Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Mesajul Pleiadienilor

VIDEO: Mesajul Pleiadienilor

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.10.2012
Citit de: 6194 ori
Conţine: 188 cuvinte
9.84
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
911
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
550
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2090
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1095
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
716
Originea democratiei: o poveste cu tilc
413
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1515
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5730
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2336
Se intampla ceva extraordinar in lume
481
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
975
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
782
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
671
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3523
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
824
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
567
Stalin a inviat din morti
1289
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1520
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
866
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
776
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=704


Mesajul Pleiadeenilor

Un apel la trezire transmis Familiei de Lumină

Fără altă introducere, iată un foarte scurt documentar despre mesajul extratereştrilor din sistemul stelar al Pleiadelor, destinat nouă, Pământenilor.

"Există o multitudine de culturi şi societăţi care se află în imensitatea Universului. Iar aceste societăţi şi culturi au venit şi au plecat de pe această planetă încă de la începuturi. Nu numai noi, Pleiadienii, am venit să vă asistam. Suntem doar unul din grupuri de pe un anumit sistem solar. Sunt mulţi cei care au venit aici din multe motive..."

"Majoritatea grupurilor extraterestre sunt aici pentru a susţine evoluţia voastră spirituală. Dar sunt şi alţii aflaţi aici din alte motive..."

"Vă oferim versiunea noastră asupra lucrurilor, pentru a vă aduce la un nivel ridicat al conştiinţei. Nu dorim să spunem că aceasta, şi numai aceasta, este versiunea care arată cel mai corect cum stau lucrurile. Toate aceste învăţături au un scop foarte înalt. Iar istorisirile pe care vi le spunem sunt făcute pentru a vă aduce la un nivel ridicat de conştiinţă. Aceasta este intenţia noastră."

Vă invitam să vizionaţi acest documentar pentru a afla mesajul Pleiadeenilor:Traducerea si adaptarea au fost oferite de universulsacru.ro


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=704

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

AUDIO: Teleportare şi călătorie în timp cu A. Basiago
Un interviu cu Andrew Basiago difuzat la Cost-to-Coast AM (SUA) in care aflam detalii despre tehnologiile deja folosite pentru teleportare si calatoria in timp chiar de la cel care a folosit aceste tehnologii in misiunea de pe planeta Marte din cadrul Proiectului Pegasus.
nota 9.96 din 1720 vizite
VIDEO: "Cobra, sau Tolec?" - cometa ISON şi EVENIMENTUL în 2014
"Cobra, sau Tolec?" este întrebarea la care primim răspuns dintr-un documentar extraordinar ce ne revelează, prin informaţii primite în mod DIRECT (nu prin "channeling") de la extratereştrii benefici, care este adevărul despre cometa ISON, când va avea loc EVENIMENTUL, şi ce se va petrece după aceea...
nota 9.83 din 1949 vizite


Cele mai comentate articole: