Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 2013. Noi perspective (2a)

2013. Noi perspective (2a)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 05.04.2013
Citit de: 1781 ori
Conţine: 1852 cuvinte
9.72
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=801

[urmare din partea 1b]

A scrie despre evenimentele actuale sau despre cele viitoare este întotdeauna o acţiune temerară, deoarece opinia maselor este mereu precum nisipurile mişcătoare. Dacă se fac predicţii, atunci există mari şanse ca acestea să-i irite pe oameni şi chiar să-i supere, determinând adeseori în ei o atitudine de respingere. În realitate, astfel de „previziuni” – atunci când se bazează pe argumente pertinente - nu au deloc scopul de a înşela sau de a crea frică ori panică; rolul lor este de a pune în gardă, de a îndemna la reflexie şi la acţiune eficientă şi în multe cazuri de a deschide pur şi simplu ochii oamenilor către aspectele superioare ale vieţii.

Din nefericire, cei dispuşi să aibă o atitudine inteligentă în această direcţie sunt destul de puţini. Dacă predicţiile nu se adeveresc, atunci poţi fi sigur că vei fi considerat escroc sau prost. Dacă predicţiile se dovedesc a fi reale, atunci trebuie să te consolezi la gândul că oamenii niciodată nu-şi vor aduce aminte că tu ai fost primul care le-ai spus ce se va petrece.

Se pare că ceea ce îi „deranjează” pe mulţi este faptul că Pământul nu s-a confruntat până acum cu evenimentele cataclismice care au fost, în general, prezise de Apocalipsă ori de alte profeţii. În viziunea lor, acele evenimente ar fi fost necesare pentru o transformare „mai rapidă” şi „mai elocventă” a omenirii.

Desigur, fiecare dintre cei care gândea aşa spera ca el să nu se numere printre cei care pier în timpul unor astfel de evenimente. Mai apoi, confuzia a crescut datorită neînţelegerii proceselor de transformare vibratorie a planetei şi a materiei din care este alcătuită lumea. Ce se va petrece de fapt cu Pământul? Ce înseamnă trecerea la dimensiunea 4D? Cele două dimensiuni (3D şi 4D) vor coexista? Cine şi cum va face parte din fiecare dintre aceste dimensiuni?

Apartenenţa la una sau alta dintre realităţile 3D şi 4D este o problemă de rezonanţă specifică. Într-un fel, putem chiar spune că este o problemă de „alegere”, întrucât este la alegerea noastră să ne îndreptăm spre un drum luminos, spiritual şi pur, ori să alegem în continuare afundarea în materialitate, grosier, impur şi limitat. Unii oameni pur şi simplu nu înţeleg aceste noţiuni, ei par că nu pot să renunţe la vechile obiceiuri şi tendinţe.

Ceea ce pentru unii este limpede ca cristalul, pentru alţii reprezintă cea mai densă ceaţă. Îngustimea viziunii, percepţiile limitate, gândirea primară şi lipsa de „viaţă” interioară reprezintă ceea ce îi caracterizează pe cei care vor „îmbrăţişa” mai departe planul fizic (3D). În general vorbind, datorită inerentelor cumulări karma-ice care au loc la acest nivel, vine vremea „scaden?ei”, iar perioadele de trecere de la un ciclu cosmic la altul sunt specifice pentru „echilibrarea” balanţei destinului. Astfel se justifică multe dintre profeţiile apocaliptice care au fost făcute de-a lungul timpului, referitoare la perioada actuală în care ne aflăm.

Dacă lucrurile par să fie clare pentru cei care vor rămâne în dimensiunea 3D, merită să ne întrebăm ce se va petrece cu cei care vor trece în 4D? Cum se vor feri ei de evenimentele dure care sunt prevăzute pentru dimensiunea fizică 3D? Întrebarea se justifică prin faptul că atât cei care rămân în dimensiunea 3D, cât şi cei care sunt sau care vor trece în dimensiunea 4D ocupă aparent aceeaşi suprafaţă a planetei, în sensul că şi unii, şi alţii văd „acelaşi pământ”. Până la un punct în procesul tranziţiei care are loc în această perioadă, afirmaţia este adevărată.

Curând însă lucrurile vor începe să se diferenţieze din ce în ce mai mult, deoarece separarea celor două realităţi (3D şi 4D) va începe să fie din ce în ce mai evidentă. La început, nici cei din 3D, nici cei din 4D nu-şi vor da seama de aceasta; mai apoi, doar cei din 4D vor sesiza diferenţa, căci oamenii din 3D nu vor mai avea decât rareori capacitatea să realizeze fenomenul.

În cele din urmă, 3D şi 4D vor deveni realităţi complet separate, dar această separare nu trebuie înţeleasă în termeni spaţiali, ca atunci când trasăm o linie de demarcaţie şi spunem: „până aici este 3D, de aici încolo este 4D”, ci mai mult ca un gen de „suprapunere”, fără ca prin aceasta să se deranjeze totuşi existenţa uneia sau alteia dintre cele două realităţi. Motivul este acela că segregarea dintre 3D şi 4D se datorează frecvenţei diferite de vibraţie a materiei care le defineşte; deci, ea nu înseamnă „un partaj al bunurilor”, ci mai mult un fel de „decantare” a lor.

Frecvenţa realităţii 4D este mult superioară frecvenţei de vibraţie a atomilor ce alcătuiesc materia fizică, până la nivelul la care 4D devine invizibilă pentru fiinţele din 3D. Deşi putem vorbi despre o veritabilă „interpenetrare” a celor două dimensiuni, totuşi ele sunt separate în fapt de nivelul frecvenţei de vibraţie care le este specifică.

Cum ar percepe o fiinţă din planurile superioare planeta noastră, care deja începe să coexiste în dimensiunile 3D şi 4D? De pildă, cum ar vedea o fiinţă din dimensiunea 6D sau 7D Pământul, dacă ar ajunge în preajma spaţiului pe care acesta îl ocupă în sistemul nostru solar? Ar vedea două planete Pământ, una în 3D şi una în 4D, plutind una lângă cealaltă în spaţiu? Ar fi una dintre ele mai mare ca cealaltă? Ar fi ea mai străvezie, mai puţin densă? Răspunsul este că o astfel de fiinţă din planurile superioare, atunci când ar privi Pământul ar vedea într-adevăr mai multe dimensiuni ale planetei noastre; cu alte cuvinte ea ar vedea mai multe planete Pământ, fiecare corespunzând frecvenţei de vibraţie a dimensiunii la care se află, însă toate aceste planete Pământ ar ocupa acelaşi punct în spaţiu, adică ar fi într-un anumit fel „suprapuse” sau, mai bine zis, „concentrice”.

Problema este că o astfel de fiinţă din dimensiunile superioare ar putea vedea dimensiunile inferioare ale Pământului (4D, 5D etc), aşa cum de pildă noi înşine putem vedea ceea ce numim „bidimensional” (2D) sau chiar „unidimensional” (1D), dar cei din dimensiunea 3D nu vor putea vedea şi nici nu vor putea simţi ceea ce se petrece în lumea 4D sau 5D etc., adică în lumile superioare. În schimb, cei care există în aceste lumi vor putea observa ceea ce se petrece în lumea 3D. Astfel, ei vor putea vedea, de exemplu, dezastrele şi cataclismele care ar putea lovi Pământul din 3D, fără ca acestea să le provoace totuşi vreun rău, chiar dacă, aparent, ei ocupă acelaşi „spaţiu”.

Putem face predicţii exacte în ceea ce priveşte evenimentele care se vor petrece în dimensiunea fizică (3D)? Răspunsul este că forţele care sunt implicate în reţeaua Pământului sunt mult prea complicate pentru ca ele să poată fi anticipate cu exactitate. Nu poţi să ştii cu precizie ce turnură va lua un eveniment sau altul sau ce alegere va face o anumită persoană.

Ceea ce se poate face, însă, este să se prevadă o probabilitate ridicată pentru o anumită variantă a evenimentelor. Chiar şi o astfel de predicţie, de multe ori poate să nu se îndeplinească, tocmai datorită caracterului liber al alegerilor care sunt făcute de oameni. Liberul arbitru al fiinţelor umane este deci cel care face ca profeţiile să fie sau să nu fie „respectate”.

Adeseori ele nu se adeveresc, deoarece cursul evenimentelor se modifică în mod neaşteptat datorită caracterului neprogramat al alegerilor pe care noi le facem. Cei care sunt ataşaţi de ideea unui viitor „fix”, care trebuie să se îndeplinească în conformitate cu un „orar prestabilit”, devin atunci frustraţi şi descurajaţi. Mai mult decât atât, ei încep să găsească un „ţap ispăşitor” şi cine altul ar putea să fie acela, dacă nu chiar „profetul” însuşi?

Problema este că, mai ales în timpurile prezente - când anvergura forţelor, a intereselor şi a implicaţiilor este inimaginabil de complexă – asocierea unor date precise pentru anumite evenimente este îndoielnică. Chiar şi perioade de timp mai largi, care sunt asociate feluritelor predicţii, se dovedesc de multe ori neconforme cu realitatea. Oamenii nu sunt foarte interesaţi să înţeleagă fenomenul ezoteric după care acţionează legile cosmice în lumea noastră; nici nu par prea dornici să cunoască subtilităţile liniilor temporale şi modul în care ele se compun sau se intersectează.

Ei sunt în schimb interesaţi ca „profeţiile” să se respecte, ca ceea ce au aflat sau au citit să se adeverească. Chiar şi dacă predicţia ar fi cumplită, dacă ea nu se împlineşte atunci când s-a spus, înseamnă că „vinovat” este cel care a făcut profeţia în mod „greşit”, înseamnă că el este un escroc şi un „profet fals”.

În opinia noastră, predicţiile despre ceea ce urmează să se petreacă pe Pământ trebuie considerate ca fiind nişte evenimente ce marchează anumite perioade sau transformări fundamentale. Prin urmare, ele ne apar precum nişte sui-generis „borne de marcaj”, care indică la modul general calea ce va fi urmată de omenire. Aceste predicţii trebuie văzute ca nişte grupuri de evenimente corelate, ce vor constitui la rândul lor „borna” sau „semnalul” pentru începerea altor evenimente corelate şi tot aşa, ca într-un veritabil joc de domino, unde căderea unei piese determină căderea următoarei piese, într-un şir ordonat până la „mişcarea finală”.

Pe de altă parte, o profeţie nu este niciodată „bătută în cuie”, ci putem spune că ea „evoluează” într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcţie de gradul de libertate al acţiunilor grupelor sau maselor de oameni care sunt implicate în acel sector de spaţiu şi de timp. Unele profeţii pot să nu se adeverească decât parţial, iar altele chiar deloc.

Nu există însă „greşeală” într-o profeţie care are la bază percepţii clare, ci există doar „ajustări” continue ale evenimentelor şi liniilor temporale. Aceste „ajustări” provin din liberul arbitru al fiinţelor umane, care le face să aleagă între felurite posibilităţi pe care ele le au la dispoziţie. Totuşi, liberul arbitru nu este haotic, ci respectă o „linie” sau „conduită”, o înclinaţie spre un anumit tip de acţiuni.

Ce anume determină alegerile sau modificările aparent neaşteptate în cursul evenimentelor care înclină balanţa către un anumit tip de acţiune a oamenilor şi nu spre un altul? Ce anume face ca o linie de evenimente să nu mai ia cursul care a fost prevăzut cu anticipaţie într-o predicţie? Acest „ceva” este determinat de experienţa fiinţelor umane. Experienţa pe care o fiinţă umană o dobândeşte în cursul existenţei ei o face să ia un anumit gen de decizii.

Când experienţele unei mase mari de oameni prezintă la modul general aceleaşi caracteristici, se poate vorbi despre o „probabilitate de predicţie ridicată” pentru un anumit curs viitor al evenimentelor. Acesta este modul „ştiinţific” de analiză şi de predicţie. Modul spiritual este însă mai complex, deoarece el include mai multe variabile ce provin din planurile sau dimensiunile subtile ale Creaţiei.

A prezice în zilele noastre evenimentele care vor urma este oarecum asemănător cu a conduce o canoe pe un râu vijelios de munte. Deşi cursul general este ferm stabilit, totuşi nu ştii sigur încotro se va îndrepta vârful bărcii în clipa următoare, deoarece valurile şi forţa apei tumultoase izbesc ambarcaţiunea din toate părţile, imprimându-i cele mai neaşteptate direcţii şi chiar ameninţând să o răstoarne. Continuare in partea 2b...

Continuare in partea 2b




Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=801

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

preluare după un articol de prof. yoga Dan Bozaru publicat la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7488

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Călătorie la Esteval
Iată cum am călătorit la Esteval, în Portugalia, fără paşaport sau act de identitate, şi fără să cheluiesc nici-un ban...
nota 9.86 din 1483 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting