Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Implozia controlată a FED şi BCE continuă, conform planului

Implozia controlată a FED şi BCE continuă, conform planului

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 27.02.2012
Citit de: 1350 ori
Conţine: 2419 cuvinte
9.77
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=484

Benjamin Fulford: Implozia controlată a Federal Reserve Board şi BCE continuă, aşa cum a fost planificată !

13 februarie 2012, Benjamin Fulford

Conform Pentagonului şi altor surse credibile, implozia controlată a Consiliului Rezervei Federale şi a Băncii Centrale Europene merge înainte şi trebuie să fie finalizată înainte ca un nou sistem financiar să-şi poată face apariţia.

În plus, anumite acţiuni vor avea loc în curând împotriva criminalilor, cum ar fi Benjamin Netanyahu. Netanyahu şi-a ucis propriul său psihiatru, pe Moshe Yatom după ce Yatom a început să dezvăluie planurile demente ale lui Netanyahu de a lucra cu agentul Mossad-ului şi totodată preşedinte al Iranului, Mahmoud Ahmajinedad pentru a începe al treilea război mondial.

Netanyahu l-a sunat, de asemenea, pe primul ministru japonez Naoto Kan, după dezastrul nuclear şi tsunami-ul din 3/11 şi a ameninţat că aruncă în aer toate uzinele nucleare japoneze, dacă Japonia nu e dispusă să ofere anumite sume mari de bani pentru Cabala sa penală. Lista cu alte persoane care aşteaptă să fie "tratate" include pe Henry Kissinger, Rockefeller J., Carl Rove, Hans Peter Kolvenbach, Rahm Emmanuel, familia Bush şi Yasuhiro Nakasone.

Dacă oricare dintre aceste persoane se simte în mod eronat inclusă pe această listă, trebuie să contacteze direct acest scriitor (Fulford se referă la el) şi să explice de ce. Cabaliştii luciferici au fost foarte aroganţi şi încă mai cred că Societatea Dragonului Alb, Roşii şi Albaştrii, triadele şi Yakuza sunt niste laşi. Cabaliştii malefici vor fi totusi "neutralizaţi", când şi unde se aşteaptă cel mai puţin.

Îi anuntăm că acum avem dovada clară că atât tsunami-ul 3/11 cât şi dezastrul nuclear, care au ucis 20.000 de persoane, au fost un atac deliberat, planificat şi executat de către sataniştii Khazarieni.

Întâi de toate, am aflat de la Partidul Democrat din Japonia precum şi din alte surse, că adjunctul secretarului de stat al SUA, Kurt Campbell, s-a întâlnit cu puternicul broker al DPJ Ichiro Ozawa la 9 martie 2011 şi i-a oferit dreptul excusiv de folosi zeolit, în prefectura Fukushima, dacă acesta şi-ar opri planurile sale de a-l submina pe primul-ministru (şi agent al Coreei de Nord ), Naoto Kan. Zeolitul este acum folosit pentru a curăţa deşeurile radioactive în Fukushima. Campbell a pretins că îl reprezintă pe J. Rockefeller.

O altă dovadă este faptul că preţul acţiunilor pe Bursa al companiei Higashi Nihon House, un producător de locuinţe cu reducere în nordul Japoniei, a crescut cu 40%, la 10 martie, cu o zi înainte de atac. O anchetă internă a început, iar investitorii sunt la un pas de a fi puşi sub acuzare.

Apoi, au existat rapoarte ale agenţiilor de ştiri locale, datând din ianuarie 2011, cum că nava de foraj marin la mare adâncime, Chikyu Maru, a făcut sistematic găuri în zona care mai târziu a devenit epicentrul exact al cutremurelor.

A mai fost apoi o echipă de 15 de tehnicieni ai forţelor de autoapărare din Japonia, care au fost implicaţi în introducerea dispozitivelor nucleare în acele găuri. Acestor tehnicieni li s-a spus că totul a fost pentru niste "teste".

După ce bombele au fost setate pentru a declanşa tsunami-ul, 14 dintre aceşti tehnicieni au fost ucişi. Un singur supravieţuitor a mai rămas, iar el a fost adăpostit de Pastorul Paulo Izumi a Bisericii creştine Tachikawa în Tokyo. Pe baza informaţiilor oferite de către acest tehnician SDF, Paulo a scris până la detalii modul în care tsunami-ul a fost creat artificial, în două cărţi publicate de trustul de presă Hikaruland. Cea mai recentă, intitulată "Adevărul şocant : De ce Japonia a fost atacată cu un cutremur artificial pe 3/11," a fost publicată în februarie, 2012. Izumi a publicat, de asemenea, dovezi ale unui Armaghedon fals planificat de către autorii acestui atac. Supravieţuitorul care a făcut aceste dezvăluiri este acum adăpostit de un grup creştin în SUA şi este sub supravegherea unor agenţi ai "pălăriilor albe".

Există, de asemenea, o mulţime de dovezi că societatea israeliană Magna BSP, care a fost responsabilă cu "securitatea" la centrala nucleară Fukushima a aruncat, de fapt, în aer reactoarele cu micro-bombe nucleare. Apoi, este, desigur, apelul telefonic înregistrat în care Benjamin Netanyahu vorbeste cu Naoto Kan, după 11 martie 2011 ameninţandu-l că aruncă în aer toate centralele nucleare ale Japoniei. Magna BSP a fost responsabilă cu securitatea la toate aceste centrale.

Complexul nuclear Fukushima a fost construit de General Electric, o companie controlata de J. Rockefeller şi alti cabalişti prin intermediul unei reţele de aşa-numite "fundaţii de caritate".

Oamenii din Japonia care au fost implicaţi în atacul nuclear terorist de la Fukushima sunt, printre alţii, Ichiro Ozawa, Naoto Kan şi managerii Tokyo Electric Power. Acestia vor fi aduşi în faţa justiţiei.

Armele folosite în atac au fost create cu combustibil luat de la un focos nuclear furat de la submarinul rusesc Kursk. Paul Laine de la Pentagon, divizia de informaţii militare, a confirmat faptul că patru focoase nucleare au fost furate de la Kursk atunci când "s-a scufundat" în august 2000. Un agent MI6 folosind numele de Richard Sorge a informat, de asemenea, poliţia japoneză în 2010, că un focos nuclear a fost introdus in Japonia prin Okinawa şi a fost localizat într-o proprietate în oraşul Hinode, situat la vest de Tokyo, detinută de fostul prim-ministru şi totodată agent al Coreei de Nord, Yasuhiro Nakasone. Agentul a informat mai târziu poliţia că arma a fost ascunsă în sediul central al Asociaţiei Generale a rezidenţilor din Coreea de Nord, din Japonia.

Poliţia japoneză nu a reuşit să ia măsuri, în schimb l-a arestat pe acest agent şi i-a cerut să depună mărturie în mod fals că acest scriitor (Fulford) a fost un traficant de droguri. Implicarea forţelor de poliţie Koganei în această arestare înseamnă că sunt implicaţi atât agenţii Coreei de Nord din Tokyo, cât şi guvernatorul Shintaro Ishihara.

De asemenea, a fost implicat şi un agent nord-coreean cu numele de Ota (nu-i ştim şi numele de familie, dar numele fiicei sale este Hideko). Ota, de asemenea, a lucrat în trecut cu ramura israelieniană a Al Qaeda, în atacul cu gaz sarin de la metroul din Aum Shinrikyo .

Planul iniţial a atacurilor de la Tokyo, a fost proiectat pentru a teroriza populaţia în vederea abandonării metropolei.

Ca răspuns la ameninţarea îndreptată împotriva orasului Tokyo, japonezii au spus că vor trece la represarii, scufundând Las Palmas, o formaţiune stâncoasă din Insulele Canare, ceea ce va genera un tsunami de 100 metri ce va lovi SUA, Coasta de Est şi Europa de Sud. Aceasta a descurajat atacurile suplimentare care vizau Japonia.

În orice caz, scenariul original presupunea şi crearea unui guvern controlat de Coreea de Nord în Japonia şi Peninsula Coreeană, cu sediul în Osaka. Moartea lui Kim Jong Il şi mituirea multor generali nord coreeni a pus un pic frană acestui proiect.

Cu toate acestea, este încă o idee bună pentru a configura noua agenţie LIFE (a investiţiilor pe termen lung pentru toată lumea), agenţie de planificare economică, în Câmpia din Nara la Sud de Osaka. Această zonă are o istorie foarte veche, cum nu au multe oraşe din Japonia şi are o mulţime de teren plat aproape de ocean, care poate fi folosit pentru a crea un nou centru financiar şi economic pentru dezvoltarea globală paşnică.

LIFE poate fi realizat fără a împiedica şi a înlătura structurile guvernamentale deja existente.

La inceput a existat o opoziţie considerabilă, atât în China cat şi în Japonia, la propunerea de a uni Peninsula Coreeană cu Japonia pentru a crea o naţiune de 200 milioane persoane. Vor fi negocieri pe această temă, în Coreea, începând de săptămâna viitoare. Negocierile cu diferitele facţiuni ale guvernului japonez secret continuă, de asemenea, în această săptămână.

Toate părţile doresc pacea mondială şi relaţii de prietenie în regiune, prin urmare un fel de compromis pe cale amiabilă este de aşteptat. Nu există încă un calendar exact care să poată fi anunţat.

Pentagonul şi "pălăriile albe" sunt, de asemenea, agenţii de susţinere a acestor planuri. Ei spun că există acum 6 planuri concurente pentru un sistem financiar nou şi ele nu se contazic deloc unele pe altele, până în prezent. Pentagonul şi agenţii "pălăriilor albe" se oferă să contribuie cu surse noi de energie şi cu tehnologii de transport noi.

În cazul în care agenţia LIFE obţine drepturile de a utiliza Yen-ul garantat cu aur în tranzactiile pe care le va realiza, va putea începe angajarea de personal. Iar atunci nu va exista nici un motiv tehnic sau logistic pentru care să nu fie posibilă înlăturarea sărăciei şi oprirea distrugerii mediului în acest an.

31 martie 2012: acesta este termenul-limită care a fost livrat Comitetului celor 300 de către factiunea aşa-zisă gnosticii "Illuminati"

20 februarie 2012, Benjamin Fulford

Grupul care pretinde că a început revoluţia de stat în America, Franţa şi Rusia a emis un termen limită, 31 martie, Comitetului celor 300, potrivit purtătorului de cuvânt al acestui grup "Alexandru Romanoff." În plus, prinţul Harry a luat contact cu grupul şi a fost de acord să preia controlul şi conducerea familiei regale britanice luîndu-i locul Reginei Elisabeta.

Există anumite semne cum că aceste avertismente au fost luate în serios, iar acestea ar fi : demisia a peste o duzină de bancheri, precum şi anunţarea unei fraude de 15 miliarde dolari în Marea Britanie şi a unei fraude de 6000 miliarde dolari, în Italia.

Cazul Italiei este de remarcat mai ales că una dintre persoanele arestate a fost fostul prim-ministru Silvio Berlusconni. În plus, este programată o întâlnire în această săptămână între un reprezentant al Societăţii Dragonului Alb şi unii reprezentanţi ai familiei dragonului din Asia, pentru a discuta despre crearea unei agenţii de planificare economică meritocratică.

De asemenea, acum poate fi dezvăluit şi faptul că Irlanda, Portugalia, Grecia şi Spania, au spus toate că nu vor să le plătească băncilor înapoi niciunul dintre creditele care le-au fost acordate, deoarece creditele s-au făcut ilegal. Acesta este unul dintre motivele pentru care Moody a declasat 114 instituţii financiare, inclusiv Citibank, Goldman Sachs, Bank of America, Deutschebank etc ! Acestea sunt, de altfel, chiar institutiile care detin Federal Reserve.

Prin urmare, în conformitate cu surse din cadrul Pentagonului, ceea ce rezultă în mod firesc este faptul că Federal Reserve Board se va închide în curând. Cu alte cuvinte, aceste ţări care au dat startul schimbării au arătat clar faptul că cei care vor plăti preţul acestei schimbări vor fi bancherii şi nu cetăţenii.

Demisia şefilor de la Banca Mondială, Credit Suisse, Bank of India şi "demisia planificată" a capului Goldman Sachs este doar începutul unei dezmembrări complete a monopolului bancar Khazarian. Potrivit oficialilor implicaţi în această dezmembrare, toţi banii creaţi prin fraudă şi care există doar pe calculatoare vor fi eliminaţi din evidenţele sistemelor financiare globale.

Cazul fraudei de 6 trilioane dolari din Italia este demn de remarcat, deoarece acesta este unul dintre primele cazuri pe care principalele instituţii corporative de propagandă mass-media le-au raportat la nivel mondial. Ziarele italiene au început acum dezvăluirea cu privire la procesul lui Neil Keenan împotriva Forumului Mondial Davos, a lui Berlusconi, ONU, etc acuzându-i pe aceştia de furtul a 1000 miliarde dolari. Iar arestarea a 8 persoane, este un semn concret de acţiune împotriva lojei francmasonice P2. Acest lucru înseamnă că oamenii care au fost până în prezent mai presus de lege şi chiar si instituţiile de mai sus, cum ar fi Vaticanul şi ONU, nu mai sunt imune la arestare.

Anunţul făcut în Camera Superioară din Marea Britanie de către Lordul Blackheath, cum că 15 miliarde dolari au fost furati de la un membru al familiei regale "Indian-chineze" de către presedintele Federal Reserve Board Ben Bernanke, de către secretarul american al Trezoreriei Timothy Geithner şi de către "Yusuke Horiguchi" (am avea şi noi câteva întrebări despre acest individ ...), este un alt mare semn de schimbare.

Cel mai interesant aspect al mărturiei din Camera Superioară a fost mentionarea "Lordului Sassoon". Sassonii sunt una dintre familiile care au profitat din ambele războaie : al opiului şi cel de colonizare a Japoniei. Şi este interesant să vedem cum numele lor apare în cele din urmă în lumina reflectoarelor. Avem acum o mărturie clară care il acuză pe Lordul Sassoon de sperjur în legătură cu cazul celor 15 miliarde dolari. Este de aşteptat ca el să fie arestat şi interogat în curând.

Aici aveti filmul cu raportul din Camera Superioară :

The White Hats and Lord James of BlackHeath Deliver a Death Blow to The Cabal


Iar aici aveti transcriptul acestui raport :

House of Lords Lords ChamberMeeting started on Thursday 16 February at 11.04am. Ended at 6.39pm

În Statele Unite schimbarea continuă cu succes, dincolo de aparenta linişte de la suprafaţă. Pentagonul a decis deja că va avea loc o epurare importantă şi o înlăturare a controlulului şi influenţei sataniste Khazariene din corporaţii, bănci şi din organizaţiile profesionale. Printre organizaţiile mari de profil în care se asteaptă să apară arestări se numără American Medical Association, American Dental Association, Asociaţia de Psihiatrie şi Psihologie, Asociaţia Baroului, camerele de comerţ şi, desigur, acoliţii de la Washington D.C.

Potrivit surselor Pentagonului, o atenţie deosebită va fi direcţionată către companiile farmaceutice şi chimice, precum şi către corporaţiile satanice, cum ar fi Microsoft şi Monsanto.

Rahm Emmanuel, Karl Rove, Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld, J. Rockefeller, Bush-ii, precum şi diferitii "neoconservatori", sunt, de asemenea, pe punctul de a fi arestaţi, potrivit unor surse multiple. Îi anuntăm pe cei care ne-au furnizat aceste informaţii că dovada acestor proiecte se poate face numai în cazul în care arestările promise vor avea loc cu adevărat. Până atunci scepticismul rămâne pe ordinea de zi.

În Japonia există mai multe dovezi credibile de schimbare. Agenţii de top care sunt la putere în Japonia au decis că o revoluţie va avea loc. Şi pun presiuni pe Toru Hashimoto, pentru a fi lider al noului regim din această ţară. Este deosebit de remarcant faptul că doi rivali puternici, dar şi extrem de influenti între agenţii de putere, îl sprijină pe Hashimoto. Păpuşile sioniste încearcă, de asemenea, să îl coopteze pe Hashimoto şi să-l transforme într-unul dintre instrumentele lor. Totuşi, nu va fi permis să se întâmple acest lucru .

Puternicul om al Partidului Democrat din Japonia, Ichiro Ozawa, (un agent Rockefeller) şi fostul prim-ministru Hatoyama Yukio (un francmason care lucrează pentru familiile regale din Europa), vor pleca în China în luna martie în căutare atât de sprijin financiar cât şi de altă natură. Îi anuntăm că misiunea lor s-a încheiat deja înainte de a începe şi că se vor întoarce din această călătorie cu mâna goală.

Există mult mai multe lucruri pe care acest scriitor (Fulford se referă la el) le ştie, dar a fost rugat să păstreze tăcerea cu privire la ele. Cu toate acestea, vor exista dovezi şi detalii de la întâlnirile din această săptămână, iar ele vor fi disponibile în raportul de săptămâna viitoare.

Sursa: benjaminfulford.net


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=484

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Sarea iodată = atentat la sănătatea românilor
Iodarea este un atentat la sanatatea romanilor. Dupa 4 ani de functionare a nefastei H.G. 568/2002 numarul cancerelor tiroidiene s-a dublat, iar numarul hipertiroidiilor a crescut de la 3127 la 6387, declara profesorul Chirila.
nota 9.92 din 2141 vizite
Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting