Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » SUA creează un departament pentru relaţiile cu extratereştrii

SUA creează un departament pentru relaţiile cu extratereştrii

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 25.07.2013
Citit de: 1412 ori
Conţine: 1620 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=851

Iată că subiectul dezvăluirii existenţei extratereştrilor şi a relaţiilor lor cu guvernul american primeşte un nou suflu... Renumitul cercetător şi ufolog american Michael Salla, autor a mai multe volume, anunţă că guvernul american va înfiinţa curând un departament care va administra relaţiile cu civilizaţiile extraterestre. Acest departament nu va fi altceva decât vechiul Majestic 12 care va fi oficializat public. Vă oferim mai jos opiniile lui Michael Salla:

SUA creează un departament de exopolitică

de Michael Salla (Exopolitics)
traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM)

Potrivit unor surse bine informate, guvernul SUA este hotărât să înfiinţeze un nou departament sau birou care ar avea scopul de administrare a relaţiilor cu extratereştrii (exopolitică). Astăzi, în cea mai recentă ediţie a magazinului online Veterans Today, este publicat un articol despre un război nedeclarat care se desfăşoară în spaţiu, în care dr. Preston James susţine că o decizie internă este pe cale de a fi adoptată de către un comitet secret care gestionează afacerile cu extratereştrii.

Ei sunt pe punctul de a decide că timpul a sosit pentru a dezvălui public existenţa unei prezenţe extraterestre. Comitetul Secret este numit Majestic 12 sau MJ-12, susţine dr. James, şi este pe punctul de a aproba crearea unui departament sau birou formal care se va ocupa de exopolitică.

Scopul acestei noi structuri organizatorice din guvernul american ar fi să administreze relaţiile formale cu extratereştrii, aşa cum departamentul de stat gestionează relaţiile cu guvernele internaţionale. Dr. James susţine că există mai multe persoane "de renume" care sunt luate în discuţie pentru a conduce primul Departament/Birou de Exopolitică al SUA.

Dr. James arată că a primit anumite rapoarte, din surse despre care nu a dorit să detalieze, despre discuţiile comitetului secret numit MJ-12, care a administrat relaţiile cu civilizaţiile extraterestre încă din 1947.

El scrie că decizia de a face totul public este dorită în mare măsură de membrii mai tineri ai acestui comitet secret: "unele rapoarte au sugerat că a fost o ruptură profundă internă în acest grup, în care membrii mai tineri au impus dezvăluirea completă din partea guvernului american în ceea ce priveşte tema extraterestră care ar urma să conducă la înfiinţarea unui departament sau birou de Exopolitică".

James susţine că au fost analizate deja mai multe persoane pentru a fi instalate la conducerea acestui nou departament: "Guvernul SUA este acum în proces de a înfiinţa un birou oficial pentru exopolitică, şi are în vedere deja mai multe persoane din care va alege un director ce va conduce acest birou nou".

Există o diferenţă majoră între crearea unui nou birou guvernamental comparativ cu un nou departament. Există o varietate de modele birocratice, care ar putea fi utilizate în crearea unei noi structuri guvernamentale care să se ocupe în mod concret de exopolitică - relaţiile cu extratereştri. Există trei modele care se pot avea în vedere.

În primul rând, unele ministere existente ar putea argumenta că exopolitica este doar o extensie a activităţilor lor curente şi, prin urmare, trebuie să fie inglobată în totalitate în cadrul Departamentului lor. De exemplu, Departamentul de Stat al SUA ar putea argumenta că relaţiile guvernului SUA cu civilizaţiile extraterestre sunt o extensie a rolului său curent de gestionare a relaţiilor cu guvernele internaţionale.

Prin urmare, s-ar putea impune ca un "birou pentru Exopolitica" să fie creat în cadrul Departamentului de Stat, în acelaşi mod în care "Biroul pentru drepturile civile" este situat în Departamentul de Educaţie. Avantajul principal aici este că un "birou de Exopolitica" ar putea fi de aşteptat să se armonizeze cu desfăşurarea relaţiilor diplomatice la nivel internaţional.

Principalul dezavantaj este că atât celelalte departamente guvernamentale, cât şi agenţiile [cum ar fi CIA, NASA - nota AIM], ar putea argumenta că domeniile-cheie ale relaţiilor cu extratereştri intră sub responsabilităţilor lor, de exemplu, Departamentul Apărării, Departamentul de energie, NASA, etc.

Un alt model birocratic ar fi înfiinţarea unui "birou de Exopolitică" care să fie direct subordonat preşedintelui SUA ca în cazul "Biroul de politici pentru ştiinţă şi tehnologie" al cărui mandat este: "recomandă preşedintelui politicile privind efectele ştiinţei şi tehnologiei asupra afacerilor interne şi internaţionale. De asemenea, dezvoltă, coordonează, şi implementeaza politicile şi bugetele pentru ştiinţa şi tehnologie".

Avantajul principal aici este faptul că Preşedintele Statelor Unite, pentru prima dată dupa preşedinţii Truman şi Eisenhower, ar fi direct implicat în stabilirea politicii pentru relaţiile cu vizitatorii extratereştri.

Principalul dezavantaj este că relaţiile cu extratereştri reprezintă o problemă prea importantă pentru a o adăuga sarcinilor unui preşedinte deja suprasolicitat, ale cărui responsabilităţi sunt direcţionate conform priorităţilor Guvernului.

Al treilea model birocratic ar fi crearea unui Departament sau Agenţie pentru Exopolitică care ar fi o entitate complet independentă, cu propriile sale structuri orghanizatorice, şi condusă de un secretar de stat sau director, structură care ar avea statutul de Cabinet în cadrul administraţiei Obama.

Acest model are multe avantaje, deoarece acesta ar putea coordona politicile pe o gamă largă de probleme, relaţiile diplomatice, apărare, ştiinţă şi tehnologie, energie, sănătate, etc. care implică viaţa şi tehnologia extraterestră. Principalul dezavantaj este că alte departamente guvernamentale ar putea concura cu acesta şi chiar ar putea submina noul Departamentul/Agenţie.

Nu există nici un precedent oficial pentru înfiinţarea unui departament sau birou de Exopolitică, nicăieri în lume. În timp ce Organizaţia Naţiunilor Unite a adoptat decizia 33/426 în 1978 prin crearea unei agenţii ONU care sa monitorizeze rapoartele de OZN-uri şi extraterestri, decizia nu a fost niciodată implementată de către statele membre.

Singura poveste care este cunoscută şi care are o oarecare credibilitate, este Comitetul Majestic 12, care iniţial a fost constituit ca un birou "de facto" pentru Exopolitică, fiind configurat ca un program secret în cadrul sistemului Consiliului Naţional de Securitate al SUA.

Cât de credibil este dr. James şi sursele sale de informare? Veterans Today găzduieşte opiniile a numeroşi oameni care au legături cu armata americană. Dr. James este psiholog având o cariera de 35 de ani, şi afirmă că are multe cunoştinţe în rândul celor din armată. Se pare că sursele sale de informare sunt credibile.

Dacă informaţiile obţinute de dr. James sunt corecte, atunci înseamnă că ne putem aştepta, în viitorul apropiat, la o recunoaştere oficială din partea guvernului american a existenţei civilizaţiilor extraterestre, şi, odată cu aceasta, la crearea unui departament sau birou guvernamental care se va ocupa cu exopolitică. Directorul sau secretarul unui astfel de departament ar putea fi desemnat de Congresul american.

Acestea ar constitui paşi importanţi în ceea ce priveşte domeniul vieţii extraterestre, aducând transparenţă în zona relaţiilor guvernului american şi a altor guverne din lume, cu civilizaţiile extraterestre. Pentru prima dată, oamenii ar putea fi informaţi despre modul în care elemente secrete din guvernul american administrează relaţiile cu extratereştrii şi tehnologiile pe care aceştia le ofera pământenilor, şi vor avea un cuvant de spus în acest domeniu.

Aici îşi încheie Michael Salla argumentaţia despre crearea noului departament pentru Exopolitica al guvernului SUA. Deşi el are în vedere trei posibile opţiuni, toate cele trei nu sunt altceva decât o extensie a ideii principale de a oficializa vechiul Majestic 12... Dacă însă vechea organizaţie secretă va păstra aceleaşi reguli şi protocoale de acţiune, atunci umanitatea nu va avea nimic de câstigat, ci, ca şi până acum, va avea doar de pierdut.

Se pare că nu prea contează cine va conduce acest nou departament. Ceea ce contează este pe cine acceptă extratereştrii ca reprezentanţi legitimi ai umanităţii. Treaba noastră va fi să decidem care este cu adevărat interesul nostru, al umanităţii, ori nu putem spera să aflăm asta până nu devenim mai buni, mai înţelepţi.

Probabil că cea mai buna alegere ar fi să eliminăm această verigă oficiala (pe care guvernul vrea să o înfiinţeze) care nu ar face decât să filtreze şi să cenzureze relaţiile cu extratereştrii (şi de data asta ar face-o în mod legal, la vedere, şi nu secret ca până acum), relaţii care ar trebui să fie cât mai directe şi transparente. Doar în felul acesta umanitatea ar putea beneficia cu adevărat de potenţialul uriaş pe care civilizaţiile extraterestre benefice l-ar oferi atât in domeniul tehnologic, dar mai ales în cel social, uman, şi spiritual.

Faptul că există un război în cosmos nu mai este o noutate, după ce mai mulţi cercetători au informat despre aceste acţiuni. Aici merită amintit Tolec de la Consiliul Andromeda care a furnizat detalii concrete pe tot parcursul anului 2012, dar şi Mark Kimmel care are contacte cu extratereştrii de pe una din navele Consiliului Andromeda numită Athabantian.

În plus, merită să luăm în considerare avertismentul dat de dr. Carol Rosin care spune că ultimile "arme" de manipulare a umanităţii, pe care aşa-numita cabală malefică le va folosi, sunt "ameninţarea asteroizilor" (pe care deja observăm că o impune din ce în ce mai acut), şi apoi "ameninţarea extratereştrilor", ca pericole la adresa oamenilor. Din acest punct de vedere, crearea unui nou departament de exopolitică în guvernul SUA nu ar fi decât mijlocul oficial prin care cabala şi-ar implementa aceste ultime măsuri de manipulare.

De asemenea, înfiinţarea unei noi structuri birocratice ar constitui un motiv foarte bun pentru a direcţiona de la buget (din banii contribuabililor) sume importante pentru "funcţionarea" noului departament, şi pentru finanţarea noilor sale proiecte care vor fi, bineînteles, din ce în ce mai complexe şi mai "scumpe". În acest fel, sumele rămase la dispoziţia guvernului pentru celelalte activităţi ar scădea, ducând la adâncirea recesiunii şi la scăderea în continuare a calităţii vieţii - care este un alt scop al cabalei.

Aşadar, anunţul unei posibile recunoaşteri oficiale a existenţei extratereştrilor este binevenit şi chiar absolut necesar, dar înfiinţarea unei structuri birocratice care ar continua modul de acţiune al vechiului MJ-12 (sub pretextul administrării relaţiilor Exopolitice) este doar o nouă "fumigenă" frumos ambalată şi explicată, produsă în laboratoarele secrete ale cabalei. Oamenii nu au nevoie de încă un filtru care să limiteze libertatea de relaţionare cu extratereştrii, oamenii au nevoie de întâlniri directe cu civilizaţiile extraterestre benefice.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=851

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting