Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Consiliul Andromeda: un adevăr mai cuprinzător

Consiliul Andromeda: un adevăr mai cuprinzător

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 22.04.2012
Citit de: 2634 ori
Conţine: 1197 cuvinte
9.56
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=521

Tolec este numele reprezentantului uman al Consiliului Andromeda. El lucrează întro companie de software din SUA, unde are responsabilităţi multiple, de planificare, administrare, şi soluţionare a diverselor probleme şi situaţii la nivel de companie.

Incă de la primele sale dezvăluiri publice cu privire la activitatea Consiliului Andromeda, el a demonstrat că cel puţin unele din informaţiile sale sunt corecte, atunci când a anunţat în avans, prin Alfred Labremont Webre, localizarea exactă a mai multor cutremure asociate cu distrugerea unor baze submarine reptiliene de către Consiliul Andromeda.

Întrunul din interviurile sale audio de la un post de radio online, el a fost întrebat de către un ascultător care îi apreciază eforturile, dacă primeşte donaţii... Răspunsul lui Tolec a fost surprinzător: "Vă mulţumesc pentru intenţia dvs. pe care o apreciez, dar nu primesc donaţii, cel puţin deocamdată".

La o altă întrebare în legătură cu arestările în masă despre care se vorbeşte acum tot mai mult pe internet, Tolec a răspuns: "Da, am cunoştinţă de acest subiect, dar nu l-am aprofundat pentru că nu doresc să îmi contaminez gândurile, prefer să vă ofer acele informaţii pe care le primesc de la Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda aşa cum îmi sunt ele transmise", menţionând că nu doreşte să existe nicio interferenţă în comunicările pe care le are cu Consiliul Andromeda.

Toate acestea, şi multe alte aspecte pe care le putem găsi în interviurile sale online, şi în informaţiile publicate de Tolec pe site-ul andromedacouncil.com, denotă faptul că Tolec îşi ia foarte în serios toată munca pe care o depune în acest demers de a fi purtătorul de cuvânt al Consiliului Andromeda, şi acordă o aceeaşi importanţă ca şi principalei sale ocupaţii "pământeşti", aceea de manager al unei companii software, după cum el însuşi afirmă.



Câţi dintre noi şi-au pus problema acestei interferenţe (de multe ori nedorite) cu unele gânduri şi informaţii care ne "contaminează" opinia? Suntem noi conştienţi de toate acestea? Iată că Tolec este un adevărat profesionist în această privinţă. Prin ceea ce a spus şi a făcut până acum, el a demonstrat-o cu prisosinţă, cel puţin pentru mine.

Tolec preferă să îşi cenzureze foarte atent gândurile, conştient fiind de responsabilitatea pe care şi-a asumat-o odată cu primele sale dezvăluiri publice despre Consiliul Andromeda. Acest subiect merită dezvoltat...

Toţi ne cenzurăm opiniile, dar marea majoritate dintre noi o facem inconştient. Tolec are meritul de a face asta în mod conştient, în acest fel având avantajul de a avea permanent o viziune mai corectă asupra situaţiei reale.

Pesimiştii îşi cenzurează opiniile şi gândurile, ei nu acceptă gândurile pozitive, care vin în contradicţie cu pesimismul lor. Este dreptul lor. Optimiştii îşi cenzurează şi ei opiniile, respingând ca nefondate argumentele pesimiştilor. Şi unii, şi alţii, aleg astfel să îşi îndrepte atenţia numai asupra unei părţi din realitate.

Care este adevărul? Cine are dreptate? La fel ca în povestirea cu elefantul descris de doi orbi, în care primul dintre ei ajunge la un picior al elefantului şi exclamă că "Elefantul este ca un trunchi de copac", iar al doilea spune "Elefantul este ca o nuieluşă" atunci când ajunge şi îi prinde coada, trebuie să înţelegem că adevarul are mai multe grade de cuprindere.

Fiecare dintre cei doi orbi avea dreptate în felul său. Cu toate acestea, opiniile lor erau complet diferite. Adevărul lor este însă detronat de un adevăr mai cuprinzător, acela pe care, din fericire, îl ştim cu toţii: elefantul are 4 picioare şi o coadă!

Vă daţi seama ce şoc este pentru un asemenea "orb" atunci când vede elefantul adevărat, aşa cum este el în realitate? Este un şoc teribil. Atât de teribil încât este foarte posibil ca, la început, să nu accepte realitatea!

Realitatea, sau adevărul complet, este accesibilă doar lui Dumnezeu, iar noi nu putem decât să ne apropiem din ce în ce mai mult, progresiv, şi cu perseverenţă, de acest adevăr, lăsând în urmă, de fiecare dată, falsele adevăruri şubrede de care eram atât de siguri!

Dar pentru asta ne trebuie mult curaj, o anumită detaşare de aceste opinii personale, o anumită deschidere sinceră faţă de toate posibilităţile care există în Univers, o perseverenţă în demersul nostru, şi mai ales o mare atenţie şi discriminare (auto-cenzură) superioară. Aşa cum face Tolec, după puterile lui.

Revenind la subiectul atât de interesant al comunicărilor cu "ceilalţi", există de mai mult timp o întreagă paletă de alţi autori care ne ofera din comunicările lor cu diferite fiinţe care nu se află pe Terra. Să amintesc doar pe Sheldan Nidle, Greg Giles, SaLuSa, şi mulţi alţii.

Personal am observat că imensa majoritate a acestor autori se mulţumesc să preia ideile mai "interesante" care deja şi-au făcut apariţia, să le dezvolte, dar cu toate acestea ei nu adaugă niciun fel de valoare concretă, ei nu fac referire în niciun fel la vreun eveniment sau probă concrete care ar putea să le valideze comunicările. Se comporta ca şi cum ei "livrează" ascultătorilor exact ceea ce aceştia vor să audă, însă nedorind să îşi asume niciun risc prezicând vreun eveniment concret.

Acesta este un lucru extrem de important, pentru că procedand în acest fel, ei decredibilizează întreaga modalitate de comunicare extrasenzorială (telepatie, vis conştient, etc), oferind pesimiştilor motive de a "arunca la gunoi" tot ceea ce înseamnă extrasenzorial.



De aceea, apariţia lui Tolec ca reprezentant uman al Consiliului Andromeda este absolut surprinzătoare şi binevenita. El se deosebeşte radical de marea masă a celorlalţi, în primul rând prin seriozitatea de care dă dovadă (să ne amintim că el verifică de mai multe ori că a înţeles corect informaţiile primite întrebând şi solicitând detalii cu privire la subiectele primite). În al doilea rând el recunoaşte că nu-şi permite să aibă o opinie pentru fiecare subiect de interes public, şi că el spune doar ceea ce ştie. În al treilea rând, el nu primeşte donaţii, spre deosebire de ceilalţi.

În final e util să reiau ceea ce deja AIM ne-a informat cu privire la adevărul (din punctul de vedere al lui Tolec) despre Federaţia Galactică a Luminii:

Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda a ţinut să clarifice situaţia în felul următor:

"... Federaţia Galactică a Luminii, da... ştim de ei. Orice ar spune ei, s-au format în urmă cu doar 1.000 de ani. Da, îşi au originile în Sirius. Au fost la început doar un grup mic, şi încă au un număr foarte mic de planete membre în grupul lor. Ei nu sunt un membru al Consiliului Andromeda. Şi nu, Federaţia Galactică a Luminii NU ESTE ACELAŞI LUCRU cu Federaţia Galactică" (care este membru în Consiliul Andromeda).

Întrebat despre posibile colaborări între Consiliul Andromeda şi Federaţia Galactică a Luminii, acesta a precizat: "... nu, nu. Nu colaborăm cu Federaţia Galactică a Luminii. Şi nici nu colaborăm cu vreuna din planetele sau vreunul din sistemele stelare afiliate la această Federaţie Galactică a Luminii. Nu."

Să mai amintesc doar că majoritatea autorilor care primesc comunicări telepatice de la fiinţe extraterestre se refera la "minunata" Federaţie Galactică A LUMINII !

Ori, în urma tuturor acestor aspecte de mai sus, pentru mine este deja foarte clar că aceşti autori, mesageri ai Federaţiei Galactice a Luminii, nu demonstrează deloc că merita încrederea publicului, ba chiar aş putea spune că ei fac un mare deserviciu umanităţii (conştient sau inconştient), din foarte multe puncte de vedere.

În concluzie, să urmărim cu discernământ pe cei care au demonstrat că merită!


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=521

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1715 vizite
AUDIO: Teleportare şi călătorie în timp cu A. Basiago
Un interviu cu Andrew Basiago difuzat la Cost-to-Coast AM (SUA) in care aflam detalii despre tehnologiile deja folosite pentru teleportare si calatoria in timp chiar de la cel care a folosit aceste tehnologii in misiunea de pe planeta Marte din cadrul Proiectului Pegasus.
nota 9.96 din 1813 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting