... Cancelarul german Angela Merkel s-a întors cu mâna go6ală dintr-o misiune de cerşit în China săptămâna trecută. Ea a solicitat imediat o reuniune între Germania, Finlanda, Luxemburg şi Ţările de Jos, singurele state europene cu rating AAA. Franţa nu a fost invitată, astfel încât cel mai bun pariu este faptul că zona euro va deveni o naţiune de patru ţări "super-Deutschemark". Iar celelalte naţiuni vor emite propriile lor valute devalorizate ceea ce înseamnă că Europa va oferi o posibilitate unică de chilipiruri pentru investitorii internaţionali.

În Asia, între timp, negocierile secrete de top continuă. Un element cheie este fuziunea propusă între Coreea de Sud şi de Nord, cu Japonia. Un reprezentant al Familiei Dragonului Alb va lua avionul către Coreea de Sud săptămâna viitoare pentru a discuta acest lucru cu preşedintele coreean Lee Myung-bak.

Oficialii Coreei de Sud îl vor întâlni pe reprezentantul Familiei Dragonului Alb la aeroport, de unde acesta va fi luat cu o maşină alimentată cu apă şi apoi va conduce personal o maşină electrică, pentru a i se arăta cât de avansate sunt pregătirile de trecere la utilizarea tehnologiilor care au fost suprimate anterior.

Este de asemenea interesant de observat faptul că şeful grupului nazist Odessa, Fuhrer-ul George Bush Sr., va ajunge şi el în Coreea de Sud, în acelaşi timp. Coreea de Nord şi Nordul Japoniei, au fost controlate la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial de rămăşiţele Armatei Imperiale Japoneze aliate cu Gruparea Odessa. Deci, este o presupunere destul de bună aceea că Bush Senior va fi în Coreea în încercarea de a realiza ceea ce ministrul de Externe nazist Henry (Heinz) Kissinger nu a reuşit în vizita sa recentă: sprijinul Asiei pentru Noua Ordine Mondială.

Între timp, în Japonia, multe grupuri de dreapta şi-au exprimat opoziţia faţă de proiectul de structurare la sud de Osaka a capitalei noii entităti, rezultate din unificarea Peninsulei Coreene cu Japonia. În conformitate cu aceste grupuri, există pur şi simplu prea mult interes în păstrarea orasului Tokyo ca si capitală.

Punctul de vedere al Societăţii Dragonului Alb este faptul că noua agenţie de planificare economică sau LIFE (a investiţiilor pe termen lung pentru toată lumea) să fie stabilită la sud de Osaka iar centrele de putere existente în peninsula coreeană şi Japonia să rămână acolo unde se află în momentul de fată.

Motivul pentru care a fost aleasă zona din jurul oraşelor Nara şi Tenri este pur şi simplu faptul că există acolo o mulţime de teren plat neamenajat în apropierea oceanului şi pentru că restul din Japonia, consideră că o supra-concentrare a puterii economice şi politice in Tokyo nu este bună pentru dezvoltare.

Odată ce cabala satanică Khazariană este îndepărtată de la putere, vor fi bani atât de mulţi şi atât de multe oportunităţi de investiţii încât toate domeniile vor experimenta o expansiune explozivă.

De exemplu, vechiul plan de a transforma Filipinele într-o zonă pe deplin modernă, cu parcuri naturale de mari dimensiuni, este scos de sub praful care îl acoperea. Proiecte similare de dezvoltare vor avea loc peste tot în lume astfel încât nici o zonă să nu se simtă lăsată pe dinafară sau lăsată în urmă.

Sursa: http://benjaminfulford.typepad.com



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=482

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Isteria încălzirii globale
Incalzirea globala ar trebui privita ca o problema care necesita o rezolvare imediata din partea noastra, sau, aceasta este o stare normala in evolutia Pamantului? Poate ca ar trebui sa reflectam mai mult asupra actiunilor noastre.
nota 9.35 din 1984 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (8a)
Practic vorbind, acest sistem financiar a constituit cancerul societăţii actuale, sărăcind guvernele şi epuizând economiile naţionale. Ca orice boală cronică, el trebuie eliminat complet prin înlocuirea lui din rădăcini.
nota 9.78 din 1927 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting