Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fulford: Lumea NU SE VA SFÂRŞI vinerea aceasta, 21 decembrie 2012, dar era cât pe ce...

Fulford: Lumea NU SE VA SFÂRŞI vinerea aceasta, 21 decembrie 2012, dar era cât pe ce...

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 18.12.2012
Citit de: 3262 ori
Conţine: 1232 cuvinte
9.92
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=723

Fulford: Lumea NU SE VA SFÂRŞI vinerea aceasta, 21 decembrie 2012, dar era cât pe ce...

http://benjaminfulford.net

Vinerea aceasta este ziua despre care se tot vorbeşte de ceva timp în legătură cu mayaşii, 21 decembrie 2012, şi "sfârşitul lumii". La acest moment atunci când va veni şi această zi, ar fi interesant de examinat în detaliu cine s-a aflat în spatele lansării diferitelor poveşti despre Nibiru, Planeta X, apocalipsă, etc, poveşti care prevesteau, toate, moartea a peste 80 % dintre oamenii de pe Pământ.

Trebuie să facem această investigaţie necesară deoarece a existat un complot foarte real de declanşare a unui al treilea război mondial şi a unor evenimente real-apocaliptice, acţiuni care au fost, din fericire, oprite la timp, deşi încă se mai plimbă pe coridoarele puterii occidentale criminali foarte periculosi care lucrează de zor la schemele şi planurile lor satanice.



"Ejectarea" din poziţiile de putere a celor peste 26 de generali din Pentagon, împreună cu căderea în dizgraţie a familiei Bush, sunt doar un început promiţător. Dar trebuie să avem în vedere şi celelalte grupuri din Cabală, pentru a ne asigura că umanitatea nu va mai fi niciodată îngrădită şi ţinută în sclavie.

Pentru a ajuta la împlinirea acestui proces, săptămâna aceasta vom oferi informaţii secrete detaliate despre unii dintre Cabaliştii care sunt încă activi, împreună cu agenţii lor din "teritoriu". Am fi dorit să vă oferim veşti bune şi concrete despre noul sistem financiar, dar "gura mare păgubeşte" aşa încât, deocamdată, nu vă putem da detalii despre asta.

Deoarece mulţi dintre Cabaliştii "de vârf" sunt deja prea bine cunoscuţi, cum ar fi Rockefeller şi Rothschild, ne vom focaliza astăzi asupra celor care au fost implicaţi în atacarea şi împiedicarea purtătorului de cuvânt al Familiei Dragonului. În Japonia, primele persoane care au început cu ameninţările, încercând să mă drogheze şi să mă ucidă, au fost agenţii Ninja trimişi de Ministrul de Finanţe Heizo Takenaka al Prim-Ministrului Junichiro Koizumi. Numele lor sunt Shiramine şi Tenzan Nakai. Shiramine a încercat să mă ucidă, iar Nakai a urmărit să mă facă să beau un pahar de suc de portocale în care el strecurase amfetamine pentru ca, astfel, să-mi ruineze imaginea publică filmându-mă în acea stare.

Mai târziu, un agent care la acea vreme se numea Slasha Zaric, dar care acum se numeşte Alexander Romanov, a venit la mine cu 70 kg de marijuana amestecată cu chimicale care distrug capacităţile normale ale minţii. Marijuana a fost furnizată lui Romanov de către un sud-african pe nume Spencer. Spencer, care este în legătură cu MI6 (serviciul secret britanic) afirmă că MI6 a fost "prostit" de către CIA ca să îl trimită pe Zaric la mine, iar amestecul deosebit de periculos ar fi provenit de la un anume Rodriguez (acum mort) care a fost "mâna dreaptă" a faimosului stăpân al drogurilor din Columbia, Pablo Escobar. [...]

Aceasta ne duce la Tom Clines de la gruparea Iran Contra din America de Sud, acesta fiind primul nume pe care mi l-a menţionat Neil Keenan atunci când m-a contactat.



Valorosul dr. Van der Meer de la MI6 mă avertizase dinainte că fostul Prim-Ministru englez Tony Blair îl anunţase deja că eu voi fi aruncat în închisoare sub acuzaţie de consum de droguri. Să ne amintim că Blair împreună cu George Bush junior l-au rugat pe Papa Benedict să le ofere protecţie imediat după ce au fost eliberaţi din funcţiile lor.

Ş dacă tot am ajuns la Vatican, să revenim la incidentul din Chiasso, Italia, când doi japonezi, Akihiko Yamaguchi şi Tsuyoshi Watanabe, care aveau asupra lor certificate americane în valoare de 134,5 miliarde USD, au fost jefuiţi de către Poliţia italiană. După ce aceste certificate au fost capturate, auto-proclamatul "prinţ" moştenitor al lojei francmasonice Propaganda Due (P2) l-a prezentat pe Daniel Dal Bosco ca bancher de la Vatican, care avea posibilitatea să transforme în bani acele certificate furate.

Neil Keenan a fost şi el implicat deoarece îi fuseseră încredinţate alte certificate în valoare de 1000 de miliarde USD pe care el să le dea lui Dal Bosco ca acesta să le vândă. Toată operaţiunea a fost atent şi îndeaproape urmărită, ajungând la momentul când Dal Bosco a mers la ONU unde i-au fost oferite 100 milioane USD ca să se facă nevăzut. De asemenea, tot atunci a apărut în scenă şi un alt grup rival, numit OITC, reprezentat de David Sale, care susţinea că deţine drepturile istorice de posesiune pentru acele certificate...

La acest moment, au "ieşit în faţă" o serie de indivizi ca Peter Hans Kolvenbach, fraţii Agnelli, Giancarlo Bruno, Vincenzo Mazzara, familia Orsini, Baronul Thyssen, Carl Rove, David Eisenhower, etc.



Şi din moment ce întreaga operaţiune fusese un eşec pentru că încă nu reuşiseră să deturneze banii asiatici către Cabală, Japonia a fost atacată pe 11 martie 2011 cu încărcături nucleare poziţionate pe marginea platoului submarin japonez de către lucrători ai firmei israeliene Magna BSP, pentru a provoca un tsunami devastator, împreună cu distrugerea centralei nucleare de la Fukushima.

Persoanele implicate în mod direct cu aceste evenimente tragice s-au dovedit a fi J. Rockefeller, Yasuhiro Nakasone, Ichiro Ozawa, Benjamin Netanyahu, Leo Zagami şi Peter Hans Kolvenbach. Dar când au văzut că nici acest genocid nu a detreminat "curgerea" banilor asiatici către ei, au fost puse la cale mai multe tentative periculoase de a se declanşa un al treilea război mondial, toate prevenite şi anihilate de către Pentagon.

Pe parcurs au fost o serie de crime şi tentative de asasinat. Pe 10 martie în noaptea dinaitea atacului asupra Japoniei, un auto-proclamat Ninja care lucra pentru J. Rockefeller a încercat să mă otrăvească. În aceeaşi zi, Alexander Romanov a supravieţuit unei tentative de asasinat. Următoarea tentativă de otrăvire la care eu urma să fiu victimă, s-a petrecut în luna iunie a acestui an (2012) atunci când am fost înţepat cu un ac otrăvit, tentativă care s-a dovedit a fi pusă la cale de un agent nord-coreean pe nume Mutsuaki Okubo, conform unor surse chineze.

Sugestia mea este să îi legaţi pe toţi aceşti oameni, şi să începeţi să le puneţi întrebări, dacă ei nu vin din proprie iniţiativă să se confeseze.



Între timp, Cabaliştii se pare că s-au separat în două grupuri rivale. Rockefeller şi Papa speră să aresteze familia Rothschilds şi să o detroneze pe Regina Marii Britanii, conform lui Neil Keenan.

Keenan, care tocmai s-a întors din Indonezia, a reuşit să fotografieze o mulţime de depozite şi buncăre pline de bani şi aur, care se află toate acolo. Fotografiile se pot vedea la adresa (nota AIM: site-ul lui David Wilcock nu se poate accesa din Romania, dar unele dintre fotografii le-am preluat în acest articol):

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1097-russiantv

Cu toate acestea, Keenan încă nu a reuşit să "dea drumul" la acele faimoase fonduri, deoarece este cumva blocat la un anumit nivel. Omul-cheie care ar fi trebuit să îl ajute rămâne încă în închisoare în Indonezia.

Şi eu am văzut personal unele buncare şi depozite pline de aur şi de bani chiar săptămâna trecută, dar nu am permisiunea să public nici-un fel de fotografii.



Cu toate acestea, noi credem că noul guvern al Japoniei şi viitorul guvern (nou) al Coreei de Sud îşi vor coordona acţiunile cu cele ale noilor şefi din China şi cu guvernul Obama pentru a "da drumul" foarte curând la uriaşe fonduri financiare de care să beneficieze întreaga lume. Ne place să credem că asta se va petrece înainte de sărbătoarea noului an solar de pe 25 decembrie cunoscută sub numele de Craciun.

Să nu uităm însă că toate astea ar însemna ca toţi "actorii" să renunţe la orice gânduri egoiste...



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=723

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite
Peste 2000 vizite
Profeţii despre vremurile pe care le trăim
Peter Deunov a făcut o profeţie extraordinară cu privire la timpurile noastre zbuciumate - o profeţie despre Sfârşitul Timpului şi apropiată venire a Noii Epoci de Aur a Umanităţii.
nota 9.98 din 2887 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting