Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 2013. Noi perspective (1b)

2013. Noi perspective (1b)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 03.04.2013
Citit de: 1536 ori
Conţine: 2213 cuvinte
9.91
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=795

[urmare din prima parte]

Ceea ce observăm în prezent este de fapt o trecere accelerată a umanităţii şi a întregii planete pe un nivel nou de vibraţie a materiei, prin parcurgerea unui grandios şi complex proces al devenirii. Ceea ce este însă mai puţin înţeles e faptul că acest proces nu se petrece în mod automat; cu alte cuvinte, ascensiunea spirituală, evoluţia şi trecerea la o frecvenţă superioară de vibraţie a conştiinţei şi la o dimensiune mai subtilă a existenţei nu este "oarbă" şi "surdă" la faptele şi acţiunile noastre.

Care ar mai fi atunci diferenţa între un boschetar ce caută abrutizat să fure din buzunarele oamenilor şi o fiinţă care îşi oferă plină de iubire ajutorul în folosul comunităţii? Şi totuşi - am putea gândi -, cum se face că şi unii, şi alţii există simultan într-o perioadă de timp în care procesele spirituale sunt extrem de mult amplificate, iar transformarea fiinţei este fundamentală? Conform cu "standardul" gândirii uzuale, în mod normal vremuri de acest gen ar trebui să impună - prin înseşi caracteristicile lor - prezenţa dominantă a unei categorii de fiinţe umane, care să aibă un nivel elevat de gândire şi de înţelegere.

Adevărul este că Universul nu refuză niciodată posibilitatea de a oferi o şansă celor care au nevoie de ea, chiar şi în cele mai neaşteptate condiţii. Există încă foarte multe fiinţe decrepite, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic şi mental, dar cu toate acestea ele au încă şansa extraordinară de a realiza imensa iluzie în care se află, de a-şi da seama de greşelile pe care le săvârşesc şi de a alege calea corectă pe care să o urmeze. Ele au această şansă, dar nu înseamnă că sunt obligate să o adopte.

Dacă, de pildă, ascensiunea spirituală ar fi o "acţiune comună" pentru toţi locuitorii Pământului, fără discriminare, aceasta ar semăna mai mult cu un fel de "obligaţie" pentru unii dintre ei; nu numai că aceştia nu ar înţelege prea multe din realitatea procesului spiritual în sine - datorită faptului că nu au un nivel suficient de elevat al conştiinţei -, dar mulţi chiar ar dori să rămână în continuare la condiţia de până atunci, deoarece simt că aceasta este mai potrivită pentru ei în acel context.

O astfel de situaţia bizară s-ar putea asemăna cu aceea în care un elev din clasa a treia la şcoala primară este brusc adus în clasa a opta de liceu şi pus să răspundă la felurite întrebări din materia specifică acelei clase. El ar fi atunci complet nepregătit, confuz şi derutat; singurul lucru pe care l-ar dori ar fi acela de a se reîntoarce cât mai grabnic la colegii lui din clasa a treia, pe care îi cunoaşte bine şi cu care se juca până atunci.

Ne-am putea însă întreba: "Dacă aceasta este situaţia, atunci de ce unii oameni cu certe calităţi, chiar spirituale, părăsesc planul fizic exact acum înainte de marea transformare - în loc să profite la maxim de ea -, iar mulţi dintre cei păcătoşi, care au un comportament adeseori ignobil, continuă să trăiască şi pot fi chiar martorii acestor transformări uluitoare la nivelul întregii planete?" În asemenea cazuri, pe lângă particularităţile karma-ei individuale trebuie de asemenea luată în considerare hotărârea sufletului înainte de încarnarea prezentă, prin care acesta a decis dacă va continua să experimenteze realităţile inferioare, ori va decide că ceea ce a cunoscut până atunci este suficient şi, ca urmare, va opta pentru evoluţia într-o dimensiune superioară.

Greşeala comună pe care mulţi oameni o fac atunci când analizează aceste aspecte este aceea că ei tind să le considere într-un mod "matematic", adică tind să le treacă prin prisma logicii umane, care este inferioară şi limitată. Logica universului este însă mult mai nuanţată şi ea este în primul rând multidimensională, adică ea ţine cont de caracterul intrinsec al planurilor şi dimensiunilor în care sufletul a acţionat până atunci, determinând astfel o karma individuală. În unele cazuri karma unor fiinţe umane poate să pară "paradoxală" prin raport la ceea ce noi vrem să vedem sau să credem, adică ea ne poate contraria, ne poate face să credem că Divinul "a obosit" şi că a început să facă anumite "greşeli" în ceea ce priveşte unele fiinţe umane, luând decizii eronate.

În realitate, nu trebuie să uităm nicio clipă faptul că noi interpretăm aceste lucruri numai după sistemul nostru propriu de gândire, care nu doar că nu este infailibil, dar adeseori el este chiar eronat şi mai ales el este foarte limitat ca înţelegere şi cunoaştere.

Este adevărat că multe dintre caracteristicile densităţii fizice (aşa-zisă 3D) au dispărut, fiind înlocuite cu o vibraţie mai înaltă a materiei, dar dacă lucrurile par să rămână "aşa cum au fost şi până acum", dacă ele par "să nu se fi modificat", aceasta se datorează faptului că oamenii au păstrat încă foarte multe ataşamente şi legături care nu au dispărut imediat. Pentru ca ele să dispară este nevoie de un anumit timp de asimilare, de o perioadă necesară înţelegerii, de o consumare a karma-ei care a fost specifică dimensiunii fizice. În sprijinul acestei înţelegeri superioare vin mulţi foşti lucrători în agenţiile secrete de stat sau în cele particulare ale "Iluminaţilor", care au decis să dezvăluie unele dintre secretele pe care "autorităţile" doresc să le ţină ascunse faţă de omenire şi să nu le facă publice.

Natura acestor secrete şi informaţii demonstrează cu prisosinţă faptul că aceste "autorităţi" nu sunt absolut deloc de încredere şi că, prin urmare, ele nu ar trebui să aibă vreo autoritate asupra nimănui. Cu toate acestea, pe tot cuprinsul globului există clica întreţesută a elitei malefice aflată la conducere şi infiltrată în toate structurile guvernamentale şi de control media, care este decisă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a bloca orice progres sau transformare a sistemului actual în societate.

Iniţial, elita malefică a dat impresia dorinţei de negociere şi a "abdicării" de la puterea pe care dorea să o menţină. În cursul anului 2012 s-au stabilit chiar anumite protocoale în acest sens şi au fost luate anumite hotărâri în mai multe runde de discuţii, care au avut loc între elita conducătoare a "Iluminaţilor" şi anumiţi oficiali ai Armatei americane. S-a dovedit însă că mârşăvia "Iluminaţilor" nu are limite; ei au folosit acele "înţelegeri" doar pentru a câştiga un anumit timp necesar regrupării şi alcătuirii unor noi planuri de rezistenţă şi acţiune.

Varianta "abdicării" elitei malefice din toate structurile mondiale în care ea este infiltrată, prin bună înţelegere, ar fi fost varianta ideală. Întrucât aceste fiinţe nu ştiu să facă altceva decât să uneltească şi să lupte pentru dobândirea puterii şi a controlului, ele au ales să continue lupta disperată pentru menţinerea supremaţiei cu orice chip. Asemenea sceleraţi nu s-ar da în lături nici de la declanşarea unui război atomic, nici de la utilizarea celor mai teribile arme secrete, pe care ei le au în dotare.

Aceste variante, deşi ei le doresc cu orice preţ, le sunt blocate de monitorizarea atentă şi superioară a civilizaţiilor extraterestre benefice, care supraveghează cu înţelepciune procesele complexe ale transformării omenirii şi planetei noastre în era prezentă. Cei care înţeleg modalităţile de acţiune ale forţelor celeste şi ale acestor civilizaţii ET benefice, înţeleg de asemenea şi faptul că a sosit vremea ca întunericul să părăsească scena jocului, pentru a lăsa locul luminii.

Întunericul, prin acoliţii săi, a avut la dispoziţie ultimele 13 milenii pentru a realiza planurile sale tenebroase, în special prin limitarea dramatică a supleţii conştiinţei individuale. Ceea ce se petrece însă în prezent semnalează deja sfârşitul acestei perioade negre a umanităţii. Frecvenţa de vibraţie a materiei şi conştiinţei a crescut, iar aceasta înseamnă că puterea de control asupra omenirii a luat sfârşit.

Este de ajuns doar să privim atenţi şi vom vedea pretutindeni în jurul nostru mici semne ale libertăţii noastre, care sunt evidente. Mentalul oamenilor începe să accepte şi să înţeleagă ideea de libertate, care până acum i-a rămas străină, pentru că ea a fost foarte ocultată şi disimulată sub alte aspecte înşelătoare. Tot ceea ce urmează să se petreacă are la bază această orientare esenţială şi pozitivă a fiinţei umane către un alt model de viaţă şi de acţiune.

Transformările uluitoare care vor urma foarte curând pot fi de asemenea înţelese şi analizate şi din perspective astrologice. În această privinţă, cel mai important aspect ni se pare tranzitul retrograd al lui Saturn, care va dura până pe data de 8 iulie 2013. Transformarea alchimică pe care o va genera Saturn în aceste luni va fi teribilă şi ea va marca începutul tumultuos al unor transformări încă şi mai spectaculoase care vor urma. În această perioadă de timp, aproape sigur sistemul financiar mondial va colapsa, economiile lumii se vor restructura în bloc şi un nou sistem financiar, de această dată sănătos şi real, va lua locul celui defunct.

Această înlocuire va fi acompaniată de anumite măsuri extraordinare la nivel mondial, absolut necesare pentru resetarea sistemului, dintre care absolvirea datoriilor va fi cea mai importantă. Caracterul destinic-punitiv al lui Saturn se va impune de asemenea prin dezvăluirile ce vor fi făcute la nivel mondial despre maşinaţiile criminale ale liderilor politici, despre coruperea lor şi despre intenţiile lor oneroase în ceea ce priveşte omenirea.

Pe plan individual va trebui să facem faţă unor multiple încercări ale vieţii sau, cu alte cuvinte, vom fi testaţi deoarece va trebui să alegem în multe privinţe, va trebui să decidem în multe circumstanţe ale vieţii. Natura şi intensitatea experienţelor noastre vor reflecta propriile noastre vibraţii interioare, deoarece universul reflectă întotdeauna ceea ce noi suntem şi proiectează starea noastră specifică în experienţa noastră de viaţă. Dacă înţelegem bine cum funcţionează acest mecanism, putem să ne rafinăm din ce în ce mai mult frecvenţa de vibraţie a conştiinţei şi să progresăm în toate domeniile.

În concluzie, am putea spune că cea mai importantă "lecţie" pe care o avem de învăţat din tranzitul lui Saturn prin Scorpion este aceea de a transmuta cu succes întunericul în lumină atât în propria noastră fiinţă, în universul nostru interior, cât şi - prin reflexie - în viaţa noastră exterioară, în lumea înconjurătoare.

La mulţi există prejudecata că acest tranzit al lui Saturn va aduce numai nenorociri; de aici şi până la instaurarea fricii nu mai e decât un pas, ceea ce ar determina o atitudine păguboasă, care ar provoca mult rău. Noi spunem însă că, dimpotrivă, în loc de a fi privit cu frică, tranzitul lui Saturn trebuie întâmpinat cu respect şi demnitate printr-o adaptare inteligentă şi totodată stenică la circumstanţele extraordinare care vor apare.

Din nefericire, doar un mic procent al populaţiei are voinţa, răbdarea şi puterea de îndurare pentru a trece cu succes prin provocările vieţii. Majoritatea oamenilor petrece multe existențe la rând repetând din nou şi din nou aceleaşi greşeli, în speranţa tâmpă că Dumnezeu va accepta un efort mic pentru o transformare de proporţii, care este considerată a fi esenţială pentru progresul şi capacitatea de înţelegere a misterelor vieţii de către acel suflet.

Tocmai de aceea cu toţii ar trebui să recunoaştem în tranzitul lui Saturn şi în testele lui sincronistice necesitatea efortului pentru a realiza ascensiunea noastră spirituală. Conştientizarea profundă a naturii şi acţiunii acestui tranzit astrologic este de o mare importanţă pentru existenţa noastră actuală, deoarece el stabileşte fundaţia pentru şirul transformărilor ce vor urma în următorii ani.

Oamenii nu mai cred în sistemele vechi. Drumul pe care îl urmează în prezent este cel de a afla cine sunt ei cu adevărat. Omenirea vrea mai mult decât ce i s-a oferit până acum, în termeni de spiritualitate, de iubire, de cunoaştere, şi nu de bani, de războaie şi de ură. Suntem la momentul "culegerii recoltei", în care cei mai mulţi oameni urmează cursul evoluţiei conştiinţei.

Ei simt că o transformare profundă este pe cale să se producă pe această planetă. Toate semnele o arată, de la cele fizice la cele de natură emoţională, afectivă, mentală şi spirituală. Trecerea de la "era Peştilor" la "era Vărsătorului" înseamnă de asemenea o transformare profundă, o trecere de la multiplicitatea şi diversitatea conferite de semnul mobil al Peştilor, la unitatea conferită de semnul fix al Vărsătorului.

Solstiţiul de iarnă (21 decembrie 2012) a marcat, am putea spune, "sfârşitul" realităţii 3D (dimensiunea fizică), în sensul că ea este gradat înlocuită pe această planetă de o realitate superioară (4D şi, mai apoi, 5D). Aceasta înseamnă că structura magnetică specifică, ce a creat planul fizic (3D) pe Pământ se disipă foarte repede.

Rigiditatea, constrângerile şi limitările specifice, care aveau o mare putere asupra formelor fizice până acum, nu mai există, dar ele sunt totuşi purtate încă la nivel subconştient de către cea mai mare parte dintre oameni. În urma evenimentelor epocale care vor urma curând, populaţia planetei va începe să destructureze această imensă reţea care înnegura conştiinţa.

Totuşi, formele fizice nu vor dispare imediat. Aşa după cum am spus, este vorba despre un proces, despre o restructurare la nivel de frecvenţe de vibraţie, în urma căreia toate fiinţele care vor mai fi atunci în viaţă pe Pământ şi toate formele fizice vor fi transformate pentru totdeauna la nivel vibratoriu.

Procesele de natură subtilă care s-au declanşat în ultimele luni au deschis calea omenirii către dimensiunile superioare ale Creaţiei. Este însă la alegerea noastră dacă vom urma sau nu acest drum. [continuare in partea 2a]

Continuare in partea 2a

(preluare după un articol de prof. yoga Dan Bozaru publicat la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7483)



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=795

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

preluare după un articol de prof. yoga Dan Bozaru publicat la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7483

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Centura fotonică
Acest fenomen a fost descoperit în 1962, deci cu mai mult de 40 ani în urmă. Cu toate acestea, informaţiile nu au fost făcute publice decât cu mult mai târziu, şi numai unui număr mic de oameni. Centura fotonică şi radiaţia aferentă au un impact mult mai mare decât ne-am putea imagina.
nota 9.30 din 2533 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting