Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Negocieri detaliate anunţate de Fulford şi Drake

Negocieri detaliate anunţate de Fulford şi Drake

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 06.06.2012
Citit de: 1375 ori
Conţine: 1636 cuvinte
9.48
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=543

Cabala ocultă malefică a început negocierile de pace, iar în cadrul acestor negocieri, se poarta, acum, discuţii detaliate

Benjamin Fulford, 5 iunie 2012

Cabala care a preluat ilegal puterea în lumea occidentală şi a încercat să instituie o dictatură fascistă cunoscută sub numele de Noua Ordine Mondială se străduieşte să negocieze o tranziţie paşnică spre o planetă mai "sănătoasă la minte". Deşi există foarte multe lucruri pe care nu le putem divulga, pentru a nu pune în pericol negocierile în curs de desfăşurare, credem că e util să aflaţi că discuţiile se concentrează pe modul în care s-ar putea realiza cu uşurinţă tranziţia de la combustibilii fosili şi energia nucleară şi cum se poate asigura o relaţie armonioasă între Est, Vest, Nord şi Sud.

Totuşi, nu este prea clar dacă familiile care deţin Consiliul Federal Reserve nu acţionează cumva prea târziu şi în acelaşi timp oferă prea puţin pentru a preveni o revoluţie împotriva guvernului lor secret. De asemenea, merită menţionat faptul că reuniunea Bilderberg, care tocmai s-a încheiat, a fost transformată într-o metoda de distragere a atenţiei mass-media de la reuniunile secrete reale care au sau care urmează sa aibă loc, cum ar fi cea planificată pentru 21 iunie.

Reuniunea din 21 iunie urmează să aibă loc la Castelul Kimball în Colorado şi va fi plină de "personalităţi" malefice, cum ar fi Bush-ii, care dau ordine chiar şi celor care participă la reuniunile Bilderberg. La adunările anterioare au avut loc chiar sacrificii umane, iar site-ul următor are informaţii bune despre aceasta:

http://www.stewwebb.com/bush_satanic_rituals_and_human_sacrifices_01172010.htm

Societatea Dragonului Alb, de asemenea, studiază acum şi urmează să prezinte dovezi specifice, detaliate, de sacrificii umane, abuzuri, şi crime satanice, dovezi oferite chiar de victimele care au supravieţuit şi care, asumându-şi un mare risc personal, au prezentat cu mult curaj aceste dovezi. Cu această ocazie avem un nou mesaj pentru George Bush Junior: "Vei petrece restul vieţii în închisoare ... dacă eşti suficient de norocos."

Pentagonul şi Pălăriile Albe, o Agenţie din Statelor Unite, nu sunt la fel de iertători precum Societatea Dragonului Alb şi este din ce în ce mai probabil faptul că 1 milion de conducători satanişti, din Occident, vor trebui să facă faţă justiţiei.

Situaţia în Europa este, de asemenea, cam sumbră pentru satanişti. Într-un raport recent am arătat că o Agenţie de "Curăţători", din Statele Unite, a avut in plan să meargă în Italia pentru a "elimina gunoiul" de acolo. Ei bine, este interesant de remarcat că, imediat după ce loja fascistă P2 a fost înştiinţată de acest lucru, guvernul italian a alocat 20.000 de ofiţeri de poliţie pentru a păzi 550 de persoane. Am dori să mulţumim guvernului italian pentru ajutorul pe care ni l-a dat, procedând la auto-identificarea persoanelor care sunt considerate a fi "gunoi".

Am mai dori, de asemenea, să subliniem faptul că orice agenţie care trimite un "curăţător" trebuie să fie în mod firesc o agenţie de curăţare şi că "gunoiul" pe care îl curăţă nu e de genul celui care se află între plăcile de faianţă din baie, ori în vasele de toaletă. Dincolo de toate, ar fi frumos pentru autorităţile italiene, să-i întrebe pe cei pe care i-au auto-definit ca fiind "gunoi", cu privire la cunoştinţele lor referitoare la atacul nuclear terorist din 3/11 şi la tsunami-ul împotriva Japoniei.

În ceea ce priveşte situaţia monedei Euro, oamenii trebuie să înţeleagă că au de-a face cu grupuri secrete, extrem de sofisticate şi inteligente, care plănuiesc evenimentele cu decenii sau chiar secole în avans. De asemenea, s-a urmărit în mod deliberat ca masiva construcţie numită Parlamentul European sa arate ca turnul Babel.



Cu alte cuvinte, planul pentru prăbuşirea şi esecul monedei unice (Euro) a fost conceput chiar de la început să decurgă în acest fel, pentru că, dacă vă amintiţi, umanitatea s-a desprins în mai multe facţiuni separate, imediat după prăbuşirea turnului Babel. Acele ţări, care sunt cu activele reale confiscate de către bancheri, precum Grecia, Spania, Italia şi Irlanda trebuie să ia aminte la acest lucru.

În SUA, între timp, o masă critică intelectuală a fost atinsă şi evenimente, cum ar fi arestarea reprezentanţilor lui Paul Ron la convenţia Republicană din Louisiana devin imposibil de ascuns:



Pentagonul şi alte agenţii din SUA vor doar să se asigure că vor continua să fie finanţate de către comunitatea internaţională, înainte ca un nou guvern legitim să ajungă la putere în SUA.

Acest lucru ne aduce la negocierile în curs de desfăşurare în Asia. Unul dintre motivele pentru care se tot poticnesc la adoptarea unei rezoluţii este faptul că Consiliul Rezervei Federale a emis mii de miliarde sau chiar quadrillioane de dolari pentru proprietarii de aur din Asia, la schimb pentru utilizarea aurului lor. Proprietarii din Asia cred că au mii de miliarde în portofel când, de fapt, PIB-ul mondial este de numai aproximativ 75 miliarde de dolari.

Până acum, răspunsul FED la încercările unora de a obţine banii legitimi care li se cuvin, dar care sunt imposibil de găsit, din cauza denominării obligaţiunilor, a fost de a ucide oamenii care încearcă să-i încaseze. Exemplul cel mai radical, care ne arată că ei chiar fac un astfel de lucru, au fost atacurile teroriste de la 9/11, concepute pentru a opri revenirea în China a aurului furat în 1938.

Rezerva Federală , de asemenea, spune că de fapt a dat obligaţiuni la schimb pentru livrarea unui lot de aur, astfel încât nu sunt obligati să plătească tot aurul pe care asiaticii spun că li-l datorează. Pe de altă parte, spun că este fizic imposibil pentru ei să-si plătească toate datoriile. Cu alte cuvinte, se declară caz "de forţă majoră" şi de faliment, dar refuză să-si părăsească sediul.

Societatea Dragonului Alb îşi propune să taie acest nod gordian, oferind o nouă împărţire, 50/50 între Est şi Vest pentru toate proiectele noi care vor fi derulate în lume. Este nevoie, de asemenea, de o prescriere a acestei datorii cu aceasta ocazie.

Acest lucru ar putea ajuta la ieşirea din impas, permiţând sistemului financiar să pună la dispoziţie fonduri gratuite nelimitate pentru proiecte de dezvoltare unanim acceptate.

Marea întrebare care va fi examinată în cadrul negocierilor din această săptămână este ce anume ar trebui făcut cu tehnologia de energie liberă. Dacă este revelată şi introdusă în mod corespunzător, noua tehnologie poate duce la o epocă de aur a abundenţei universale şi a libertăţii. Dacă acest pas este făcut în mod greşit, ar duce la haos şi război, mai ales cu cei care au arme nucleare în spatele casei.

Societatea Dragonului Alb propune ca introducerea noului concept să fie făcută pas cu pas, pentru a nu provoca perturbări sociale şi haos. Acest lucru ar însemna ca marilor corporaţii din domeniul energiei să li se ofere o oarecare protecţie în anumite domenii, până când vor putea să îşi gestioneze tranziţia de la folosirea hidrocarburilor ca sursă de energie.

Aceste societăţi sunt capabile de realizarea unor proiecte colosale, cu personal multinaţional şi sunt ideal plasate pentru a face acest gen de lucruri, cum ar fi aducerea la viaţă şi înverzirea deşerturilor, construirea de oraşe subacvatice şi crearea de noi eco-sisteme. Ei şi-ar asuma, astfel, sarcina de a pune înapoi scânteia de viaţă pe care au furat-o Pământului, prin ceea ce au luat drept combustibil de la el.

Negocieri detaliate, concrete, privind crearea unui proiect-pilot în această direcţie, sunt acum în curs de desfăşurare.

Societatea Dragonului Alb a declarat, de asemenea, că guvernul Statelor Unite ar trebui să se gândească la o nouă monedă pentru a înlocui dolarul american, care urmează să fie şi devalorizat, în raport cu dolarul american folosit ca monedă de schimb la nivel internaţional. Altfel, singura modalitate reală prin care economia SUA poate fi făcută competitivă din nou, este ca standardele de viaţă din SUA să scadă până la nivelul din China şi India.

Între timp, în Japonia , piaţa bursieră se scufundă, deoarece toţi "ploconiştii", precum şi toate "fondurile speculative", care au obţinut ilegal dreptul de proprietate asupra unui mare procent din companiile listate în Japonia, au dat un tun grozav şi au fugit de pe piaţă înainte ca acestea să fie confiscate de către noul guvern. Participaţiunile japoneze sunt acum o afacere rară.

COMPLETARE 7 iunie 2012:

După publicarea acestei traduceri a analizei lui Benjamin Fulford, am fost informaţi că Drake propune ca oamenii să voteze în legătură cu modul în care ar trebui să se predea Cabala şi familiile bancare, şi în ce condiţii. Există doar două moduri:

a) un război violent pentru capturarea imediată a acestor criminali
b) o tranziţie paşnică acceptată în urma negocierilor cu Cabala criminală şi cu familiile bancare

Voi, oamenii, vă doriţi un astfel de război? Daca da, atunci militarii americani se vor lupta cu mercenarii plătiţi de Cabală, având ca urmare multe victime şi răniţi, în ambele tabere. Dealtfel, ambele tabere îşi doresc o tranziţie paşnică, fără violenţă. Este nevoie, de aceea, de o propunere scrisă şi semnată de reprezentanţi ale celor două tabere.

În aceste negocieri sunt implicate trei părţi:

1) noi, oamenii
2) proprietarii depozitelor colaterale de aur (familia Dragonului)
3) familiile bancare (Cabala)

Site-ul ladydragon.com va găzdui în acest week-end (zilele 7 - 9 iunie) un sondaj de opinie în care oricine va putea să voteze soluţia dorită. Rezultatele sondajului vor fi aduse la cunoştinţa tuturor părţilor implicate în negocieri.

Drake anunţă că va publica în următoarele 12 ore detaliile concrete în legătură cu toată această situaţie.

Se pare că în maxim o săptămână va fi luată o decizie în acest sens, iar în maxim 2 săptămâni vor fi anunţuri publice.

Ce urmează după o astfel de soluţie paşnică? Iată câteva realităţi:

- există tehnologia necesară pentru a obţine energie gratuită ("free-energy") şi care va fi folosită pentru casă şi maşini (petrolul şi gazele nu vor mai fi utilizate)

- aparatul guvernamental va fi foarte mult redus, va exista o mai mare libertate individuală

Drake anunţă: "Sunteţi pregătiţi pentru a beneficia de adevărata libertate, în mai puţin de o lună?"

Pentru cei mai puţin familiarizaţi, Drake este numele unui militar american care a fost ales de facţiunea celor buni din Pentagon ca să-i reprezinte, explicând public acţiunile lor.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=543

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Apa de ocean
Apa de ocean diluată conţine aproape aceeaşi concentraţie de minerale şi microelemente ca şi plasma sanguină, iar conţinutul ei de sodiu se potriveşte cu cel al sângelui. Ea a fost folosită cu succes în cadrul testelor realizate pe animale ca substitut pentru transfuziile de sânge, însă testele la oameni ăntârzie destul de mult.
nota 9.46 din 1801 vizite
Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting