Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Activităţile tectonice se intensifică - planeta se transformă

Activităţile tectonice se intensifică - planeta se transformă

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 24.09.2012
Citit de: 2201 ori
Conţine: 676 cuvinte
9.89
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
964
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
596
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2212
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1133
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
749
Originea democratiei: o poveste cu tilc
428
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1635
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5811
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2474
Se intampla ceva extraordinar in lume
501
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1000
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
803
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
684
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3641
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
844
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
586
Stalin a inviat din morti
1301
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1659
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
985
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
822
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=688


Informaţii despre intensificarea mişcărilor tectonice şi a activităţii vulcanilor din toată lumea ne parvin zilnic pe toate canalele de informare (oficiale şi alternative). Iată mai jos câteva exemple concrete mai importante.

Vulcanul Lokbatan a început să erupă

În Azerbaidjan se află cel mai activ vulcan noroios din lume, Lokbatan, care era "în pauză" din anul 2010. Acesta a provocat câteva cutremure apoi a început să erupă violent zilele trecute aruncând flăcări spre cer, după care o suprafaţă de 2 hectare a fost acoperită cu noroiul expulzat de vulcan.

Un mic râu din Ecaterinburg (Rusia) a început să fiarbă

Sute de locuitori din oraşul Ecaterinburg (Rusia) au fost martorii unui fapt uluitor: micul râu Olkovka ce trece prin oraş a început să fiarbă, la propriu! Peştii din râu au murit, acest fapt fiind văzut ca un dezastru ecologic local. "Apa râului este extrem de fierbinte. Malurile râului sunt pline cu peşti morţi", a declarat un profesor de la o universitate locală.

Deşi în mod oficial s-a acreditat ideea că acest eveniment ar fi putut fi cauzat de o deversare ilegală în apele râului a unor ape reziduale provenite de la unele din fabricile din zonă, nimeni nu poate explica de unde ar fi venit uriaşa cantitate de apă fierbine necesară pentru a face întregul râu să fiarbă.Alţi comentatori atrag atenţia că există posibilitatea ca apa fierbinte să fi provenit de la una sau mai multe fisuri tectonice aflate în legătură cu lava fierbinte, prin care să vina ape geotermale. Nu se poate imagina gabaritul vreunei fabrici care să foloseasca o aşa de mare cantitate de apa reziduală încât întreg debitul râului să fie afectat radical.

Miros de sulf în zona Salton Sea (SUA)

În zona Salton Sea (sudul Californiei, SUA) persistă de câteva săptămâni un miros specific sulfuros. Situat sub nivelul oceanic, la minus 69 metri, Salton Sea este cel mai mare lac din California, şi s-a format în anul 1905 cu ocazia unor inundaţii ale râului Colorado, care au umplut depresiunea din zonă.Pentru a găsi o explicaţie plauzibilă în legătură cu acest miros persistent de sulf, trebuie să ştim că în zona de nord-est a lacului Salton Sea se afla mai mulţi vulcani "adormiţi", care ar putea fi sursa acestor emanaţii de gaze. Mai ales că aceşti vulcani sunt sursa numeroaselor ape geotermale care se găsesc sub formă de izvoare, dar şi a numeroase crăpături ale solului care abundă în zonă. Gazul cu miros de sulf este rezultatul apariţiei unor fisuri în crusta continentală zonală, fapt ce ar fi permis eliberarea spre suprafaţa planetei a acestor depozite de gaze subterane.

Erupţia posibilă a unuia dintre aceşti vulcani din zona lacului Salton Sea ar putea deveni periculoasă pentru că în urma unor posibile crăpături suficient de largi, apa lacului ar pătrunde în subteran unde ar fi imediat transformată în abur de către lava fierbinte, fapt ce ar face posibilă erupţia sub formă de explozie.Zona lacului Salton Sea este oricum cunoscută pentru activitatea sa geofizica (cutremure) pentru că aici magma subterană este injectată cu putere dinspre marginea plăcii tectonice continentale.

Deşi oficialii au încercat să explice mirosul de sulf prin existenţa unor bancuri de peşti morţi aflaţi pe malurile lacului, acest fapt (petrecut şi anterior în cateva ocazii) nu explică persistenţa şi intensitatea mirosului specific de sulf încă nemaiîntâlnit până în prezent.

Activităţi vulcanice, în toată lumeaVulcanul Popocatepetl din Mexic arată o uşoară creştere a activităţii sale. Frecvenţa exploziilor a ajuns la mai mult de una pe oră, adică s-a dublat faţă de perioada anterioară. Exploziile cele mai puternice au determinat împrăştierea de cenuşă vulcanică până la o înălţime de 1 km. De asemenea, s-au semnalat cutremure persistente.

În arhipelagul insulelor Canare, vulcanul aflat pe insula El Hierro şi-a reluat activitatea din adâncul Pământului. Este aşteptată o nouă intensificare a seismelor ca urmare a deplasării magmei din adâncuri cu mai mulţi kilometri.

Nicaragua (America Centrală): vulcanul San Cristobal a explodat săptămâna trecută într-o dimineaţă. Măsurători recente au arătat că au avut loc importante emisii de dioxid de sulf (în cantitate de aproape 2500 tone zilnic, aproape dublu faţă de perioada anterioară). De asemenea, au fost înregistrate cutremure în toată perioada.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=688

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Pământul gol
Totdeauna mă uimeşte faptul că, deşi lucruri despre care am fost învăţaţi că sunt adevărate se dovedesc mai târziu ca fiind false, unii dintre noi rămân "blocaţi" pe ideea veche, greşită. Majoritatea dintre noi acceptăm ca adevărate lucrurile despre care suntem învăţaţi, doar pentru că toată lumea crede în ele.
nota 9.73 din 6799 vizite
Peste 2000 vizite
Vaccinurile ne transformă în mutanţi
Încă din septembrie 1971 oameni de ştiinţă din Geneva au descoperit că substanţele biologice care intră direct în curentul sanguin pot deveni parte integrantă a codului genetic uman.
nota 9.59 din 2882 vizite


Cele mai comentate articole: