Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 2013. Noi perspective (5a)

2013. Noi perspective (5a)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 12.04.2013
Citit de: 1357 ori
Conţine: 2073 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=809


[urmare din partea 4b]

Niciodată până acum, în toată istoria ei planetară, omenirea nu a mai fost supusă unui regim satanic şi asupritor ca cel din prezent. Nicio organizaţie sau structură statală nu a creat un aşa mare dezastru în ceea ce priveşte mediul înconjurător, formele de guvernământ, sistemul social, finanţele sau industria, aşa cum a făcut-o elita malefică a „Iluminaţilor”. Cu o perfidie fără limite, ea a menţinut întreaga lume într-o tensiune aproape continuă prin ameninţarea războiului sau a terorismului.

Nu există guvern, concern, mijloace media sau alte organizaţii puternice în care să nu fie infiltraţi membrii lojelor sau grupurilor oculte ale elitei malefice. Mai mult decât atât, această elită ocultă s-a individualizat în alte câteva structuri internaţionale foarte periculoase şi aparent intangibile din punct de vedere legal, cum ar fi Clubul de la Roma, Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Nobilimea Neagră sau Comitetul celor 300. Pe lângă acestea, există de asemenea unele organizații-satelit care acţionează cu mandat precis în anumite direcţii, urmărind să distrugă orice urmă de spiritualitate şi lumină care se evidenţiază în lume.

Un exemplu edificator în acest sens este organizaţia numită Legatus, asociată în special cu planul satanic al iezuiţilor de la Vatican, de a distruge „ultimul bastion al creştinătăţii catolice din lume’’, considerat a fi în Statele Unite ale Americii. În seria de articole din lunile iunie-iulie 2012, intitulată "Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii", am menţionat structura de bază a ordinului iezuit de la Vatican şi felul în care el urmăreşte să supună întreaga omenire. Cel puţin 10 Seniori iezuiţi trăiesc în prezent în SUA, controlând în mod strategic vaste regiuni sau provincii din această ţară.

Intenţia lor principală este aceea de a distruge complet credinţa populaţiei în virtuţile şi valoarea creştinismului şi de a o înlocui cu religia Noii Ordini Mondiale, ce îl adoră pe Lucifer, religie pe care vor să o impună cât mai curând.

Această organizaţie (Legatus) este alcătuită din mari oameni de afaceri, preşedinţi de companii şi trusturi, care au legături directe cu iezuiţii de la Roma şi de la banca Vaticanului. Implicarea lor în cursurile de pe Wall Street este de asemenea de notorietate.

Important aici este să înţelegem că între Noua Ordine Mondială, Francmasoni şi Iezuiţi există o strânsă legătură, care s-a perpetuat încă din Evul Mediu. În această direcţie, „descoperirea” Americii de către Cristofor Columb a avut o semnificaţie importantă. Columb a pornit în expediţia sa sub semnul şi protecţia discretă a Templierilor.

După descoperire, Papa a considerat continentul ca fiind al lui şi l-a împărţit între Spania şi Portugalia. Astfel, Biserica Romei şi în particular Ordinul Iezuiţilor au avut o influenţă enormă în America Centrală şi în cea de Sud în următoarele 2-300 de ani de la descoperirea lui Columb.

Ceea ce a urmat poate fi asemănat cu un fel de „otrăvire” a civilizației umane. Iezuiţii au format modelul lor de societate în Paraguay, bazat pe principiile comuniste ale lui Platon. Paralela între statul comunist făurit în Paraguay, în secolul al 17-lea, şi Noua Ordine Mondială proiectată de societăţile oculte este remarcabilă, deoarece se pot constata foarte uşor legăturile care există între acestea şi Masa Rotundă de la Roma, fief al conducerii lumii din umbră de către iezuiţi.

Bazele ideii de Nouă Ordine Mondială au fost puse odată cu actul trădător al semnării de către englezi a documentului Magna Carta în anul 1215. Astfel, Anglia a devenit supusă Romei (Papalităţii), care la rândul ei a acţionat şi acţionează în interesul iezuiţilor, al căror General Superior este în prezent părintele Adolfo Nicolas.

Iezuiţii şi francmasonii au fost responsabili, după cum se ştie, de majoritatea conflictelor omenirii, printre care Revoluţia Americană, asasinarea preşedintelui Lincoln sau, în Europa, Revoluţia Franceză, Revoluţia Comunistă din Rusia etc. În America, masonii s-au impus repede şi au avut acces chiar până la scaunul prezidenţial (George Washington şi, mai apoi, toţi preşedinţii cu excepţia lui J.F. Kennedy).

Informaţiile despre metodele de manipulare şi de acţiune iezuite sunt foarte puţine, deoarece controlul este impus în mod draconic. Puţinele excepţii au avut un sfârşit trist, cum ar fi asasinarea părintelui Alberto Rivera, după ce acesta a expus unele dintre practicile iezuite.

El a oferit dovezi care arătau cum procedau iezuiţii de fiecare dată atunci când doreau să elimine pe cineva care devenea un obstacol în calea planurilor lor odioase. Metodele lor nu au ocolit nici măcar cele mai înalte personalităţi politice sau guvernamentale, cum ar fi regi, regine, preşedinţi, primi-ministri etc. Înainte de a fi ucis, părintele Alberto Rivera a pus la dispoziţie informaţii importante despre iezuiţi, ce pot fi urmărite aici:



În general vorbind, nu putem să înlăturăm o tumoare sau o boală gravă decât dacă îi înţelegem cauzele şi ştim cum acţionează ea. De aceea am considerat important să prezentăm sintetic unele aspecte despre modul de manipulare şi de acţiune a elitei malefice în lume.

Astfel, se ştie că iezuiţii pregătesc preoţi nu numai pentru funcţiile importante pe care ei le deţin la diferite nivele ale aparatului clerical şi chiar de stat, ci de asemenea şi pentru a-i infiltra în celelalte organizaţii şi Biserici creştine, cum ar fi Mormonii, Metodiştii etc. Prin aceasta se urmăreşte preluarea gradată a tuturor acestor formaţiuni creştine independente şi orientarea lor de la principiile creştine, la cele luciferice.

În prezent suntem martorii colapsului total a Noii Ordini Mondiale, iar structura financiară a „Iluminaţilor” este practic la un pas de o dramatică prăbuşire. În această situaţie, membrii elitei malefice sunt disperaţi şi aşa după cum se ştie, „cei care au ajuns la disperare fac lucruri disperate pentru a se salva”.

Unul dintre acestea constă în repetatele tentative ale „Iluminaţilor” de a declanşa cel de Al Treilea Război Mondial, deoarece le-ar asigura supravieţuirea. Războaiele au fost întotdeauna foarte profitabile pentru „Iluminaţi”, deoarece ele generează sume uriaşe de bani provenite din vânzările de armament, din creşterea preţului petrolului, precum şi din masivele contracte ce sunt încheiate după încheierea conflictelor, pentru a repara infrastructura pe care tot ei au bombardat-o.

În planurile de realizare a Noii Ordini Mondiale, SUA au un rol important. În urmă cu aproximativ 20 de ani, un grup de militari, de industriaşi şi de politicieni „Iluminaţi” în frunte cu sinistrul Paul Wolfowitz, grup care a acţionat sub numele de Proiectul pentru Noua America, a pus la punct un plan strategic prin care se avea în vedere cucerirea a cel puţin 7 ţări islamice într-o perioadă de 5 ani (situaţia actuală ne arată că această „ţintă” a proiectului nu a putut fi respectată).

Unele dintre aceste ţări au căzut deja sub influenţa Americii, cum ar fi Iraq, Afganistan şi Libia, iar altele suporta de ani de zile presiuni colosale din partea administraţiei americane, care se străduieşte să le subjuge ca şi pe celelalte. Dintre aceste ţări se remarcă mai ales Siria, apoi Yemen, Somalia, Sudan şi mai ales obiectivul principal şi cel mai important al americanilor: Iranul.

Planul de cucerire a republicilor islamice de către SUA a fost însă serios încetinit şi chiar oprit (prin eşecurile repetate în preluarea puterii în Siria şi Iran). Elita malefică nu a putut să iniţieze planul Noii Ordini Mondiale datorită faptului că Rusia şi China au refuzat să o sprijine în această direcţie.

Aceasta ne arată încă o dată cât de important este pentru „Iluminaţi” la momentul actual să declanşeze cel de Al Treilea Război Mondial, care le-ar asigura supravieţuirea şi totodată le-ar oferi posibilitatea de a ataca cele două superputeri (Rusia şi China). În special China pare să fie un cui serios în coasta elitei malefice, deoarece ea a devenit într-un timnp foarte scurt o superputere financiară şi militară.

Atunci când realizăm faptul că elita malefică a „Iluminaţilor” se află actualmente în stare de colaps şi că pierde controlul asupra Fondurilor Colaterale şi a bogăţiilor asociate cu aceste fonduri, înţelegem cu uşurinţă motivul pentru care ea a decis să abandoneze „campania” din Orientul Mijlociu (Siria şi Iran), orientând atenţia întregii lumi către „noua ameninţare” care a devenit, chipurile, Coreea de Nord.

Dacă „Iluminaţii” chiar ar reuşi declanşarea războiului la nivel mondial şi mai ales dacă ar reuşi să atragă China în acest război, ce altă cale mai bună ar fi pentru ei de a câştiga anumite suprafeţe de pământ şi chiar de a-şi reduce datoriile imense pe care le au faţă de această ţară?

Propaganda făcută prin mass-media occidentală, ce susţine că Coreea este cea care ameninţă SUA cu anumite lovituri nucleare, este penibilă, pentru că această ţară a precizat foarte clar că ea va riposta numai în cazul în care va fi provocată sau atacată în mod direct. Prin urmare, totul nu reprezintă (cel puţin deocamdată) decât un război al declaraţiilor şi al cuvintelor.

Elita malefică a „Iluminaţilor” aşteaptă astfel cu încordare cea mai mică greşeală a comunităţii internaţionale sau o alarmă falsă - de tipul celei petrecute de curând, când oraşul japonez Yokohama a anunţat în mod eronat un tir de rachetă venind dinspre Coreea de Nord -, pentru a putea justifica astfel începerea celui de Al Treilea Război Mondial. Din fericire, greşeala a fost corectată repede, însă ea se încadrează în „strategiile” prin care feluritele forţe acţionează actualmente pe scena mondială.

Dacă privim cu atenţie la ceea ce se petrece în lume în aceste zile, putem identifica nişte semne precise, care ne arată că principalii „jucători” pe scena lumii se pregătesc pentru ceva „mare”. Colapsul sistemului financiar mondial este doar o problemă de timp; iminența acestuia nu mai poate fi pusă la îndoială.

Un astfel de colaps, în eventualitatea că nu este preluat şi gestionat imediat de către marile puteri, prin înlocuirea lui cu un nou sistem financiar viabil şi corect, ar putea conduce foarte repede la începerea unui război la scară planetară. Un astfel de eveniment este exact ceea ce urmăresc „Iluminaţii” în prezent. Intenţia lor este de a crea haos şi anarhie prin sădirea panicii în rândul populaţiei, care atunci ar fi foarte speriată de pierderea economiilor, de lipsuri şi de guvernarea deficitară a liderilor politici aleşi.

Toate acestea ar constitui un teren fertil pentru declanşarea unui conflict armat mondial, ceea ce ar permite elitei malefice să se regrupeze. „Mişcările” financiare actuale, precum şi alte câteva elemente „discrete”, care totuşi sunt edificatoare în contextul discutat până acum, demonstrează că situaţia în lume se află sub o mare presiune.

Semnele pe care le putem remarca în această direcţie sunt:
-Bancherii marilor bănci (şi în special ai Băncilor Centrale) cumpără prin terţi, în secret, mari cantităţi de aur, pe care le depozitează în stocuri. Ei se pregătesc astfel de apropiata prăbuşire a monedei euro.
-Multe dintre bunurile Greciei – chiar insule întregi – au fost vândute de asemenea în secret, pentru ca guvernul elen să menţină înţelegerile oneroase cu elita malefică din UE.
-Banca United din Elveţia vinde dolari cu un discount de 20%, pregătindu-se astfel pentru colapsul iminent al acestei valute. Mai mult decât atât, obligaţiunile băncii UBS – care este cea mai mare bancă şi companie financiară elveţiană – se vând cu un discount de 30% în tranzacţiile internaţionale, în dorinţa bancherilor de a cumula cât mai repede o cantitate cât mai mare de bani cash.
-Furtul economiilor din băncile din Cipru, la cererea liderilor UE, nu a reprezentat decât un test de verificare înaintea „marii lovituri financiare” la nivel mondial.

Frica şi disperarea elitei malefice au intrat în prezent în faza finală. „Iluminații” au dorit declanşarea celui de Al Treilea Război Mondial, dar planul nu le-a reușit. Ei au urmărit de asemenea depopularea planetei prin declanşarea unor epidemii teribile la nivel mondial, dar nici această „metodă” nu a dat rezultatele scontate.

Membrii întunecaţi ai elitei au crezut că vor putea scăpa în vastele facilităţi de sub pământ, care au fost construite în secret cu fonduri „negre” de către elita malefică pentru ea însăşi; aproape toate aceste baze şi oraşe subterane au fost însă distruse sau făcute indisponibile, graţie intervenţiei salutare a unor civilizaţii extraterestre benefice care monitorizează cu atenţie situaţia actuală pe Pământ şi perioada de tranziţie foarte complexă spre o nouă dimensiune a existenţei omenirii.

Având în față spectrul Dezvăluirii, al umilirii şi pe cel al încarcerării, „Iluminaţilor” nu le-a mai rămas decât varianta de a crea haosul financiar la nivel mondial prin colapsul dirijat al valutelor internaţionale şi retragerea unor imense sume de bani din depunerile cetăţenilor (în special a celor din Statele Unite ale Americii), într-un scenariu foarte asemănător cu cel petrecut de curând în Cipru, care a constituit o „antecameră” la ceea ce se doreşte să se realizeze în curând.

Continuare în partea 5b



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=809

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

(preluare după un articol de prof. yoga Dan Bozaru publicat la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7497)

Recomandări:

Pericol anti-gripal
Până nu am intrat în băcănia de lângă mine nu am realizat la ce modalităţi penibile se pot deda companiile farmaceutice pentru a-şi face propagandă mincinoasă. Când am ajuns la casa de marcat, o tânără care-mi împacheta cumpărăturile mi-a zâmbit şi mi-a spus: "V-aţi vaccinat antigripal?" Am rămas mut de uimire.
nota 9.64 din 1838 vizite
Evoluţia omului nu mai poate fi explicată prin "ne tragem din maimuţă"
Omul provine din maimuţă? De ce au existat doar două rase umane preistorice? De ce nu ar fi existat trei? Cranii de diferite modele au fost descoperite pe tot cuprinsul planetei. O analiză ce arată că civilizaţii extraterestre au contribuit la evoluţia umanităţii.
nota 10.00 din 989 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting