Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Proiectele Operaţiunilor Negre ( Black Ops.) (2)

Proiectele Operaţiunilor Negre ( Black Ops.) (2)

Publicat de: mario6925 colaborator AIM
Publicat la: 21.01.2013
Citit de: 2323 ori
Conţine: 1211 cuvinte
9.89
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4745
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1374
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=733


Proiectele Operatiunilor Negre (Black Ops.)

Partea a 2-a

(urmare din prima parte)

Aeronava TR-3B - secretul bine pazit de doua decenii (Secretul "OZN-urilor" triunghiulare)

motto:... SI ADEVARUL VA VA ELIBERA (Iisus)

In ultimii ani nenumarate persoane au relatat ca au vazut des obiecte zburatoare de forme ciudate (inclusiv triunghiulare) si cu evolutii spectaculoase. Fara sa contest existenta OZN-urilor (cred cu tarie in existenta navelor altor civilizatii in apropierea Pamantului, ex: ale Federatiei Galactice sau Consiliului Andromeda, Comandamentul Ashtar, etc. ), va aduc dovada unor asemenea nave detinute in cel mai strict secret de guvernul american (sau poate de guvernul ascuns) si astfel prin curajul unor oameni care au lucrat in diferite baze secrete, adevarul sa iasa la iveala grabind poate utilizarea in societatea civila pentru prosperitatea intregii omeniri a acestor tehnologii.

Ma refer aici nu neaparat la navele in sine si tehnologia de propulsie, ci in general la "tehnologia neagra" care, asa cum spunea Steven Greer in cartea sa "Adevarul ascuns - Informatii interzise", este cu 10.000 de ani inaintea tehnologiei utilizate in civilizatia noastra "la vedere".

Un specialist american care a lucrat intr-o baza secreta, probabil de langa Groom Lake City, relateaza prietenului sau despre o tehnologie inimaginabila in domeniul aviatiei pe care o detin americanii. Iata relatarea sa cu detalii de functionare tradusa de pe blogul http://www.darkgovernment.com/news/tr-3b/:

"Un prieten a spus ca nu va uita vederea aeronavei TR-3B din baza Papoose, care arata ca una extraterestra. Negru ca smoala, de forma triunghiulara, TR-3B a fost rareori mentionata, si apoi doar in soapta soptita, in Groom Lake unde a lucrat. Aeronava a zburat peste pista Groom Lake intr-o tacere deplina si magic s-a oprit deasupra zonei S-4. Ea plutea in tacere in aceeasi pozitie, pentru cca. 10 min., inainte de a lua usor contact cu asfaltul pistei.

Cateodata o coroana stralucitoare albastru-argintie inconjura circumferinta masiva a TR-3B. Modelul operational este de aprox. 183 de metri (600 ft., picioare, n. t. ) in diametru.



TR-3B are nume de cod ASTRA. Primul zbor operational de recunoastere tactica a fost la inceputul anilor '90. Platforma nucleara triunghiulara aerospatiala a fost sub Top Secret si a fost dezvoltata in cadrul Programului AURORA cu SDI si bani din "bugetul negru". Cel putin 3 miliarde de dolari, plus TR-3B care zburau prin 1994. "Aurora" este cel mai secretizat program aerospatial existent.

TR-3B este vehiculul cel mai exotic creat in cadrul Programului Aurora. Acesta este finantat si operational insarcinat de catre Oficiul National de Recunoastere, NSA (Agentia Nationala de Securitate) si CIA. Zborul navei triunghiulare TR-3B nu este fictiune si a fost construita cu tehnnologie disponibila la mijlocul anilor '80. Nu orice OZN reperat este unul de-al lor (extraterestru, n. t. ).

Acoperirea exterioara a lui TR-3B este reactiva la stimularea electrica radar, isi poate schimba reflectivitatea, absorbtia radar si culoarea. Acest polimer, atunci cand este folosit in combinatie cu masurile electronice ale lui TR-3B si ECCM, pot face aspectul vehiculului sa arate ca o nava de mici dimensiuni sau un cilindru zburator, ori fals receptionat de radar, intr-o falsa varietate de aeronave, nu o aeronava, sau mai multe aeronave in diverse locatii. Un inel circular, umplut cu plasma de acceleratie numit Disruptorul (intrerupator al... ) Campului Magnetic, inconjoara compartimentul rotativ al echipajului si este departe de orice tehnologie imaginabila.

Laboratoarele Sandia si Livermore au dezvoltat tehnologia inversa proiectata de MFD. Guvernul va face orice pentru a proteja aceasta tehnologie. Plasma bazata pe mercur la 250.000 de atmosfere si la o temperatura de 150 grade Kelvin si accelerata la 50.000 de rotatii/min., creaza o plasma superconductiva, ca rezultat intreruperea gravitatiei (levitatia n. t. ).

MFD genereaza un camp magnetic rotitor, care perturba sau neutralizeaza efectele gravitatiei asupra masei navei intr-un procent de 89 %. Nu intelegeti gresit. Acest lucru nu este antigravitatie.

Antigravitatia ofera o forta de respingere, care poate fi utilizata pentru propulsie. MFD creeaza o perturbare a campului gravitational al Pamantului, cadrul masei acceleratorului circular. Masa acceleratorului circular si toata masa din accelerator, cum ar fi capsula echipajului, avionica (aparatura si dispozitivele de navigatie si functionare, n. t. ), sistemele MFD, combustibili, sistemele de mediu ale echipajuluisi reactorul nuclear, sunt reduse cu 89 %. Acest lucru face ca vehiculul sa fie extrem de usor si capabil sa depaseasca peformantele si manevrele oricaror aeronave construite pana acum, exceptand desigur OZN-urile.

TR-3B, evolueaza la mare altitudine, invizibil (folosind tehnologia STEALTH), fiind o platforma de recunoastere cu timp de zbor nedeterminat. Odata ce ajunge acolo cu mare viteza, nu-i mai trebuie multa propulsie pentru a mentine altitudinea. La Groom Lake s-au soptit zvonuri de un element nou, care actioneaza ca un catalizator pentru plasma.

Cu masa vehiculului redusa cu 89 %, acesta se poate deplasa cu 9 Mach (de 9 ori viteza sunetului, aprox. 10.000 Km/ora, n.t.) vertical sau orizontal. Sursele mele spun ca performanta este limitata doar de limitarile biologice ale pilotilor. Care sunt multe, avand in vedere faptul ca se reduce masa cu 89 %, si fortele G (gravitatia n.t.) sunt reduse de asemenea cu 89 %.

Propulsia TR-3B este asigurata de 3 propulsoare multi-mod, montate la fiecare colt de jos a platformei triunghiulare (a se vedea foto). TR-3B se deplaseaza sub 9 Mach pana urca la altitudinea de 120.000 de metri (120 Km), apoi Dumnezeu stie cat de repede se poate deplasa. Cele 3 motoare racheta multimod montate sub fiecare colt al platformei, folosesc hidrogen sau metan si oxigen pentru propulsie.

Intr-un sistem racheta ce foloseste hidrogen si oxigen lichid, 85 % din propulsie o asigura oxigenul. Motorul racheta nuclear, foloseste un propulsor termic pe baza de hidrogen lichid si oxigen pentru putere suplimentara. Reactorul incalzeste hidrogen lichid si injecteaza oxigen lichid prin duze supersonice, astfel incat hidrogenul arde in acelasi timp cu oxigenul lichid. Sistemul de propulsie multimod poate opera in atmosfera, cu propulsia oferita de reactorul nuclear, in atmosfera superioara cu propulsia pe baza de hidrogen, si pe orbita cu propulsia combinata hidrogen/oxigen.

Ceea ce trebuie sa va amintiti este ca cele 3 motoare racheta propulseaza doar 11 % din masa Top Secret a lui TR-3B. Motoarele sunt construite de Rockwell. Observarea de OZN-uri triunghiulare, inseamna ca nu sunt neaparat extraterestre, ci secrete de top - gen TR-3B.

NSA, NRO, CIA si USAF au jucat un joc de coaja cu nomenclatura acestor aeronave. Au creat TR-3, modificat in TR-3A, TR3-B, si 2, 3 sau 4 sufixe cu plus sau minus, create de designeri, ca aeronave diferite si nu acelasi vehicul aerospatial. Un TR3-B este diferit fata de un TR3-A, cum este banana fata de struguri. Unele dintre acestea sunt cu echipaj uman, iar altele fara pilot."

Aceasta a fost relatarea, dupa cum ati citit cu multe amanunte tehnice, sa speram ca, cu cat aceste date vor aparea in presa si tot mai multi oameni vor avea acces la ele, acestea vor ajuta la "trezirea" in masa si vor duce la scoaterea lor pentru uzul omenirii, pe de o parte, iar pe de alta parte, oamenii sa nu mai fie manipulati sau prostiti, despre o eventuala invazie extraterestra, cum de altfel a inceput sa se propage prin mass-media. Sa speram ca asa numitele "elicoptere negre" si tehnologia acestora, care zboara fara zgomot si cu care se desfasoara operatiunile negre ale guvernului ascuns, vor fi dezvaluite in curand.

sursa: http://newtomorrow.us/

Drum Drept spre Lumina
mario6925 - ianuarie 2013



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=733

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

colaborator AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Criza financiară a fost declanşată la ordin
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
nota 9.25 din 5266 vizite
Peste 8.000 vizite
Alianţa împotriva noii ordini mondiale (1)
ULUITOR: Interviul integral oferit de Benjamin Fulford despre Alianţa împotriva Noii Ordini Mondiale care vrea să ducă planeta în haos.
nota 9.65 din 11234 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting