Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Copiii indigo - mesagerii noului mileniu (2)

Copiii indigo - mesagerii noului mileniu (2)

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 27.02.2012
Citit de: 1412 ori
Conţine: 3238 cuvinte
9.97
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6180
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2259
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=485

urmare din prima parte

Cum abordează tinerii indigo locul în care muncesc

Dincolo de multele calităţi şi înzestrări excepţionale, "persoanele indigo" se pot dovedi o adevărată provocare pentru cei cu care interacţionează. Prin noua abordare a vieţii pe care aceştia o prezintă, indiferent de vârsta pe care o au, acasă, la şcoală sau în familie, copiii indigo îi forţează într-un mod indirect pe cei de lângă ei să îşi transforme într-un mod radical abordarea relaţiilor şi normelor sociale, asta dacă vor "să fie bine", pentru că, "un indigo" nu se schimbă după ceilalţi, ci ceilalţi trebuie să se transforme astfel încât să poată avea acces la viziunea sa. Am putea spune că prin latura lor egocentristă, nerăbdătoare şi sceptică, tinerii indigo pun o oglindă în faţa societăţii umane în vederea transformării acesteia.

Indiferent de locul unde se află, acasă, la şcoală, sau la serviciu, una dintre caracteristicile tinerilor indigo este aceea că ei îşi doresc să aibă relaţii cu cei din jur bazate pe respect şi iubire, nu pe însuşirea unor roluri şi pe aşteptări. De aceea, acestor "noi copii" le este greu să se integreze în sistemul social actual, unde se aşteaptă ca un copil, un adolescent sau un tânăr să corespundă anumitor tipare comportamentale.

Mărturii despre copiii indigo

Conform mărturiilor, se pare că o mare parte dintre "noii copii" îşi amintesc de vieţi trecute pe care le-au trăit, uimindu-i pe părinţi cu relatările lor. Unii dintre ei vin "treji" din punct de vedere spiritual, vorbindu-le adulţilor despre o nouă viziune spirituală asupra universului şi existenţei. Conştienţi de eternitatea spiritelor lor, de unitatea creaţiei lui DUMNEZEU, ei manifestă compasiune şi empatie faţă de tot ceea ce este viu pe această planetă.

Deşi mulţi copii indigo încă nu şi-au amintit de misiunea pe care o au aici, totuşi, prin simpla lor prezenţă, aceştia ajută la elevarea nivelului de conştiinţă planetar, la trecerea pământului într-o dimensiune superioară a păcii şi a iubirii, unde războaiele şi luptele pentru putere nu vor mai exista.

Când sunt întrebaţi despre DUMNEZEU, răspunsurile unor micuţi indigo de patru ani sună cam aşa:
"DUMNEZEU? Nu trebuie decât să îţi asculţi inima."
"Poţi spune: Doamne, mă auzi? Şi El îţi va vorbi. Este ca şi când ai vorbi cu tine însăţi."
"Nu trebuie decât să poţi auzi cuvintele din capul tău."
"DUMNEZEU este iubire, DUMNEZEU este DUMNEZEU, desigur că există DUMNEZEU."

Mărturia unei profesoare care a studiat comportamentul copiilor indigo: "Cel mai spectaculos lucru pe care l-am observat era modul în care formau grupuri, apropiindu-se unii de alţii în special în jurul unui copil care era bolnav sau supărat. Cel mai adesea se adunau pe perechi dar, câteodată formau grupuri, sau se aşezau în triunghi, sau în formă de diamant. Era atât de natural pentru ei, încât atunci când un copil avea nevoie de ceva de la copiii indigo ei doar se duceau şi stăteau lângă el un timp, nici măcar nu vorbeau, apoi plecau."

"Ce este violenţa, copilaşi?" o fetiţă frumoasă cu stele în ochi a răspuns "E uşor, sunt nişte flori frumoase, violete. Le miros în fiecare zi şi ele mă fac fericită." (Robert P Ocker, profesor)

"Fiica mea mi-a cerut acum câteva zile nişte sirop de tuse. Când am ezitat să îi dau, ea mi-a spus: ştii, mămico, de fapt nu medicamentul mă ajută... adevărul este că eu cred că va avea efect, aşa că el funcţionează". Într-o zi, fetiţa era supărată pe tatăl ei şi i-a spus "Trebuie să fii drăguţ cu mine! M-ai vrut, aşa că m-ai avut. Acum ai face bine să ai grijă de mine!" (Linda Etheridge, profesoară)

Soţia mea şi cu mine îi spunem lui Nicholas care are doi ani că îl iubim. Uneori ne spune şi el că ne iubeşte, dar cel mai des Nicholas este de acord cu noi: "Şi eu mă iubesc". (John O.)

"Odată, îngerii mei mi-au spus că şi stelele sunt îngeri şi că numele lor sunt Îngeri Stelari. Steaua dorinţelor este îngerul tuturor. Îngerii Stelari trebuie să aibă grijă de toată lumea de aici de pe Pământ ? orice s-ar întâmpla." (Megan Shubik, opt ani)

"Când m-a vizitat Crăciunul trecut nepoţelul meu de şapte ani pe nume Matthew, i-am oferit o şedinţă de masaj. El mi-a spus apoi că a văzut lumini care se mişcau pe sus în camera întunecoasă. Adeseori, vorbeşte despre dorinţa de a se întoarce înapoi la DUMNEZEU şi despre incinerare." (Sunny G.)

"Fiul nostru şi-a adus prietena gravidă să locuiască cu noi. Într-o dimineaţă, cam cu şase săptămâni înainte să se nască copilul, am observat în colţul sufrageriei un stâlp de lumină strălucitoare. Stâlpul de lumină a continuat să apară continuu până când s-a născut copilul şi apoi încă două luni. Între timp toţi cei din casă l-au văzut şi s-au convins că era adevărat, deşi la început nu m-au crezut. Fetiţa mi-a spus la un an jumate că nu îi place să doarmă şi să viseze. La trei ani jumate mi-a mărturisit că îşi aminteşte de sângele din burtica mamei şi că îi făcea rău, nu îi plăcea să fie acolo." (Mary V.)

"Când Sean în vârstă de nouă ani a intrat în cabinetul meu de homeopatie însoţit de mama sa, avea o expresie încordată, ceva de genul "Iar o luăm de la capăt!". Îşi uda patul în fiecare noapte şi fusese deja la mai mulţi terapeuţi însă niciunul nu reuşise să îl ajute. De obicei, îi rog pe copii să îmi deseneze familiile lor, însă de această dată, după ce m-am uitat în ochii lui Sean, i-am spus ceva diferit: "Ştiu că tu ştii de ce ai nevoie, te rog desenează-mi acel lucru." Copilul a zâmbit larg, desenând o reprezentare a unui remediu homeopatic pe care l-am recunoscut. I-am arătat o cutie mare cu 200 de remedii şi el a trecut uşor cu mâna pe deasupra ei spunând că nu este acolo. Apoi i-am arătat o altă cutie şi din nou şi-a plimbat mâna pe deasupra ei, încetinind într-un loc. A scos apoi sticluţa respectivă şi ţinând-o în mână a închis ochii şi s-a clătinat uşor. Sean a spus apoi că se simte mai bine şi de atunci, patul său este mereu uscat." (Ann C.)

"Pe când lucram cu un grup de copii de şcoală generală, i-am rugat să scrie despre o experienţă semnificativă din viaţa lor. Un băiat din clasa a opta s-a ridicat şi a întrebat: ?Ştiţi care a fost experienţa cea mai semnificativă din ultimii 100 de ani?? Elevii s-au privit întrebători unii pe alţii şi au spus că nu ştiu. Apoi elevul a răspuns sincer: ?Eu?? Imediat, copiii ceilalţi au început să râdă încurcaţi. Cu blândeţe şi respect m-am apropiat de el, uitându-mă cu înţelegere în ochii săi derutaţi, spunându-i ?Chiar aşa şi este! Mă bucur că eşti aici.?" (Robert Ocker, profesor)

"Fiica mea mi-a spus într-o zi despre Collin, nepoţelul meu de doi ani: ?O, mamă, să îţi spună şi ţie Collin ce mi-a spus azi.? Şi Collin a spus: ?Nu, nu vreau să spun.? Fiica mea a insistat şi atunci băieţelul a spus repede: ?Îi spuneam mamei despre vremea când trăiam în tărâmul Magog (tărâm descris în vechiul testament) şi ea nu era mama mea pe atunci, era prietena mea, apoi a venit istoria şi noi nu am mai fost." (Nancy T.)

"Într-o zi mă plimbam cu fiul meu Joshua de 3 ani pe plajă. La un moment dat, el m-a întrebat cine a fost Michelangelo. I-am răspuns că a fost un artist.
-A, da, a pictat cerul, nu-i aşa?
-Da, aşa este, a pictat "cerul" unor biserici mari. De ce, l-ai cunoscut?
-Da, l-am cunoscut, era un om bun.
-La ce te referi Joshie, spune-mi mai multe?
-Tati, totul s-a petrecut cu mult, mult timp în urmă." (C. Richards)

Câteva exemple de copii indigo

Akiane Kramarik este recunoscută pe plan mondial drept un copil indigo genial şi inspirat de DUMNEZEU. Pictoriţă şi poetă autodidactă, Akiane s-a născut într-o familie ateistă (nu credeau deloc în DUMNEZEU) la data de 9 iulie 1994, în oraşul Mount Morris din statul american Missouri. La patru ani, a avut prima experienţă spirituală şi tot atunci a început să şi deseneze. Datorită ei, toţi membrii familiei sale s-au convertit la creştinism. Mama ei povesteşte despre ziua când fiica sa i-a mărturisit că îl cunoaşte pe DUMNEZEU:
"- Astăzi l-am întâlnit pe DUMNEZEU - mi-a spus Akiane.
- De unde ştii că era DUMNEZEU?
- Exact aşa cum eu ştiu că tu eşti mămica mea şi tu ştii că eu sunt Akiane.
- Dar cine te-a învăţat pe tine să foloseşti cuvântul DUMNEZEU?
- Ţi-aş spune, mami, dar nu ai putea să înţelegi."

Fetiţa a început să picteze la vârsta de şase ani, iar un an mai târziu a început să scrie versuri şi aforisme. Ea afirmă că inspiraţia îi vine din viziuni, vise, contemplarea naturii, a oamenilor şi de la DUMNEZEU. Akiane speră ca oamenii să afle speranţă în picturile ei. Cu fiecare nouă creaţie, aspiraţia fetiţei este ca ceea ce ea pictează sau compune să fie un cadou pentru DUMNEZEU şi un sprijin pentru oameni.

Cea mai mare dorinţă a fetiţei este ca toţi oamenii să îl iubească pe DUMNEZEU şi să se iubească între ei. După cum afirmă Akiane, misunea sa în această viaţă este să transmită peste tot în lume iubirea ei faţă de DUMNEZEU şi faţă de toţi oamenii.

Boris Kipriyanovici s-a născut la data de 11 ianuarie 1996 în oraşul Zhirinovsk din regiunea Volgograd, Rusia. La vârsta de şapte ani a ajuns pe prima pagină a jurnalelor din ţara sa, datorită cunoştinţelor sale uimitoare legate de univers şi a relatărilor despre planeta Marte. Mama sa, Nadejda afirmă că deşi nou născuţii nu îşi pot concentra privirea, de îndată ce fiul său s-a născut a privit-o în ochi, susţinându-şi capul singurel. La vârsta de opt luni, Boris a început să rostească fraze întregi. Copilul nu avea încă trei ani când a început să le povestească părinţilor despre univers.

"Câteodată se aşeza în poziţia lotusului şi începea să ne spună detalii despre planeta Marte şi despre alte civilizaţii decât cea actuală, iar spusele lui ne şocau. Putea să enumere toate planetele sistemului solar, inclusiv sateliţii acestora. Îmi vorbea mereu despre galaxii, menţionând numele şi numărul lor. La început m-am speriat crezând că fiul meu era nebun dar apoi m-am decis să verific ceea ce îmi spunea. Am citit câteva cărţi de astronomie şi am fost uimită să constat că acele nume chiar existau şi Boris ştia atât de multe despre această ştiinţă." De asemenea, el povesteşte ca şi când s-ar fi petrecut ieri, despre civilizaţia lemuriană şi distrugerea acesteia. Conform dovezilor ştiinţifice, lemurienii au trăit acum 70 000 de mii de ani şi erau foarte avansaţi faţă de oamenii din ziua de azi.

"Atunci când am dus băiatul la diferiţi oameni de ştiinţă, inclusiv câţiva cercetători UFO, astronomi şi istorici, cu toţii au fost de acord că este imposibil ca Boris să inventeze lucrurile despre care vorbeşte de la vârste foarte fragede. El foloseşte limbi străine şi termeni specifici care sunt conoscuţi mai ales de oamenii de ştiinţă care studiază fenomenele respective." Din cauza faptului că nu se putea acomoda la şcoală, deoarece îi întrerupea mereu pe profesorii lui spunându-le că greşesc, părinţii lui Boris au fost nevoiţi să îi angajeze profesori particulari. Pe lângă numeroase capacităţi extrasenzoriale pe care cei din jur le-au observat la el, dar despre care Boris nu vrea să vorbească, copilul este plin de compasiune şi empatie faţă de suferinţa din jurul său. Mama sa relateză un astfel de exemplu: "Atunci când submarinul Krusk s-a scufundat, Boris suferea foarte tare şi îl durea tot trupul. De asemenea, în timpul crizei de la Beslan din 2004, a refuzat să meargă la şcoală din cauza suferinţei pe care o simţea. Întrebat despre această situaţie, Boris a spus că arde pe dinăuntru şi ştia că acea criză se va termina într-un mod dramatic." Întrebat ce simte în legătură cu moartea, Boris a spus că nu îi este frică de moarte deoarece el trăieşte etern. El a mai afirmat că "oamenii ar trebui să nu mai sufere pentru greşelile din trecut ci să cunoască cât mai repede ceea ce le este predestinat în prezent, să urmărească să atingă acele înălţimi şi să treacă mai departe în implinirea viselor lor. Este necesar să devenim mai prietenoşi şi mai buni. Dacă cineva vă loveşte, îmbrăţişaţi-vă duşmanul, cereţi-vă scuze şi îngenunchiaţi în faţa sa. Dacă cineva vă urăşte, iubiţi-l cu toată iubirea şi devoţiunea de care dispuneţi şi cereţi-i iertare."

După spusele Dr. Vladislav Lugovenko, un binecunoscut om de ştiinţe din Rusia (care a petrecut mai mult timp împreună cu Boris), este perfect posibil să fie măsurate calităţile extrasenzoriale ale oamenilor cu ajutorul unor dispozitive speciale. Tot el afirmă că în prezent numeroşi oameni de ştiinţă de pe întregul glob pământesc efectuează cercetări cu privire la "noii copii" speciali. "Boriska este unul dintre copiii care sunt numiţi indigo. Se pare că aceşti copii au misunea de a transforma planeta pământ. Conform studiilor efectuate, mulţi dintre ei au spirale de ADN îmbunătăţite care le conferă un sistem imunitar excepţional. Cercetez acest fenomen de mai mult timp şi vă pot spune că am întâlnit astfel de copii peste tot în lume. Sunt convins că ei vor transforma civilizaţia umană în viitor".

Matias de Stefano este un tânăr de 25 de ani din Venado Tuerto Argentina care la ora actuală susţine workshopuri de spiritualitate în Spania şi America de Sud. El s-a născut în luna august a anului 1987, crescând într-o familie care nu avea preocupări spirituale, religioase, sau metafizice. Pe parcursul copilăriei şi adolescenţei băiatul a trecut prin experienţe spirituale extraordinare şi deşi mama sa nu înţelegea ce se petrece cu el, l-a sprijinit mereu, refuzând să-i administreze tratamentul medicamentos pe care doctorii îl prescriau pentru fiul său. Iată un fragment din relatarea lui Matias:

"Sunt unul dintre acei mulţi copii indigo care s-au născut în ultimul timp pentru a aduce şi a împământeni noua conştiinţă. În primii şapte ani de viaţă, puteam să văd fiinţele eterice pe care aproape toţi copiii le văd. Aceşti "prieteni imaginari" erau spirite elementale şi, de asemenea, fiinţe angelice care mă ajutau să înţeleg realitatea în care mă aflam. A urmat apoi o perioadă de 11 ani în care a trebuit să îmi amintesc treptat tot ceea ce am făcut înainte de a veni aici pe pământ, să scriu toate acestea şi să le desenez. În acea perioadă am primit nenumărate viziuni şi amintiri însoţite de nişte dureri de cap foarte mari care au încetat doar când am împlinit 18 ani. Toată suferinţa fizică pe care am îndurat-o în adolescenţă venea împreună cu milioane de emoţii şi amintiri, totul având pentru mine proporţii gigantice. O mare parte a misiunii mele aici pe pământ este aceea de a-mi aminti. Înainte să mă întrupez, lucram în ceea ce aici pe pământ se numesc înregistrările akashice, tocmai de aceea pot să îmi amintesc. "Esenţa mea" era obişnuită să lucreze cu cantităţi enorme de informaţie şi cunoaştere. Pentru că deja ştiam să organizez această informaţie, ghizii mei din subtil mi-au permis să îmi amintesc din ce în ce mai mult. Atunci când ne amintim, ni se activează o parte a creierului nostru care ne uneşte cu memoria cosmică. Toată lumea poate face asta, dar unii dintre noi venim deja specializaţi în aşa ceva. O altă parte a misiunii mele este să ajut la organizarea cunoaşterii pe care o are umanitatea la ora actuală, pentru a putea înţelege ce înseamnă procesul actual (la nivel terestru, galactic şi universal) de trecere a pământului într-o dimensiune superioară şi care este rolul nostru ca umanitate în cadrul acestuia. Toate proiectele la care lucrez poartă numele de Ater Tumti, ceea ce înseamnă "Cerul pe Pământ". Această expresie este în limba sayonică, limbă ce se vorbea pe coasta actuală a Egiptului, în urmă cu 9000 de ani î.Ch. şi pe care ghizii mei spirituali mi-au permis să mi-o amintesc. În acea perioadă, Ater Tumti exprima Planul Divin pentru care umanitatea a fost creată, acela de a aduce conştiinţa cerească pe pământ, în vederea susţinerii evoluţiei planetei. Fiinţa care este planeta noastră se află într-o evoluţie continuă, iar rasele care locuiesc această lume atât în interior cât şi la suprafaţa ei au capacitatea şi misiunea de a ajuta în cadrul procesului de "iluminare a planetei". În ultimii 12 000 de ani, omenirea a trecut prin ciclurile spirituale ale toamnei şi iernii galactice. Misiunea fiinţelor umane în această perioadă a fost aceea de a lucra aici pe pământ şi a purifica experienţele prin trăirea lor plenară. De aceea în ultimii 12 000 de ani umanitatea s-a deconectat de la esenţa ei Divină. În toţi aceşti 12000 de ani, omul s-a specializat în materie şi densitate. Anul 2012 este anul în care se termină acest "ciclu al densităţii" şi începe un ciclu spiritual de 12 000 de ani de primăvară şi vară galactice. Pământul are menirea să se transforme într-un soare. Noi cei care suntem acum pe pământ trebuie să ajutăm planeta să urmeze această cale de ascensiune. Munca noastră, a umanităţii este aceea de a impulsiona şi de a ajuta Terra să se "ilumineze" în mod conştient. Anul 2012 nu reprezintă sfârşitul lumii deşi procesul de transformare ar putea fi perceput ca fiind dur. El va dura cel puţin 200 de ani (din anii ?70-?80 până în jurul anului 2050). În această perioadă de tranziţie, umanitatea se va adapta la schimbările de pe suprafaţa Terrei, care va trece prin transformări tectonice şi climatice, în vederea începerii primăverii galactice. Nu trebuie să ne fie frică de cataclisme, ceea ce ar trebui să ne preocupe este lipsa de comunicare şi multiplele probleme pe care ea le generează. Cel mai important lucru este să ne lăsăm ghidaţi de ceea ce trăieşte în prezent pământul. În procese atât de puternice cum este acesta de elevare a vibraţiei este important să ne echilibrăm cât mai mult emoţiile şi să facem exerciţii de respiraţie. De asemenea, alimentaţia ar trebui să fie cât mai pură. Este necesar să avem răbdare şi să ne respectăm ritmul de transformare cât şi pe cel al planetei deoarece suntem pe calea cea bună. Le-aş sugera oamenilor să devină stăpânii propriei cunoaşteri. Eu nu prezint lucruri noi, ci mai degrabă explic ceea ce se petrece la ora actuală într-o manieră simplă, pe baza informaţiilor care mi-au parvenit. Este necesar să fie prezentate în mod clar evenimentele istorice şi trebuie distruse miturile care fac umanitatea să trăiască în disperare la ora actuală."

Având în vedere că în prezent se manifestă începutul unei transformări spirituale fundamentale a rasei umane, ne putem aştepta ca pe măsură ce înaintăm în această perioadă de tranziţie către noua dimensiune, din ce în ce mai multe suflete evoluate spiritual să se încarneze pe planeta pământ. Conform studiilor existente până în prezent asupra "fenomenului copiilor indigo" s-a observat o creştere a capacităţilor extrasenzoriale şi a inteligenţei creatoare la copiii născuţi în ultimii 10-20 de ani. Dacă cu adevărat vor fi necesari cel puţin 200 de ani până la instalarea deplină a noului nivel de conştiinţă la nivelul întregii planete, putem spune că generaţiile care urmează vor aparţine într-o foarte mare măsură "Noului Pământ" al Adevărului Spiritual.

Fie că suntem sau nu "copii indigo", cu toţii avem şansa de a ne afla aici, în această perioadă de transformări extraordinare prin care trece planeta noastră şi astfel ni se oferă posibilitatea să evoluăm foarte mult spiritual împreună cu ea. Este important de reţinut că pentru fiinţele umane angrenate pe o cale spirituală autentică, şansele ca ele să devină "persoane indigo" sau chiar mai mult decât atât, este foarte mare.

Sursa


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=485

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1715 vizite
Peste 8.000 vizite
Alianţa împotriva noii ordini mondiale (1)
ULUITOR: Interviul integral oferit de Benjamin Fulford despre Alianţa împotriva Noii Ordini Mondiale care vrea să ducă planeta în haos.
nota 9.65 din 11235 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting