Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 2013. Noi perspective (2b)

2013. Noi perspective (2b)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 05.04.2013
Citit de: 1183 ori
Conţine: 1907 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=800

[urmare din partea 2a]

Chiar şi atunci când depunem mari eforturi pentru a menţine acea canoe pe drumul bun, totuşi sunt posibile multiple devieri de la traseul principal. Totuşi, sensul general şi menţinerea cursului pe mijlocul râului se păstrează, în ciuda micilor deviaţii care pot să aibă loc. Doar în foarte puţine cazuri barca poate fi aruncată pe ţărm sau ea poate chiar să fie distrusă de apă.

Treptat, după ce ajung într-o zonă de şes sau de câmpie, apele răului devin mai liniştite, cursul mai stabil, iar posibilitatea ca barca să sufere un eşec se reduce practic la zero. Ea nu mai este zguduită din toate părţile, ci înaintează ferm şi stabil prin apa dintre cele două maluri. Atingerea obiectivului este atunci doar o problemă de timp.

Realizând acum paralela cu situaţia actuală a omenirii, ne dăm seama că linia temporală pe care aceasta a intrat este foarte puternică şi fundamentată către ascensiunea spre o dimensiune superioară a existenţei şi a conştiinţei. Putem chiar sublinia anumite puncte clare de marcaj pe această cale, care vor caracteriza transformările inerente ce vor urma: schimbarea sistemului financiar şi economic mondial; schimbarea formelor de guvernământ; realizarea proiectului Dezvăluirea; realizarea Primului Contact cu civilizaţiile extraterestre din spaţiul cosmic; implementarea tehnologiilor bazate pe energie liberă etc. Ordinea în care se vor petrece toate acestea creşte gradul de dificultate al predicţiei, însă chiar şi atunci ea rămâne cu o probabilitate foarte ridicată de realizare. Această ordine este aproximativ cea menţionată mai sus, cu observaţia că unele dintre evenimente se pot chiar suprapune sau pot să se petreacă foarte repede unul după altul.

Dificil este însă să prezicem datele exacte la care se vor petrece toate acestea. Putem indica, la modul general, anumite intervale sau perioade de timp care ar fi cele mai probabile pentru amorsarea acestor evenimente, însă chiar şi aceste aprecieri depind de dinamica extraordinar de complexă a modului în care se desfăşoară evenimentele.

Astfel, întârzieri faţă de „planul iniţial” sunt oricând posibile, dar ceea ce e sigur este că „şuvoiul principal” al evenimentelor urmează calea indicată. Răbdarea, optimismul, speranţa şi atitudinea pozitivă vor contribui la structurarea lui din ce în ce mai clară.

De pildă, Primul Contact ar fi trebuit să aibă loc încă din anul 2008 sau, mai devreme, în anii ’90, ori şi mai devreme, în anul 1953, atunci când americanilor le-a fost propusă colaborarea galactică benefică de către „marii blonzi”. Anunţul privitor la schimbarea sistemului financiar mondial ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, în vară.

De asemenea, primele anunţuri din seria Dezvăluirilor la nivel mondial ar fi trebuit să fie făcute în primăvara sau vara lui 2012. Totuşi, aceste evenimente au fost amânate în mod repetat, aducându-i pe mulţi căutători ai adevărului în pragul exasperării, iar pe alţii la limita dezamăgirii sau chiar a negării.

Din nefericire, atunci când sunt sau par a fi copleşiţi de ceva anume, mulţi oameni tind să cedeze şi să renunţe la acţiunile, ideile sau tendinţele pe care le aveau până atunci, chiar dacă acestea erau benefice. Ei vor să renunţe la tot şi nu de puţine ori se întorc chiar împotriva a ceea ce până atunci a reprezentat ţelul sau obiectivul vieţii lor.

Şi totuşi, chiar dacă predicţiile nu s-au împlinit, ele sunt cumva „dospite” de această incredibilă amânare, al cărui sens este acela de a nu crea panică, suferinţă, haos. Şapte miliarde de oameni reprezintă o forţă colosală care, lipsită de control, ar putea provoca dezastru, perturbând toate planurile de ascensiune spirituală a omenirii.

Energia negativă pe care oamenii o emit atunci când sunt cuprinşi de frică şi mai ales de panică - de exemplu la anunţul unui colaps financiar, ori al aterizării în masă a unor nave extraterestre - poate fi imensă. Mult mai corectă este o abordare gradată a situaţiei, chiar dacă această soluţie este mai lentă şi poate să pară exasperantă datorită celor îndurate de oameni până acum de la elita malefică a „Iluminaţilor”: furt, minciună, manipulare, sclavie.

Aplicarea sistemului satanic de oprimare a populaţiei a avut asupra acesteia, pe lângă efectul unei mari suferinţe şi alienări sufleteşti, un efect secundar teribil. El a dus la o veritabilă îndobitocire a minţii şi la o întunecare într-un asemenea grad, încât prostia şi ignoranţa s-au sădit adânc în conştiinţa generaţiilor din ultimii 70 de ani. Acum, când ne dorim cu toţii o cât mai grabnică şi minunată ieşire la lumină, acest obstacol se dovedeşte a fi un serios handicap, deoarece atârnă greu în balanţa eficienţei.

Mulţi oameni se „trezesc” la realitate în perioada actuală, dar din păcate şi mai mulţi sunt cei care au rămas supuşi prostiei imense şi pentru aceasta este necesar să avem răbdare, să explicăm acolo unde există ignoran?ă, să lămurim acolo unde înţelegerea este deficitară.

Încetul cu încetul, impulsionaţi şi de evenimentele majore care vor urma, oamenii vor înţelege că ceea ce se petrece este o modificare integrală de statut a conştiinţei, că lucrurile nu mai pot funcţiona după modelul vechi şi că iubirea trebuie să înlocuiască egoismul, violen?a şi războiul.

Totuşi, indiferent de credinţele lor şi de sensibilitatea energetică şi sufletească de care dau dovadă, toţi oamenii resimt – pe diferite paliere ale fiinţei lor şi în grade diferite de intensitate – o serie întreagă de efecte, generate de influxurile tot mai puternice şi mai elevate ale energiilor cosmice ce învăluie Pământul.

Gama acestor efecte este relativ largă şi ea implică atât trupul, cât şi corpurile subtile ale fiinţei umane. Aproape oricine a putut percepe în ultimii doi ani şi mai ales în ultimele 3-4 luni felurite senzaţii, uneori stranii, atât în structura fizică cât şi la nivelul emoţiilor, gândurilor, sentimentelor sau chiar al idealurilor.

Mulţi aleg să nu împărtăşească cu ceilalţi aceste informaţii, gândind că vor deveni ridicoli; deşi în unele cazuri ei se îngrijorează, preferă totuşi să ascundă totul, aşteptând preocupaţi ce va urma. Alţii, în schimb, îşi manifestă natura extrovertită şi caută explicaţii în lungi discuţii cu alţii, cercetează, află, se interesează.

Şi unii, şi alţii trec prin acelaşi proces care le afectează fiinţa. Desigur, acţiunea energiilor subtile este diferită în fiecare caz; cu toate acestea, se poate vorbi despre un set de câteva simptome generale care pot fi resimţite aproape de către oricine. Cunoaşterea acestor senzaţii şi manifestări energetice are avantajul că aduce o înţelegere superioară asupra procesului, elimină un stres inutil şi poate chiar să infuzeze interesul în ceea ce priveşte aspectele spirituale, care până atunci nu reprezentau o prioritate.

În general vorbind, în perioada actuală aceste simptome – care pot fi recunoscute cu uşurinţă de un număr foarte mare de oameni – se reduc la câteva aspecte generale:

-Activitatea inimii tinde să fie mai puternică; tensiunea poate creşte.
-Perioadele de somn sunt perturbate: nu mai dormim când eram obişnuiţi pentru că nu ne mai este somn la ora respectivă. Putem petrece astfel lungi perioade în care nu dormim deloc, iar atunci eforturile noastre sunt laborioase, fără să obosim în exces. Totuşi, când organismul ne înştiinţează că are nevoie de recuperare, este necesar să-i oferim repausul pe care îl solicită, chiar dacă perioada din zi este aparent nepotrivită pentru aceasta.
-Programul de somn este dat peste cap şi, aparent, tinde să devină haotic, fără ca activitatea noastră să justifice în vreun fel anume aceasta. Lucrurile pur şi simplu se petrec, sub acţiunea nevăzută, subtilă a energiilor cosmice, superioare, care ne pătrund fiinţa din ce în ce mai intens.
-Capacitatea noastră de a empatiza cu alte fiinţe creşte. Interesul faţă de anumite locuri şi persoane sfinte se măreşte.
-Apar în mod neaşteptat dureri, înţepături sau junghiuri în felurite părţi ale trupului, dar mai ales la încheieturi.
-Membrele, precum şi alte zone ale trupului sunt cuprinse de o stare de amorţeală neaşteptată. Adeseori simţim furnicături intense în acele zone, ca atunci când am rămas mult timp într-o poziţie incomodă şi apoi brusc ne ridicăm. Muşchii spatelui, picioarele şi mâinile sunt „vizate” în mod deosebit.
-Apare dorinţa de a nu mai mânca în mod necontrolat şi mai ales apare dorinţa de a mânca alimente şi preparate din ce în ce mai pure.
-Visele semnificative devin un laitmotiv la mulţi oameni. Ei sunt vizitaţi în sejururile lor onirice de entităţi celeste, de maeştri spirituali, ori de fiinţe extraterestre superioare, care le vorbesc, îi învaţă, îi susţin sau le arată felurite simboluri, semne ori chiar scene ale unor evenimente viitoare. De asemenea, multe fiinţe umane devin capabile în vis să conştientizeze anumite aspecte relevante din vieţile lor anterioare; în unele cazuri, deoarece impresiile sunt foarte puternice, viaţa fiinţei respective se poate modifica integral în sensul spiritualizării ei profunde.
-Sincronicită?ile sau coincidenţele aparente devin atât de numeroase, încât uimirea noastră este aproape continuă. Dacă înainte astfel de cazuri apăreau o dată la câteva săptămâni sau chiar luni, acum ele sunt aproape zilnice.
-Intenţiile, gândurile şi dorinţele noastre tind să prindă formă şi să devină eficiente mult mai repede decât până acum. În mod uluitor, de multe ori aproape imediat după rostirea unui gând, el se infăptuie?te, măcar într-o anumită măsură. Eficienţa devine astfel mult mai mare, munca mai uşoară, satisfacţia este deplină.

Toate regulile sistemului actual de viaţă şi de organizare a ei par să se modifice, pe măsură ce vechea paradigmă a energiilor se transformă, este transceansă şi reconfigurată. Esenţa acestei transformări fundamentale pentru fiinţa umană este aceea că ea devine liberă, aşa cum în dimensiunea 3D ea nu a putut să fie, datorită limitărilor inerente acestei realităţi, precum şi acţiunii manipulatoare şi opresive a „Iluminaţilor”.

Pentru mulţi, dualitatea care a fost specifică planului 3D (fizic) şi-a îndeplinit rolul; acum este timpul ca ea să cedeze locul unei evoluţii interioare, care va face ca fiinţa să ascensioneze către o altă realitate superioară. Deşi timpurile actuale sunt „volatile”, cu multe capcane şi greutăţi, totuşi este necesar să ne păstrăm nealterate credinţa şi speranţa în reuşita deplină a acestui proces extrem de complex prin care trece o civilizaţie întreagă.

Pe măsură ce energiile cu o frecvenţă înaltă de vibraţie se intensifică, ele produc în tot mai mulţi oameni transformările necesare pentru ca ei să înţeleagă noua stare de lucruri şi să urmeze calea dreaptă a binelui şi a iubirii. Totuşi, unii oameni sunt atât de prinşi în vechile lor credinţe, prejudecăţi şi concepţii, încât în ei se dă adeseori o luptă puternică între impulsurile primitive şi grosiere ale răului şi vibraţiile foarte elevate ale luminii care le inundă fiinţa.

În cele din urmă ei vor trebui să aleagă pe ce cale vor merge şi pot chiar rămâne în dimensiunea 3D, dacă totuşi aceasta este decizia lor finală. Din punctul de vedere al evoluţiei sufletului, Dumnezeu nu impune sufletului să evolueze şi să se elibereze într-o anumită perioadă de timp prestabilită, dar îi oferă fiecare oportunitate pentru aceasta, fiecare posibilitate de a progresa şi a reveni la Sursa primordială. Prin urmare, numai de noi depinde când anume decidem să facem aceasta, după periplul sufletului prin Manifestare.

La un moment dat în evoluţia noastră şi în procesul transformării, mai ales în aceste timpuri pe care le trăim, vom ajunge la nivelul la care frecvenţa de vibraţie a conştiinţei noastre va fi atât de elevată, încât nicio energie inferioară nu ne va mai putea afecta. Aceasta va însemna de asemenea că modificările moleculei de ADN în structura noastră fizică au atins un nivel superior, stabil şi capabil să rezoneze în mod deschis cu multe aspecte superioare, elevate ale Creaţiei. Continuare în partea 3a.

Continuare in partea 3a

[preluare după un articol de prof. yoga Dan Bozaru publicat la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7488]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=800

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

preluare după un articol de prof. yoga Dan Bozaru publicat la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7488

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Manipulare la scară globală
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock.
nota 9.35 din 3347 vizite
Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting