Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fulford: marionetele NATO din Japonia sunt eliminate

Fulford: marionetele NATO din Japonia sunt eliminate

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 17.05.2012
Citit de: 1190 ori
Conţine: 1391 cuvinte
9.74
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=530

Fulford: Eliminarea majoră a marionetelor americane din Japonia continuă şi în spatele scenei, iar grupul statelor teroriste intitulate NATO a fost oprit

15 mai 2012, Benjamin Fulford

Edward Nye, reprezentantul în Japonia a guvernului corporatist criminal american nu va mai fi binevenit în Asia, după dezvăluirea noilor informaţii despre legăturile sale cu atacul terorist nuclear şi tsunami-ul din Japonia din 11 martie 2011. El este considerat a fi autorul unui raport CIA, din februarie 2000, privind sectorul energetic japonez, în care a declarat următoarele: "În scopul de a preveni posibilitatea ca naţiunea japoneză să devină din ce în ce mai puternică, precum şi pentru a preveni o revenire a sentimentului anti-american, în Japonia, este necesar ca pe termen lung să se pună cătuşe sectorului energetic din Japonia. Energia nucleară reprezintă în prezent 30 % din producţia de energie din Japonia. Măsura cea mai eficientă constă în a neutraliza principalul pion de pe scena nucleară japoneză, Tokyo Electric Power Corporation. TEPCO are în Japonia cea mai mare capitalizare de piaţă şi este un lider al mediilor corporative şi financiare din Japonia. Compania mai este, de asemenea, foarte de încredere în ochii poporului japonez. Pentru a preveni posibilitatea ca Japonia să devină o putere nucleară, este necesar să distrugem încrederea în TEPCO şi să dăm astfel o lovitură drastică progresului Japoniei în domeniul energiei nucleare". Acest raport CIA a fost citat în ediţia din noiembrie 2002 a Zaikai Tenbo, o importantă revistă de afaceri din Japonia.

Mulţi dintre agenţii de top din Japonia şi Coreea, care se ştie că lucrează pentru guvernul corporatist american, au fost deja sau sunt pe cale de a fi "radiaţi", iar acum toţi acesti pioni, care lucrează pentru guvernul criminal mafiot american corporativ sunt sfătuiţi să plece cât mai repede din Japonia şi să nu se mai întoarcă.

De asemenea, săptămâna trecută a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Comitetului celor 300, Societatea Dragonului Alb şi o societate secretă din Asia, pentru a discuta despre noul sistem financiar.

În cadrul reuniunii, reprezentantul Comitetului Celor 300, pe care îl vom numi J., a oferit Societăţii Dragonului Alb 1200 miliarde de dolari, în certificate "Elisabeta Victoria". Cu toate acestea, încă o dată, nu a fost destul de clar şi de exact pe ce lucruri concrete se sprijină acest număr astronomic (amintiţi-vă că PIB-ul mondial este de aproximativ 75 miliarde dolari). Societatea Dragonului Alb a făcut o contra-propunere, şi anume o donaţie iniţială de 100 milioane dolari pentru Fundaţia Dragonului Alb, care ar urma să fie utilizaţi pentru a angaja experţi şi pentru a începe înfiinţarea unei agenţii de planificare economică mondială. Plăţile suplimentare ar urma să fie condiţionate de prezentarea publică a unor planuri detaliate de dezvoltare, planuri care ar urma să se concretizeze doar dacă ar fi acceptate de către oamenii pentru care vor fi făcute.

Au fost, de asemenea, o multime de discutii despre rezervele de aur din Asia. J. a afirmat că cea mai mare parte a aurului a fost eliminat din Filipine imediat după al doilea război mondial şi că, avand în vedere că au trecut mai mult de 50 de ani de atunci, este "firesc" sa "expire" orice pretenţii şi drepturi istorice cu privire la acest aur.

Au existat unele discuţii aprinse între cele 3 părţi şi cu privire la subiectul "aurul din China", care a fost evacuat în Statele Unite în 1938. Guvernului Kuomintang de atuci i-a fost dată o "sustinere" in obligatiuni, cu expirare la 60 de ani, şi i-au fost făcute promisiuni solemne că aurul ar putea fi returnat Chinei în 1998. De fapt, Rockefeller-ii, Warburg-ii, Rothschild-zii, Mellons-ii, Morgans-ii, Harrimans-ii şi alte familii din spatele Rezervei Federale a SUA nu au avut niciodată intenţia să dea înapoi aurul. Atunci când Nixon a restabilit relaţiile diplomatice dintre SUA şi China comunistă în 1972, el a dat totuşi o parte din aur, însă acesta a ajuns la comuniştii chinezi. Inutil să spun că o mulţime de buzunare din China continentală s-au umplut cu acest aur şi proprietarii originali nu sunt prea fericiţi cu privire la această situaţie.

Un agent al guvernului chinez comunist, prezent la reuniune, a declarat că partidul comunist consideră că tot aurul istoric şi comorile fabuloase care se află în China sunt proprietate a poporului chinez. Cu toate acestea, el a mai spus că oricat de chinez ar fi, aurul luat din China şi depozitat în Asia sau în altă parte ar trebui să fie utilizat pentru dezvoltarea economică globală şi că guvernul comunist chinez nu ar formula, în cazul în care aşa ar sta lucrurile, nicio pretenţie asupra acestui aur.

Totusi, a mai fost exprimat un acord general, cum că acest aur ar trebui să fie folosit pentru a sprijini noul sistem financiar. J. a spus ca acest Comitet al celor 300 ar putea accepta, de asemenea, utilizarea acestui aur ca suport şi garantie pentru toti dolarii şi euro care vor fi creaţi în viitor.

J., care susţine că are legături cu familia imperială japoneză a avut, de asemenea, o altă istorie interesantă de împărtăşit. El a spus că după ce aurul a fost scos din Filipine la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, partea care a ajuns în Japonia a fost coordonata de un anume domn Shimura (primul nume nu a fost dat), care a fost adevărata putere din spatele celor care s-au ocupat de revenirea KJaponiei dupa razboi (Yoshio Kodama şi Sasagawa Ryoichi). Shimura, acum decedat, a fost capabil chiar să apeleze la prim-miniştri şi să-i determine să lase la o parte treburile parlamentare, ca sa i se alatura in acest efort, în conformitate cu J.

J. i-a fost prezentat acestui scriitor (Fulford se refera la el însuşi) de către şeful unei instituţii financiare majore, care este, de asemenea, un membru al unei societăţi secrete din Asia.

Shimura, care a fost reprezentantul Comitetului celor 300 în Japonia, a găzduit, în calitate de studenţi, foarte multi lideri din Asia precum Lee Kuan Yew, Aung San tatăl lui Aung San Suu Kyi, pe Ichiro Ozawa, agent al Partidului Democrat Japonez şi pe Li Keqiang, membru al Biroului Politic Chinez, printre altele.

J. a mai spus ca liderul suprem chinez, Hu Jintao, a avut o mamă japoneză şi ca a petrecut mult timp la Universitatea Waseda din Japonia ca student (acest lucru nu este menţionat în CV-ul oficial al lui Hu). Hu vorbeşte, de asemenea, fluent în japoneză, în conformitate cu J.

Inutil să mai spun ca nu am putut verifica, din alte surse independente, mare parte din aceste afirmaţii şi în continuare suntem îngrijoraţi de posibilitatea ca J. să fi oferit acestui scriitor, un amestec de informare şi dezinformare. Cu toate acestea, cele mai multe aspecte din ceea ce a spus se potrivesc cu rapoartele unor surse din interior şi cu alte informaţii disponibile la modul public.

În orice caz, aflaţi că lupta împotriva mafiei financiare care a confiscat ilegal puterea în Occident se desfăşoară bine.

Situaţia a ajuns în punctul în care oricine cu acces la internet poate vedea că ţările G5 teroriste (Statele Unite ale Americii, Germania, Franţa, Anglia şi Italia) şi grupul lor de sclavi (cum ar fi monarhiile Arabe din Golf, conduse de satanişti) sunt izolate în mod ferm.

Mişcarea pentru libertate şi non-aliniere, care vizează pacea în lume acum include peste 140 de state, inclusiv ţările BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud). Prin contrast , NATO, care a avut o întâlnire ridicolă a grupului la Chicago în această săptămână, include doar 28 de ţări.

Iar toate aceste 28 de ţări, ca un întreg, sunt dependente de finanţarea de la celelalte 140 de naţiuni. Deturnarea banilor obţinuţi în urma vânzării petrolului, de către statele sclave NATO din Orientul Mijlociu, nu este suficientă pentru a plăti facturile tot mai mari. Mai mult, sabotarea industriei nucleare din Japonia şi forţarea Japoniei să cumpere tot mai mult petrol, nu a fost suficientă. Acesta este motivul pentru care există această "criză financiară mondială", care este de fapt doar o criză financiară occidentală.

Lumea întreagă are un mesaj pentru această Cabală criminală a oligarhilor cultului lui Satan, care au înrobit Vestul: Vrem să puneţi capăt războiului, să puneţi capăt sărăciei, şi sa puneţi capăt distrugerii mediului.



De asemenea, vrem să faceţi publice şi accesibile, într-un mod sigur şi responsabil, toate tehnologiile de obţinere a energiei curate gratuite, pe care le-aţi suprimat şi le-aţi tinut ascunse până acum. Vrem să vă opriţi din acest comportament criminal şi să deveniţi cetăţeni responsabili la nivel mondial.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=530

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Medicamente infestate
După ce, de bine, de rău, a reglementat neplăcuta afacere legată de medicamentul anticolesterol Lipobay (care a cauzat moartea mai multor sute de persoane în întreaga lume), renumitul concern farmaceutic BAYER trebuie să facă faţă, în Statele Unite, unor noi şi grave acuzaţii, relatează ediţia on-line a cotidianului francez Le Monde. Despre ce este vorba?
nota 9.92 din 2573 vizite
Peste 2000 vizite
Microcipul peRFID din paşapoarte şi abonamente
Este interesant şi înfricoşător în acelaşi timp să urmărim evenimentele din ultimii ani. Ştiu, unii vor sări că e vorba de "teoria conspiratiei" (a se citi: baliverne), dar îi rog cel puţin să aibă răbdare şi să citească ce am de spus.
nota 8.88 din 2787 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting