Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fulford: Cabala nu mai poate ascunde adevărul

Fulford: Cabala nu mai poate ascunde adevărul

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 26.06.2012
Citit de: 1710 ori
Conţine: 1379 cuvinte
9.71
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=592


Cabala nu mai poate ascunde adevărul: au fost învinşi

Benjamin Fulford, 26 iunie 2012

Săptămâna trecută, mass-media controlată de Cabala occidentală a acreditat ideea că întâlnirile de la Rio de Janeiro au fost un eşec pentru că nu s-ar fi ajuns la niciun consens pentru eradicarea sărăciei şi nici pentru conservarea mediului. Cu toate acestea, s-a ajuns la un acord pentru folosirea unei sume de 513 miliarde USD pentru reducerea sărăciei şi pentru măsuri de curăţare a mediului.

Acesta este de fapt un eşec al Cabalei care ar fi dorit să dispună la discreţie de această sumă de bani pentru a-şi umple din nou buzunarele (aşa cum au făcut-o până acum), deturnând-o de la scopurile altruiste spre folosul propriu. Această finanţare este oferită de către ţările emergente către ţările sărace pentru a eradica sărăcia.

Aceasta este o dovadă clară a faptului că se intensifică boicotul tuturor ţărilor lumii împotriva conducătorilor criminali ai SUA şi Europei. Cabaliştii încearcă să împovăreze propriile popoare ca pe nişte sclavi, acesta este adevărul despre "criza financiară" din occident.



Deşi au fost puşi "la colţ" de restul lumii, Cabaliştii încă ameninţă cu începerea celui de-al treilea război mondial, de data aceasta în Siria, dar ei ştiu cu toţii că vor fi doborâţi şi omorâţi dacă încearcă în mod serios să omoare 5 miliarde de oameni. Ei au acum o singură opţiune, şi anume aceea de a apărea în faţa unui comitet al Adevărului şi Reconcilierii pentru a cere iertare întregii lumi.

Nu exista termene fixe pentru asta, pentru că nu poţi să fixezi un termen pentru monstrul care este pe moarte, trebuie doar să aştepţi pentru ca natura să-şi urmeze cursul.

De fapt, Rockefellerii, Rothschilds-ii şi celelalte familii ale Cabalei negociază chiar şi acum cu Societatea Dragonului Alb pentru găsirea unei soluţii de câştig pentru toată lumea a actualei situaţii tensionate.

Aceste negocieri au ajuns la multe acorduri de pricipiu.

În esenţă, Rothschilds-ii şi Rockefellerii vor să fie în continuare plutocraţi şi să conducă în viitor uriaşe proiecte de investiţii, chiar dacă ei îşi dau seama că zilele controlului centralizat şi secret condus de o Cabală a unor familii trebuie să înceteze.

Întrebarea este dacă militarii şi agenţiile americane sunt destul de generoşi ca să le permită iertarea totală în schimbul înfăţişării lor înaintea unui comitet al Adevărului şi Reconcilierii.

În orice caz, va avea loc o întâlnire între un reprezentant al lui Rockefeller şi unul al Societăţii Dragonului Alb în Asia, săptămâna aceasta, ocazie cu care s-ar putea clarifica situaţia.

Se vorbeşte foarte mult despre arestări săptămâna aceasta, în principal datorită lui Drake, însă sursele nostre directe nu pot confirma.

Aşa cum a subliniat David Icke, acest autor (Fulford se referă la el însuşi) a specificat în trecut anumite date-limită pentru împlinirea anumitor evenimente, situaţii care însă nu s-au adeverit. De aceea, noi (Fulford) nu mai specificăm niciun fel de date precise.

Societatea Dragonului Alb nu a spus niciodată că există o dată-limită. Pur şi simplu se urmăreşte secarea controlată a acestei mlaştini până când toate creaturile oribile care trăiau în mlaştină sunt eliminate.

Din moment ce nu se poate şti foarte exact câte creaturi există acolo, şi nici cât de adancă este mlaştina, ar fi o greşeală să se specifice o anumită dată. Dacă s-a planuit vreun fel de acţiune în masă, cu siguranţă nu i-am anunţa dinainte pe cei răi.

Avem însă noi dezvăluiri interesante. O sursă a guvernului comunist chinez a revelat un episod secret din trecut, care este de un real folos în înţelegerea actualei "crize financiare".

Aceste informaţii au fost coroborate de o sursă din CIA.

Povestea este că atunci când preşedintele american Nixon a recunoscut în mod oficial guvernul comunist din China în anii 1970, el le-a dat o parte din aurul pe care guvernul naţionalist chinez îl evacuase în SUA încă din 1930. În schimb, el le-a cerut chinezilor să-i răzbune pe americani pentru umilinţa din Vietnam.

Comuniştii chinezi au fost de acord şi au promis că în 1979 vor invada Vietnamul, ceea ce au şi făcut.

Dar, cu acea ocazie, Uniunea Sovietică a trimis o numeroasă armată de tancuri în regiunea deşertică a Chinei. Deng Xiaoping a ordonat apoi ca acea armată rusă să fie distrusă cu o bombă cu hidrogen. După aceea, China s-a retras din Vietnam pentru a nu escalada situaţia.

Acest fapt explică brusca apropiere între China şi SUA în anii 1970. De asemenea, acum este mai clară diferenţa de opinie între guvernul din Taiwan şi cel din China continentală pe tema drepturilor asupra aurului istoric.

Dar, cu toţii sunt de acord că aceste comori istorice ale lumii trebuie să fie folosite pentru a sta la baza noului sistem financiar mondial care va pune capăt sărăciei şi distrugerii mediului. Până şi familia regală britanică împreună cu grupul ţărilor Commonwealth sunt de acord cu asta acum.

Ţările care încă se mai află sub manipularea Cabalei occidentale, şi anume Europa de Vest şi SUA, încă mai încearcă orice acţiune pentru a împiedica asta.

Săptămâna trecută, acest autor (Fulford se referă la el însuşi), la cererea Societăţii Dragonului Alb, a fost întro vizită la Părintele William Currie, Decan Emerit al Universităţii Iezuite Sophia din Tokyo, Japonia. Acest autor (Fulford) s-a întâlnit prima dată cu Părintele Currie în urmă cu 30 de ani când el studia la Sophia. Părintele Currie a fost coleg foarte mulţi ani cu Adolfo Nicholas (vestitul Papă Negru). Părintele Currie a fost rugat să convingă Vaticanul pentru a debloca suma de 7.000 de miliarde de yeni aflaţi în conturile blocate ale Băncii Japoniei. Scopul ar fi fost acela de a distribui aceste fonduri caritabile care aparţin Bisericii Catolice către credincioşii catolici din lume, în mod egal. Asta ar fi însemnat o sumă de 120.000 USD pentru fiecare bărbat, femeie sau copil.

Părintelui Currie i s-au arătat documente şi evidenţe ale faptului că cei peste 2 miliarde de asiatici au un sistem de credinţe compatibil cu creştinismul, şi că îşi oferă sprijinul întro alianţă ce ar putea pune capăt sărăciei şi distrugerii mediului.

Părintele Currie a refuzat imediat orice fel de cooperare, şi nici măcar nu a fost de acord să transmită mai departe nici documentele care arătau compatibilitatea asiaticilor cu occidentalii, şi nici cererea de cooperare.

În acest fel s-a demonstrat acestui scriitor (Fulford) că înalta ierarhie a Bisericii Catolice este mai interesată să creeze un imperiu fascist controlat de la centru, decât să pună capăt sărăciei şi distrugerii mediului.

De fapt, dacă te gândeşti, Biserica Catolică sunt moştenitorii spirituali şi temporali ai imperiului roman, l-au omorat pe Cristos. Apoi ei i-au expus public cadavrul ca atenţionare pentru ceilalţi sclavi. Ultimul lucru pe care-l doreşte Biserica Catolică este să revina Salvatorul pe Pământ, pentru că primul lucru care l-ar face El ar fi să îi denunţe pa călăii Săi, şi apoi să-i ierte.

Părintelui Currie i s-a spus apoi că Adolfo Nicholas va deveni Petru Romanul, ultimul Papă. Chiar dacă ierarhia catolică vrea să scape de destinul său prin alegerea unei alte persoane, oricine va fi ales va fi tot ultimul Papă.

Asta nu înseamnă că credinţa creştină sau că Dumnezeul din inimile catolicilor va înceta să existe. Nu înseamnă decât că bandiţii satanici care se află în vârful ierarhiei bisericii, care nu au fost niciodată creştini încă de la început, vor trebui să infrunte judecata adevăratului Creator.

Nu înseamnă nici că Societatea Dragonului ALb susţine distrugerea Romei împreună cu comorile sale istorice, aşa cum menţionează în profeţii Petru Romanul. Nu înseamnă decât că dacă bandiţii care se ascund în spatele Vaticanului (în special în Banca Vaticanului) nu se predau, evenimentele vor escalada inevitabil către prăbuşirea lor.

Întrun alt palier de evenimente, fugarii cultului Aum Shinrikyo, care a fost făcut responsabil de atacurile mortale cu gaz sarin din metroul din Tokyo, au arătat cu degetul către Kim Jong Il ca fiind conducătorul atacurilor de atunci. Urmele de la Kin Jong Il ajung apoi la loja francmasonică Propaganda Due (P2) care controlează Vaticanul.

Soţia japonezului Ichiro Ozawa mărturiseşte de asemenea că loja francmasonică P2 este sursa ordinului care a făcut să aiba loc atacul cu bombă nucleară şi tsunami din Japonia de la 11 martie 2011.

O recenta încercare de a otrăvi pe acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) cu un drog ce provoacă stop cardiac a fost detectată dinainte. Sataniştii au nevoie să înţeleagă că zilele în care reuşeau să scape de probleme prin crime, mită şi minciună s-au terminat.

Umanitatea ca întreg va fi motivată acum prin prietenie şi iubire, nu prin teroare.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=592

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Microcipul peRFID din paşapoarte şi abonamente
Este interesant şi înfricoşător în acelaşi timp să urmărim evenimentele din ultimii ani. Ştiu, unii vor sări că e vorba de "teoria conspiratiei" (a se citi: baliverne), dar îi rog cel puţin să aibă răbdare şi să citească ce am de spus.
nota 8.88 din 2787 vizite
Extraterestrii vindeca copiii bolnavi dintr-un spital
Extratereştrii benefici apar în spitale, vin pentru scurt timp lângă o fiinţă bolnavă pe care o ating sau căreia îi injectează o soluţie, după care omul este vindecat.
nota 10.00 din 1344 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting