Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Mesaj important de la F.G.L.- Protocoalele de contact cu autoritatile si mass-media de pe Pamant (1)

Mesaj important de la F.G.L.- Protocoalele de contact cu autoritatile si mass-media de pe Pamant (1)

Publicat de: mario6925 colaborator AIM
Publicat la: 16.09.2012
Citit de: 2053 ori
Conţine: 1277 cuvinte
9.09
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=677


PROTOCOALELE DE CONTACT CU AUTORITĂTILE SI MASS-MEDIA DE PE PĂMÂNT (1)
(prima parte)

De la: Federaţia Galactică a Luminii (FGL)

Acesta este anuntul pe care F.G.L. l-a pregătit pentru toate statele lumii voastre.

Anunţăm populaţia planetei că guvernele statelor lumii voastre au refuzat să proclame renunţarea la puterea pe care o deţin şi pe care au obţinut-o pe seama altora.

Acum, Federaţia Galactică a Luminii se vede nevoită să facă publice aceste înţelegeri neonorate de către cei care iniţial se angajaseră să le îndeplinească.

Cerem tuturor celor care o pot face, să difuzeze cele de mai jos prin mijloacele de care dispun, în toate limbile planetei, pentru ca umanitatea să cunoască poziţia acestor guverne. În această acţiune veţi primi sprijinul şi protecţia noastră.

Suferinţa majorităţii fiinţelor umane de pe planetă şi a Mamei Pământ a atins limite care au devenit inacceptabile.



Am decis să ne implicăm!

În prima fază, ne manifestăm prin popularizarea prin toate mijloacele de comunicare în masă pe care le putem proteja de la distantă. Nu vă faceţi griji!

Textul integral, necesar a fi transmis:

Deoarece situaţia geopolitică şi geofizică a planetei evoluează rapid spre o catastrofă umanitară, atragem atenţia conducătorilor statelor lumii care au mari responsabilităti faţă de umanitate, şi care până acum şi-au asigurat dezvoltarea cu ajutorul civilizaţiilor extraterestre, în schimbul angajamentului că vor asigura pacea şi liniştea pe planetă, dar s-au folosit de poziţia lor pentru a avea un control total asupra planetei. Situaţia globală este complicată, dar solutia există şi este deja amorsată.

Acest anunţ a fost scris de către Comandantul Suprem al misiunii extraterestre şi este dat în scopul de a anunţa că dacă va fi nevoie, va lua măsurile care se impun pentru ca situaţia actuală deplorabilă să nu se agraveze şi mai mult, procedând la restaurarea dreptătii şi păcii pe planetă, care să asigure prosperitatea întregii rase umane, în evoluţia ei către o civilizaţie Galactică, devenind astfel parte dintr-un sistem exopolitic mult mai mare decât se poate imagina.

Noi întelegem că acest anunţ poate da naştere la multiple reacţii, fapt pentru care vă rugăm să rămâneţi calmi, căci tot ceea ce urmează se va desfăşura în sensul trecerii rasei umane în Epoca de Aur.

Reiterăm faptul că, în ciuda gravităţii situatiei, suntem în măsură să vă asigurăm că avem soluţia ieşirii din acest impas în care a intrat civilizaţia voastră.

Pe planeta voastră există şi alte rase, venite din afara Pământului, extratereştri, cum le spuneti voi, veniti din alte galaxii şi chiar alte universuri. Aceste realităti indubitabile se regăsesc în evidenţele şi arhivele militare unde se găsesc şi materiale probatorii în această privintă.

Aceste informaţii v-au fost întotdeauna ascunse din motive de securitate, economice, politice, religioase şi din intenţia de a vă menţine la un nivel de ignorantă care să permită oligarhilor să vă manipuleze.

Trebuie spus că rasele extraterestre sosite cândva pe planetă, au fost diferite, ca nivel de civilizaţie şi planetă de origine.

Planeta voastră este goală în interior şi în acel enorm spatiu există o civilizaţie binevoitoare, care a interferat cât s-a putut de puţin cu cei de la suprafaţă, din dorinţa de a nu interveni în evoluţia rasei umane care sunteti voi.

De-a lungul secolelor, unele rase au ajuns pe planeta voastră în căutare de resurse naturale de care aveau nevoie. Ideea descoperirii altor planete este veche şi se regăseşte şi la voi, rasa umană a Pământului. Şi voi vă gândiţi ca în viitor, pe măsură ce vă dezvoltaţi tehnica spatială, să exploraţi universul în căutarea de planete pe care, eventual, în caz de suprapopulare a planetei voastre sau a transformării ei, din diverse motive, într-o planetă care să nu mai poată asigura viaţa, să le colonizaţi.

Când aceste rase au ajuns pe planeta Pământ, au găsit fiinţe umane cu care au stabilit un mod de viaţă convenabil ambelor părti.

Băstinasilor li s-au asigurat unele tehnologii care le-a uşurat munca.

Predarea tehnologiilor către pământeni s-a făcut ţinându-se cont de nivelul de conştiinţă al băştinaşilor pentru ca aceştia să nu le folosească în războaie de cucerire şi dominare interumană.

Aceste rase, care în timp, au creat o adevărată fraternitate cu umanitatea Pământului, au venit din nou, în ultimii ani, dar mai cu seamă în ultima perioadă, ca răspuns la cererea Mamei Pământ, dar şi a multora dintre voi, să salveze sistemul vostru planetar care era foarte aproape de colaps.

Cei care au venit sunt din diferite galaxii, multi făcand parte din organizaţii intergalactice, altele decât Federaţia Galactică a Luminii. Toţi am venit la chemarea Gaiei (Shan) şi cu aprobarea Dumnezeului acestui Univers.

Misiunea noastră este una de pace şi într-ajutorare frăţească pornită din iubirea pe care v-o purtăm. Am venit să vă ajutăm să scăpaţi de negativitate, de energiile şi de fiinţele întunericului, să vă punem la dispoziţie tehnologii avansate şi funcţiomale, să vă împărtăşim din cunoaşterea noastră care, cu siguranţă, vă va ajuta să vă ridicaţi foarte repede nivelul de viată.

Stiind că pe planeta voastră mai există forţe întunecate, am venit corespunzător dotaţi cu tehnica cea mai avansată care să anuleze fără probleme orice opoziţie a forţelor care v-au ţinut atâtea secole în izolare şi ignoranţă.

Am venit să vă ajutăm să ascensionaţi într-o dimensiune superioară, aşa cum prevede Programul Divin care ni s-a încredinţat de către Creator spre realizare.

Rasele Federaţiei Galactice a Luminii, sub coordonarea Comandantului Suprem al misiunii, au format o colectivitate bine închegată, chiar dacă din ea fac parte multe rase extraterestre. Credinţa noastră comună este de păstrare şi ocrotire a tuturor speciilor şi raselor din întreaga creaţie. La baza întregii noastre activităţi stau acorduri de mult în vigoare, acorduri care sunt respectate cu sfinţenie.

În aceste acorduri sunt stipulate şi condiţiile care se impun rasei întunecaţilor de a părăsi planeta, precum şi altele referitoare la ajutorul pe care-l vom acorda rasei umane de a-şi corecta structura ADN, în care, se mai regăsesc gene care programează limitarea duratei de viată, moartea din cauza unor boli, lipsa unor abilităţi precum comunicarea telepatică, translocaţia, călătoriile în cosmos, corectarea defectelor primare, regenerarea unor organe indiferent de vârstă, etc.

În ceea ce priveste părăsirea de către întunecaţi a planetei, programul este în derulare, amintindu-vă în acest sens că am anihilat deja unele baze ale acestora, bine ascunse sub apele oceanului planetar, sau subterane. Aceste baze sunt acum în mâinile F.G.L. care derulează un program de dezafectare a acestora.

În aceste momente istorice, toţi pământenii au o şansă rarisimă, am putea spune unică, de a evolua rapid şi în condiţii extrem de acceptabile, spre o dimensiune superioară.

Se ţine cont de particularităţile fiecărui individ, de nivelul spiritual de la care a plecat, de modurile diferite în care fiecare alege să evolueze etc. Totul este ca fiecare să se trezească la realitate, să abandoneze ura, încrâncenarea, frica, minciuna şi dorinţa de a acumula bunuri materiale prin căi frauduloase.

Dacă ei aleg să fie un canal de transmitere a energiei iubirii necondiţionate şi compasiunii, au toate şansele să-şi ridice suficient frecvenţa de vibraţie care să le permită accesul în dimensiuni superioare. Cine nu va folosi această sansă va trebui să-şi continuie existenţa în grelele condiţii ale dimensiunii a 3-a, aşteptând încheierea viitorului ciclu, care nici măcar nu a început.

Evoluţia oferă un alt statut social, de fapt, crearea unei noi societăţi, infinit mai corect alcătuită, echitabilă pentru toţi indivizii care o formează. Noua Eră, în care cei înscrişi pentru ascensiune vor păşi, va fi una a bunăstării, fericirii şi iubirii, unde nu vor mai exista boli, ură, invidie, luptă pentru putere.

Toti ne vom regăsi într-o mare familie a iubirii şi iertării; veţi deveni, aşa cum suntem noi, fiinţe galactice, libere să călătoriti în univers pentru a vă cunoaşte fraţii şi surorile, dar şi aspectele sufletului vostru cumulativ, existente în alte tărâmuri.

Binecuvântări!

[Continuare in partea a doua]

SURSA: 144000raggidiluceattiva.com
Immanuele Elison - Imaculata Jalailah Sophia
Traducere preluată de la blogul SPIRITUL ETERN


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=677

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

colaborator AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite
Peste 2000 vizite
Cum ne pregătim pentru 4D ?
În cele ce urmează voi schiţa câteva repere care ar putea să vă fie utile dacă vreţi să vă pregătiţi pentru acomodarea cu dimensiunea a 4-a. Deşi imi dau seama că textele lungi sunt citite doar de cei care au răbdare, sunt convins că cei care îşi doresc cu adevărat să afle noutăţi pe această temă, vor parcurge atent, până la capăt, şi fără prejudecăţi, acest text care ar putea părea plictisitor celor în cautare doar de "senzaţii tari, exotice". Pentru că, prejudecăţile nu sunt decat lăcate pe uşi închise.
nota 9.62 din 2921 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting