Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Drake: Neil Keenan anunţă că EURO se va "prăbuşi"

Drake: Neil Keenan anunţă că EURO se va "prăbuşi"

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 24.07.2012
Citit de: 1646 ori
Conţine: 596 cuvinte
9.92
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2255
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=627


Neil Keenan este cel care a intentat un proces penal împotriva băncilor centrale ale cabalei criminale, eveniment anunţat de Benjamin Fulford şi David Wilcock încă de anul trecut. Drake ne prezintă cea mai recentă corespondenţă cu Neil Keenan, în care aflăm despre realitatea financiară occidentală, aşa cum este ea văzuta de autor, împreună cu anumite previziuni pe termen scurt... întrun limbaj care nu lasă loc de interpretări (pentru care Neil îşi cere scuze în final).

"De la: Neil Keenan
Catre: 'Drake
Trimis: Luni, 23 iulie 2012
Subiect: RE: despre conversatia noastra

Bună dimineaţa prietene,

Ca de obicei, vreau să clarific lucrurile, astfel că nimeni să nu fie confuz, nici măcar eu. Cazul (procesul penal), şi suspendarea plăţilor (financiare ale Băncilor Federale), sunt două aspecte diferite. În ceea ce priveşte cazul, trebuie să mă întorc în Asia ca să primesc şi restul documentaţiei care mi-a fost promisă recent, şi care are legătură cu foarte multe aspecte, nu numai de natură juridică. Are legătură cu anumite acţiuni concrete.

După cum ştii, falşii Euro care au fost tipăriţi de Banca Centrală Europeană sunt în posesia noastră în Indonezia. Aceste bancnote sunt în mod evident frauduloase, şi din acest punct de vedere avem acum toate răspunsurile pe care noi le aşteptăm, şi care au venit direct din sistem. Aceste bancnote nu au niciun fel de valoare (financiară), dar ei le-au tipărit ca să servească drept plată pentru dobânzile acumulate în conturile colaterale globale!

Odată ce vor fi demonstrate ca fiind frauduloase, aceste bancnote vor face ca Banca Centrală Europeană să fie "dată afară" din lumea financiară. Dacă nu, atunci mă voi intoarce, şi voi aduce aceşti "milioane de euro" şi voi obliga Banca Centrală Europeană să îi accepte şi să îi valideze, altfel va părăsi lumea financiară.

Atunci vom fi martorii sfârşitului acestei atrocităţi numite Comisia Europeană care este condusă de către mumii est-europene (Soroş-ii) din Ungaria. Dezvăluirea fraudei Euro este exact aşa de simplă.

În curând vom verifica şi valida ceea ce este real şi ceea ce este ne-real (fraudulos). Indonezienii au aşteptat mult prea mult timp ca promisiunile (occidentale) să se împlinească. Asia a aşteptat mult prea mult. Orientul mijlociu a aşteptat mult prea mult. Întreaga lume a aşteptat prea mult. De ce? Pentru că Corporaţia Statelor Unite condusă de khazari/nazişti a furat din contrurile colaterale globale începând din prima zi.

Când oare khazarii sau naziştii şi-au respectat vreo promisiune, chiar şi cea mai simplă? În acest caz ei au văzut ocazia de a controla întreaga lume. Ei bine, noi venim acum să vă închidem. Zilele voastre sub soare (voi sunteţi cu toţii atât de albi încât probabil că nu vă place deloc soarele) se apropie de sfârşit.

Dezvăluirea fraudei este la îndemâna noastră şi este prevalentă, însă revenirea banilor din buzunarele voastre în mâinile noastre va mai lua ceva timp. Atunci când vă vom închide, va veni rândul celorlalţi ca să îndrepre greşelile.

Până acum am reuşit să închidem BIS (Banca Reglementărilor Internaţionale) şi să suspendăm tranzacţiile pentru 90 de zile, astfel că ne-am asigurat că vă este foarte greu să mai faceţi ceva în sensul ăsta.

Băncile Centrale sunt deja "rănite", dar în câteva zile vor intra în "default" (faliment). Cu fiecare zi ce vine, va fi din ce în ce mai greu pentru voi, şi veţi fi din ce în ce mai disperaţi, dar ştiţi ceva? Nu există colţuri în care să vă ascundeţi, aşa că veţi continua să staţi în ring până când se va termina totul.

Cel mai bine este să priviţi acum cu atenţie la realitatea situaţiei în care vă aflaţi, pentru că foarte curând va fi prea târziu.

Iartă-mă Drake, am fost "luat de val",

Neil Keenan"


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=627

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Aluminiul duce la demenţă
Numarul cazurilor de Alzheimer este in continua crestere in multe regiuni ale lumii datorita factorilor ambientali, dar prin marirea aportului de calciu si magneziu si prin reducerea absorbtiei de aluminiu aceasta maladie poate fi evitata iar simptomele ei pot fi inversate.
nota 9.42 din 1415 vizite
Peste 4.000 vizite
Metode pentru tâmpirea populaţiei
V-aţi întrebat vreodată de ce nu vă ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, etc?
nota 9.63 din 6251 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting