Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » David Wilcock - un interviu excepţional

David Wilcock - un interviu excepţional

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 14.05.2012
Citit de: 4272 ori
Conţine: 2581 cuvinte
9.74
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2255
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=528

David Wilcock a vorbit timp de 2 ore în emisiunea "Coast to Coast AM" la un post de radio american, având ca subiect intervenţia divină, aici pe Pământ, a extratereştrilor benefici, şi viitorul de aur al omenirii.

Wilcock aminteşte că Războiul Rece între SUA şi URSS s-a încheiat atunci când politicienii au constatat că niciuna dintre focoasele nucleare ale celor două super-puteri mondiale nu mai erau funcţionale, ele fiind inactivate şi anihilate, rând pe rând, de către OZN-uri, de-a lungul anilor.

Spre exemplu, chiar şi rachetele nucleare care erau deja lansate au fost neutralizate cu anumite raze misterioase ce erau emise de OZN-uri care apareau imediat lângă ele, iar apoi aceste bombe cădeau inerte la sol, ca nişte bucăţi de metal obişnuite, fără nicio urmă de radioactivitate!

El mai spune că misiunea Apollo 13 a fost similar "defectată" pentru că, de fapt, avea încărcătură nucleară ce era destinată să ajungă pe Lună, iar extratereştrii nu doreau ca Luna să fie poluată cu radioactivitate. David afirmă că în aceste zile, pe partea mereu ascunsă a Lunii este o activitate (extraterestră) non-stop, exact ca întrun mare aeroport internaţional... unde sute de nave cosmice sunt parcate, sau vin şi pleacă în mod continuu.

David vorbeşte în acest interviu despre intervenţia extratereştrilor benefici care continuă şi astăzi, ei contracarând orice efort al Puterilor Ascunse de a începe un al treilea război mondial. Această interferenţă, acest ajutor binevenit, face parte dintro mişcare organizată prin care pe Pământ se va instaura o nouă şi adevărată Epocă de Aur.

El subliniază însă că aceşti extratereştri acţionează mereu după o primă directivă galactică, şi anume aceea de a nu se amesteca în treburile interne ale planetei decât atunci când este absolut necesar (adică atunci când, spre exemplu, pericolul nuclear este iminent).

Conform afirmaţiilor lui Wilcock, aceste nave extraterestre binevoitoare acţionează contracarând eforturile unui grup malefic de pe Pământ numic Cabala (Illuminati, etc) care a plănuit instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.

Există deja dovezi ştiinţifice evidente care arată că în urmă cu 13.000 de ani s-au înregistrat numeroase explozii atomice în zona marilor lacuri din America, ceea ce a determinat prăbuşirea crustei Pământului din acea zonă, ducând la destabilizarea planetei şi la scufundarea Atlantidei (care era o colonie extraterestră).

Wicock spune că semnase un contract cu o reţea de televiziune din SUA prin care urma să realizeze un documentar despre subiectul "Atlantida - o colonie extraterestră", dar acest contract a fost anulat în ultimul moment datorită faptului că băncile care urmau să acorde împrumuturile de bani necesari finanţării filmului, nu au fost de acord ca o astfel de idee să fie popularizată!

În lumina acestor noi informaţii, devine limpede că acest ciclu solar de 26.000 de ani nu mai poate fi făcut răspunzător pentru dezastrele de pe Pământ. Să ne amintim că în celebra lucrare hindusă Mahabharata, se vorbeşte despre "care de foc" mai strălucitoare de 1.000 de ori decât Soarele, şi despre maşini zburătoare!

Aşadar, dezastrul de atunci nu a avut deloc cauze naturale, aşa cum suntem astăzi forţaţi să gândim!

Ca o paranteză, Wilcock afirmă că extratereştrii care se aflau pe Atlantida aveau un craniu mai mare decât al oamenilor (resturi de astfel de cranii uriaşe, mai alungite, se găsesc în multe locuri de pe glob, dar sunt catalogate ca fiind "erori genetice").

Atlantida era o mare insulă înconjurată de ape (după cum scria şi Platon), iar cercetatori independenţi din zilele nostre au identificat-o ca fiind de fapt Antarctica, care pe atunci nu se afla la Polul Sud, şi beneficia de o climă temperată. O altă civilizaţie se afla pe teritoriul de astăzi al Siberiei, care în acelaşi mod avea o altă climă, mai propice vieţii.

Conflictul de atunci a fost declanşat de cei din Atlantida, care erau ceva mai agresivi, aruncând în "joc" cele mai distrugătoare arme ale lor. Astfel, mişcarile tectonice declanşate au generat inundaţii de proporţii uriaşe pe tot cuprinsul globului, Atlantida a migrat spre Polul Sud unde apa a îngheţat formând calota glaciară a Antarcticii, iar Siberia a înghetat similar, foarte rapid (să ne amintim că în Siberia a fost descoperit recent un mamut congelat care avea în gură ierburi congelate - practic s-a determinat că în curs de numai 3 minute temperatura a scazut cu 30 de grade).

Odată ce au descoperit acest teribil secret, cei din Cabala criminală au început să-şi facă planul de a repeta şi ei acelaşi scenariu, dar protejându-se în baze subterane şi submarine pe care au început să le construiască ajutaţi de "prietenii" lor, extratereştrii "micii cenuşii" şi reptilieni. Acesta este deci motivul pentru care există atât de multe baze subterane în toată lumea.

Dar, odată cu distrugerea primelor baze subterane de către extratereştrii benefici, aceşti criminali (Illuminati) au văzut că infailibilele lor adăposturi, care erau proiectate să reziste la orice urgie s-ar fi declanşat la suprafaţa Pământului, nu mai pot fi folosite, astfel încât planul lor a suferit anumite modificări.

Wilcock afirmă că aceşti manipulatori macabri ai evenimentelor de pe această planetă caută în prezent modalităţile de a face ca pe continentul american să se instaureze un haos general urmat de o violenţă dusă la extrem, pentru a obţine astfel "justificarea" instaurării Noii Ordini Mondiale, care este de fapt un fascism deghizat.

Toate aceste dezvăluiri fac să se clatine visul colectiv orchestrat din umbră cu mare dibăcie de Cabala criminală pentru a "adormi" continuu imensa majoritate a oamenilor de pe Pământ, care în simplitatea lor cred că lumea în care trăim este o lume bună!

Wilcock descrie această situaţie ca fiind "efectul de turmă": deşi se ştie că lupul dă ocoale turmei de oi, niciuna dintre ele nu vrea să se uite la lup, nimeni nu vrea să recunoască că acest "lup" este pregătit să atace turma de "oi". Acest comportament este foarte bine înrădăcinat în mentalitatea "de turmă" a oamenilor din ziua de azi, datorită numeroaselor programe de "spălare pe creier" la care suntem supuşi zi de zi, şi care sunt implementate prin mass-media, prin educaţia şcolară, şi în general prin paradigma la care suntem forţaţi să aderăm încă de mici copii.

Acesta este motivul pentru care majoritatea celor care află de aceste lucruri îngrozitoare aleg (fără să îşi dea seama de această alegere) să respingă toate astea, spunând că nu poate fi adevărat. Este de fapt un răspuns disociativ (din punct de vedere psihologic), un comportament automat care a fost "implantat" de foarte mult timp în conştiinţa lor, şi pe care ei nici nu-l mai conştientizează: practic, ei reacţionează ca nişte roboţi vii.

Una dintre simptomele acestui "implant" psihologic este ca de îndată ce aud astfel de adevăruri, ei devin brusc foarte obosiţi, în mod efectiv. Ei cu adevărat pierd foarte multă energie atunci când încearcă (inconştient) să asimileze acest fel de informaţii, iar rezultatul eşecului lor este acela că ei atacă mesagerul. Aceasta este tot o reacţie "programată" în psihicul lor. Vor încerca să găsească un motiv de a ridiculiza aceste informaţii împreună cu mesagerul lor.



Dovada că acest comportament este unul implantat, este faptul că de îndată ce subiectul încetează să se mai gândească la informaţiile deranjante, totul revine brusc, ca prin minune, la normal: omul este din nou plin de energie!

Atunci când aflam lucruri noi, fiecare avem tendinţa naturală de a le "îngloba", de a le "cuprinde" în sfera conştiinţei noastre. În mod normal, printro detaşare profundă, oricine poate face asta. Dar dacă, datorită unor programări psihice subconştiente, omul întâmpină o barieră sub forma unei reacţii psihice de respingere, atunci efortul de a "cuprinde" informaţia este sortit eşecului: cu cât încearcă mai mult, cu atât el devine mai obosit, pierzând energie mentală. "Reparaţia" în acest caz nu poate fi decât o acceptare conştientă, prin detaşare, a informaţiei "buclucaşe".

Motivul pentru care majoritatea oamenilor nu acceptă astfel de adevăruri este că ei nu conştientizează deloc cine sunt ei cu adevărat. Astfel, ei se lasă în continuare "gândiţi" de visul colectiv la care participă, neavând o bază solidă pe care îşi trăiesc viaţa.

Odată cu descoperirea faptului că fiecare dintre noi suntem de fapt o scânteie divină, o mică parte din Dumnezeu, face ca să se dărâme tot acest eşafodaj al manipulării la care am fost supuşi de la naşterea în această lume.

Oamenii nici macăr nu pot să gândească la o soluţie pentru a contracara acţiunile criminale de genocid planificat pe care Cabala îl pune acum în aplicare. Ei sunt programaţi psihic să nu poată gândi în acest fel, întocmai ca în cazul unei hipnoze. Numai că aici este vorba de o hipnoză abil pusă în scenă prin intermediul mass-mediei de propagandă, aservită Cabalei criminale.

Desigur că nu ne putem aştepta de la marile concerne mass-media şi de la marii producători de filme ca să îşi schimbe dintro dată modul de a ne educa: ar fi prea frumos ca să vedem filme pozitive, care ne învaţă cum să ne putem educa singuri, cum să reacţionăm constructiv (şi nu distructiv), cum să fim fericiţi cu adevărat...

Unul din scopurile principale ale Cabalei, pe care îl urmăresc de câteva sute de ani, este acela de a instaura religia Luciferică pe întreg Pământul. Mulţi dintre membrii Illuminati şi ai francmasoneriei, cred sincer că Lucifer este cel bun, iar creştinismul nu este decât o înrobire a omului. În definitiv, fiecare e liber să creadă ce vrea, chiar şi faptul că Luna e făcută din brânză dulce!

Realitatea este că marea majoritate a membrilor francmasoneriei habar nu au cui se închină, habar nu au cine este cu adevărat acest Lucifer. Ei sunt de fapt păcăliţi şi abil manipulaţi de către conducătorii lor care preferă să rămână ascunşi publicului.

Conducătorii acestui grup criminal interacţioneză în mod direct şi deschis cu multe specii de extratereştri. Ei ştiu că toate eforturile lor de a începe un nou război mondial le sunt sabotate cu persverenţă şi eficienţă de anumiţi extratereştri benefici care sunt tot oameni, care se aseamănă foarte mult cu noi, şi care sunt - de fapt - rudele noastre îndepărtate.

Conducătorii Cabalei ştiu de mult că specia umană de pe Pământ este rezultatul implicării diverselor civilizaţii extraterestre la nivel de genetică umană. Practic, specia umană de pe Terra a fost ţinta a numeroase intervenţii genetice, de-a lungul timpului, realizate de diverse civilizaţii extraterestre, încă de acum 200.000 de ani.



Mai mult, aceşti conducători malefici dispun de mult timp de anumite portaluri energetice speciale ("stargate") care le permit să plece oricând de pe Pământ, teleportîndu-se instantaneu în alte locuri din Univers. Din acest motiv, şi datorită faptului că ei interacţionează de foarte mult timp cu diverse specii extraterestre, ei nici măcar nu mai simt că Pământul este casa lor, şi sunt gata să plece de aici oricând, fără regrete.

El spune că acest conflict între extratereştrii benefici şi Cabala criminală va creşte continuu pe măsură ce planeta noastră face tranziţia spre o nouă eră de aur, aşa cum a fost anunţat în diverse profeţii de pe tot cuprinsul globului. Totuşi, David spune că aceste profeţii au fost în mod inteligent exprimate prin cuvinte care să păcălească pe cei malefici şi să-i facă să creadă că această traziţie va fi una violentă, dezastruoasă, pentru a-i menţine întro stare de frică, astfel distrăgându-i de la ceea ce se petrece cu adevărat.

Bazându-se pe cercetările sale, Wilcock a explicat că această trecere în noua eră de aur nu este doar o schimbare instantanee, peste noapte, ci necesită o evoluţie spirituală. Prin această ascensiune spirituală, rasa umana va avea acces la o înţelegere superioară a rolului său în acest Univers privit ca întreg.

Wilcock şi-a exprimat optimismul în legătură cu faptul că această evoluţie spirituală a rasei umane, împreună cu ajutorul extratereştrilor benefici, va creea condiţiile ca grupul Luciferic al Cabalei criminale să fie înfrânt.

Aceste transformări spirituale necesare sunt acum în plină desfăşurare. Fiecare om de pe planetă are la dispoziţie tot ce-i este necesar pentru a se pregăti aşa cum trebuie. Fiecare va face tranziţia numai atunci când este pe deplin pregătit.

Desigur, această evoluţie nu este obligatorie. Fiecare dintre noi avem un cuvânt de spus în această privinţă. Dacă ne place aşa cum suntem acum, dacă ne place în starea (deplorabilă) în care suntem acum, dacă nu suntem dispuşi să ne schimbăm, dacă suntem prea leneşi să facem eforturile necesare, atunci nu se va schimba nimic, iar alegerea noastră va fi respectată. Vom rămâne la fel.

Dar dacă însă vom găsi resursele interioare necesare, dacă vrem să avem o viaţă mai bună, mai împlinită, dacă vrem abundenţă şi fericire, atunci este necesar să evoluăm spiritual. Iar ca rezultat, viaţa noastră se va schimba radical, până la cote care acum sunt deocamdată inimaginabile.

Beneficiile acestei evoluţii spirituale sunt enorme: vom putea să călătorim în galaxie, să ne vizităm rudele de pe alte planete, vom putea să comunicăm telepatic, să manifestăm diverse obiecte prin puterea voinţei... practic va fi "un nou cer şi un nou pământ" pentru noi!

Wilcock menţionează numele unui cercetator, Harold Aspden, care a reuşit să demonstreze prin anumite ecuaţii matematice (pornind de la ecuaţiile lui Maxwell din fizica cuantică), că "urma" lăsată de spaţiile dimensionale superioare trebuie să se afle în domeniul de frecvenţă al microundelor. El a găsit astfel anumite numere specifice care ar trebui să constituie "urmele" în lumea noastră fizică a acestor Universuri superioare.

Conform acestui cercetător, dimensiunile superioare chiar există, şi ele "emit" anumite frecvenţe pe care noi în această lume fizica le putem măsura şi detecta cu tehnologia de care dispunem, iar noi ca oameni chiar putem să trăim în aceste dimensiuni superioare!

El a fost apoi uluit de descoperirile unui alt cercetător, astrofizician, William Tifft, care a reuşit să detecteze prin măsurători directe, concrete, în spaţiul cosmic, exact aceste frecvenţe de vibraţie aflate în domeniul microundelor!

Dar cel mai interesant este faptul că aceste frecvenţe specifice, îşi au originea în centrul galaxiei, şi se pliază sub formă de straturi concentrice, ca foile de ceapă, miezul având frecvenţa cea mai mare, iar periferia - frecvenţa cea mai mică (să ne amintim că sistemul nostru solar se află undeva la periferia Caii Lactee).

Aceste frecvenţe sunt un fel de "semnătură" specifică acelui spaţiu din Univers. Interesant este că fiecare stea din galaxie are o astfel de semnătură, care este deci o anumită frecvenţă bine determinată matematic. Această "semnătură" nu poate avea orice valoare, ci doar acea valoare specifică care denotă ce fel de spaţiu dimensional "hrăneşte" acea stea.

William Tifft a constatat că aceste "zone" specifice de frecvenţă nu sunt fixe, ci ele expansionează treptat spre marginile galaxiei.

Să ne amintim şi de faptul că alţi cercetători independenţi au găsit în probele, fotografiile şi măsurătorile furnizate de NASA că toate celelalte planete din sistemul nostru solar suferă de acelaşi tip de creştere a temperaturii generale, acelaşi tip de intensificare a activităţii pe suprafaţa planetelor, ca şi Pământul.

Aşadar, iată cum, pe baza unor măsurători cu tehnologie de care dispunem astăzi, se demonstrează că procesul de evoluţie spre o dimensiune superioară a sistemului nostru solar este real şi detectabil!

Wilcock mai aminteşte în acest interviu despre scrierile hinduse care, după ce fac o descriere a unor dezastre spre care se îndreaptă lumea, apoi amintesc de sosirea aici a aşa-numitului Kalki Distrugătorul, o fiinţă din dimensiunile superioare, cu puteri supraumane (telekinezie, puteri incredibile), şi care va distruge toate forţele negative de pe Pământ, instaurând Epoca de Aur!

De asemenea, David afirmă că aceste schimbări profunde pe care oamenii le aşteaptă, trebuie să înceapa de la ei înşişi: fiecare om trebuie să-şi asume în mod conştient şi responsabil propria evoluţie spirituală, pentru că această trecere întro dimensiune superioară nu se face fără un efort personal. Este vorba despre o evoluţie la un grad mai mare de "uman", anume acele caracteristici care definesc în mod unic "a fi uman", în tot acest Univers plin de o varietate uluitoare de forme de viaţă.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=528

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Aluminiul duce la demenţă
Numarul cazurilor de Alzheimer este in continua crestere in multe regiuni ale lumii datorita factorilor ambientali, dar prin marirea aportului de calciu si magneziu si prin reducerea absorbtiei de aluminiu aceasta maladie poate fi evitata iar simptomele ei pot fi inversate.
nota 9.42 din 1415 vizite
2013. Noi perspective (1a)
Ziua de 21 decembrie 2012 a fost aşteptată de mulţi oameni cu înfrigurare, cu speranţa, cu încredere şi cu optimism, însă de alţii ea a fost întâmpinată cu scepticism, cu aroganţă şi chiar cu batjocură. Aceste atitudini...
nota 10.00 din 1688 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting