Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Ochi de reptilian la o emisiune TV în Franţa

VIDEO: Ochi de reptilian la o emisiune TV în Franţa

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 15.06.2012
Citit de: 4578 ori
Conţine: 398 cuvinte
9.92
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
961
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
594
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2207
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1132
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
747
Originea democratiei: o poveste cu tilc
427
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1632
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5809
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2469
Se intampla ceva extraordinar in lume
498
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
998
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
801
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
683
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3637
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
841
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
583
Stalin a inviat din morti
1301
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1658
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
985
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
819
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=568

Televiziunea face să intre în subconştientul vostru acceptarea unui fapt inacceptabil: modificarea genomului speciei umane prin hibridizare. Acesta este un caz real, transmis la o televiziune din Franţa la data de 21 noiembrie 2007, despre o tânără femeie cu ochi de "felină" (cu pupile verticale)! Imaginile de un detaliu uluitor stau mărturie că aceşti hibrizi există cu adevărat!

Urmăriţi gura şi limba acestei fiinţe: apare ca un fel de tic nervos umezirea buzelor şi plimbarea limbii întro mişcare specifică care este realizată foarte des (mult mai des decât o face o fiinţă umană).

Realizatorul acestei secvenţe video anunţă că limba a făcut această mişcare de 13 ori în 3 minute, fără a mai pune la socoteală alte posibile asemenea mişcari care însă nu se pot vedea datorită schimbării planului camerelor de luat vederi, la momentul oportun, pentru a le ascunde.

Observaţi fiecare dintre dvs. aceste dese schimbări de prim-plan în cadrul emisiunii, prin aşa-numita tehnică de video-montaj care este realizată din regia de studio graţie înregistrării emisiunii cu mai multe camere de luat vederi simultan, dintre care doar una este focalizată pe prim-plan pentru detalii.

S-a observat o succesiune constantă de faze: prima fază este închiderea parţială sau totală a ochilor, după care urmează faza a doua ce implică mişcarea limbii în cele mai diverse moduri (lateral, vertical, extins, etc). Acesta este modul de manifestare specific hibrizilor reptilieni.

Pentru a observa în timp real toate aceste detalii, trebuie să vă fixaţi atenţia asupra unei singure zone a feţei, şi să urmăriţi ce se petrece. Nu vă lăsaţi distraşi de sunet, aşa că cel mai bine închideţi sunetul complet. Priviţi!Această emisiune a avut ca scop (nedeclarat) obişnuirea populaţiei cu astfel de apariţii care vor deveni din ce în ce mai evidente. Ochii fetei cu pupile verticale însă sunt numiţi "de felină", că doar nu era să le spună "de reptilian", nu-i aşa?

Această emisiune este dovada că modificările genetice asupra genomului uman există, sunt foarte avansate, şi sunt parte a planului de a "captura" această planetă, şi a o face să "lucreze" pentru reptilieni. Ei şi-au dat seama că e mai uşor de cucerit planeta dacă oamenii nu sunt şocati de forma oribilă a reptilienilor, aşa încât au hotărât să realizeze hibrizi reptilieni-umani care să le permită să aibă o formă cât-de-cât umană.

Mai jos, o femeie activist este vizitată acasă de doi agenţi FBI care s-au dovedit a fi hibrizi reptilieni-umani:Orice comentariu este de prisos.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=568

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Recons este colaborator AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Un mason recunoaşte
Autorul Stephen Knight a scris în 1983 o carte despre masonerie intitulată "Frăţia". În decursul cercetărilor sale realizate pentru a scrie cartea, i-a fost prezentat un om numit "Cristopher", un mason de grad 33. În Cafe Royal din Londra, Cristopher i-a aratat actele care atestau autenticitatea gradului său masonic şi i-a spus că abia aşteptă să "oprească putrefacţia" în care a intrat francmasoneria.
nota 9.36 din 3158 vizite
VIDEO: A fost explicat misterul craniilor alungite din Peru - ele au origine extraterestra!
A fost, in sfarsit, explicat misterul celebrelor cranii alungite gasite in diverse zone din lume? O analiza ADN arata ca ele sunt de origine non-terestra!
nota 9.96 din 1121 vizite


Cele mai comentate articole: