Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Verdict: vinovati! Papa Benedict si prim-ministrul Canadei - vinovati de crime impotriva umanitatii!

Verdict: vinovati! Papa Benedict si prim-ministrul Canadei - vinovati de crime impotriva umanitatii!

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 25.02.2013
Citit de: 3110 ori
Conţine: 825 cuvinte
9.25
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=756

Vinovati! Papa Benedict si prim-ministrul Canadei - vinovati de crime impotriva umanitatii!

Verdictul final a fost pronuntat in cazul de justitie penala impotriva Vaticanului si Canadei pentru genocid.

Papa Benedict (demisionar) si prim-ministrul Canadei au fost gasiti vinovati de crime impotriva umanitatii si pedepsiti cu 25 de ani de inchisoare.

Curtea de Justitie ordona ca ei sa se predea pana la 4 martie 2013, sau vor fi arestati.

Bruxelles, 25 februarie 2013

Papa Benedict va face inchisoare 25 de ani pentru rolul sau facandu-se vinovat de crime impotriva umanitatii, iar proprietatile si valorile Vaticanului vor fi confiscate, conform verdictului pronuntat azi de Curtea Penala Internationala de Justitie.

Tribunalul cu sediul la Bruxelles s-a pronuntat cu unanimitate de voturi gasindu-i vinovati pe cei 30 de acuzati, si a ordonat arestarea lor incepand cu data de 4 martie 2013, intr-o decizie a Curtii adoptata azi, 25 februarie 2013.

Iata un extras din verdictul Curtii:

"Noi, juratii, ii gasim pe acuzatii in acest caz vinovati de cele doua fapte penale, si anume ei sunt vinovati de savarsirea sau ajutarea la savarsire a crimelor impotriva umanitatii, si constituirea unei conspiratii criminale care actioneaza in prezent."

Completul de judecata a hotarat ca fiecare acuzat sa fie pedepsit cu 25 de ani de inchisoare, fara posibilitate de reducere a pedepsei, si ca toate bunurile lor personale sa fie confiscate.

Hotararea Curtii ITCCS are nr. 022513-001.

"Acuzatii sunt somati sa se predea singuri voluntar Ofiterilor de Pace si Agentilor autorizati de aceasta Curte, fiind gasiti vinovati de toate acuzele."

"Acuzatii au la dispozitie 7 zile de la data adoptarii acestei hotarari, pana la 4 martie 2013, ca sa se conformeze. Dupa data de 4 martie 2013, va fi emis un mandat international de arestare pe numele lor."

Partile vinovate includ pe Elisabeta de Windsor, Regina Angliei, Stephen Harper, prim-ministrul Canadei, si sefii bisericilor catolice, anglicane si unite din Canada.

Verdictul survine dupa aproape o luna de deliberari a celor peste 30 de jurati si a peste 150 de audieri si prezentari de dovezi realizate de procurori.

Aceste audieri au relevat dovezi clare si de necontestat cu privire la existenta unei conspiratii criminale masive constituite din institutiile conduse de acuzati prin care a fost comis si ascuns un genocid asupra a intregi generatii de copii, in asa-numitele scoli rezidentiale nativ-indiene din Canada.

Niciunul dintre acuzati nu a contrazis sau pus la indoiala acuzatiile ce le sunt aduse in mod public inca din septembrie 2012, si nici nu au oferit dovezi pentru sustinerea nevinovatiei lor in fata Curtii.

"Tacerea lor mi-a spus multe. De ce oare oameni nevinovati nu si-ar apara reputatia atunci cand sunt acuzati de asemenea crime teribile?" a observat unul dintre jurati, originar din Anglia.

"Aceste crime au avut ca victime niste copii, si faceau parte dintr-un plan rece si calculat care urmarea sa extermine pe nativii indieni care nu erau crestini. Iar acuzatii inca ascund si aciopera toate aceste crime, chiar si astazi. Asa ca trebuia sa facem mai mult decat sa le "batem obrazul". Intreaga masinarie de teroare condusa de bisericile finantate de stat care se afla deasupra legii, trebuie sa inceteze, pentru ca inca mai sunt copii care sufera de pe urma lor."

Curtea declara ca bogatiile si proprietatile bisericilor responsabile de genocidul copiilor nativ-indieni din Canada, sa fie confiscate si puse in proprietate publica, ca reparatii pentru familiile celor peste 50.000 de copii care au murit in aceste scoli rezidentiale.

Pentru a pune in aplicare hotararea sa, Curtea a imputernicit cetatenii din Canada, din SUA, din Anglia, din Italia si din alte 12 natiuni, sa procedeze ca agenti legali ai Curtii, si fiind "inarmati" cu mandate de confiscare, sa ocupe in mod pasnic si sa confiste proprietatile bisericilor romano-catolice, anglicane si unite, din Canada, care sunt principalii vinovati de moartea acestor copii.

"Aceasta hotarare da un fundament legal si legitimitate actiunilor de ocupare a bisericilor care deja au inceput, fiind realizate de catre victimele torturii bisericesti de pe tot cuprinsul lumii", a adaugat Kevin Annett, consultantul-sef de pe langa Biroul Procuraturii, care a prezentat acest caz opiniei publice (in 6 noiembrie 2012 si 30 ianuarie 2013).

"Verdictul curtii arata in mod clar ca aceste organizatii bisericesti criminale vor fi in mod legal si practic desfiintate, iar bogatiile si proprietatile lor dobandite prin furt vor fi restituite oamenilor. Justitia a inceput, in sfarsit, sa actioneze. Mortii se pot odihni acum in pace."

Ofiterii Curtii vor inmana Hotararea Tribunalului catre fiecare dintre acesti criminali in aceasta saptamana, inclusiv catre prim-ministrul Canadei, catre Regina Angliei, si catre Joseph Ratzinger, demisionarul Papa Benedict care evita arestarea la Vatican prin demisia sa anuntata in urma cu doua saptamani.

Arestarea acestor vinovati si a celorlalti se va infaptui de catre cetatenii tarilor respective la data de 4 martie 2013, daca vinovatii nu se predau de bunavoie, impreuna cu toate bunurile lor, asa cum a hotarat Curtea.

Aceste actiuni vor fi inregistrate video si publicate pe itccs.org saptamana urmatoare, impreuna cu alte noutati.

Vizionati urmatorul clip video.



Emis de Biroul Central,
Tribunalul international pentru Crime ale Bisericii si Statului,
25 februarie 2013
Bruxelles

hiddennolonger.com
itccs.org


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=756

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Flota Stelara exista din timpul presedintelui Reagan
Dupa ce in articolul Proiectele Operatiunilor Negre am publicat informatiile generale privind programele secrete americane, acum va aduc la cunostinta faptul ca programul SOLAR WARDEN, adica flota spatiala a SUA, exista deja din timpul administratiei Reagan, prin anii '85.
nota 9.93 din 1836 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting