Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Academia de partid a guvernului mondial

Academia de partid a guvernului mondial

Publicat de: andrei_comanescu.aim redactor AIM
Publicat la: 12.05.2009
Citit de: 4026 ori
Conţine: 2644 cuvinte
9.41
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1053
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
862
Originea democratiei: o poveste cu tilc
482
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3078
Se intampla ceva extraordinar in lume
1186
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1089
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1527
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=6

Manualul Tehnic de Ştiinţă Operativă TM-SW7905.1, Introducere în Programare, începe cu declaraţia: "Această publicaţie marcheaza 25 de ani de la începutul celui de-al Treilea Război mondial, numit "războiul tăcerii", în care se foloşeste o tactică biologică şi arme "tăcute". Această carte conţine o descriere introductivă a acestui război, a strategiei şi a armelor folosite. Mai 1979 $74-1120."

Eşti pregătit?

"Este imposibil", începe manualul, "să discuţi ingineria socială sau automatizarea societăţii, adică ingineria sistemelor de automatizare socială (armele tăcute) pe scară naţională sau mondială, fără să vorbeşti despre scop: acesta este controlul social şi distrugerea de vieţi umane, cu alte cuvinte, sclavia şi genocidul. Acest manual... trebuie să fie ascuns de ochii publicului, căci altfel publicul ar pricepe că este o declaraţie formală de război intern.

Ori de câte ori vreo persoană sau vreun grup care deţine mari puteri foloseşte, fără ca publicul să-şi dea seama sau să consimtă, cunoştinţele şi metodologia descrise aici, în scop de cucerire economică, între acel grup sau persoană şi marele public există o stare de război. Problemele zilelor noastre cer o analiză sinceră, fără dubii, de natură religioasă, morală sau culturală. Ai fost admis la acest curs pentru că ai capacitatea să analizezi societatea umană în mod obiectiv şi rece şi să dezbaţi observaţiile şi concluziile tale î;mpreună cu alţii la fel de bine dotaţi cu un intelect pătrunzător, fără să devii indiscret sau nesubordonat" (dupa WMC, pp. 36-37).

Doctrina predată în acest manual a fost trasată în 1954, la sesiunea grupului Bilderberg. În 1969, un exemplar din acest manual se găsea la Serviciul de Informaţii al Marinei Statelor Unite. Exemplarul de faţă este datat mai 1979 şi a fost decoperit la 7 iulie 1986.

Manualul se adresează "tehnocraţilor" francmasoni care, considerându-se superiori marelui public, vor aplica metodele de "inginerie socială" şi vor conduce, dirija, manipula şi împuţina masele la ordinul guvernului, în mod ştiintific şi fără scrupule. Când francmasonul Silviu Brucan, teoreticianul timpuriu al puciului din decembrie 1989 în România, vorbeşte despre o conducere de "tehnocraţi" de fapt el se referea la preceptele descrise în acest manual.

Linii directoare

"Pentru a obţine o economie lipsită de neprevăzut, trebuie să existe un control total asupra claselor de jos din societate, care trebuie să fie instruite şi angajate în realizarea unor sarcini de lungă durată, î;ncepând de la o vârstă fragedă, înainte de a ajunge la vârsta la care pun întrebări. Pentru a-i face omogeni, unitatea familiei trebuie dezintegrată în clasele de jos, obligând părintii să se ocupe de altceva şi înfiinţând creşe de stat pentru copii.

Şcolarizarea copiilor claselor de jos trebuie să fie de cea mai proastă calitate, astfel încât un zid al ignoranţei şi prostiei să despartă clasa de jos de elită, iar acestei clase de jos să-i fie imposibil să priceapă starea de fapt. Astfel, împiedicaţi de timpuriu, nici cei mai inteligenţi din clasa de jos nu vor avea mari speranţe să se desprindă de locul în care au fost plasaţi în viaţă. Această formă de sclavie este esenţială pentru menţinerea ordinii în societate, a păcii, şi pentru menţinerea liniştii clasei conducătoare" (dupa WMC, pp. 39-40).

Oricine păşeşte într-o şcoală americană de stat este frapat de ignoranţa crasă a învaţătorilor, profesorilor şi elevilor. Este un lucru obişnuit ca absolvenţii de liceu, cu diploma de bacalaureat în buzunar, sa nu ştie să citească. Dar, cine păşeşte într-una dintre cladirile care găzduiesc proiectele tehnice este uimit de imensa dezvoltare tehnică din Statele Unite. Ai zice că pe acest continent traiesc două specii umane diferite. S-ar părea că scopul î;mpărţiriii în două specii diferite, cei "de jos" şi "tehnocratii din slujba elitei", a fost atins.

Manualul francmasonic analizează cu detaşare şi fără sentimentalism specia umană: "Dacă oamenilor le-ar păsa unii de alţii", zice manualul, "şi-ar ţine poftele în frâu (lăcomia de avere, procreaţia fără măsură) astfel încât n-ar trebui să trăiască pe datorie sau bazându-se pe un sistem de asistenţă socială care-l jefuieşte pe cel care munceşte ca să-l îmbuibe pe cel leneş.

Dar, cum majoritatea oamenilor nu-şi ţin poftele în frâu, nu există decât două alternative... 1) să lăsăm populaţia să se rărească prin război, ceea ce ar putea duce la distrugerea totală a vieţii pe glob; 2) să preluam conducerea şi folosind "arme tăcute" într-un razboi dus "în tăcere"... să conducem lumea spre securitate generală printr-un proces de sclavie benevolă şi genocid...

(Se va) aduce economia generală într-o stare previzibilă de mişcare şi schimbare, printr-o acţiune de autodistrugere controlată care va convinge publicul că anumiţi "experţi" trebuie să se ocupe de sistemul monetar şi să instaureze securitatea (în locul libertăţii şi dreptăţii) pentru toţi. Când cetăţenii devin incapabili să-si rezolve problemele financiare, ei devin sclavi pe deplin şi sunt o mână de lucru ieftină" (dupa WCM, pp. 49-51).

Revoluţie socială

De remarcat două lucruri. Întâi, cinismul şi aroganţa cu care aceşti "tehnocraţi" francmasoni consideră că restul oamenilor, cei care nu participă şi nici nu finanţează aceste cursuri, sunt vite de povară ale căror suferinţe şi moarte nu contează. Apoi, minciuna care stă la baza argumentaţiei cu care-şi justifică acţiunile ucigaşe. Căci î;nmulţirea explozivă a populaţiei este creată tot de către mâna conspiratoare a guvernului din umbră, tocmai pentru a provoca o criză care să nu poată fi rezolvată decât, zic ei, prin preluarea puterii absolute pe plan mondial de către ei.

În trecut, efortul social era ca să nu existe copii fără părinţi legitimi şi aceştia să aibă atât de mulţi copii câţi pot creşte. Şi în natură, perioadele cu hrană redusă sunt caracterizate printr-un număr scăzut de naşteri la animale. Este ştiut că animalele se împuţinează unde hrana lor se împuţinează.

Dar, societatea care se pregăteşte pentru Noua Ordine Mondială a absolvit pe cei mai neproductivi şi distrugători membri ai societăţii de obligaţia de a-şi hrăni copiii pe care-i aduc pe lume; mai mult chiar, li se dă un premiu pentru că crează problema suprapopulaţiei şi aduc pe lume copii care cad în sarcina societăţii, copii crescuţi ca să fie neproductivi şi distrugători. Explozia de fetiţe mici rămase gravide î;ncă de pe băncile şcolilor, este activ subvenţionată şi dirijată de guvern (vezi mai sus).

Prin sistemul Asigurarilor Sociale, femeile prea leneşe ca să muncească, sunt încurajate să se reproducă fără a oferi copiilor lor un cămin. Pentru fiecare copil nelegitim, o mamă care nu munceşte primeşte o plată lunară de la Asigurarile Sociale cel putin timp de 18 ani. Femeile leneşe au descoperit astfel că obţin mult mai mulţi bani producând o droaie de copii nelegitimi decât muncind.

Copiii cresc observând că numai proştii muncesc, iar viaţa de lene şi necinste e mult mai profitabilă. Cartiere întregi au înflorit în orasele Americii unde generaţii de-a rândul învaţă să traiască din stupefiante şi asistenţă socială. În 1994, erau în Statele Unite ale Americii 15 milioane de copii fără tată. Între negrii din Statele Unite, 68% dintre copii sunt nelegitimi; există cartiere unde 80% din copii sunt nelegitimi; şi între albi, unde copiii din flori fuseseră o raritate, 22% din copii sunt nelegitimi (cf. Don Feder, "Fatherless Families Fuel Crime Explosion - Familiile fără tată întreţin criminalitatea ridicată", în The American Family Asociation Journal, februarie 1994, p. 24).

Aceste armate de oameni, create de guvern, nu concep cinstea sau munca; el sunt total dependente de mâna care-i hrăneşte degeaba şi sunt cetăţenii ideali ai Noii Ordini Mondiale. Este sfâşietor să citesti acest manual pentru instruirea trepăduşilor nomenclaturii guvernului francmasonic mondial şi apoi să-i vezi pe români atât de doritori să devină mână de lucru ieftină, clasa de jos a acestei nomenclaturi, "intrând în Europa", obţinând "împrumuturi necesare pentru redresarea industriei", aşteptând "sa li se dea" cele necesare traiului - în loc să lupte pentru libertatea lor şi a urmaşilor lor, să-şi p1astreze suveranitatea naţională şi libertăţile individuale şi să înveţe din nou să muncească cum au muncit înaintaşii lor, care au construit civilizaţia creştină.

Lucifer şi societăţile secrete

Nivelul cel mai înalt al conducerii este numit în acest manual tehnic "nivelul prezidenţial, cel al comandantului suprem, care revine bancherilor internaţionali." Cuvintele lui Mayer Amschel Rothschild, fondatorul averii, puterii şi dinastiei Rothschild, sunt citate în manual: "Lasă-mă numai să am control asupra monedei unei ţări şi nu imi pasă de cine-i sunt legislatorii" (WMC, pp. 61 şi 41).

Bancherii Rothschild l-au finanţat pe Adam Weishaupt, profesorul de drept de la Ingolstadt, considerat fondatorul societăţii secrete a iluminaţi-lor în 1776 (WMC, p. 76). William Cooper, Gary Kah şi alţi autori văd în iluminaţi, în francmasoneria infiltrată de iluminati, care au intrat în ilegalitate după descoperirea conspiraţiei lor în Bavaria şi în societăţile secrete de tipul "cap de mort" ("Skull and Bones"), JASON, Cavalerii de Malta, continuitatea conspiraţiei Noii Ordini Mondiale.

De fapt, mulţi preşedinti şi demnitari americani şi vest-europeni fac parte din aceste societăţi secrete şi practică dezgustătoarele lor blasfemii şi sacrificii de sânge: astfel Wiliam Casey, fost director al Serviciului Secret American, este Cavaler de Malta; George Bush, fostul presedinte al Statelor Unite, este membru în Capul de Mort, şi aşa mai departe. Ceremonialul acestor societăţi secrete şi practica lor de a-i asasina pe cei care fac unele dezvăluiri, contribuie mult la impresia de putere ocultă, supranaturală pe care o lasă asupra minţilor slabe care le cedează.

Dar noi credem că francmasoneria, cu puzderia de societăţi secrete oculte şi conspirative, nu sunt doar braţele care executa, ci şi creierul care ordonă: o arată însusi faptul că Adam Weishaupt a fost finanţat de Casa Rothschild. William Cooper este de părere că Noua Ordine Mondială va fi instaurată în anul 2000, care este anul 6000 francmasonic, an în care va fi din nou vazută o imensă explozie cerească de felul celei văzute în anul 4000 î.Cr. şi descrisă în vestigiile sumerienilor antici.

Fizicianul Anthony Hewish a descoperit pulsaţiile radio ale unei explozii care se presupune că a avut loc în anul 4000 î. Cr. şi în cinstea căreia se crede că s-au construit marile piramide egiptene. Pe vremea când George Bush era încă preşedintele Statelor Unite, se scria că "azi îsi petrece anul nou la Camp David, în Maryland, dar peste 10 ani s-ar putea să fie în Egipt. Organizatorii Societăţii Mileniului declară că şi-au anunţat intenţia de a saluta secolul ce vine de la Marea Piramidă a lui Keops din Gizeh" (Arizona Daily Star, 3 ianuarie 1989, dupa WMC, p. 73).

Explozia scontată pentru anul 2000 va avea într-adevăr loc, zice William Cooper. De asta are grijă guvernul american care a trimis nava spaţială Galileo înspre planeta Jupiter echipată cu aproximativ 25 kg de plutoniu. În decembrie 1999, nava Galileo, ajungând la destinaţie, va cădea în centrul planetei Jupiter şi explozia rezultată va da naştere unei "stele" căreia i s-a pus de pe acum numele de Lucifer - Stapânul Noii Ordini Mondiale. În documentele Serviciului Secret al Marinei, se arată că nava spaţială Galileo a fost echipată cu plutoniu ca să explodeze şi ca să produca temperatura necesara prevenirii unei noi glaciaţiuni. (WMC, p. 72)

Dar nu e nevoie de apariţia unei noi suprastele pe cer ca să ne anunţe că Noua Ordine Mondială soseşte. Noua Ordine Mondială a şi sosit. A sosit î;ncetul cu încetul, pe nesimţite, adusă de legi şi hotărâri votate pe ascuns, la spartul târgului, de câte o mână de senatori sau reprezentanţi, când restul plecaseră acasă crezând că sesiunea a luat sfârşit.

Astfel, într-un sfârşit de săptamână, într-o sâmbată (sâmbata în America nu se lucrează), la 4 august 1990, dupa miezul nopţii, la ora 3 şi jumătate dimineaţa, un număr de cel mult zece senatori au votat S.B.2834, despre care lumea crede că este actul care fixează Bugetul Serviciilor de Informaţii ale Senatului pe Anul Fiscal 1991.

Publicul şi majoritatea reprezentanţilor habar n-au că acest act concentrează aproape întreaga putere a guvernului Statelor Unite în mâna unui singur om - a preşedintelui Statelor Unite, a unuia ca George Bush, asasinul vinovat de genocid şi de măcel1arirea populaţiei civile lipsite de aparare în Irak, a unuia ca francmasonul Bill Clinton, dezertor şi escroc despre care a început să se audă ca împreună cu soţia lui, Hillary, şi cu amicul intim al acesteia, a delapidat din gestiunea băncii Madison Guaranty - asa cum fac mulţi demnitari ai zilelor noastre.

Au început să circule zvonuri despre aventuri amoroase recente şi alte cancanuri. De ce se vehiculează frânturi de adevăr despre Clinton? Poate pentru ca sa i se aducă aminte că nu este decât o marionetă căruia păpuşarul care trage sforile îi spune: eu te-am cocoţat aici, eu te pot da jos când vreau...

Confiscarea legii

Legea S.B.2834, titlul VII, îl autorizează pe preşedinte să realizeze acţiuni secrete (pentru prima dată în istoria Statelor Unite); interzice Congresului să-l oprească de la acţiunile secrete; îi pune la dispoziţia preşedintelui orice "departament, agenţie sau entitate" a guvernului federal în acţiunea secretă; îl împuterniceşte să folosească orice persoană sau grup particular sau din altă naţiune pentru finanţarea şi operaţiile acţiunii secrete; redefineşte acţiunile secrete ca fiind "necesare pentru sprijinirea obiectivelor de politică externă", unde intră absolut orice vrea el.

Î;l împuterniceşte (pentru prima dată în mod oficial) să se amestece în treburile interne "politice, economice şi militare" ale oricărei alte ţări sau stat, în contradicţie cu dreptul internaţional; în obligaţia sa de a raporta comitetelor Congresului, îl autorizează sa omită "lucruri foarte delicate" şi-i conferă privilegiul executiv cu care să se eschiveze de la investigaţiile Congresului.

Astfel, ramura executivă a guvernului a preluat şi functia celei legislative. Preşedintele nu mai are nevoie să ceara Congresului să legifereze; el face legi după bunul plac, numite Directive de Securitate Naţională. Ca o ilustrare a felului în care directivele preşedintelui înrobesc cetăţeanul şi-i răpesc libertatea, iată directiva NSDD 84 din 11 martie 1983, care răpeşte funcţionarilor guvernului libertatea de expresie; la peste 4 milioane de salariaţi ai guvernului şi particulari care au contract cu guvernul li s-a pus căluşul în gură; n-au voie să vorbească sau să scrie nimic necenzurat.

Directiva NSDD 17 din 23 noiembrie 1981 autorizează şi finanţează cu $19 milioane Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) să organizeze şi să înarmeze trupe de gherilă în Nicaragua; armele au sosit din Miami; agenţii au sosit din Honduras; şi aşa a început războiul popular împotriva sandiniştilor; cine-şi închipuie că luptele au loc între cetăţenii ţării şi nu sunt finanţate şi organizate din umbră, se înşeală.

Directiva NSDD 138 din 3 aprilie 1984, chipurile îndreptată împotriva teroriştilor, autorizează arestarea persoanelor particulare noaptea în secret şi internarea lor în lagăre şi închisori fără a fi acuzati sau dovediţi de a fi comis vreo crimă, doar din motive de securitate a statului (dupa WMC, pp. 111-114).

Centrala de la Mount Weather conţine î;n supracomputerele gigantice din acel orăşel subteran, dosare detaliate despre fiecare cetăţean şi despre fiecare resursă a Statelor Unite, despre instalaţiile militare, rezervele alimentare, comunicaţii, clădiri, transporturi, instituţii financiare şi medicale, şi aşa mai departe.

Ordinul prezidenţial 11490 semnat de preşedintele Nixon în octombrie 1969 înlocuieşte ordinul prezidenţial 11051 semnat de presedintele Kennedy la 2 octombrie 1962, în care se justifica Mount Weather prin "pregătirea naţională... în caz de... atac asupra Statelor Unite"; în ordinul lui Nixon nu se mai vorbeşte despre "atac asupra Statelor Unite" ci apar cuvintele: "În orice stare de urgenţă care ar putea să apară în naţiune".

Starea de urgenţă a început odată cu ordinul 11490 al lui Nixon şi n-a fost abolită niciodată de atunci încoace, după câte stie William Cooper; în orice moment, pot începe arestările, la miez de noapte, ale cetăţenilor de pe listele de la Mount Weather.

Janet RenoÎn 1975, Senatorul Tunney şi-a exprimat îngrijorarea despre o astfel de "listă neagră", care conţinea 15.000 de nume de persoane sortite să devină deţinuti politici (WMC, p. 118). Asta a fost în 1975.

în aprilie 1993, dupa ce agenţii guvernului au asasinat în mod oribil 86 de oameni nevinovaţi la Waco, în Texas, între care 17 copii, sufocându-i, împuşcându-i, arzându-i de vii, zdrobindu-le oasele sub tancuri, procuroarea generală a Statelor Unite Janet Reno, numită pe post de preşedintele Bill Clinton, a declarat că sunt mii de astfel de grupuri în Statele Unite şi cu toate se va proceda la fel.

Cadavrele copiilor au fost găsite în braţele mamelor lor, cu toate oasele zdrobite. Armata guvernului a dărâmat cu tancuri zidurile peste ei.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=6

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Andrei Comanescu este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Anti-gripal natural: vitamina D
Vitamina D are un rol crucial pentru funcţionarea sistemului imunitar: stimulează funcţia imună şi distruge micro-organismele invadatoare (inclusiv viruşii).
nota 9.15 din 4478 vizite
Europarlamentarul britanic Nigel Farage: UE tinde spre dictatură
Nigel Farage, europarlamentar britanic are curajul si verticalitatea morala sa spuna public si in plenul parlamentului european ca UE este o creatie artificiala care nu poate duce decat la colaps si extreme violente in tarile membre si se tinde spre dictatura care nu s-a putut infaptui dupa cel de-al 2-lea Razboi Mondial. Dealtfel, discursurile lui i-au adus "intamplator" un accident de avion din care a scapat cu viata... oare chiar intamplator? Din inregistrarea video a discursurilor lui Nigel Farage reiese faptul ca sistemul economic european este in pragul colapsului si nu mai are niciun viitor...
nota 10.00 din 1471 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting