Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tolec: 1000 de oameni au fost salvaţi din ultima bază reptiliană

Tolec: 1000 de oameni au fost salvaţi din ultima bază reptiliană

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 09.04.2012
Citit de: 2909 ori
Conţine: 1296 cuvinte
9.35
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
963
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
595
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2209
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1133
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
749
Originea democratiei: o poveste cu tilc
428
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1633
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5811
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2471
Se intampla ceva extraordinar in lume
500
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
999
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
802
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
684
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3639
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
842
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
584
Stalin a inviat din morti
1301
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1658
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
985
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
819
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=511

Tolec, reprezentantul uman al Consiliului Andromeda, a făcut câteva completări la dezvăluirile uluitoare cu privire la distrugerea ultimei baze submarine reptiliene de pe Terra, în cadrul unui radio-interviu în emisiunea "Anul extraordinar" a moderatorului Tim Bravo.

Pentru referinţă, vă oferim înregistrarea integrală a acestei emisiuni (în limba engleza):În finalul emisiunii radiofonice, Tolec răspunde unui ascultător care l-a întrebat cum va fi tranziţia de la actuala dimensiune a 3-a, la cea de-a 4-a dimensiune? Va fi oare:

a) instantanee;
b) va dura câteva zile;
c) va dura câteva luni;

Răspunsul îl găsiţi în acest articol.

Scurtă introducere pentru nou-veniţi

Vă reamintim că Tolec a fost contactat de către extratereştrii benefici ai Consiliului Andromeda încă din 1993, ocazie cu care a făcut 3 călătorii în timp în trecut (anii 1840) pentru a urmări viaţa de zi cu zi a unei familii obişnuite de fermieri din America. Următoarele contacte au venit abia în 2010, sub formă telepatică, sub forma unor vise conştiente, a unor călătorii în afara corpului fizic.

În aceste comunicări şi vizite, Tolec a aflat foarte multe informaţii despre ceea ce se petrece cu adevărat pe Terra, şi în spaţiul cosmic. Astfel, comandantul primei biosfere a Consiliului Andromeda (o navă inter-stelară sferică de mărimea planetei Pluto, aflată în imediata apropiere a Terrei şi care poate găzdui 2 milioane de oameni, dispunând de un echipaj format din 50.000 de persoane) i-a dezvăluit lui Tolec numeroase detalii despre războiul împotriva reptilienilor originari din constelaţiile Draco şi Hydra, care împreună cu extratereştrii cunoscuţi sub numele de "micii cenuşii" (şi de a căror figură specifică este plin internetul) manipulau Pământul şi fiinţele umane de pe Terra pentru propriile interese malefice, deja de mai multe mii de ani, folosindu-se de bazele lor subterane şi submarine uriaşe, pe care le-au construit pe această planetă de foarte mult timp.

Războiul împotriva acestor reptilieni este condus din partea Consiliului Andromeda de către oamenii din sistemul solar al stelei Procyon, care dispun de tehnologia necesară. Acest război a fost câştigat deja în spaţiul cosmic, iar planeta Terra a fost curăţată de fiecare bază submarină şi subterană, rând-pe-rând.

Războiul a fost câştigat

Încă de la distrugerea primelor baze reptiliene de pe Terra, reptilienii au trimis zeci de nave de război înarmate "până în dinţi", printr-o poartă stelară ("stargate") aflată în spatele planetei Jupiter. Majoritatea acestor nave au fost distruse de către forţele Consiliului Andromeda, iar 5 dintre ele au fost capturate.

Trebuie menţionat că, cu fiecare ocazie când o baza submarină reptiliană era distrusă de către oamenii din Procyon, o parte din reptilieni se refugian în celelalte baze. Aşa se face că, atunci când a venit rândul şi ultimei baze submarine, care în prezent este complet golită de materiale şi fiinţe, echipa de comando a Consiliului Andromeda a găsit acolo o structură tip roată cu spiţe, în centrul căreia era o clădire de conducere cu 10 etaje, de la care porneau 6 tunele de transport către periferie, la capătul cărora se aflau 3 clădiri şi 2 depozite.

Echipa de comando a Consiliului Andromeda (formată din 75 oameni din Procyon şi 25 specialişti ai Consiliului Andromeda) a găsit acolo peste 10.000 de reptilieni, din care 2.000 erau militari reptilieni de rang înalt (ofiţeri), 5.000 erau personal administrativ şi operaţional, iar restul de 3.000 erau oficiali de vârf ai Cabalei / Illuminati, administratori, manageri şi soldaţi.

Dintre aceştia erau 50 de oficiali de vârf ai Cabalei / Illuminati (hibrizi reptilieni-umani), şi 100 erau administratori în poziţii-cheie (tot hibrizi reptilieni-umani). Tolec subliniază că toţi aceştia făceau parte din sistemul de caste reptilian, care trăia în acestă baza submarină, inclusiv aceşti hibrizi reptilieni-umani (realizati prin manipulare genetica). Aceştia nu fac parte din societatea umană de pe Pământ, erau toţi parte din societatea reptiliană. Aceşti reptilieni dădeau ordine şi îi manipulau pe oamenii care se află în structurile terestre ale Cabalei şi Illuminati, şi pe care deja îi cunoaştem din dezvăluirile altor cercetători independenţi.

Reptilienii au avut de ales

Odată capturaţi şi ajunsi la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, reptilienii au avut de ales între a recunoaşte de la bun început acuzaţiile de crime împotriva oamenilor de pe Pământ care li s-au adus, sau de a apărea în faţa Tribunalului Universal de la bordul principalei biosfere.

8.000 dintre ei (majoritatea personal administrativ) au ales prima variantă, drept pentru care au fost transportaţi printrun portal cosmic spre o planetă aflată la marginea Universului cunoscut, de unde nu se mai pot întoarce niciodată, şi unde îşi vor petrece restul vieţii.

Restul de 2.000 (majoritatea ofiţeri de rang înalt), au refuzat să-şi recunoască crimele, fiind plini de orgoliu şi cruzime nemăsurată. Aceştia sunt prizonieri la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, şi aşteaptă începerea proceselor la Tribunalul Universal.

Victime umane salvate

Un detaliu uluitor pe care Tolec l-a dezvăluit în această emisiune, este că echipa de comando a Consiliului Andromeda a salvat cele peste 1.000 de oameni (fiinţe umane de pe acestă planetă) care au fost găsiţi acolo şi care erau folosiţi ca sclavi de către reptilieni. Aceştia sunt persoane declarate dispărute de-a lungul timpului, şi care au fost răpiţi de către micii cenuşii şi reptilieni, le-au fost implantate anumite implanturi în creier, au fost torturaţi (fizic, emoţional şi electronic prin intermediul implanturilor), înfometaţi, bătuţi, unii chiar timp de 10 - 20 de ani! Totul pentru propria plăcere "bolnavă" a reptilienilor.

Aceşti oameni, aflaţi într-o stare evidentă de degradare fizică, emoţională şi psihică, care au suferit incredibil de mult, se află acum la bordul celor 6 nave-spital ale Consiliului Andromeda unde primesc îngrijiri medicale speciale pentru a se vindeca. Personalul medical competent face tot ce este necesar, astfel încât în 2 luni aceşti oameni vor putea să aleagă dacă să rămână în continuare la bordul biosferelor C. A., sau să se întoarcă la familiile lor de pe Pământ.

Deşeuri nucleare anihilate

Scotocind prin toate clădirile bazei, echipa de comando a avut surpriza să găsească, întro clădire aparte folosită pe post de hangar, mai multe navete cosmice de uz personal, precum şi 30 de motoare nucleare care erau folosite la propulsia diferitelor nave reptiliene. Erau 5 motoare nucleare care puteau fiecare să asigure propulsia unei nave de război reptiliene mare cât un oraş intreg, 10 motoare de mărime medie care asigurau necesarul energetic al bazei submarine, şi 15 motoare nucleare destinate navetelor personale.

Toate acestea erau în bună stare şi puteau fi oricand puse în funcţiune. Existând riscul unei detonări accidentale a acestor adevărate "focoase" nucleare, echipa de comando a hotărât teleportarea lor la biosferele C. A. din spaţiu, unde au fost cu grijă demontate, iar "miezul" radioactiv a fost anihilat, în condiţii de maximă siguranţă, graţie tehnologiei specifice Consiliului Andromeda.

Baza va fi distrusă

Tolec ne anunţă că această ultimă bază reptiliană submarină va fi distrusă în viitorul apropiat, moment care va fi sincronizat cu un eveniment cosmic ce va avea efecte pe Pământ. Cu acea ocazie va fi un cutremur neobişnuit întro zonă a planetei care nu cunoaşte cutremure. Atunci va putea fi vizibilă, de pe ţărmul oceanului, o sferă luminoasă albastră care va rămâne deasupra apei timp de câteva ore.

Tolec a avut acces la pupitrul unui instrument aflat la bordul principalei biosfere, care este folosit pentru a "naviga" înainte şi înapoi în timp, pentru a prospecta astfel evenimentele trecute şi viitoare. Este vorba de tehnologie specifică dimensiunii a 4-a.

Cu această ocazie el a văzut că sfera de lumină albastră care va fi vizibilă atunci, va fi fotografiată şi filmată de către oameni obişnuiţi care se vor afla la locul potrivit la momentul potrivit, şi care vor publica totul pe internet (probabil youtube.com). Din acel moment evenimentul va deveni "viral", iar toată lumea va comenta şi se va întreba "Ce poate fi asta?".

Iată acum răspunsul la întrebarea "Cum va fi tranziţia în a 4-a dimensiune?" pe care Tolec l-a dat: tranziţia va fi aproape instantanee, ca şi cum seara te culci fiind în actuala dimensiune a 3-a, iar dimineaţa te trezeşti şi constaţi că eşti în a 4-a dimensiune.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=511

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Un mason recunoaşte
Autorul Stephen Knight a scris în 1983 o carte despre masonerie intitulată "Frăţia". În decursul cercetărilor sale realizate pentru a scrie cartea, i-a fost prezentat un om numit "Cristopher", un mason de grad 33. În Cafe Royal din Londra, Cristopher i-a aratat actele care atestau autenticitatea gradului său masonic şi i-a spus că abia aşteptă să "oprească putrefacţia" în care a intrat francmasoneria.
nota 9.36 din 3158 vizite
Peste 2000 vizite
Tolec: 1000 de oameni au fost salvaţi din ultima bază reptiliană
Reprezentantul uman al Consiliului Andromeda dezvăluie că 1.000 de oameni (care erau folosiţi ca sclavi de către reptilieni) au fost salvaţi din ultima baza submarină reptiliană de pe Pământ.
nota 9.35 din 2909 vizite


Cele mai comentate articole: