Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Uluitoare dovezi mayaşe despre OZN-uri

VIDEO: Uluitoare dovezi mayaşe despre OZN-uri

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 02.08.2012
Citit de: 3829 ori
Conţine: 970 cuvinte
9.79
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4745
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1374
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=652


Oare civilizaţiile străvechi au avut contacte cu extratereştri? Astăzi vă prezentam un scurt film realizat de Jason Kirby care arată legătura între civilizaţia Maya şi OZN-uri extraterestre. Secvenţele din acest mini-documentar conţin unele obiecte descoperite foarte recent în anumite camere din piramidele mayaşe, care nu fuseseră găsite până acum, deoarece mayaşii construiau piramidele una în cealaltă. De asemenea, sunt prezentate anumite descoperiri foarte recente pe care guvernul Mexican le-a ţinut secrete, şi care arată foarte clar reprezentarea unor OZN-uri şi a extratereştrilor.

Realizatorul de film Raul Julia-Levy care lucrează în prezent la un documentar solid despre legătura mayaşilor cu civilizaţiile extraterestre, şi care beneficiază de ajutorul guvernului Mexican pentru a avea acces la descoperiri care până acum au fost ţinute secrete, declara: "Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic. Aceste descoperiri au fost secrete timp de 80 de ani pâna acum, dar a venit momentul pentru ca oamenii să înţeleaga seria de evenimente ce urmeză să se producă în viitorul imediat, şi consecinţele acestora pentru fiecare dintre noi."



"Este important ca oamenii să înţeleaga seria de evenimente ce urmeză să se producă în viitorul imediat, şi consecinţele acestora pentru fiecare dintre noi." Raul Julia-Levy

Aceste informaţii educaţionale împreună cu unele dintre artefactele mayaşe prezentate aici au fost ţinute secrete de către guvernul mexican timp de 80 de ani. Pe de altă parte, s-au descoperit foarte recent alte artefacte mayaşe, care au fost făcute publice de către guvernul mexican. Chiar şi aceste decoperiri recente sunt prezentate în acest film.

Documentarul despre civilizaţia Maya va demonstra contactul extraterestru cu această străveche civilizaţie, relatează Reuters. "Revelaţiile mayaşilor despre 2012 şi dincolo" este un documentar aflat în producţie, care va prezenta dovezi clare, codice (manuscrise), artefacte, şi alte documente puse la dispoziţie de guvernul mexican.

Recent au fost descoperite noi dovezi ale contactului civilizaţiei Maya cu extratereştrii, a declarat ministrul Turismului pentru statul mexican Campeche... "Mayaşii obişnuiau să construiască piramidele peste cele vechi", a spus acesta. În zona arheologica Calakmul, lucrătorii INAH au descoperit noi camere în piramidă, camere care nu fuseseră găsite, şi nici explorate până atunci.

Guvernul mexican permite accesul realizatorilor documentarului la anumite secrete de stat în legătură cu sfârşitul calendarului mayaş. Informaţiile, protejate timp de 80 de ani, vor revela credinţele şi înţelepciunea mayaşilor despre evenimente viitoare, care sunt numite "şocante" de către producătorul documentarului.

Documentarul va fi lansat public înainte de sfârşitul calendarului mayaş (21 decembrie 2012).

"Aceste dovezi explică cine suntem noi", a afirmat producătorul documentarului. "Oficiali au declarat că mayasii şi extratereştrii au o istorie comună. Este oficial. Este cât se poate de oficial", a adăugat el. "Lumea nu a văzut toate astea. Nimeni nu le-a văzut încă. Dar sunt absolut convins că lumea este pregătită pentru a afla adevărul. Asta va crea un impact global în modul cum oamenii vor vedea realitatea", a declarat Raul Julia-Levy.

"Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic" a spus Raul Julia-Levy



În fotografia de mai sus se poate observa în centru o planetă cu atmosferă, care poate fi Pământul, iar la sud găsim o planetă mai mică sau un satelit (poate fi Luna pentru că nu are atmosferă). În cele 4 puncte cardinale observăm că sunt 4 nave extraterestre OZN. La cel care se află la nord vedem o detaliere a ceea ce se află în el: un om îmbrăcat în costum şi cască.

OZN-ul de la est vine în spatele unei comete sau asteroid, în timp ce OZN-ul de la vest vine spre această cometă pentru a o opri sau devia din calea Pământului, având un câmp de forţă desenat specific. Acest OZN care împinge înapoi cometa este altfel reprezentat decât celelalte 3.

Întrun alt artefact, figurat mai jos, se observă că mayaşii au reprezentat un OZN foarte detaliat, care se ridică de pe Pământ (se poate observa Luna în partea stângă). OZN-ul are aceleaşi semne distinctive ca şi cele de mai sus: o scară de acces figurată în centru, o cupolă de pilotaj, şi un jet de aer sub el.



În imaginea de mai jos am figurat comparativ anul din artefactele mayaşe cele mai interesante, alături de fotografia Soarelui (aşa cum a fost captată anul acesta de sateliţii americani de monitorizare a activităţii solare).



Artefactul mayaş ne arată cum din soarele aflat în partea de sud-vest a reprezentării, iese - printrun triunghi negru - un OZN care se îndreaptă spre Pământ (aflat în zona de nord-est). De asemenea, mai observăm alte doua OZN-uri, şi Luna.

Sateliţii americani de monitorizare a Soarelui au fotografiat acest triunghi negru aflat în soare, care are o mărime impresionantă, şi care i-a intrigat pe cercetători. Acest triunghi este foarte clar reprezentat pe artefactul mayaş! Să mai amintim că mayaşii au susţinut mereu că soarele este de fapt o poartă stelară (stargate) prin intermediul căruia nave cosmice extraterestre călătoresc în galaxie, aşa cum a declarat Hunbatz Men, membru în Consiliul Înţelepţilor Mayaşi.

Nassim Haramein subliniază că aceste două artefacte importante desemnează evenimente cosmice care au avut loc în trecut, sau care vor avea loc în viitor. Această concluzie este susţinută de faptul că mayaşii aveau un calendar foarte exact, care întrece în exactitate pe cele moderne, şi care se încheie pe 21 decembrie 2012, ei având cunostinţe detaliate despre anumite evenimente din viitorul lor.

Aici merită să amintim de atenţionarea transmisă de Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ, cu privire la trecerea pe lângă planeta noastra a unui asteroid uriaş de 10 km care va face ca magma dintro anumită zonă a Pământului (vestul coastelor SUA - statul Oregon) să erupă sub forma unui vulcan care înca nu există acolo, eveniment cosmic ce va determina cutremure şi inundarea zonelor de coastă. Tolec subliniază că navele Consiliului Andromeda monitorizează permanent situaţia planetei noastre şi vor interveni pentru a preîntâmpina orice manifestări catastrofice.

Această similitudine a evenimentului descris de mayaşi în artefactele găsite în acest an, şi a celui anunţat de Tolec, este uimitoare!



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=652

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Criza financiară a fost declanşată la ordin
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
nota 9.25 din 5266 vizite
Controlul minţii
Ganditi-va pentru un moment la toate acestea - un sistem care poate manipula emotiile, poate controla comportamentul, te poate adormi, iti poate crea amintiri false si iti poate sterge memoria.
nota 9.67 din 1887 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting