Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Despre responsabilitate

Despre responsabilitate

Publicat de: Cristian M. Pascu colaborator AIM
Publicat la: 16.04.2012
Citit de: 1011 ori
Conţine: 1476 cuvinte
6.90
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1052
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1305
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3077
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
865
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4747
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1376
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1980
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=515

Ne facem ecoul unor discuţii ce apar tot mai frecvent printre inşii ce populează această planetă. Deliberat, folosim expresii uzuale, evităm formulele doctrinare consacrate, pentru a ne plasa în zona neutră a interpretărilor.

Asta deoarece oamenii se întreabă, se frământă, visează sincron, aud-văd-intuiesc, informaţiile abundă, contradictorii, redundante, pline de speranţe sau de nelinişti gri... Apar confirmări, spaime, noul se prezintă într-un ambalaj neaşteptat de vechi-familiar.

În oraşul în care locuiesc, la ultimele celebrări ale Sfintei Marii de 15 august, a Crăciunului şi a Paştelor (pare-se un triunghi esenţial de luat în seamă, cu rădăcini şi origini mult mai vechi decât cele creştine) oamenii au "raportat" trăiri deosebite, iar de Revelion după ora Zero, în timp ce se admirau focurile de artificii, s-a văzut limpede pe cer un "trabuc" imens, verde, care s-a transformat într-un triunghi roşu, patrulând lent pe deasupra centrului urbei...

Apoi, medicii psihiatri remarcă apariţia unor cazuri, tot mai frecvente, de pacienţi cu simptome de consum de drog, care însă în urma analizelor s-a demonstrat fără echivoc, că nu au luat nici vreo iarbă şi nici praf; unii medici îi "îngroapă" cu medicamente pe aceşti pacienţi bizari, alţii însă au bunul simţ de a-i consilia şi a-i reda familiilor lor în bună stare, funcţionali, eliberaţi de spaime şi încunoştiinţaţi asupra celor trăite.

Recent, băieţelul unor prieteni, în vârstă de nici 5 ani, povestea cu nonşalanţă despre planeta cu soare roşu pe care trăia, unde avea familie, soţie şi copii, iar el lucra pe o "lună" a planetei, pe care se fabricau nave şi "costume deştepte". Aici, pe pământ, el spune că are o navă ascunsă undeva, dar nu are deocamdată nevoie de ea, pentru că dacă vrea să zboare, are un motoraş în burtică! Pentru conformitate, părinţii au mărturisit, uluiţi, că fiul lor nu văzuse vreun film şi nici un i se citise vreo poveste în acest sens! Cu acest prilej şi-au adus şi ei aminte, la maturitate, crâmpeie de trăiri pe care, la rândul lor, le avuseseră când erau mici şi care, invariabil, le-au uitat"

Poveste despre salt

A fost o dată ca niciodată... că de n-ar fi fost nu s-ar fi povestit, nu-i aşa? Ne-am obişnuit, am fost obişnuiţi să ne raportăm la un trecut măreţ, inaccesibil. Acela, transpus in prezent este repetat, reflex, de cei mai în vârstă prin formula "pe vremea mea", care coboară imediatul într-un ceva degradant şi degradat. Aşadar, pe de o parte mereu trecutul a fost superior prezentului, la nivel lăuntric cel puţin era simplu, bogat şi plin de semnificaţii, spre deosebire de actualitatea complicată, stufoasă, agitată şi superficială care, cică, şi-ar fi uitat originile. Pe de altă parte, încercăm să contrapunem valorilor trecutului mândra noastră pleiadă de realizări cultural-materiale ale contemporaneităţii, în încercarea, iluzorie sau nu, de a demonstra că, totuşi, evoluăm pe axa liniară a conceptului numit timp.



În toată această (pe)trecere ne bazăm, majoritatea dintre noi, chiar dacă nu cunoaştem citatul şi autorul, pe dictonul latin "Natura non facit saltus", un principiu al filozofiei naturale enunţat de Leibnitz, care însă rezidă ca axiomă de pe vremea lui Aristotel. Aşadar, lumea noastră trebuie să aibă, spunem noi, o evoluţie previzibilă, fără salturi, şocuri şi în ultimă instanţă - minuni, care să nu violeze bunul nostru simţ. Altfel, ne înspăimântăm, ne pierdem fragilul echilibru existenţial, exprimat şi prin mai vulgara formulă: "Nu contează că miroase, bine că ne-am obişnuit, de ce să schimbăm ceva?"

Întocmai precum religia Vechiului Testament, bazată pe AŞTEPTAREA şi nu pe VENIREA lui Mesia, şi care când a venit a fost negat şi anihilat, şi creştinismul a preluat acelaşi model comportamental. Astfel, nu-i deloc exclus că dacă Hristosul ar apărea acum printre noi, actualele biserici, indiferent de confesiune, să-l nege şi să-l facă nebun, că acum crucificarea, la propriu, nu se mai poartă...

De ce se tace atât de vinovat, sau se vorbeşte atât de grăbit şi jenat despre un miracol evident, ce apare în fiecare an în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, la Înviere? Marele eveniment al Luminii care nu arde ca focul dar care aprinde candelele a fost coborât la nivelul unei ştiri media, inclusiv şi mai ales în ţările creştin ortodoxe... În concluzie, ne dorim schimbarea, dar să o facă alţii, nu noi, eventual şi de preferat cineva "de sus", ocazie cu care să ni se şteargă păcatele sau datoriile karmice.

Mesianismul extraterestru

În acest context, a apărut de circa doi ani un val de informaţii reconfortante privind o intervenţie extraterestră masivă care, conjugată cu intrarea Sistemului Solar în Centura de Fotoni, ar conduce umanitatea spre Era Nouă, una a păcii şi iubirii. Unul dintre port-drapelele acestei intervenţii este aşa-numitul Consiliu Andromeda, care are un site bine garnisit cu informaţii din ce în ce mai formidabile, privind ajutorul pe care omenirea şi planeta noastră deja încep să îl primească.

Nu intrăm în amănunte, cine doreşte poate accesa portalul cu acest nume şi să citească materialele respectiv să asculte interviurile date acolo. Cam tot ce apare pe acel site, şi nu numai acolo (pentru că există deja un întreg curent, o filozofie şi o doctrină adiacente, vezi conceptul de "exopolitică", ce utilizează o terminologie pozitivă în sensul unor proorociri moderne), toate acele surse de informare induc ideea transmutării umanităţii spre o aşa-numită Epocă de aur, printr-un mecanism de tip "deus ex machina", la propriu.

O primă întrebare ce se naşte firesc este cum pot obţine aceste informaţii miliardele de oameni care nu au acces la internet, ori deja apare o discriminare între "aleşii" cu calculator şi "turma" ignorantă? Sau aceştia din urmă nu e necesar să afle, unii vor fi informaţi direct la timpul potrivit iar alţii vor pieri oricum?

Pe de altă parte, este evident că mulţi posesori de calculatoare din ţările civilizate sunt la "ani lumină" de spiritualitate şi divinitate, comparativ cu unii aborigeni din jungle, de pe insulele oceanelor, cu cei din lumea a 3-a sau cu foarte mulţi locuitori ai zonelor rurale, inclusiv de pe meleagurile noastre...

Acei oameni, dacă se va întâmpla Marea transformare promisă de "andromedani", e foarte probabil că vor înţelege instantaneu ce se întâmplă cu ei, vor întâmpina mult mai firesc navele extratereştrilor decât superinformaţii internauţi civilizaţi, care degustă un interviu pe youtube despre distrugerea reptilienilor între două îmbucături de hot dog!



Noii prooroci

Aparent, e ciudată existenţa unei anumite exclusivităţi fudule a unor site-uri americane privind contactul cu reprezentanţii acestui Consiliu Andromeda. Sau poate zona Europei de Est, prevăzută, se spune, a fi contactată mai târziu de extratereştrii cei buni e mai "luminoasă" spiritual decât alte ţări vestice sau extrem-estice? Însă indiferent de toate aceste nedumeriri, se naşte un avertisment.

Oare sunt conştienţi cei care îşi permit să vorbească în numele oamenilor şi să dea semnale încurajatoare, cum că negativul din lume e pe care să fie eradicat, de responsabilitatea pe care şi-o asumă? Mai ales că au început să furnizeze informaţii năucitoare privind substratul unor evenimente climatice şi politice ale momentului. Şi mai dau şi termene precise privind succesiunea unor lucruri ce ar urma să se petreacă din 21 decembrie anul acesta, iar noi, oamenii obişnuiţi suntem păţiţi în privinţa "sfârşiturilor de lume" care nu s-au împlinit...

Oare nu se profită de o anume coincidenţă şi suprapunere a evenimentelor globale (profeţiile mayaşe, schimbarea climei, criza economică etc), spre a se promova anumite interesele? Oare chiar sunt "the good guys" ["cei buni" - nota AIM] cei ce pretind, direct sau prin intermediari, că ei ne vor salva şi nu alţii? Poate chiar sunt, şi nu ar strica să le acordăm, cu prudenţă, o oarecare prezumţie de încredere, însă nu ne putem opri în a ne imagina un scenariu plauzibil, potrivit căruia începând din această toamnă-iarnă cu adevărat vom avea parte de mult-visatele întâlniri de gradul III, la modul masiv şi organizat.

În acest caz, realmente lumea noastră, aşa cum o ştim, se va schimba radical la toate capitolele. La acest punct apare un "clopoţel de alarmă", gândul automat ne duce spre ultimul capitol din Cartea Cărţilor, în care se spune că Fiara va face minuni în numele Domnului. Şi e firesc să privim aşa lucrurile, în condiţiile în care super-tehnologiile acelor civilizaţii sunt susceptibile a produce adevărate miracole materiale, pentru a ne impresiona şi a ne confirma cele în prealabil anunţate.

Pe careva dintre site-urile "andromedane" există şi un asemenea avertisment, însă oare nu aveam aici de a face cu o dublă înşelătorie? Este neliniştitor ca deasupra capetelor noastre să se poarte un război, asupra căruia nu avem nicio posibilitate de control, cu atât mai mult cu cât noi suntem cei vizaţi?

Bineînţeles, şi fără a recurge la citate arhicunoscute, valorile spirituale şi moral-etice pozitive le putem fiecare accesa, iar discernământul ne aparţine la modul individual. Vom trăi şi vom vedea, pentru că de n-ar fi nu s-ar povesti, nu-i aşa?

Cristian M. Pascu

Nota AIM: Ideile enunţate în acest articol aparţin în exclusivitate autorului; redacţia AIM îşi rezervă dreptul de a avea propriile opinii în legătură cu toate acestea.





Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=515

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor


Recomandări:

Peste 8.000 vizite
Protejează-ţi identitatea pe internet
Internetul este o sursă uriaşă de informaţii, şi probabil ăsta e motivul care îl face atât de popular. Problema este că internetul permite foarte uşor să se ştie exact ceea ce căutăm, accesăm, citim, sau facem.
nota 9.64 din 8957 vizite
Peste 4.000 vizite
Antarctica ascunde un tunel al timpului
Armata americană a cenzurat orice informaţii cu privire la această descoperire senzaţională. În ciuda embargoului informaţional impus, au circulat diverse rapoarte prin care americanii au început, în secret, excavarea locului acestei descoperiri senzaţionale.
nota 9.62 din 4444 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting