Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (1c)

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (1c)

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 07.06.2012
Citit de: 2165 ori
Conţine: 1467 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=544

[urmare din partea a doua]

Pe de altă parte, "contracţia timpului" la nivel biologic, aşa cum este ea resimţită în mod subiectiv în această perioadă, pare să fie mai evidentă ca oricând: zilele trec precum orele, săptămânile precum zilele, iar lunile precum săptămânile.

Tot mai mulţi oameni relatează experienţe uluitoare în care se întâlnesc sau sunt vizitaţi (de cele mai multe ori în timpul viselor pe care le au) de îngeri, de entităţi astrale superioare, de zei ori de fiinţe extraterestre cu un înalt nivel de spiritualitate.

De asemenea, relaţiile personale şi de cuplu tind să treacă într-o etapă superioară de înţelegere şi de maturitate, iar conştiinţa unui număr din ce în ce mai mare de fiinţe umane pare să se trezească ca dintr-un somn greu, realizând minciuna, nedreptatea şi înşelătoria la care am fost supuşi până acum.

Pe plan mondial au loc schimbări majore de natură socială şi economică, care până în urmă cu câţiva ani păreau de domeniul imposibilului. Planeta însăşi "ascensionează" în plan energetic prin creşterea frecvenţei ei de vibraţie, astfel încât oamenii şi instituţiile care nu vor rezona cu această elevare a frecvenţei de vibraţie nu vor fi capabile să suporte noua condiţie energetică a Pământului.

În diferite zone de pe glob şi mai ales în marile oraşe ale lumii sunt mai mereu semnalate OZN-uri de mărime medie sau chiar nave-mamă, iar în unele cazuri au putut fi observate flote de câteva zeci de OZN-uri.

Pe internet (YouTube) există aproape o explozie a prezentării acestor video clipuri şi doar prostia, ignoranţa şi reavoinţa poate să îi determine pe unii să afirme de fiecare dată că acestea sunt falsuri, ori să adopte o atitudine ironică şi zeflemitoare. Dacă cele câteva zeci de mii de apariţii OZN şi fenomene stranii care au fost filmate şi prezentate pe internet sunt falsuri, atunci nu putem decât să presupunem că există tot atâtea zeci de mii de experţi în editare video pe planeta noastră, care nu au altceva mai bun de făcut decât să-şi piardă timpul pentru a falsifica imaginile respective, în condiţiile în care ei ştiu că oamenii le consideră deja a fi falsuri.

Inflaţia acestor postări video dă de gândit oricărei fiinţe care este înzestrată cu o anumită sensibilitate şi intuiţie spirituală, crispându-i în acelaşi timp pe cei cuprinşi de frică, care sunt nepregătiţi şi inerţi în faţa transformărilor inerente ce vor cuprinde întreaga planetă.

În multe cazuri, mass-media locală ţine pasul cu aceste evenimente, însă posturile naţionale de radio şi televiziune, precum şi cotidianele principale continuă să fie aliniate la gigantica minciună, dezinformare şi înşelătorie pe care le promovează agenda cabalei satanice, care este francmasoneria mondială. Aceasta este însă o situaţie care nu va mai continua mult timp, deoarece legea ciclurilor cosmice, la unison cu modificările de stare interioară ale fiinţelor umane va duce în scurt timp la triumful adevărului şi al spiritualităţii pe întreaga planetă.

Pentru a face faţă aşa cum trebuie transformărilor iminente care vor avea loc, este însă necesar să fim pregătiţi atât din punct de vedere fizic, cât şi emoţional şi mental. Pregătirea doar pe una dintre aceste direcţii ne va face să sucombăm în celelalte două, căci "cel care umblă cu capul în nori, va sfârşi prin a cădea într-un şanţ", după cum spune un vechi proverb chinezesc.

Este important să înţelegem că noi, ca fiinţe umane, împreună cu planeta Pământ şi chiar cu întregul sistem solar din care facem parte, suntem implicaţi într-un ciclu cosmic major; într-un fel, putem chiar spune că planeta se purifică, se scutură, se primeneşte pentru saltul de natură energetică ce urmează să se petreacă.

Dacă luăm în considerare poluarea masivă a apei, a aerului, a pământului şi a pădurilor, ne apare cu atât mai evident faptul că aceasta purificare la nivel global este imperios necesară pentru ca Pământul să continue să fie suportul vieţii pentru existenţa noastră, astfel încât noi înşine să putem să ne purificăm şi să evoluăm.

Ritmul transformărilor şi al pregătirilor interioare şi exterioare se va accelera din ce în ce mai mult în următoarele luni, pe măsură ce ne apropiem de noiembrie 2012. Există deja multe semne care ne arată că vechile structuri ale sistemelor economic şi financiar colapsează şi îşi trăiesc ultimele zile.

Totuşi, este mai întâi necesar să se dovedească dincolo de orice îndoială că ele sunt greşite şi nepotrivite pentru traiul nostru cotidian, înainte de a fi complet eliminate.

Ţările din întreaga lume au intrat, într-o măsură mai mare sau mai mică, în spirala schimbărilor ireversibile, care va atrage marele salt de conştiinţă şi înţelegere la nivelul maselor de oameni. Aşa după cum putem observa, este imposibil să se mai impună acum de către o altă ţară reguli autoritariste, colonialiste sau imperialiste, după modelul Marii Britanii, Franţei sau SUA din secolele XIX şi XX.

Oamenii par să fi simţit "gustul libertăţii", ei par să fi înţeles importanţa lui şi acum îl doresc cu intensitate. În acest efort comun suntem sprijiniţi şi ajutaţi de către unele civilizaţii ET benefice (cum ar fi cele reunite în aşa-numita Federaţie Galactică a Luminii sau cele care fac parte din aşa-numitul Consiliu Andromeda), care au început chiar să se expună din ce în ce mai mult cu navele în văzul oamenilor, atât în timpul zilei cât şi al nopţii, pentru a ajuta astfel şi mai mult operaţiunea mondială de deconspirare a adevărului ocultat de foarte mult timp de către cabala criminală a "Iluminaţilor". Cel puţin în unele cazuri, navele extraterestre apar şi se lasă văzute, fotografiate şi filmate atât de aproape, de bine şi de clar, încât circumstanţele respective nu mai pot fi ignorate în niciun fel şi nu mai pot fi explicate decât prin ceea ce ele sunt cu adevărat.

Unele dintre grupurile de extratereştri benefici sunt active de mulţi ani pe planeta noastră şi ele chiar au stabilit anumite contacte cu mulţi dintre liderii politici importanţi ai lumii sau au creat punţi de legătură şi de sprijin cu diferite fiinţe umane care s-au arătat dispuse să ajute la acest proces foarte complex de transformare, pe care îl traversează în prezent planeta noastră.

Toate aceste aspecte sunt bine cunoscute de majoritatea celor cu mare putere de decizie politică, însă tăcerea sau chiar negarea lor face parte din operaţiunea de ocultare a adevărului, care a fost impusă de elita francmasonică mondială. Mulţi dintre aceşti sărmani politicieni sunt supuşi unor teribile presiuni şi nu pot deocamdată să reveleze adevărata faţă a lucrurilor, chiar dacă unii dintre ei ar dori cu sinceritate să facă aceasta.

Aici ajungem la ceea ce pare să fi rămas (dar numai pentru un timp foarte scurt) problema principală a omenirii. Aşa-zişii "Iluminaţi" şi-au extins într-o aşa mare măsură controlul şi dominarea prin ameninţare şi teroare, încât influenţa lor otrăvitoare a ajuns până la cele mai înalte nivele de decizie în guvernele statelor lumii.

Totuşi, având în vedere conjuncturile cosmice actuale, precum şi cele mondiale, unii dintre liderii politici probabil vor face în curând declaraţii şocante pentru întreaga omenire, fiind în mare măsură sprijiniţi şi ajutaţi în demersul lor de către extratereştrii benefici.

Nu se poate forţa momentul dezvăluirii adevărului, dar cei care sunt implicaţi în această operaţiune de amploare dau asigurări că nu mai este decât foarte puţin timp până atunci. Ideal ar fi ca această trecere să fie realizată paşnic, în sensul ca schimbările să se petreacă mai întâi la nivel guvernamental, pentru a da mai apoi legitimitate deciziilor ulterioare şi pentru ca toată lumea să fie receptivă faţă de anunţurile care vor fi făcute, contribuind cu entuziasm şi încredere la realizarea lor.

Mulţi dintre cei care ironizează aceste informaţii şi acţiuni, ori care au devenit nerăbdători întreabă cu vădită iritare: unde sunt faimoasele arestări despre care vorbeaţi cu atâta siguranţă şi de ce nu se realizează această schimbare mult dorită? Este relativ dificil să explici că, în realitate, aceste acţiuni au început şi că ele sunt integrate din punct de vedere divin.

Această integrare nu este însă după aprecierea egotică şi ignorantă a celor care vor ca lucrurile să se petreacă după cum gândesc ei că ar fi bine, şi nici la momentul de timp care le convine lor. Complexitatea situaţiei la nivel mondial este atât de mare şi natura influenţelor atât de bogată, încât fiecare detaliu trebuie planificat cu o mare atenţie, pentru că odată ce operaţiunea este demarată în forţă la nivel global, evenimentele şi dezvăluirile nu vor mai putea fi oprite.

Ele se vor asemăna atunci cu un bulgăre de zăpadă care, fie face pârtie în calea sa pe măsură ce se rostogoleşte şi creşte în dimensiuni, fie ajunge să distrugă totul atunci când deplasarea lui nu este controlată aşa cum trebuie. Tocmai de aceea, acţiunile trebuie foarte bine planificate în prealabil, pentru a nu oferi nicio posibilitate de scăpare celor care trebuie să răspundă pentru răul imens pe care l-au făcut omenirii.

[continuare în partea a patra]

[Preluare de la ph::%20%20http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7130]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=544

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM
Autorul articolului este profesor yoga Dan Bozaru

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 2000 vizite
Tolec: 1000 de oameni au fost salvaţi din ultima bază reptiliană
Reprezentantul uman al Consiliului Andromeda dezvăluie că 1.000 de oameni (care erau folosiţi ca sclavi de către reptilieni) au fost salvaţi din ultima baza submarină reptiliană de pe Pământ.
nota 9.35 din 3364 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting