Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fulford: China să oprească finanţarea SUA!

Fulford: China să oprească finanţarea SUA!

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 24.05.2012
Citit de: 1699 ori
Conţine: 1406 cuvinte
9.75
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3077
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
864
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1979
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=535

A sosit timpul pentru ca, în sfârşit, China să oprească sprijinirea regimului fascist din SUA!

Benjamin Fulford, 22 mai 2012

Am dori să începem raportul din această săptămână cu un mesaj special adresat preşedintelui chinez Hu Jintao: Poporul chinez i-a cerut Creatorului să-i asigure o dezvoltare paşnică şi o expansiune a Chinei până la punctul în care aceasta ar ajunge o adevărată putere mondială.

Vi s-a spus că acest lucru se va întâmpla, dar pentru aceasta a fost necesar să promiteţi că veţi pune capăt sărăciei şi că veţi opri distrugerea mediului.

Şi iată că acum sunteţi în fruntea Chinei, într-una dintre cele mai grandioase perioade din istoria lungă şi glorioasă a acestei ţări.

Cu toate acestea, încă nu aţi pus capăt sărăciei, şi nici nu aţi oprit distrugerea mediului. De aceea vă rugăm ca măcar să nu staţi în calea persoanelor care doresc să realizeze aceste obiective.

Concret, am dori să opriţi subvenţionarea ilegală a guvernării fasciste corporative Obama, cu bani din China. În 2011, această guvernare fascistă malefică din SUA, a primit 295 miliarde dolari în subvenţii din China. Vă rugăm să nu mai faceţi acest lucru. Mulţumesc.



Şi acum, urmează ştirile:

Cultul satanic Sabbatean care a confiscat ilegal puterea în Europa de Vest şi în SUA, este acum un animal periculos, grav rănit, care ameninţa să dezlănţuie teroarea nucleară.

O sursă a serviciilor secrete britanice a declarat că o bombă ucraineana (tip SS-19), care iniţial era destinată Londrei, a fost "retrogradată", de la un focos de 500 de kilotone, la "doar" 100 de kilotone. Această armă a fost urmărită mai întâi in Anglia, apoi în Germania şi ar putea fi acum în Japonia, a spus el.

El a spus că bomba ar urma să ajungă în Japonia (în cazul în care nu a ajuns deja), prin intermediul unui submarin din bazele Cabaliste din insulele Sao Tome şi Noua Guinee.

În conformitate cu această sursă, locul probabil în care aceasta ar ajunge, ar fi Peninsula Miura. Avioanele AWACS japoneze ar trebui să fie capabile de a detecta bomba în timpul transportului, deoarece aceasta va fi ne-ecranată. Bomba a fost adusă în Londra într-un moment în care, din motive misterioase, cineva superior din Ministerul britanic al Apărării a ordonat tuturor avioanelor britanice de tipul AWACS să rămână la sol.

Aceste rachete nucleare au fost parte a unui lot vândut de traficantul de arme Victor Bout, iar Iranul a cumpărat, de asemenea, unele dintre aceste arme, a mai spus această sursă.

Această sursă, precum şi altele care ne informează frecvent, ne-au mai spus că acest grup satanic de conducători malefici va face, de asemenea, o nouă mişcare pentru a începe al treilea război mondial, în Iran.

Aşa că, după câte se pare, weekend-ul trecut, la Chicago, aceasta a fost agenda reală secretă a reuniunii statelor teroriste care fac parte din NATO.

Mai avem, de asemenea, şi o altă informaţie cum că un transport mare de aur furat a fost afişat liderilor NATO în Chicago.

Cumva, acest grup de infractori consideră că atât crimele în masă, cât şi aurul furat le va permite să-şi continue regimul de omoruri, luari de mită, minciuni şi teroare. Dar pot fi siguri că zilele lor sunt numărate, chiar dacă uneori se pare că filmul horror, în care ei joaca rolul principal de ceva vreme, continuă să ruleze.



De asemenea, acum este clar că avem de-a face şi că am dus tratative cu un sub-grup în interiorul şi în afara Comitetului celor 300, deci nu cu întregul grup.

Săptămâna trecută, chiar dacă e destul de suferind, Împăratul Akihito al Japoniei a făcut o excursie neobişnuită în străinătate, vizitând-o pe regina Elisabeta, în Anglia.

Această vizită coincide cu o ofertă făcută Comitetului celor 300 de către Societatea Dragonului Alb, care constă în 7 milioane de miliarde de yeni disponibili pentru eradicarea sărăciei şi oprirea distrugerii mediului înconjurător. Aceasta ar fi suficient pentru a furniza un ajutor care să nu fie neaparat financiar, în valoare de peste 120.000 dolari pentru fiecare femeie, bărbat şi copil de pe Pământ.

La începutul lunii aprilie, o persoană care pretindea că reprezintă "Societatea Regală a Familiei Dragonului" a venit în Japonia să se întâlnească cu reprezentanţii Dragonului Alb. El a susţinut că grupul său reprezintă vechi familii asiatice, precum şi familii regale europene. A mai spus apoi, că un om cu numele de Hiroshi Nakano a lucrat pentru ei şi ca acesta a fost chiar "mai sus" decât Împăratul Akihito. El a fost rugat ca, pentru a demonstra acest lucru, să obţină o scrisoare scrisă de mâna Împăratului Akihito şi adresată guvernatorului Băncii Japoniei, Masaaki Shirakawa, pentru a-i cere ca fondurile mai sus menţionate să fie puse la dispoziţie.

A fost în măsură să ofere doar o scrisoare de la printesa Masako. Masako este fiica lui Hisashi Owada, un judecător la Curtea Mondială şi un servitor al Trilateralei lui Rockefeller.

Cu toate acestea, acum fondurile sunt încă îngheţate de persoane conectate la loja francmasonica P2. Un obstacol serios pare a fi guvernarea corporativă din Washington DC prin preşedintele Obama, ca reprezentant al ei, precum şi înalţii funcţionari ai guvernului chinez prieteni la cataramă cu fasciştii P2. Totuşi, obstacolul secret este un lider P2, a cărui identitate suntem pe cale să o aflăm.

Într-o miscare care ar putea fi legată de cele de mai sus, o tânără femeie din Europa l-a contactat pe acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi). Mi-a spus ca un prieten mafiot al familiei ei a divulgat faptul că a fost martor la un sacrificiu uman, făcut de către oameni care lucrează pentru Lordul Nicolas Windsor, un descendent direct al regelui George V şi un membru de frunte în loja P2.

Mărturia ei a fost detaliată, coerentă şi sincronizată cu alte rapoarte care vorbesc despre sacrificiile umane din cadrul Lojii P2. Ei bine, Lordule Windsor, se pare că susţii public faptul că te opui avorturilor, dar o faci doar ca voi, membrii P2, să puteţi avea mai multe victime care sa fie sacrificate în cadrul ritualurilor voastre... ori poate nu sunteţi conştient de faptul că angajaţii vă acuza de participarea la ritualuri satanice criminale? Am contactat managerul de relaţii publice al Lordului Windsor şi i-am cerut să comenteze aceste acuzaţii.

În orice caz, recent, noi grupări majore de putere s-au oferit să sprijine obiectivele Societăţii Dragonului Alb: guvernul turc, vechiul ordin al assasinilor, din Orientul Mijlociu, precum şi liderul spiritual al războinicilor de pe Insula Ţestoasei (Turtle Island - America de Nord).

Guvernul turc a invitat un membru al Societăţii Dragonului Alb în Turcia săptămâna trecută, vizită în care au oferit sprijin oficial în campania împotriva cabalei Sabbatean-e. Acest lucru este foarte important deoarece Cabala îşi are originile chiar şi în Turcia, dar are şi mulţi duşmani vechi şi puternici în această ţară. Turcii au fost sfătuiţi să facă presiuni asupra statelor din Gulf, înrobite şi conduse de pseudo-musulmanii Sabbateeni satanici.

Supravieţuitorii cultului original al assasinilor, din Orientul Mijlociu, care au fugit în India şi în alte părţi, după ce mongolii au distrus cetatea lor principală, s-au angajat, de asemenea, să-şi ofere serviciile pentru eliminarea Cabalei satanice de la putere.

De asemenea, Societatea Dragonului Alb a fost asigurată de sprijinul lui William Twofeather, un lider războinic Apache şi îndrumător spiritual al locuitorilor de pe Turtle Island (ei se referă la America de Nord ca fiind insula "Turtle", deoarece aceasta are formă de broască ţestoasă).

Twofeather a spus povestea în care un grup de 30 de războinici Apache a invins 3000 de militari ai armatei SUA, într-una din faptele lor cele mai faimoase. Războinici lor s-au îngropat în pământ şi au suflat prin paie. Câteva iscoade atent camuflate au aşteptat până când generalul care se afla la comandă şi personalul său au fost aproape de războinici, iar apoi au dat semnalul de atac. Comandanţii au fost ucişi, iar trupele SUA au fost, astfel, decapitate şi demoralizate, înainte chiar de a şti ce i-a lovit. Aceasta este exact tactica necesară pentru a învinge Cabala malefică ocultă : concentrati-vă pe conducători!

Twofeather a fost îndemnat de către bătrânii tribului să viziteze Japonia, Coreea, China şi restul lumii şi să difuzeze învăţăturile secrete ale naţiunii Apache şi ale celorlalte naţiuni de pe Turtle Island. Acestea sunt în cea mai mare parte învăţături spirituale, dar, de asemenea, implică unele cunoştinţe secrete foarte periculoase, care pot fi dezvăluite doar oamenilor de încredere, verticali şi cu o moralitate exemplară!

Twofeather este, de asemenea, un veteran al forţelor americane marine speciale şi un american mândru, care este consternat de ceea ce s-a petrecut cu ţara pentru care a luptat.

Omenirea trebuie să fie liberă!


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=535

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Isteria încălzirii globale
Incalzirea globala ar trebui privita ca o problema care necesita o rezolvare imediata din partea noastra, sau, aceasta este o stare normala in evolutia Pamantului? Poate ca ar trebui sa reflectam mai mult asupra actiunilor noastre.
nota 9.35 din 1984 vizite
Peste 2000 vizite
Vaccinul obligatoriu anti-gripa-porcină e un dezastru
Programele guvernamentale de vaccinare în masă menite să combată falsa epidemie de gripă porcină ar putea fi mai rele decît epidemia însăşi.
nota 9.70 din 3000 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting