Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Pălăriile negre s-au vopsit în pălării albe

Pălăriile negre s-au vopsit în pălării albe

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 10.04.2012
Citit de: 1235 ori
Conţine: 1317 cuvinte
9.45
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
874
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=512


Pălăriile negre s-au vopsit în pălării albe. Circ ieftin.

Cabala criminală care sugrumă omenirea încă mai crede că poate păcăli pe cineva folosindu-şi aceleaşi metode de manipulare şi deghizare... De data aceasta, şi-au atribuit nume de genul "Familia Dragonului" şi "sistemul bancar mondial armonios". Ei bine, este vorba tot despre aceiaşi criminali notorii pentru care lucreaza Ben Bernanke şi Timothy Geithner.

Problema este că aceiaşi bandiţi care au pus în aplicare planul de ucidere în masa prin arme biologice şi care acţioneaza în mod criminal şi în alte moduri, acum se dau drept "binefăcători". Iată ce trebuie să le spuna umanitatea acestor criminali cretini: "sunteţi concediaţi!".

Doi indivizi care afirmă că reprezintă "Societatea regală a Familiei Dragonului" au anunţat că dispun de 600.000 de miliarde USD care aşteapta să fie distribuiţi lumii întregi. Problema este că aceşti indivizi au pretenţia că reprezintă familiile regale asiatice.

I-am rugat să vină cu o împuternicire semnată care să le autentifice afirmaţiile... dar se pare că au ales să dispară. Avem un mesaj pentru David Rockefeller: "Voi sunteţi doar bandiţi, nu fiinţe celeste!".

Această aşa-numită "Societate regală a Familiei Dragonului" (care copiază sintagma "Societatea Dragonului Alb") nu este decât o "spoială" aplicată liniilor regale europene merovingiene, sub care acestea s-au deghizat, pentru a păcăli (pe cine oare?).

Cercetările proprii ale CIA şi tratatele internaţionale istorice indică faptul că drepturile asupra acestor finanţe globale colaterale aparţineau pe atunci preşedintelui Indoneziei, Sukarno, iar acum sunt deţinute de nepotul său, Eddy Sukarno.

Societatea Dragonului Alb (a nu se confunda cu "cioara vopsită" a europenilor merovingieni) propune să ofere 100.000 USD fiecărui om de pe planetă, prin intermediul unei agenţii de planificare mondială, administrată transparent, la vedere, de către o echipă formată din cei mai inteligenţi şi capabili oameni de pe planetă.

Iată mai jos detaliile furnizate de Benjamin Fulford...

Bernanke şi Geithner încă mai încearcă să facă rost de bani negri

10 aprilie 2012, Benjamin Fulford

Se pare că atât aşa-numita "familie a dragonului", cât şi "sistemul financiar mondial armonios", nu sunt decât aceiaşi criminali pentru care lucrează Ben Bernanke şi Timothy Geithner. Acum ei au spus public că dispun de 600.000 de miliarde USD în interiorul computerelor FED, care sunt gata să fie folosiţi pentru "proiecte umanitare în toată lumea".

Într-adevăr, atât Eijiro Katsu (din ministerul de Finanţe japonez), cât şi Masaaki Shirakawa (guvernatorul Băncii Japoniei) au confirmat că aceşti bani există acolo în computerele FED. Problema este că aceiaşi bandiţi care au folosit arme biologice de ucidere în masă şi care au acţionat şi în multe alte moduri diabolice, nu sunt decât nişte criminali care au mituit şi care au minţit pentru a ajunge în poziţiile de putere de la vârful sistemului financiar planetar, toate astea doar pemntru a conduce cele mai ample operaţiuni de extincţie în masă a oamenilor.

Iată ce vă spune lumea, vouă, ticaloşilor criminali: "sunteţi concediaţi".

Acestă întorsatură neaşteptată în războiul financiar a apărut atunci când doi indivizi (ale caror nume am promis că nu le vom dezvălui) au venit în Japonia afirmând că ei reprezintă o aşa-numită "Societate regală a familiei dragonului". Ei au spus că deţin 600.000 miliarde USD pe care aşteaptă să le distribuie lumii întregi, şi că asta se poate verifica doar cu un anumit cod introdus în computerele negre ale FED, sau în ecranele "Euroclear". Am folosit un capital politic considerabil pentru a convinge pe guvernatorul Băncii Japoniei (Masaaki Shirakawa) şi pe Eijiro Katsu (de la ministerul japonez de Finanţe) ca să verifice acestea.

Problema este că aceşti reprezentanţi ai "societăţii regale a familiei dragonului" afirmă că ei reprezintă familii regale asiatice. Ei spun că un anume Hiroshi Nakano este cel care se află în spatele tronului Japoniei, şi că el poate confirma totul. Le-am cerut să vină cu o scrisoare de acreditare semnată de membrii publici ai familiei japoneze regale, cum ar fi Împăratul, sau măcar Prinţul, ca să dovedească cele afirmate. Se pare însă că au ales să dispară.

După aceasta, au schimat tactica, încercând să se apropie de Shirakawa şi Katsu prin intermediul unor indivizi cu numele de Akihiko Deguchi şi a propagandistului "de serviciu" al ziarului Asahi Shinbun (Yoichi Funabashi). Au convins câţiva foşti funcţionari înalţi din Japonia să le semneze pe listă. Ei afirmă că singurul reprezentant real al familiei regale japoneze este prinţesa Masako, fiica lui Hisashi Owada (bandit al Comisiei Trilaterale şi marioneta Rothschild).

Aceşti oameni sunt atât de aroganţi încât au crezut că pot cumpăra întreaga Japonie, care este creditorul lor cel mai important, cu doar 10.000 miliarde USD, ceea ce reprezinta doar 1/60 din finanţele pe care ei le pregăteau să le "ofere". Chiar şi o sumă aşa de mică, nu poate fi cheltuită decât cu aprobarea unui comitet secret care se află sub directa conducere a "fiinţelor celeste" [acesta este o idee foarte interesantă - nota AIM]. Mesaj pentru David Rockefeller şi ceilalţi bandiţi: "Voi sunteţi bandiţi, nu fiinţe celeste".

Adevărul este că această "societate regală a familiei dragonului" de care se face atâta caz, nu este decât acelaşi lucru cu faimoasa (în rău) linie regală europeană merovingiană, nicidecum cu familiile regale asiatice.

Apoi, desigur că este o luptă nevăzută pentru controlul acestor conturi financiare colaterale. Vaticanul şi loja francmasonică Propaganda Due (P2) împreună cu aliaţii lor spun că acestea aparţin unui cambogian pe nume R.C. Dam. Însă, cercetările CIA şi tratatele internaţionale istorice indică altceva: dreptul original aparţinea preşedintelui Indoneziei, Sukarno, iar acum aparţin nepotului acestuia Eddy Sukarno.

De asemenea, suntem în legătură cu mai multe dinastii regale chineze, japoneze şi filipineze care îşi cer drepturile asupra acestor fonduri istorice. Majoritatea oamenilor sunt de acord cu faptul că aurul lumii aparţine oamenilor lumii, şi că adevăraţii proprietari istorici au fost doar aleşi ca reprezentanţi, fiecare pentru o parte din acest aur.

Acum facem o contra-propunere bazată pe regulile financiare ale Băncii de Înţelegeri Internaţionale (BIS). Japonezii au câştigat 8.000 de miliarde USD (ei deţin hârtii semnate cu toate acestea) obţinuţi prin vânzarea de automobile, televizoare, electrocasnice, etc. către restul lumii în ultimii 60 de ani. Conform regulilor BIS, orice depozit de bani poate fi crescut de 10 ori. Asta înseamnă că Japonia poate oferi în mod perfect legal câte 100.000 USD fiecărui om de pe planetă.

Evident că a proceda în acest fel ar face să apară o nouă "bulă" financiară, dar banii ar putea fi oferiţi sub formă de şcolarizare, burse, măsuri de protecţie a mediului, infrastructură, bunuri de larg consum, şi alte lucruri reale care există cu adevărat (şi nu doar sub forma de "depozite" financiare virtuale).

Societatea Dragonului Alb propune să realizeze toate acestea prin intermediul unei agenţii internaţionale de planificare economică care va fi condusă de o echipă de oameni competenţi din toată lumea.

Acest plan nu este în niciun caz în contradicţie cu alte planuri similare care pot fi puse în aplicare prin intermediul altor organizaţii. Avantajul planului japonez este că fondurile de care dispune în mod legal Japonia sunt în afara oricăror litigii internaţionale, şi el poate fi implementat imediat.

Guvernul Japoniei deja a semnalat dorinţa sa de a înfiinţa o astfel de agenţie. O mulţime de bani care ar fi disponibili astfel ar merge spre re-construcţia indiustrială a Europei şi a SUA. Mult mai mulţi bani ar fi folosiţi pentru a eradica sărăcia, pentru a opri distrugerea mediului, şi pentru a finanţa expansiunea umanităţii în cosmos.

În orice caz, faptul că FED a trimis, în sfârşit, pe cineva direct către Societatea Dragonului Alb în Japonia, este un semn clar că ei doresc pace.

La momentul redactării acestui articol, Societatea Dragonului Alb aşteaptă o contra-propunere din partea FED. Răspunsul iniţial din partea FED a fost că ei ar putea oferi mai mulţi bani, dar erau reticenţi în a trimite aceşti bani către o agenţie independentă care nu se află sub controlul lor.

Să sperăm că urmează progrese în negocierile de săptămâna aceasta. Cu toate acestea, daca nu va fi aşa, cei din FED trebuie să ştie că vinerea de 13 aprilie este numită "Shi" în Asia, asta pentru că acest cuvânt înseamnă moarte. Aşa că poate fi o zi complet nefavorabilă Cabalei financiare occidentale.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=512

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Mesajele apei
Fotografiile şi informaţiile din acest articol reflectă munca lui Masaru Emoto, un cercetător creativ şi vizionar care a publicat cartea "Mesajele apei" ca rezultat al descoperirilor sale. Dacă te îndoieşti că gândurile tale te afectează (dar afectează şi pe cei din jurul tău), rezultatele lui Masaru Emoto, pe care le expunem aici, îţi vor schimba părerea şi convingerile, definitiv.
nota 9.81 din 1864 vizite
Cea mai dulce otravă
O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur. Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale.
nota 10.00 din 1724 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting