Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Baze extraterestre pe Luna si pe Marte - dar Antarctica?

Baze extraterestre pe Luna si pe Marte - dar Antarctica?

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 09.08.2013
Citit de: 1765 ori
Conţine: 1114 cuvinte
9.96
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1052
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1305
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3077
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
864
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1980
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=857

Dezvăluiri în Congresul American a unor date esenţiale despre Bazele extraterestre care există pe Lună

Discuţiile despre bazele lunare extraterestre şi despre filmările unor structuri impresionante ce au fost făcute pe partea întunecată a satelitului natural al Pământului nu sunt noi. Congresul american va investiga nu doar adevărul despre aceste baze, ci de asemenea datele ştiinţifice extrem de importante, pe care NASA le-a ţinut tăinuite cu mare grijă mai mult de 30 de ani. La aceasta se va adăuga şi studiul proiectelor de apărare în spaţiul cosmic.



Pe canalul de televiziune american Disclose TV a fost prezentat de curând un clip video care ar conţine informaţiile strânse cu ajutorul unui satelit chinezesc ce a orbitat în jurul Lunii. Alte surse afirmă că în realitate clipul a fost pus la dispoziţie chiar de NASA. Oricare ar fi adevărul despre originea lui, clipul video nu mai este la dispoziţia publicului pe YouTube!

Doi foşti angajaţi ai NASA, care au făcut parte din programele secrete ale instituţiei americane - Ken Johnston şi Donna Hare - au făcut dezvăluiri publice, acuzând NASA de contrafacere a fotografiilor ce prezintă dovezi clare ale prezenței extraterestre pe alte corpuri cosmice din jurul Pământului, în special pe Lună şi pe Marte.

Fotografiile expuse de NASA oferă dovezi clare despre existenţa unor baze pe Marte

Construcţiile surprinse în fotografiile furnizate de NASA (posibil printr-o "scurgere" intenţionată de informaţie, aşa cum s-a mai petrecut de altfel în ultimul an) reprezintă fără îndoială o structură artificială, foarte posibil o bază la suprafaţa planetei Marte. Într-un astfel de caz, construcția nu ar putea avea - din cele ce se ştie în mod "oficial" până în prezent - decât o origine extraterestră.

Cu toate acestea, există multe mărturii ale unor foşti lucrători în cadrul proiectelor ultra-secrete americane, neguvernamentale (aşa-zisele Black Projects sau Black Ops), care atestă cu o mare siguranţă - oferind destul de multe detalii - existenţa unor aşa-numite "jump rooms", adică a unor camere de teleportare, prin care fiinţele umane sunt proiectate pe planeta Marte, în camere special amenajate în acel loc. Prin urmare, există posibilitatea ca acele structuri, surprinse în fotografiile ce înfăţişează o anumită zonă a planetei Marte, să fie în realitate opera pământenilor și să includă de asemenea şi aceste "jump rooms", ca punct terminus al teleportării pe Planeta Roșie.

Unul dintre cei care au făcut publice aceste informaţii este Andrew Basiago, despre care noi am mai scris şi în alte articole în legătură cu anumite experimente legate de mari distorsiuni temporale şi de călătorii în timp în cadrul aceloraşi Black Projects. Basiago afirmă că în ceea ce priveşte călătoria pe Marte, această "necunoscută" sau "dorinţă" a umanităţii a fost demult rezolvată, existând două variante distincte pentru realizarea ei: fie prin intermediul teleportării aproape instantanee în camerele de teleportare ("jump-rooms"), fie prin călătoria cu o navă cosmică ultratehnologizată, de proveniență terestră, caz în care călătoria durează numai 33 de ore.

Să sperăm că destul de curând adevărul va ieşi la iveală datorită proiectului Disclosure (Dezvăluirea) şi întreaga populaţie a planetei va putea cunoaște toate aceste secrete ce ne-au fost ascunse cu bună ştiinţă timp de zeci de ani. Până atunci însă nu putem decât să ne folosim imaginaţia şi credinţa fermă în probitatea şi sinceritatea celor care fac astfel de dezvăluiri.



Mai sus putem vedea două fotografii diferite ce înfăţişează exact aceeaşi structură. Fotografiile provin de la compania Malin Space Science Systems (MSSS) din San Diego (SUA), care este specializată în proiectarea şi realizarea aparaturii sofisticate de fotografiere în cosmos, ce este plasată pe sondele, roboţii şi roverele spaţiale atunci când acestea sunt trimise pentru a explora diferite planete sau sateliţi.

În cazul pe care îl analizăm, fotografiile au fost luate de către satelitul Mars Global Surveyor. De notat faptul că aceste fotografii, care au fost luate în urmă cu aproximativ 20 de ani, sunt calitativ mai bune decât hărţile planetei Marte puse la dispoziţie de către Google Mars Map.

Satelitul a fost lansat în anul 1996, deci cele două fotografii au deja o vârstă! În una dintre fotografii structura se află în cincimea de sus a pozei, iar în cea de a doua fotografie ea se află în cincimea de jos.

Astfel de fotografii ne pot face să ne întrebăm: cum pot unii oameni să nege în continuare existenţa extratereştrilor?! Dar, evident, Grădina lui Dumnezeu este mare, astfel încât acolo au loc şi astfel de ființe umane, care imbina intr-un mod nu prea inspirat scepticismul cu prostia. Zeci şi chiar sute de astfel de structuri identificate pe Lună şi pe Marte reprezintă dovezi de netăgăduit pentru existenta extratereştrilor. Fotografiile de mai sus sunt două astfel de exemple clare. Ele reprezintă închiderea unei structuri ce a fost confirmată într-o a doua fotografie, luată câteva secunde mai târziu. Cu alte cuvinte, două fotografii ce confirmă existenţa aceleiaşi structuri.



O posibilă prăbuşire a unui OZN în Atarctica

Pe 21 noiembrie, 2012 comunitatea internauţilor a intrat în "fibrilaţie" datorită unei fotografii cel puţin ciudate, care pare a fi dovada prăbuşirii unui obiect neidentificat în apropiere de baza americană MacMurdo din Antarctica:



Cele patru obiecte din fotografia de mai sus par a fi nişte tancuri poziţionate în faţa unui singur obiect, posibil o rămăşiţă a ceea ce s-a prăbuşit iniţial şi care totodată a lăsat o urmă adâncă şi lungă în gheaţă.

Ulterior a apărut o updatare a evenimentului, prin care se observă ceea ce ar putea fi obiectul ce a produs impactul cu gheaţa, precum şi numeroase alte urme de vehicule în jurul locului de impact. Analiza şi fotografia suplimentară pot fi urmărite aici:



Guvernul American şi oficiali din Armata SUA au dat declaraţii despre existenţa extratereştrilor la Simpozionul OZN din 29 iunie 2013

Colonelul în retragere Charles Halt vorbeşte despre experienţa pe care a avut-o la una dintre bazele militare unde a activat, referitoare la urmărirea unui OZN care mai întâi a ripostat cu mai multe fascicole laser, apoi s-a "transformat" în mai multe "mingi de lumină" ce s-au deplasat cu o viteză de aprocimativ 6500 km/h, luând curbe la 90 de grade şi lăsându-se înregistrate pe radarele militare operaţionale ale bazei. Colonelul a fost unul dintre numeroşii martori care au luat cuvântul la Simpozionul Investigaţiilor Oficiale şi Ştiinţifice ale OZN-urilor, care s-a desfăşurat în marea sală a War Memorial Auditorium din Greensborro (Carolina de Nord - SUA), pe 29 iunie, 2013.



Evenimentul a inclus luări de cuvânt din partea unor oficiali guvernamentali, oameni de ştiinţă, astrofizicieni şi ofițeri din armată. Unul dintre aceştia, Kent Spencer, a declarat că Chile, Franţa şi Belgia au recunoscut deja în mod oficial existenţa OZN-urilor ca avand o natură extraterestră. Şi atunci se pune întrebarea: de ce acest lucru foarte important pentru omenire nu este prezentat în mod sistematic pe canalele mass-media, de ce media internaţională încă "se face că plouă"?



Preluare de la Editura Daksha


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=857

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la Editura Daksha

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Vaccinul obligatoriu anti-gripa-porcină e un dezastru
Programele guvernamentale de vaccinare în masă menite să combată falsa epidemie de gripă porcină ar putea fi mai rele decît epidemia însăşi.
nota 9.70 din 3000 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (6a)
Odată cu transformările radicale ale vieţii pe Pământ, o serie întreagă de instituţii şi de organisme vor dispărea, pentru că ele nu vor mai avea corespondent în noua viziune a omenirii. Astfel, serviciile secrete şi de spionaj, cum ar fi CIA sau FBI, vor fi inexistente în societatea care se va construi.
nota 9.92 din 1503 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting