Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » De ce Vestul e sub conducere nazistă, iar "elita" e în faza negării

De ce Vestul e sub conducere nazistă, iar "elita" e în faza negării

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 01.08.2012
Citit de: 1701 ori
Conţine: 1342 cuvinte
9.65
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=646

de Benjamin Fulford

Vizita pe care am făcut-o în Canada şi conversaţiile lungi pe care le-am avut cu diferiţi bancheri, editori de ziare şi cu alte persoane care încă mai activează în interiorul "presei oficiale", mi-a arătat că există şi acum o stare de negare accentuată a realitătilor lumii in care traim si a ceea ce se petrece cu adevărat in statele occidentale teroriste.

De exemplu, editorul unui important ziar din America de Nord, i-a explicat clar acestui scriitor (Fulford se referă la el) că este absolut necesar să creadă povestea oficială cu privire la 9/11, precum şi tot ceea ce guvernele occidentale teroriste au declarat de-a lungul timpului, deoarece alternativa ar fi ca el să-şi restructureze radical viziunea asupra lumii, pe care şi-a structurat-o până acum.

Bancherii şi alte asa-zise personalităti "de elită", au urmărit să spoiască din nou adevărul si au impins discutiile in zona "încălzirii globale bazată pe emisiile de CO2", dar s-au oprit imediat şi au schimbat subiectul atunci când li s-au prezentat dovezi clare cum că totul nu este decât o fraudă.

La rândul său, conducătorul unui laborator important de cercetare medicală, a explicat foarte clar că dacă ar discuta în mod deschis si ar urmări să afle adevărul despre anumite lucruri cutremurătoare, cum ar fi bio-armele (HIV, SARS, "gripa aviara", etc) adică acei virusi răspândiţi într-un mod criminal de către cabalisti, asta ar însemna încheierea tuturor subvenţiilor de cercetare acordate institutului său. Adică şomajul, pentru el şi colegii săi.

Ceea ce au în comun acesti extrem de inteligenţi şi bine îndoctrinaţi vestici, este interesul financiar (locuri de muncă, salarii şi statutul social ridicat), o familie care trebuie intretinută, precum şi teama de a discuta deschis despre lovitura fascistă de stat care a avut loc în Occident. Tuturor le e teamă că vor ajunge someri, că vor trai in sărăcie si că vor fi persecutati !

Cu toate acestea, atunci când îi vezi că evită anumite cuvinte şi fraze cheie (de exemplu, in discutii folosesc denumirea de "oligarhi" în loc de "cabalişti"), este clar faptul că, din punctul lor de vedere, lumea începe să se destrame, în ciuda disperării si nevoilor personale profunde, care îi fac să se agate de povestea "oficială" a Vestului. Ei sunt ca acei comunişti fideli care discutau intr-un mod inflăcărat despre binefacerile si nemurirea comunismului, chiar înainte de căderea Uniunii Sovietice.

Dar haosul care va sosi odată cu toamna îi va sili pe acest gen de oameni să se confrunte cu realitatea în cele din urmă.

De exemplu, editorul de ziar, după multe discuţii, a fost dispus să creadă că 9/11 a fost un atentat pus la cael de serviciile secrete americane, dar a avut probleme cu conceperea faptului ca o astfel de conspiraţie masivă chiar ar fi posibilă. Cu toate acestea, când i-au fost prezentate detaliat diferite aspecte financiare concludente, precum si anumite date si evenimente istorice (Green Hilton Memorial, BIS, procesele împotriva Federal Reserve Board, faptul că Patriot Act este identică aproape în totalitate cu "Constituţia nazistă", etc), el si-a exprimat dorinţa de a începe expunerea acestor lucruri în ziarul său.

Acest scriitor (Fulford) a fost de acord să-i furnizeze, cu titlul imprumut, documente concrete si verificabile care expun clar vinovătia cabalei criminale. Dacă totul merge bine, expunerea sistematică a fraudelor financiare din spatele Federal Reserve şi a Bancii Centrale Europene, vor începe să fie publicate de această gazetă începând cu luna septembrie. Cu toate acestea, nu este exclus ca editorul ziarului să constate că la un moment dat, o anumita "presiune de sus", il forţează să schimbe macazu' cu privire la oferta sa de a ajuta la expunerea a ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Şeful echipei de cercetare medicală, la rândul său, a promis să verifice discret din punct de vedere ştiinţific, dacă este adevărat că SARS si alte boli recente au fost facute de om si că sunt, de fapt, arme biologice. Cu toate acestea, si el poate constata că cercetarea atentă a acestor lucruri îi poate aduce niste musafiri pe care nu şi-i doreşte: vizita anumitor comisii de disciplină sau a celor care îi controlează subvenţiile. Vom vedea ce va fi.

Acest cercetător şi echipa lui, câştigător a multor premii importante, a fost unul dintre cei cărora li s-a tăiat finanţarea în ultimii ani până când au fost de acord să-si oprească cercetările în domeniul prelungirii duratei de viaţă.

În schimb, el este acum forţat (de teama pierderii finanţarii), să facă cercetare în domeniul bolilor care vor necesita o terapie cu medicamente scumpe pentru a fi "tratate". Dar, in cazul în care el si echipa sa pot găsi finanţare alternativă, spune că va reveni la cercetarea privind prelungirea duratei de viaţă.

Problema bancilor a fost un caz aparte si am reusit foarte greu sa-i lămurim pe cei ce trebuiau lămuriti, dar acestia au recunoscut in final că lăcomia agresivă şi incompententa personalului au pus semnul "pericol" in fata întregului sistem bancar. De asemenea, ei si-au exprimat surpriza că arestările în masă ale bancherilor importanti nu au început. Iar până se va produce acest lucru, ei au spus că vor continua să "urmărească banii."

Un alt aspect pe care toţi acesti extrem de educaţi şi inteligenţi "elitişti" ni l-a arătat în mod involuntar a fost acela că, de îndată ce sursa principală de bani din Vest se va modifica, oamenii cu un interes financiar puternic o vor coti peste noapte, schimbandu-si uniforma actuală cu aceea care va fi scoasă pe piată la momentul respectiv. Cu alte cuvinte, ei isi vor schimba viziunea asupra lumii, sau cel puţin viziunea lor oficială si publică, pentru a se potrivi cu a celor care le controlează statele de plată.

Acesta este motivul pentru care cabala oculta malefică face absolut tot ce ii stă în putere, pentru a preveni indepărtarea ei de la controlul, crearea şi distribuirea de euro şi de dolari. Ei ştiu că de îndată ce acest lucru se întâmplă, tot castelul din cărţi de joc, pe care l-au construit până acum, se va prăbuşi. Deci vor continua să lupte, lovind si tipand, pentru a-si păstra privilegiile până la sfarsit.

Cu toate acestea, după cum se spune, negarea ( deNIaL ) nu este un râu în Africa, iar adevărul este inevitabil: anume că drepturile istorice asupra rezervelor de aur din lume (bastionul final al BIS şi a băncilor centrale din Vest) nu aparţine cabalistilor care le-au folosit.

Chiar dacă băncile centrale occidentale spun ca nu mai functionează pe baza asa-numitului "standard de aur", ei totusi nu au bani, deoarece ţările occidentale, per ansamblu, au făcut un împrumut continuu de la restul lumii în ultimii 30 de ani.

Liniile de credit care au făcut posibil acest lucru au cam secat şi multe ţări occidentale au ajuns la concluzia, indreptătită, că doar produsele "reale" pot fi folosite, de acum incolo, pentru schimburile comerciale cu restul lumii.

Cu alte cuvinte, majoritatea banilor din lume, care este susţinută de realitatea fizică (proprietăti imobiliare, fabrici, materii prime, produse finite), nu mai este sub controlul lor, iar banii frauduloşi pe care încă îi mai deţin sunt tot mai evitaţi. Alianţa celor 150 de naţiuni, BRICS, deţine acum aproape toate atuurile.

Cele mai noi si credibile informaţii, disponibile în acest moment , indică faptul că în această toamnă va fi o schimbare majoră. La ora actuală intregul sistem financiar occidental este tinut laolaltă cu banda adeziva si elastic, până când vor avea loc schimbările de regim, aşteptate, în noiembrie, în China şi SUA. Cu toate acestea, există în septembrie un mare termen-limită financiar care ar putea forţa schimbările să aibă loc mai devreme decât atunci.

Săptămâna viitoare, acest scriitor (Fulford) va fi înapoi în Asia şi va avea întâlniri cu oficiali din China şi din Coreea de Nord, iar ulterior va raporta cu privire la aceste reuniuni. Chinezii au spus deja ca pe noul dictator nord-coreean Kim Jong-ONU îl "cam strang cizmele pe care tocmai le-a încăltat" ...

Vor fi, de asemenea, discuţii detaliate cu privire la natura şi istoria societăţii secrete japoneze, cunoscuta sub numele de "yatagarasu" sau "cioara cu trei picioare", pe baza informaţiilor obţinute în timpul discuţiilor cu membrii acestui grup, din Tokyo şi Kyoto.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=646

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (18a)
"Febra" dezvăluirilor privind cele mai importante subiecte ale omenirii la ora actuală cuprinde un spectru tot mai larg de instituţii, de la cele politice şi guvernamentale, până la cele ale mass-media. În urmă cu câteva zile, Anglia a desecretizat 6.700 de pagini de documente secrete din ultimii 30 de ani despre "cazurile OZN"...
nota 9.95 din 1374 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting