Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fulford: Au început revoltele în America? Plus motivele încercării de asasinat

Fulford: Au început revoltele în America? Plus motivele încercării de asasinat

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 04.07.2012
Citit de: 1488 ori
Conţine: 1158 cuvinte
9.65
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=599


Au început revoltele în America? Plus: Motivele pentru care Cabaliştii au încercat să-l asasineze pe Fulford

Benjamin Fulford, 3 iulie 2012

Mult aşteptata vară fierbinte plină de nemulţumiri a Americii a început cu incendii de pădure suspicioase, care au distrus case transformându-le în cenuşă, lăsând în schimb arborii intacţi.



http://edition.cnn.com/2012/06/28/us/western-wildfires/index.html?hpt=hp_t1

Toate acestea se petrec lângă o bază subterană secretă a Cabalei Naziste aflată în Colorado. În plus, energia electrică a avut o cădere pe o arie extinsă în Washington DC care a durat o săptămâna ca să fie remediată, fiind cauzată de o "super-furtună neaşteptată".

http://in.reuters.com/article/2012/07/03/usa-weather-storm-response-idINL2E8I2BEP20120703

De asemenea, Societatea Dragonului Alb a obţinut acum documentele originale semnate personal de preşedintele american John F. Kennedy şi de preşedintele Indoneziei Sukarno, prin care se aloca o cantitate uriaşă de aur cu scopul de a garanta acordul economico-financiar care a fost semnat în clădirea "Green Hilton Memorial" din Geneva.

Pe de altă parte, acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) a fost abordat de un asiatic vorbitor de limbă engleză, după o conferinţă organizată în Tokyo pe 30 iunie, cerând să îmi strângă mâna întrun salut, dar care însă a profitat de ocazie pentru a mă înţepa cu un ac în încheietura mâinii.

Toate acestea au avut loc după ce eu am dezvăluit în cadrul unor discuţii publice anumite mărturii ale unor fugari din secta Aum Shinrikyo care au fost arestaţi recent pentru răspândirea de gaz sarin în tunelurile metroului din Tokyo. Suspecţii mărturisesc că întregul incident a fost ordonat de Kim Jong Il, care a conlucrat îndeaproape cu organizaţia subterană nazistă Odessa cu scopul de a instaura o Nouă Ordine Mondială.

Acest scriitor îşi aminteşte despre articolele din presa vremii transmise de agenţiile de presă Jiji şi Kyodo News din ziua atacului, care descriau că în aceeaşi zi sosiseră din Coreea de Nord recipiente ce conţineau un lichid necunoscut, şi pliante propagandistice. Articolele au fost însă rapid retrase, iar orice încercare ulterioară de a afla mai multe detalii din partea acestui autor (Fulford se referă la el însuşi) s-au soldat cu ameninţări mascate.

Revenind la incidentul cu acul, acest scriitor a supt imediat zona cu înţepătura pentru a extrage din sânge orice toxină care ar fi putut să fie folosită în acest incident, iar în prezent se simte bine.

Este util să se ştie că acest scriitor este întro formă fizică bună şi că nu are probleme cu inima sau cu colesterolul, în ciuda faptului că are ceva greutate în plus.

Stieg Larsson, autorul lucrării "Fata cu Dragonul tatuat", a murit de un atac de cord la vârsta de 50 de ani imediat după ce şi-a publicat trilogia care este bazată pe fapte reale ale naziştilor descoperite în urma unei investigaţii jurnalistice.

Crimele prin infarct sunt deja un standard în acţiunile naziste de după al doilea război mondial. Acest scriitor a primit serioase ameninţări în legătură cu un atac de cord înainte de incidentul cu înţepătura.

Iată un mesaj pentru reverendul Moon, Kim Jong Un, Lee Myung-bak, Yasuhiro Nakasone, George Bush Senior, Baron Fritz Thysen, Peter Hans Kolvenbach, Papa Ratzinger şi alţi vechi nazişti: "Dacă acest scriitor moare de nu-contează-ce cauză fără să lase un testament scris de mână, atunci voi şi întregile voastre familii veţi fi urmăriţi şi ucişi".

Este vorba de legitimă aparare. Membrii Cabalei sunt sfătuiţi să privească cu atenţie pe ferestrele încăperilor unde se află, şi să privească în spatele lor ca să-şi dea seama că sunt supravegheaţi tot timpul, non-stop. Noi dorim o înţelegere pacifică din care vom câştiga toţi prin găsirea unei soluţii la acest război financiar, dar suntem pregătiţi chiar şi pentru ce este mai rău.

În orice caz, atacul cu gaz sarin din metroul Japonez a fost un experiment pentru facţiunea nazistă ca să vadă dacă un astfel de eveniment terorist fabricat special poate fi folosit pentru instaurarea unei dictaturi fasciste în Japonia. Răspunsul s-a dovedit a fi "NU".

Acum, membrii vechi ai acestei secte care au fost recent arestaţi, au venit cu mărturii suplimentare în această poveste care arată că tot ei se află la originea atacurilor teroriste nucleare urmate de tsunami din 11 martie în Japonia.

Aceeaşi Cabală a modificat cursul şi amploarea Uraganului Katrina prin intermediul tehnologiilor de manipulare a vremii regizând astfel atacul asupra oraşului New Orleans, ca să vadă dacă americanii acceptă să fie trimişi în lagăre de concentrare deghizate în tabere de refugiaţi în eventualitatea unui dezastru "natural".

Pentru cei care încă gândesc că tehnologiile de manipulare a vremii nu sunt reale, vă rog să căutaţi arhivele de ştiri din zilele de 18, 19 şi 20 iunie 1975 ale ziarelor tipărite Washington Post şi New York Times, şi citiţi despre tratatul semnat între URSS şi SUA prin care părţile semnatare se angajau să NU se atace reciproc folosind arme climatice de modificare a vremii sau de producere a cutremurelor.

Revenind la documentele semnate de preşedinţii Kennedy şi Sukarno, acestea sunt evident probe definitorii care dovedesc detaliat furtul a mii de tone de aur (nu milioane de tone despre care s-a vorbit) de către familiile care sunt proprietarii Rezervei Federale şi a Băncii Centrale Europene.

Motivul pentru care deşi europenii au anunţat a 19-a sau a 20-a oară că au "rezolvat" criza financiară europeană şi au primit doar acelaşi răspuns al pieţei financiare mondiale (adică neîncrezător) este acela că ei au declarat acelaşi lucru de prea multe ori şi acum nimeni nu-i mai crede.

Adevărul este că Banca Reglementărilor Internaţionale (BIS) se află în suspendare de operaţiuni financiare şi nu pot fi introduse în sistem noi sume de bani bazate pe declaraţii false şi pe certificate măsluite. În acest fel europenii (mai puţin germanii) şi-au dat seama că aşa-zisele lor economii sunt de fapt inexistente în realitate, ele fiind doar "pe hârtie", datorită faptului că uriaşul sector de "servicii financiare" european este bazat pe fraudă.

Toate astea înseamnă că europenii se vor întoarce din nou la faimoasa etică a muncii care i-a făcut celebri şi puternici încă de la început. Este ca un hoţ prins asupra faptului: la inceput e jenant, dar mai târziu se observă ca totul e spre bine.

În schimb, situaţia din SUA este mult mai gravă. Se pare că Drake a chemat militarii să înceapă acţiunile drastice promise, astfel încât SUA să fie eliberată pe 4 iulie 2012. După ce se va risipi fumul, vom vedea (sau poate că nu) dacă el a reuşit.

Societatea Dragonului Alb negociază cu Cabaliştii o tranziţie paşnică gradată, şi este de aşteptat ca aceste negocieri să se prelungească până în toamnă. Cu toate acestea, se pare că exista alte forţe care sunt mult mai puţin iertătoare şi care vor declanşa imediat anumite transformări aici pe pământ, înainte ca aceste negocieri să se finalizeze cu o concluzie.

În acest caz, creditorii asiatici ai Federal Reserve şi ai Băncii Centrale Europene vor trebui să negocieze apoi cu noile puteri de la sol.

Europenii şi americanii trebuie să ia exemplul Islandei: datoriile băncilor NU SUNT datoriile popoarelor. Dacă marile bănci se scufundă, nu vor putea forţa ca oamenii să le plătească datoriile frauduloase. Cu alte cuvinte, europenii, americanii şi japonezii pot fi eliberaţi din sclavia datoriilor.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=599

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Cea mai dulce otravă
O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur. Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale.
nota 10.00 din 1724 vizite
Vaccinuri contaminate
Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producatoare pot să ne ucidă.
Victimele epidemiilor din ultimele decenii au depăşit numărul victimelor celui de-al doilea război mondial.
nota 9.35 din 1331 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting