Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fulford: Intervenţia lumii îl salvează pe Obama şi previne al treilea război mondial

Fulford: Intervenţia lumii îl salvează pe Obama şi previne al treilea război mondial

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 14.11.2012
Citit de: 5242 ori
Conţine: 1329 cuvinte
9.34
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=715


Intervenţia lumii îl salvează pe Obama şi previne al treilea război mondial

de Benjamin Fulford / 12 noiembrie 2012
traducere de Marian Apostol (AIM) / 13 noiembrie 2012

Familia Dragonului împreună cu guvernele lumii non-occidentale au acţionat decisiv pentru ca Barack Obama să fie re-ales preşedinte al SUA, pentru că altfel o victorie a lui Romney ar fi însemnat începerea unui al treilea război mondial, conform mai multor surse.

Fondurile de campanie electorală destinate lui Obama au fost blocate brusc din ordinele Papei Benedict şi a Reginei Elisabeta a Marii Britanii, cu numai 3 săptămâni înaintea alegerilor, şi in aceste condiţii Obama ar fi pierdut scrutinul dacă Familia Dragonului şi ceilalţi nu ar fi intrat în joc, finanţându-l, conform unor surse din CIA şi din câteva guverne asiatice.



Obama a mulţumit pentru aceste fapte acceptând să dea curs solicitării de a elimina imediat factorii operativi loiali grupării naziste Bush atât din guvern, cât şi din zona militară.

Acesta este motivul pentru care o serie de personalităţi faimoase au fost date afară (Timothy Geithner, Hillary Clinton, Eric Holder, şi alţi agenţi ai grupării Bush). "Purificarea" Pentagonului şi a altor agenţii (inclusiv CIA) a inclus alte personalităţi faimoase: şeful CIA David Petraeus, amiralul Charles Gaouette, generalul Carter Ham, generalul de brigadă Jeffery Sinclair, şi comandantul flotei US Navy Joseph Darlak, conform unor surse din CIA şi din alte agenţii americane.

De acum, Obama are o altă echipă care îi dictează ce să vorbească, decât a avut în primul său mandat. Planul pe care el pare ca îl pregăteşte este de a pune bazele unei tranziţii de la arme către pluguri agricole pentru întregul complex militaro-industrial american. De asemenea, este de aşteptat ca el să demareze acţiunile necesare dezmembrării Consiliului Rezervei Federale.

Structura alegătorilor care l-au votat pe Obama a arătat că victoria sa se datorează americanilor non-europeni. Hispanicii, asiaticii şi evreii l-au votat în proporţie de 70 %, iar afro-americanii l-au votat în proporţie de aproape 100 %. Americanii de origine europeană l-au votat doar în proporţie de 39 %. De asemenea, Obama a fost foarte mult ajutat de cele 180 de naţiuni ale lumii care s-au săturat de jocurile de război permanentizate ale europenilor şi americanilor.

În acest moment Obama este o ţintă de asasinare de mare prioritate pentru facţiunea nazistă Bush, conform mai multor surse.

Situatia ar putea degenera în război civil împotriva nucleului dur al lui Bush din Texas. Din moment ce Obama a obţinut doar puţin mai mult de 30 % din voturile bărbaţilor americani de origine europeană, putem fi siguri că există foarte mulţi albi supăraţi, mulţi dintre ei activând în diferite miliţii - o situaţie potenţial periculoasă.

Societatea Dragonului Alb nu s-a implicat în decizia de a-l sprijini pe Obama, dar este de acord cu ea, cu unele rezerve, pentru că alternativa ar fi fost începerea unui al treilea război mondial.

Sprijinul copleşitor al evreilor pentru Obama, în ciuda faptului că prim-ministrul israelian Netanyahu îl ajuta pe Romney, arată destul de clar că evreii s-au săturat de a fi mereu manipulaţi prin frică şi război de către şefii neo-nazişti sionişti. Sistemul israelian de spionaj şi cel militar şi-au dat seama în sfârşit că ei au fost prostiţi pentru a lucra în favoarea acestor nazişti europeni şi americani, şi de acum încolo nu le mai urmează planurile sinistre.

Netanyahu, care şi-a asasinat propriul medic psihiatru, şi care a făcut parte din echipa care a plănuit atacul nuclear terorist din 11 martie din Japonia, probabil că va ajunge până la urmă în închisoare, atunci când toate astea se vor fi încheiat.

Agentul CIA care făcea parte din facţiunea Bush, "ambasadorul" Stevens, a fost în spatele atacului terorist nuclear din Japonia pe 11 martie, conform unor surse din serviciul secret britanic MI6 şi a altor surse din gruparea gnostică Illuminati. El a fost torturat timp de 8 ore după ce a fost capturat în Libia, şi a recunoscut că plănuise o înscenare grandioasă prin care forţele SUA din golful Persic ar fi fost atacate (de către agenţi americani speciali). În timp ce era agăţat ca un vierme, el a căutat ajutor în diverse locuri, fapt ce a ajutat la descoperirea reţelei sale de complici.

Amiralul Gaouette, care a vrut să-l ajute pe Stevens, a fost arestat cu cătuşele la mâini, şi de atunci nu a mai apărut în public, asta însemnând probabil că este înca sub interogatoriu intens, conform unor surse din Pentagon. Gaouette plănuia să-şi atace propria flotă, urmând apoi să dea vina pe iranieni, cu scopul de a începe astfel un război, conform unor surse.

Societatea Dragonului Alb a primit un apel direct de la un general din Pentagon care a informat că Uraganul Sandy a fost doar "o mostră" din ceea ce urma să se petreacă dacă Romney nu era ales. Acum vom vedea ce fel de răzbunare va pune în scenă facţiunea nazistă Bush după ce mai mulţi oameni ai săi au fost eliminaţi din anumite poziţii-cheie.

Există de asemenea o ceaţă intensă de dezinformare, şi abia după ce se va risipi vom vedea mai clar ce se petrece.

De exemplu, multe surse spun că George Bush senior este deja senil şi se află într-un scaun cu rotile, şi că locul lui la conducerea clanului a fost ocupat de Jeb Bush. Cu toate astea, Neil Keenan afirmă că George Bush a beneficiat recent de un tratament de re-întinerire în Hong Kong în valoare de 5 milioane USD, şi ca el este acum la conducerea facţiunii.

Desigur că o asemenea afirmaţie nu pare deloc credibilă, însă surse din spionajul militar japonez afirmă că fostul prim-ministru Yasuhiro Nakasone a fost văzut recent la o înmormantare, el având un aspect fizic mult mai "tânăr" decât este de aşteptat la cei 94 de ani ai săi, fapt ce a fost speculat cum că Nakasone ar fi fost "înlocuit" (de o clonă cu aspect asemănător). De asemenea, şi alţi gerontocraţi cunoscuţi, ca David Rockefeller, apar uneori mai întineriţi, ca şi cum ar fi urmat un fel de tratament.

O altă dezinformare este construită în legătură cu fostul şef al CIA, David Petraeus. Unele surse din Pentagon afirma că el plănuia să se instaleze într-o poziţie de putere absoluta ca un fel de Împărat Roman, după ce l-ar fi ucis pe Obama şi ar fi declanşat o lovitură militară în SUA.

Alţii spun că el era un adevărat patriot care a fost dat afară pentru a împiedica astfel mărturia sa în legătură cu ceea ce i s-a petrecut lui Stevens.

Însă ceea ce este clar totuşi, ca toate aceste demiteri din jurul lui Obama marchează o schimbare majoră în structurile de putere americane.

O mulţime din factorii de putere din Japonia au fost foarte supăraţi de înfrângerea lui Romney, mai ales oamenii lui Junichiro Koizumi şi ai lui Yasuhiro Nakasone. Asta înseamnă că aceste încercări bine finanţate şi plănuite de a instala în Japonia un regim-marionetă al naziştilor lui Bush sunt de acum sortite eşecului.

Asta deja devine vizibil. Guvernatorul oraşului Tokyo, Shintaro Ishihara, a demisionat punând bazele unui nou partid politic naţional după ce fiul sau nu a reuşit să preia conducerea Partidului Democratic Liberal. Cu toate acestea, Ishihara nu a găsit pe nimeni care să-l urmeze, aşa încât acest pas pare mai degrabă o sinucidere politică. De asemenea, acţiunile prin care se urmăreşte poziţionarea charismaticului primar de Osaka, Toru Hashimoto (prieten al lui Ishihara), ca nou conducător al Japoniei, sunt acum stopate.

De fapt, acum se pare că Partidul Democratic Liberal împreună cu celelalte partide aflate la conducere vor negocia şi vor alege un nou conducător într-un proces electoral deschis şi corect.

Tranziţia chineză către noua echipă de conducere este în plină desfăşurare, dar consensul general este că reformele (inclusiv cele democratice) care vor fi înfăptuite de noua generaţie vor urma modelul din Singapore, nicidecum modelele americane sau europene.

Europenii, din partea lor, încă nu au acces la "tiparniţele" de bani, iar rezultatul este o impolzie lentă a funcţiilor guverlului şi ale societăţii în ţările lor. Banii vor curge din nou atunci când războaiele şi teroarea vor fi oprite.

Traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM) după originalul scris de Benjamin Fulford de la benjaminfulford.net



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=715

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite
Peste 2000 vizite
Toate drumurile duc la Raw Vegan
Beneficiile alimentatiei vegane crude. Experienta mea personala, care sper sa fie un exemplu impulsionant si pentru alte fiinte umane. O alternativa simpla si fireasca pentru a ne recapata sanatatea fizica, mentala si spirituala.
nota 9.77 din 2516 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting